|
|
Stranica: 2/5.
|
[ 107 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 11 pro 2013, 14:39 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Mar-kan je napisao/la: Ovo je tema kao da mi,muški,počnemo da pričamo o porodu:)
Koliko je vas uopće u braku? Ako nisam u braku ne znači da neću biti. A ne znači ni da nemam neke teorije kako će ta bračna zajednica izgledati u budućnosti Ni svaka zena iako joj je priroda podarila luksuz da moze postati majka, ne ostvari materinstvo zbog karijere, sebičnosti ili sl. No to ne znači da ne moze teoretisati skupa s tobom iako si kao muškarac uskraćen za radost trudnoće i majčinstva.. o porodu recimo
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 11 pro 2013, 14:41 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ovo je tema kao da mi,muški,počnemo da pričamo o porodu:)
Koliko je vas uopće u braku? Ako nisam u braku ne znači da neću biti. A ne znači ni da nemam neke teorije kako će ta bračna zajednica izgledati u budućnosti Ni svaka zena iako joj je priroda podarila luksuz da moze postati majka, ne ostvari materinstvo zbog karijere, sebičnosti ili sl. No to ne znači da ne moze teoretisati skupa s tobom iako si kao muškarac uskraćen za radost trudnoće i majčinstva Znaš,sve to liijepo zvuči u teoriji,ali praksa je uvijek nešto drugačija.Ako hoćeš da budeš majstor u bilo kojem poslu,onda ideš da učiš zanat od najboljih...
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 11 pro 2013, 14:43 |
|
|
Ovo je točno. U teoriji, teorija i praksa su isto, u praksi...
No kako kaže Nino budi muško dokaži mi to u teoriji.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 11 pro 2013, 14:50 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Teoretski ljubav lepo zvuči, malčice je drukčije u praksi Znam da je tako momci, no ipak vrijedi usporediti ponekad i teoriju i razmišljanja, čisto radi usporedbe. Kako muškarci razmišljaju, kako zene i koji su pragovi tolerancije ( kod jednih i drugih )
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 11 pro 2013, 14:51 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17473 Lokacija: יום טוב
|
Mar-kan je napisao/la: Ovo je tema kao da mi,muški,počnemo da pričamo o porodu:)
Koliko je vas uopće u braku? pa ti i YUnuz. više nego dovoljno.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 11 pro 2013, 18:19 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ovo je tema kao da mi,muški,počnemo da pričamo o porodu:)
Koliko je vas uopće u braku? pa ti i YUnuz. više nego dovoljno. Malo je to,kako da pravimo i širimo HB na taj način!?
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 11 pro 2013, 18:26 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: pa ti i YUnuz. više nego dovoljno. Malo je to,kako da pravimo i širimo HB na taj način!? ti si svoje napravio. prepusti štafetu mladim nadama.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 11 pro 2013, 18:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24083 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Vukan je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Sigurna sam da bi Vukan bio u stanju potrošiti pola zaradjene love u ljetnoj sezoni ( u Dubrovniku, što nije malo ) na lijepu i atraktivnu zenu. Je li tako? I ne bi mu bilo zao! Jer bi svi smatrali kako je on uspješan momak, čim vodi komad za kojim Dubrovnik otkida. Lijepa zena je stvar prestiza, a trošak na odrzavanje takvih je uvijek veći True, true... Ja sam jednostavan momak: auto treba biti iz Njemacke, a zena iz Hercegovine :) Tipična greška. Ove rođene osamdesetih i devedesetih u Hercegovini ne zaostaju za Zapadom u liberalnošću. Troše se, život 120 na sat u mlađim godinama. Šta znam primjera, da su dijasporci oženili one najveće fukse, misleći da su ove Hercegovke - pa onda pretpostavljaju, da su konzervativne. Ali avaj
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 11 pro 2013, 18:30 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Malo je to,kako da pravimo i širimo HB na taj način!? ti si svoje napravio. prepusti štafetu mladim nadama. Što bi rekako moj ćaća-ne znate vi vola u dupe ubost'! E,tako i ova današnja omladina...
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 11 pro 2013, 18:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
lider30 je napisao/la: Vukan je napisao/la: True, true...
Ja sam jednostavan momak: auto treba biti iz Njemacke, a zena iz Hercegovine :)
Tipična greška. Ove rođene osamdesetih i devedesetih u Hercegovini ne zaostaju za Zapadom u liberalnošću. Troše se, život 120 na sat u mlađim godinama. Šta znam primjera, da su dijasporci oženili one najveće fukse, misleći da su ove Hercegovke - pa onda pretpostavljaju, da su konzervativne. Ali avaj Ne znam koliko to muskaraca zeli konzervativnu zenu.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 11 pro 2013, 18:37 |
|
|
Ovo mi nije cudno. Meni je veci fenomen da se uvijek ove, a moram reci, ruznije rano poudavaju. I to je tako gotovo uvijek.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 11 pro 2013, 18:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24083 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Aztec je napisao/la: lider30 je napisao/la: Tipična greška. Ove rođene osamdesetih i devedesetih u Hercegovini ne zaostaju za Zapadom u liberalnošću. Troše se, život 120 na sat u mlađim godinama. Šta znam primjera, da su dijasporci oženili one najveće fukse, misleći da su ove Hercegovke - pa onda pretpostavljaju, da su konzervativne. Ali avaj Ne znam koliko to muskaraca zeli konzervativnu zenu. Pa ne mislim konzervativnu, ali su kupili najveće fukse, koje su se karale i po WC-ovima klubova. Oni su uvjereni, da su možda bile osrednje ili najviše malo slobodnije, a ono drolje na kvadrat. U mojoj okolici 2 primjera.
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 11 pro 2013, 18:39 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2574 Lokacija: Glavni stan
|
Normalno da je bolje imat ženu koja izgleda sexy, ali šta onda ako imaš potentnog susjeda na kojeg se takve lijepe?
Ako si ti taj onda dobro, dok nekom ne smrkne drugom ne svane...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 11 pro 2013, 18:41 |
|
|
pozitivac je napisao/la: Normalno da je bolje imat ženu koja izgleda sexy, ali šta onda ako imaš potentnog susjeda na kojeg se takve lijepe?
Ako si ti taj onda dobro, dok nekom ne smrkne drugom ne svane... Mi ne možemo zabraniti pticama da nam lete iznad glave,ali možemo im zabraniti da nam prave gnijezdo na glavi...
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 11 pro 2013, 18:42 |
|
|
Sexy žena nosi svoj rizik i to ne bez razloga. Slažem se ovdje i sa emt, da su muškarci jako popustljiviji atraktivnim ženama i to je fakat, bez nekih lažnih moraliziranja.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 11 pro 2013, 18:48 |
|
|
lider30 je napisao/la: Sexy žena nosi svoj rizik i to ne bez razloga. Slažem se ovdje i sa emt, da su muškarci jako popustljiviji atraktivnim ženama i to je fakat, bez nekih lažnih moraliziranja. Nemoralna žena nosi sve moguće rizike.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 11 pro 2013, 18:51 |
|
|
Aztec je napisao/la: Ovo mi nije cudno. Meni je veci fenomen da se uvijek ove, a moram reci, ruznije rano poudavaju. I to je tako gotovo uvijek. bit će da imaju kvalitete potrebne za brak.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 11 pro 2013, 18:53 |
|
|
Citat: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? I praznije novčanike.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 11 pro 2013, 19:00 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Aztec je napisao/la: Ovo mi nije cudno. Meni je veci fenomen da se uvijek ove, a moram reci, ruznije rano poudavaju. I to je tako gotovo uvijek. bit će da imaju kvalitete potrebne za brak. Ne znam stvarno u cemu je stvar. Al to je cesta pojava. 18 god. i tu je vec brak a s 19 tu je i dijete te jos jedno na putu. Mozda su svjesne svojiih nedostataka pa daj da to sto brze obavim i da ga svezem.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 11 pro 2013, 19:02 |
|
|
lider30 je napisao/la: Sexy žena nosi svoj rizik i to ne bez razloga. Slažem se ovdje i sa emt, da su muškarci jako popustljiviji atraktivnim ženama i to je fakat, bez nekih lažnih moraliziranja. Svi su popustljiviji prema lijepim ljudima. inace lijepim ljudima je lakse u zivotu i lakse prolaze.
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 11 pro 2013, 19:03 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2574 Lokacija: Glavni stan
|
Mar-kan je napisao/la: Mi ne možemo zabraniti pticama da nam lete iznad glave,ali možemo im zabraniti da nam prave gnijezdo na glavi... Lako je reći, ali šta ako recimo redovno trebaš navratit kod jedne đevojke čiji je muž na duže odsutan, a ona te pali i pali, ne samo fizički. Do te mjere da više ne možeš sve racionalno sagledati, štajaznam, odeš cjepat drva i uhvatiš se da planiraš kako joj radiš sve i svašta. Tu je stvarno teško reći, šta napravit kad ono muško prirodno samo po sebi izbija iz tebe, a racionalno znaš da to ne valja. Čovjek je izgleda životinja...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 11 pro 2013, 19:06 |
|
|
pozitivac je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Mi ne možemo zabraniti pticama da nam lete iznad glave,ali možemo im zabraniti da nam prave gnijezdo na glavi... Lako je reći, ali šta ako recimo redovno trebaš navratit kod jedne đevojke čiji je muž na duže odsutan, a ona te pali i pali, ne samo fizički. Do te mjere da više ne možeš sve racionalno sagledati, štajaznam, odeš cjepat drva i uhvatiš se da planiraš kako joj radiš sve i svašta. Tu je stvarno teško reći, šta napravit kad ono muško prirodno samo po sebi izbija iz tebe, a racionalno znaš da to ne valja. Čovjek je izgleda životinja... Mudrost je sklanjati se od zla...
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 11 pro 2013, 19:06 |
|
|
pozitivac je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Mi ne možemo zabraniti pticama da nam lete iznad glave,ali možemo im zabraniti da nam prave gnijezdo na glavi... Lako je reći, ali šta ako recimo redovno trebaš navratit kod jedne đevojke čiji je muž na duže odsutan, a ona te pali i pali, ne samo fizički. Do te mjere da više ne možeš sve racionalno sagledati, štajaznam, odeš cjepat drva i uhvatiš se da planiraš kako joj radiš sve i svašta. Tu je stvarno teško reći, šta napravit kad ono muško prirodno samo po sebi izbija iz tebe, a racionalno znaš da to ne valja. Čovjek je izgleda životinja... Naravno da je. Imamo nagone ali za razliku od zivotinja kakav takav razum da ih suzbijamo, bar do odredjene mjere (duduse i zivotinje ih suzbijaju do odredjene mjere). Inace, ovo sto pisete vezi i za zgodne muskarce, kao da na njih ne navaljuju zenske. Na kraju krajeva smi mi zelimo nesto sto i drugi zeli, a ne onaj ofucani kauc koji je petu godinu na rasprodaji. Ili jednostavno odes u wc i tresnes ga na komsinicu.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 11 pro 2013, 19:10 |
|
|
Aztec je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: bit će da imaju kvalitete potrebne za brak. Ne znam stvarno u cemu je stvar. Al to je cesta pojava. 18 god. i tu je vec brak a s 19 tu je i dijete te jos jedno na putu. Mozda su svjesne svojiih nedostataka pa daj da to sto brze obavim i da ga svezem. ha čuj, nisu svi muškarci površni.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 11 pro 2013, 19:13 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Aztec je napisao/la: Ne znam stvarno u cemu je stvar. Al to je cesta pojava. 18 god. i tu je vec brak a s 19 tu je i dijete te jos jedno na putu. Mozda su svjesne svojiih nedostataka pa daj da to sto brze obavim i da ga svezem. ha čuj, nisu svi muškarci površni. Cuuuuj. Ma mislim da jesu. Mislim da smo svi povrsni. Da se razmijemo, izgled nije sve, niti te to moze zadrzati kod nekog, al je iznimno bitan. Osobito kao taj prvi dojam. Sta te privuce nekoj osobi nego njen izgled? Mozda se te cure njima i fizicki svidjaju?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|