|
|
Stranica: 9/13.
|
[ 304 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
RajvoSa
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 19 stu 2009, 13:37 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
mara je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Ma volim i ja tebe  Ajaj necemo tako, markozza vise volis! A hvala Bogu imas i razloga!  U svakom slučaju ću mu se javit na PP na ljeto, pa ako je u ili oko Neuma, volio bih da me u 4 oka nazove Jugoslavenom A i tebe isto, dobit ćeš po p...., za ono "Bosanac" i "Šeher" 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 19 stu 2009, 13:42 |
|
|
Irma je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Možda su feministkinje koje se protive natjecanjima ljepote.  Pa cim administracija u startu dozvoli omalozavanja na vjerskoj ili nacionalnoj osnovi, koji nivo od foruma ocekujete? Ja sam bila preblaga u rijecima. Koje sve izgovore vi muskarci imate, cuj feministkinje.....Hajde da vidimo ko je od vas najponosniji sam na sebe, i neka stavi svoju sliku. Mislim takav dojam ostavljate  Ma rado, ja čak mislim da imam fine šanse da osvojim natječaj (tračak subjektivnosti!), al sam onda uništen kao forumaš i morao bih zbog određenih razloga počet gurat multi-kulti i BeHarsku spiku 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 19 stu 2009, 13:48 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Irma je napisao/la: Pa cim administracija u startu dozvoli omalozavanja na vjerskoj ili nacionalnoj osnovi, koji nivo od foruma ocekujete? Ja sam bila preblaga u rijecima. Koje sve izgovore vi muskarci imate, cuj feministkinje.....Hajde da vidimo ko je od vas najponosniji sam na sebe, i neka stavi svoju sliku. Mislim takav dojam ostavljate  Ma rado, ja čak mislim da imam fine šanse da osvojim natječaj (tračak subjektivnosti!), al sam onda uništen kao forumaš i morao bih zbog određenih razloga počet gurat multi-kulti i BeHarsku spiku  ajd ne kenjaj. stavi tamne naočale, kapu i dovoljno za irmu. glavno da imaš škembu, što predstavlja glavnu seksualnu točku, za raju u mahali, sa subjektivnim podražajem koji mozgu podsvjesno govori da se ima šta za jest i da je dotični spreman preuzeti brigu za potomstvo.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 19 stu 2009, 14:08 |
|
|
caporegime je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Ma rado, ja čak mislim da imam fine šanse da osvojim natječaj (tračak subjektivnosti!), al sam onda uništen kao forumaš i morao bih zbog određenih razloga počet gurat multi-kulti i BeHarsku spiku  ajd ne kenjaj. stavi tamne naočale, kapu i dovoljno za irmu. glavno da imaš škembu, što predstavlja glavnu seksualnu točku, za raju u mahali, sa subjektivnim podražajem koji mozgu podsvjesno govori da se ima šta za jest i da je dotični spreman preuzeti brigu za potomstvo. Kažem ti ja, nema bolje i odanije trebe od sarajevske muslimanke! Al ipak ne još, prvo godinu dana "ašik i ćaršija" (sex and the city), onda mi Irmić može postat "frend" na fejsbuku 
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 19 stu 2009, 14:26 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: caporegime je napisao/la: ajd ne kenjaj. stavi tamne naočale, kapu i dovoljno za irmu. glavno da imaš škembu, što predstavlja glavnu seksualnu točku, za raju u mahali, sa subjektivnim podražajem koji mozgu podsvjesno govori da se ima šta za jest i da je dotični spreman preuzeti brigu za potomstvo.
Kažem ti ja, nema bolje i odanije trebe od sarajevske muslimanke! Al ipak ne još, prvo godinu dana "ašik i ćaršija" (sex and the city), onda mi Irmić može postat "frend" na fejsbuku  ja sam čuo drukčiju priču. kad sam svojedobno kiduo u hos kao klinac, priča jedan hosovac, musliman iz tuzle kako su sarajke najbolja prilika i kako mu je neki lik-frend rekao kao odo ja u vojsku i čuvaj mi curu. ovaj ko čuvo, ali nije mu reko nemoj jebavat nešto u tom stilu. ja nemam iskustava s njima 
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 19 stu 2009, 18:02 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: mara je napisao/la: Ajaj necemo tako, markozza vise volis! A hvala Bogu imas i razloga!  U svakom slučaju ću mu se javit na PP na ljeto, pa ako je u ili oko Neuma, volio bih da me u 4 oka nazove Jugoslavenom A i tebe isto, dobit ćeš po p...., za ono "Bosanac" i "Šeher"  Os svih komplimenata si si ostavio samo ta dva! E nece moci! Bilo je tu jos koji fin dojam! Ocita je agresivnost, zelja za fizickom osvetom, kao i kod nase hanumice! Da se nisi asimilirao nakon toliko godina medju njima pa poprimio njihove navike i nacine zivota? Uvjerena sam da ce mu biti zadovoljstvo reci ti i vise od toga, da si Jugosloven, to je on vec od davno ustvrdio! 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 19 stu 2009, 23:28 |
|
|
Irma je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Možda su feministkinje koje se protive natjecanjima ljepote.  Pa cim administracija u startu dozvoli omalozavanja na vjerskoj ili nacionalnoj osnovi, koji nivo od foruma ocekujete? Ja sam bila preblaga u rijecima. Koje sve izgovore vi muskarci imate, cuj feministkinje.....Hajde da vidimo ko je od vas najponosniji sam na sebe, i neka stavi svoju sliku. Mislim takav dojam ostavljate  Pa nije ni to problem. Evo caporegime je stavio svoju sliku. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1126 of 2558 - 44.02%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 19 stu 2009, 23:49 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Pa nije ni to problem. Evo caporegime je stavio svoju sliku.  Da nije i RajvoSa istakao sebe? Mislim na onog anonimnog tipa pored Osame? 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
MISO
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 20 stu 2009, 02:00 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Pa nije ni to problem. Evo caporegime je stavio svoju sliku.  Da nije i RajvoSa istakao sebe? Mislim na onog anonimnog tipa pored Osame?  Temu treba zatvoriti. Upropastili ste je.
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 20 stu 2009, 09:14 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Irma je napisao/la: Pa cim administracija u startu dozvoli omalozavanja na vjerskoj ili nacionalnoj osnovi, koji nivo od foruma ocekujete? Ja sam bila preblaga u rijecima. Koje sve izgovore vi muskarci imate, cuj feministkinje.....Hajde da vidimo ko je od vas najponosniji sam na sebe, i neka stavi svoju sliku. Mislim takav dojam ostavljate  Pa nije ni to problem. Evo caporegime je stavio svoju sliku.  nemoj tako....to je bilo prije nove frizure.
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 20 stu 2009, 11:19 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Pa nije ni to problem. Evo caporegime je stavio svoju sliku.  Da nije i RajvoSa istakao sebe? Mislim na onog anonimnog tipa pored Osame?  Ovo je u čast priglupim Arapima, Pakistancima i ostaloj gamadi, koji su proslavili 9/11 a nisu ni primjetili da im je netko "podmetnuo" ovog Berta sa Sesame Street 
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 20 stu 2009, 11:25 |
|
|
mara je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: U svakom slučaju ću mu se javit na PP na ljeto, pa ako je u ili oko Neuma, volio bih da me u 4 oka nazove Jugoslavenom A i tebe isto, dobit ćeš po p...., za ono "Bosanac" i "Šeher"  Os svih komplimenata si si ostavio samo ta dva! E nece moci! Bilo je tu jos koji fin dojam! Ocita je agresivnost, zelja za fizickom osvetom, kao i kod nase hanumice! Da se nisi asimilirao nakon toliko godina medju njima pa poprimio njihove navike i nacine zivota? Uvjerena sam da ce mu biti zadovoljstvo reci ti i vise od toga, da si Jugosloven, to je on vec od davno ustvrdio!  Pa Marček, ja ne mogu vjerovat da si pomislila da sam takav, da bi "marisao" ženu, i to Hrvaticu 
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 20 stu 2009, 12:10 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: mara je napisao/la: Os svih komplimenata si si ostavio samo ta dva! E nece moci! Bilo je tu jos koji fin dojam! Ocita je agresivnost, zelja za fizickom osvetom, kao i kod nase hanumice! Da se nisi asimilirao nakon toliko godina medju njima pa poprimio njihove navike i nacine zivota? Uvjerena sam da ce mu biti zadovoljstvo reci ti i vise od toga, da si Jugosloven, to je on vec od davno ustvrdio!  Pa Marček, ja ne mogu vjerovat da si pomislila da sam takav, da bi "marisao" ženu, i to Hrvaticu  Vidim da na neke ljude lose djeluje zakasnjeli pubertet! Nasmrci se malo bijelog i smiri se! Ako je potencijalna zrtva Hrvatica, nas sehercic ce si razmislit o tome! Ako nije, onda .... E gospode sta od ovog ljudskog profila i ocekivati?!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
 |
Irma
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 20 stu 2009, 21:38 |
|
|
Ja predlazem da organizujemo Bal hb- foruma, negdje na "neutralnoj" teritoriji:)
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 21 stu 2009, 01:41 |
|
|
Irma je napisao/la: Ja predlazem da organizujemo Bal hb- foruma, negdje na "neutralnoj" teritoriji:) Brčko, al prvo treba više dama, ili malo vremena dok se Mara i ti kultivišete/kultivirate 
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 21 stu 2009, 01:46 |
|
|
mara je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Pa Marček, ja ne mogu vjerovat da si pomislila da sam takav, da bi "marisao" ženu, i to Hrvaticu  Vidim da na neke ljude lose djeluje zakasnjeli pubertet! Nasmrci se malo bijelog i smiri se! Ako je potencijalna zrtva Hrvatica, nas sehercic ce si razmislit o tome! Ako nije, onda .... E gospode sta od ovog ljudskog profila i ocekivati?! Pa Mare, ma Krav-Maga treniraju i žene (a trenirao sam neke i sam, privatno  ), nekad se i s njima mora odradit lakši "sparing". Uglavnom, fulala si poentu, a poenta je da sam se samo zezao sa tobom, ali te rijetko potrefit na istoj "talasnoj".
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 23 stu 2009, 00:30 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: mara je napisao/la: Vidim da na neke ljude lose djeluje zakasnjeli pubertet! Nasmrci se malo bijelog i smiri se! Ako je potencijalna zrtva Hrvatica, nas sehercic ce si razmislit o tome! Ako nije, onda .... E gospode sta od ovog ljudskog profila i ocekivati?! Pa Mare, ma Krav-Maga treniraju i žene (a trenirao sam neke i sam, privatno  ), nekad se i s njima mora odradit lakši "sparing". Uglavnom, fulala si poentu, a poenta je da sam se samo zezao sa tobom, ali te rijetko potrefit na istoj "talasnoj". Ma jasta, opet sve za dobrobit foruma! Jel tako? Treba nam malo fighta medju domacima, da bude zanimljivije i poveca citanost! Kako se samo nisam odmah sjetila!? Poanta, nas seheric i poanta, cudo da se ta uvijek mijenja kako ti se prohtije! 
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 23 stu 2009, 10:46 |
|
|
mara je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Pa Mare, ma Krav-Maga treniraju i žene (a trenirao sam neke i sam, privatno  ), nekad se i s njima mora odradit lakši "sparing". Uglavnom, fulala si poentu, a poenta je da sam se samo zezao sa tobom, ali te rijetko potrefit na istoj "talasnoj". Ma jasta, opet sve za dobrobit foruma! Jel tako? Treba nam malo fighta medju domacima, da bude zanimljivije i poveca citanost! Kako se samo nisam odmah sjetila!? Poanta, nas seheric i poanta, cudo da se ta uvijek mijenja kako ti se prohtije!  Marček, pa primi moju ispriku, ipak sam se navikao na zajebanciju sa sarajevskim hanumicama koje se ne naljute tako lako 
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 23 stu 2009, 12:48 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: mara je napisao/la: Ma jasta, opet sve za dobrobit foruma! Jel tako? Treba nam malo fighta medju domacima, da bude zanimljivije i poveca citanost! Kako se samo nisam odmah sjetila!? Poanta, nas seheric i poanta, cudo da se ta uvijek mijenja kako ti se prohtije!  Marček, pa primi moju ispriku, ipak sam se navikao na zajebanciju sa sarajevskim hanumicama koje se ne naljute tako lako  Otkud ti to da se ja ljutim na tebe? Sehercicu nas dragi, davno sam te prestala shvacati ozbiljno, prema tome ..... 
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 23 stu 2009, 16:08 |
|
|
Ajde ajde, dosta asikovanja 
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 24 stu 2009, 10:05 |
|
|
Ma kakvo ašikovanje bolan, ne pali to kod naše Mare.
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 24 stu 2009, 10:46 |
|
|
Sehercicu fakat nisi jasan, a jos manje dosljedan samoga sebe! Prava ona seoska babetina, najprije se duris, trazis da ti ne odgovaram na postove, mada se nalazis na javnom forumu, al eto, neka samo tebi jasna logika, da bi se opet dovezao mojih postova ko pijan plota!
Svasta ce covik ovdi dozivit!
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 24 stu 2009, 10:48 |
|
|
mara je napisao/la: Sehercicu fakat nisi jasan, a jos manje dosljedan samoga sebe! Prava ona seoska babetina, najprije se duris, trazis da ti ne odgovaram na postove, mada se nalazis na javnom forumu, al eto, neka samo tebi jasna logika, da bi se opet dovezao mojih postova ko pijan plota!
Svasta ce covik ovdi dozivit! Mare dušo, čovek s tobom ljubazno, a ti u nekom konfliktnom fazonu...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 24 stu 2009, 10:55 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: mara je napisao/la: Sehercicu fakat nisi jasan, a jos manje dosljedan samoga sebe! Prava ona seoska babetina, najprije se duris, trazis da ti ne odgovaram na postove, mada se nalazis na javnom forumu, al eto, neka samo tebi jasna logika, da bi se opet dovezao mojih postova ko pijan plota!
Svasta ce covik ovdi dozivit! Mare dušo, čovek s tobom ljubazno, a ti u nekom konfliktnom fazonu... Sta ti je zidovski placenik, cim mu sehercic koji put mahne njihovom zastavom ispred nosa, odmah mu se ide ulizivat! Utjece na tebe bosanska sredina, postajes suncokret! 
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 24 stu 2009, 11:00 |
|
|
mara je napisao/la: Sehercicu fakat nisi jasan, a jos manje dosljedan samoga sebe! Prava ona seoska babetina, najprije se duris, trazis da ti ne odgovaram na postove, mada se nalazis na javnom forumu, al eto, neka samo tebi jasna logika, da bi se opet dovezao mojih postova ko pijan plota!
Svasta ce covik ovdi dozivit! Ma koristim te - javim ti se kad mi je do fajta i trollanja, a osim toga ne"diskutiramo" 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 30 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|