|
|
Stranica: 10/13.
|
[ 304 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mara
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 24 stu 2009, 11:17 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: mara je napisao/la: Sehercicu fakat nisi jasan, a jos manje dosljedan samoga sebe! Prava ona seoska babetina, najprije se duris, trazis da ti ne odgovaram na postove, mada se nalazis na javnom forumu, al eto, neka samo tebi jasna logika, da bi se opet dovezao mojih postova ko pijan plota!
Svasta ce covik ovdi dozivit! Ma koristim te - javim ti se kad mi je do fajta i trollanja, a osim toga ne"diskutiramo"  Ti se ne javis, nego odgovoris na post! Znaci koristis sve forumase kojima odgovoris!  Ajde neka, znamo mi da ti skaces po postove od teme do teme, ko seoska baba na najnoviji trac, dedera daj gasa, neces li nabit jos vise postova, mozda dobijes medalju! 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 24 stu 2009, 11:21 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
mara je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Ma koristim te - javim ti se kad mi je do fajta i trollanja, a osim toga ne"diskutiramo"  Ti se ne javis, nego odgovoris na post! Znaci koristis sve forumase kojima odgovoris!  Ajde neka, znamo mi da ti skaces po postove od teme do teme, ko seoska baba na najnoviji trac, dedera daj gasa, neces li nabit jos vise postova, mozda dobijes medalju!  Ko što rekoh, sa ostalima diskutiram, razmjenjujem mišljenja a sa tobom isključivo neobvezna zajebancija ili fajt
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 24 stu 2009, 11:46 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: mara je napisao/la: Ko što rekoh, sa ostalima diskutiram, razmjenjujem mišljenja a sa tobom isključivo neobvezna zajebancija ili fajt Sehercicu iskreno me zabrinjava sto forum dozivljavas tako ozbiljno, nesto poput zivotnog djela, cim neke stvari svrstavas u "obavezno" i "neobavezno"! Nije to dobro, pa cak ni za nase lojalne babetine! Kao sto rekoh, smrkni koji put, proci ce te pubertet! 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 03 pro 2009, 09:40 |
|
|
Tuzla je napisao/la: Moram da iskritikujem Irmu! Irma, što bona ašikuješ sa ovim snažnim Velikohrvatima momčinama ovdje na forumu?  Ovo mi je promaklo. Pa normala bolan da traži Hrvata, mislim ako drži do sebe Koja joj je alternativa, neki kokuz iz trokuta ili "tradicionalni" (da ne kažemo zatucani) Musliman kojem žena predstavlja slugu, objekt i rasplodnu kravu Ako hoće kuću na moru, pristojan život i sve to, nema im alternative do Hrvata ili nekog drugog zapadnjaka. Pogledaj jaro one vaše Sanele (Diane) Jenkins, pravo fina koka, udala se za nekog starog Engleza, izgleda da joj ne smeta kad se strovali na nju pa šišti 30 sekundi ko matori astmatičar, sve za lovu  to ti je ova desno. a evo joj muža 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 03 pro 2009, 10:05 |
|
|
Nije lip al je tip 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1126 of 2558 - 44.02%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 03 pro 2009, 10:28 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nije lip al je tip  Ma Bošnje se raskokodakale o njoj kao nekom faktoru, jet-setu, lobistici i sl. Slijepi pored zdravih očiju. Tipična sponzoruša iliti "gold-digger". Koliko god ona lobirala ili jet-setirala, po noći je čeka ta nakaza i strašilo 
|
|
Vrh |
|
 |
Irma
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 08 pro 2009, 05:00 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Tuzla je napisao/la: Moram da iskritikujem Irmu! Irma, što bona ašikuješ sa ovim snažnim Velikohrvatima momčinama ovdje na forumu?  Ovo mi je promaklo. Pa normala bolan da traži Hrvata, mislim ako drži do sebe Koja joj je alternativa, neki kokuz iz trokuta ili "tradicionalni" (da ne kažemo zatucani) Musliman kojem žena predstavlja slugu, objekt i rasplodnu kravu Ako hoće kuću na moru, pristojan život i sve to, nema im alternative do Hrvata ili nekog drugog zapadnjaka. Pogledaj jaro one vaše Sanele (Diane) Jenkins, pravo fina koka, udala se za nekog starog Engleza, izgleda da joj ne smeta kad se strovali na nju pa šišti 30 sekundi ko matori astmatičar, sve za lovu  to ti je ova desno. a evo joj muža  I ovaj Rajvosa je mene nazvo mahalusom!
|
|
Vrh |
|
 |
Ernani
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 08 pro 2009, 16:17 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
On mene podsjeća na humpty-dumptyja : 

Broj forumaša na ignore : 5
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 08 pro 2009, 16:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Više kao Tony Blair nakon kemoterapije.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Kiza
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 08 pro 2009, 16:34 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 09 pro 2009, 11:48 |
|
|
Kiza je napisao/la: Irma. Hint, to nije ona na avataru. Mada nije ni važno, jer ako zna dobro pravit pitu i pjevat sevdalinke - deal closed! PS: Lijepo vidjet da još ima živih fanova 2 Unlimited 
|
|
Vrh |
|
 |
Kiza
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 09 pro 2009, 23:30 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Hint, to nije ona na avataru. Mada nije ni važno, jer ako zna dobro pravit pitu i pjevat sevdalinke - deal closed! Ma znam da nije ona. Ali teži da bude kao dotična sa avatara. Plavuša je life style a ne samo boja kose. 
|
|
Vrh |
|
 |
Irma
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 11 pro 2009, 03:46 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Kiza je napisao/la: Irma. Hint, to nije ona na avataru. Mada nije ni važno, jer ako zna dobro pravit pitu i pjevat sevdalinke - deal closed! PS: Lijepo vidjet da još ima živih fanova 2 Unlimited  Kakav deal?
|
|
Vrh |
|
 |
Irma
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 11 pro 2009, 03:49 |
|
|
Kiza je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Hint, to nije ona na avataru. Mada nije ni važno, jer ako zna dobro pravit pitu i pjevat sevdalinke - deal closed! Ma znam da nije ona. Ali teži da bude kao dotična sa avatara. Plavuša je life style a ne samo boja kose.  Pa i jeste lifestyle. Samo kod mene je sad vise boja zlata 
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 11 pro 2009, 06:57 |
|
|
Irma je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Hint, to nije ona na avataru. Mada nije ni važno, jer ako zna dobro pravit pitu i pjevat sevdalinke - deal closed! PS: Lijepo vidjet da još ima živih fanova 2 Unlimited  Kakav deal? To znači, imamo dogovor ili zgotovljen posao. Ne moraš bit krasotica, al ako znaš pravit dobre pite, odma te otkupljujem od babe 
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 11 pro 2009, 09:49 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Irma je napisao/la:
Kakav deal?
To znači, imamo dogovor ili zgotovljen posao. Ne moraš bit krasotica, al ako znaš pravit dobre pite, odma te otkupljujem od babe  ne zaboravi je odučiti od običaja da nakon što se najede pite zaboravi počistit ostatke zapečenog tijesta s brkova
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 11 pro 2009, 09:53 |
|
|
caporegime je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: To znači, imamo dogovor ili zgotovljen posao. Ne moraš bit krasotica, al ako znaš pravit dobre pite, odma te otkupljujem od babe  ne zaboravi je odučiti od običaja da nakon što se najede pite zaboravi počistit ostatke zapečenog tijesta s brkova Nadam se da misliš na brkove od kefira, jer nije red tako vrijeđati mladu damu, i na kraju krajeva moju zemljakinju.
|
|
Vrh |
|
 |
Irma
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 11 pro 2009, 16:56 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Irma je napisao/la:
Kakav deal?
To znači, imamo dogovor ili zgotovljen posao. Ne moraš bit krasotica, al ako znaš pravit dobre pite, odma te otkupljujem od babe  He he a mozes li mene "odkupit" od mene?  . Pitu pravim samo po zasluzi 
|
|
Vrh |
|
 |
Irma
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 11 pro 2009, 16:57 |
|
|
caporegime je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: To znači, imamo dogovor ili zgotovljen posao. Ne moraš bit krasotica, al ako znaš pravit dobre pite, odma te otkupljujem od babe  ne zaboravi je odučiti od običaja da nakon što se najede pite zaboravi počistit ostatke zapečenog tijesta s brkova Kosto ti svoju mamu oducavas svaki dan!
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 12 pro 2009, 10:52 |
|
|
Irma je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: To znači, imamo dogovor ili zgotovljen posao. Ne moraš bit krasotica, al ako znaš pravit dobre pite, odma te otkupljujem od babe  He he a mozes li mene "odkupit" od mene?  . Pitu pravim samo po zasluzi  Otkad to? Emancipacija? Zar se ni babu ne sluša više, gluho bilo 
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 12 pro 2009, 11:39 |
|
|
Irma je napisao/la: caporegime je napisao/la: ne zaboravi je odučiti od običaja da nakon što se najede pite zaboravi počistit ostatke zapečenog tijesta s brkova
Kosto ti svoju mamu oducavas svaki dan! moja mama nema brkove niti jede burek. uz to nije li jadno da na svaku moju šalu ti spominješ moju majku? ako se osjećaš uvrijeđeno, ako ti brkovi trepere i ako ti se obrve skupe od muke, vrati meni, što ti je moja mama kriva? zamisli ja se ja dotaknem tvoje, da ispričam šalu na konto svakog njezinom jebača, pa morao bih dati otkaz i samo na kompu pisati na ovoj temi tamo negdje do rođenja mi unuka.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
 |
Irma
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 12 pro 2009, 18:36 |
|
|
caporegime je napisao/la: Irma je napisao/la: Kosto ti svoju mamu oducavas svaki dan!
moja mama nema brkove niti jede burek. uz to nije li jadno da na svaku moju šalu ti spominješ moju majku? ako se osjećaš uvrijeđeno, ako ti brkovi trepere i ako ti se obrve skupe od muke, vrati meni, što ti je moja mama kriva? zamisli ja se ja dotaknem tvoje, da ispričam šalu na konto svakog njezinom jebača, pa morao bih dati otkaz i samo na kompu pisati na ovoj temi tamo negdje do rođenja mi unuka. Jel ti mama to izdiktirala? A to ti pokusao biti duhovit? 
|
|
Vrh |
|
 |
Irma
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 12 pro 2009, 18:38 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Irma je napisao/la: He he a mozes li mene "odkupit" od mene?  . Pitu pravim samo po zasluzi  Otkad to? Emancipacija? Zar se ni babu ne sluša više, gluho bilo  Ti Rajvo pokusavat glumit da nimalo ne poznajes dojucerasnje sugradjane 
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 13 pro 2009, 10:22 |
|
|
Irma je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Otkad to? Emancipacija? Zar se ni babu ne sluša više, gluho bilo  Ti Rajvo pokusavat glumit da nimalo ne poznajes dojucerasnje sugradjane  Nema teorije da si ti iz većeg grada, ti si porijeklom iz manjeg mjesta, ili možda sela, nije ti spika "raje". A u tim malim, patrijarhalnim sredinama se babo valjda i dalje sluša. 
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 13 pro 2009, 11:43 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Irma je napisao/la: Na prvi pogled podsjeca na Britnye ali stvarno nije ona, ti i Sound imate ne uocavate detalje, al nebitno. Svakako cu mjenjat avatar.
A nego tko je? Ti? p.s. Jesam ti već spomenuo da si mi se učinila simpatičnom čim si se pojavila na Forumu?  Ne mogu vjerovat kako vas je sve navukla http://www.tineye.com/search/b5269a3a1460d8398380ecb2010a16ebd7e455e3
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 28 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|