|
|
Stranica: 2/5.
|
[ 104 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
storaB
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:09 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8182 Lokacija: Republic of Srpska
|
oprosti mislio sam da si hercegovac. ;) Dakle purger :)
Ok o ukusima ne treba naglabati. Lično, šal itekako daje na glaMuru,naravno pri tome ne mislim na šalove od 4 metra,nego neke normalne,maljušne. Što se ostalog tiče,nadam se da ima žeMskinja koje će odgovoriti na postavljeno pitanje.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61172 Lokacija: DAZP HQ
|
da vidim o čemu mi to pričamo. storaB, ocijeni ovu kombinaciju, 1-10.  
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:14 |
|
|
a čuj neka ukupna ocjena 7. Frizura 10. Šal 6 (da je kraći bila bi 9) Jakna i tole 10. Čizme 5. rukavice out.
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:14 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Ne volim odjeću koja pretjerano privlači pažnju tipa..čudne kombinacije, jarke boje, odjeću na "izvolte". Samo sam u sedmom razredu nosila neku spejs jaknu. Srebrna boja a ispod zelena postava na cvjetiće. Mislim da sam se vidjela i iz svemira. U svoju odbranu mogu reći da je to bilo 95-96 godine a tad nije bilo hoću ovo, neću ono, već nosi šta imaš.
PS nisam kao Angela Merkel Tita mi.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:16 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
dudu je napisao/la: da vidim o čemu mi to pričamo. storaB, ocijeni ovu kombinaciju, 1-10.   
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:18 |
|
|
storaB je napisao/la: a čuj neka ukupna ocjena 7. Frizura 10. Šal 6 (da je kraći bila bi 9) Jakna i tole 10. Čizme 5. rukavice out. jel mogu ja? frizura- gay šal- pederski jakna i tole- peder iz Krapine čizme- džiz rukavice- šupak merkalija ukupan outfit- pederčina
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:20 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Ne volim odjeću koja pretjerano privlači pažnju tipa..čudne kombinacije, jarke boje, odjeću na "izvolte". Samo sam u sedmom razredu nosila neku spejs jaknu. Srebrna boja a ispod zelena postava na cvjetiće. Mislim da sam se vidjela i iz svemira. U svoju odbranu mogu reći da je to bilo 95-96 godine a tad nije bilo hoću ovo, neću ono, već nosi šta imaš.
PS nisam kao Angela Merkel Tita mi. a šta joj je falilo? 
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:23 |
|
|
Da i ja kažem koju o sopstvenom oblačenju. Elegantno-sportska varijanta u svakoj prilici (od mature,do djeverstva na svadbi i kumstva na krštenju).Al bukvalno,nikada pantole na peglu nisam obukao,moraću na sopstvenoj svadbi vjerovatno.
Što se kapa tiče, preferiram standardne sa najviše dvije boje,šalovi takođe nešto kraći u dvije boje maksimalno. Što se dukseva tiče maxers,exit ili exhibition.Dakle sportske varijante,volim i tanje džempere zimi,otkud znam elegantno mi je.Što se tola tiče sve manje teksas,sve više neki drugačiji sportski materijali... Što se patika tiče (da ikako mogu cipele i čizme,te papuče nikad nebi obuvao)ravne sportske, ne robujem markama,ali ne žalim keš za obuću. Sat ne volim nositi,ali prsten i brojanicu uvijek nosim.
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:25 |
|
|
dudu je napisao/la: storaB je napisao/la: a čuj neka ukupna ocjena 7. Frizura 10. Šal 6 (da je kraći bila bi 9) Jakna i tole 10. Čizme 5. rukavice out. jel mogu ja? frizura- gay šal- pederski jakna i tole- peder iz Krapine čizme- džiz rukavice- šupak merkalija ukupan outfit- pederčina Živiš u puno većoj sredini od mene,ako je to uopšte bitno, biće da imaš neke predrasude o odjevnim kombinacijama ili frizurama. Na osnovu nekih pedera koje znam nijedan nema ovakvu frizuru,ili su proćelavi ili su im frizure neke neshvatljive. Sam nisam derpe,a friz mi je sličan ovoj. Što se jakne i tola tiče,stvar ukusa. Čizme sam i stavio pod niđe veze.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:27 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Dakle kao što sam naslov kaze, koja je najludja odjevna kombinacija s kojom ste se pojavili u društvu ? Neznam, nisan nikada obraćao pažnju na detalje. Uvijek obučem ono što je klasično, malo sportskije, ali ipak i dalje klasično i uobičajeno. SarajkaDjevojka je napisao/la: Što je ono što biste voljeli vidjeti na svojoj djevojci ili mladiću a odudara od svakodnevnice ?  Ništa, osim sebe na njoj.  SarajkaDjevojka je napisao/la: Svi prijedlozi u slikama i opsima su više no dobrodošli.Trebaju mi za kombinacije u vezi izlazaka. Ja sam nosila super haljinu uradjenu naprijed crnom čipkom, bez ledja i neki vid sportske kape.Cipele su bile poluelegantne.Dobro, kapa nije bila klasično sportska tipa adidas no imala je ipak neki sportski djir.Kosa u repu..i srebrene naušnice  Sad čekam vaše neobične prijedloge..Pozivam Saju, Wind i buru da osobno daju svoje prijedloge takodje, a i momci neka ne zale truda. Drugo nešto treba tebi, draga.  Ovako se ja oblačim.  
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:27 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:32 |
|
|
Što se djevojke tiče da je slatka ko Ambro i da nema džukelu u ruci 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:36 |
|
|
e ja baš volim ćuku nositi.  od tenisica mi je otkriće Panama nuovo, za 50 eura ubodeš bolje od Lacostica, samo je problem što im nisam našao dućan u Zagrebu. ove sam si ubo za cca. 350 kuna. 
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:38 |
|
|
Ja samo adidas. Ove sam uzeo prije 15-ak dana. 30 € 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:39 |
|
|
Adidas i Nike dolaze u obzir samo u sportskim varijantama, nikad u casual.
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:39 |
|
|
dudu Ladno u Budimpeštu na tekmu... Dobra "tena" za maltene 80 maraka...
p.s. Starke su ponovo u modi....
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:45 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
|
Vladimir RUS je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Dakle kao što sam naslov kaze, koja je najludja odjevna kombinacija s kojom ste se pojavili u društvu ? Neznam, nisan nikada obraćao pažnju na detalje. Uvijek obučem ono što je klasično, malo sportskije, ali ipak i dalje klasično i uobičajeno. SarajkaDjevojka je napisao/la: Što je ono što biste voljeli vidjeti na svojoj djevojci ili mladiću a odudara od svakodnevnice ?  Ništa, osim sebe na njoj.  SarajkaDjevojka je napisao/la: Svi prijedlozi u slikama i opsima su više no dobrodošli.Trebaju mi za kombinacije u vezi izlazaka. Ja sam nosila super haljinu uradjenu naprijed crnom čipkom, bez ledja i neki vid sportske kape.Cipele su bile poluelegantne.Dobro, kapa nije bila klasično sportska tipa adidas no imala je ipak neki sportski djir.Kosa u repu..i srebrene naušnice  Sad čekam vaše neobične prijedloge..Pozivam Saju, Wind i buru da osobno daju svoje prijedloge takodje, a i momci neka ne zale truda. Drugo nešto treba tebi, draga.  Ovako se ja oblačim.   Vladek, jesi ovo ti ? Što meni treba, daj konkretno prijedloge !
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:47 |
|
|
dudu je napisao/la: Adidas i Nike dolaze u obzir samo u sportskim varijantama, nikad u casual. Neko vrijeme sam kupovao i Fred Perry-jeve casual modele. Ali su pre-pre skupi. 80-120 €... glupost...
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:48 |
|
|
Sarajko push up,možda i dupli,ostalo manje više nebitno.
Takinijeve tene ebu mamu.
|
|
Vrh |
|
 |
zmajček
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:49 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Ovaj je bio na Dnevniku. Zaspao bez čarapa,dobio upalu pluća.
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:50 |
|
|
emt, koji broj grudnjaka nosiš?
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:51 |
|
|
ne isplati se te skupe brandove jer se tenisice pohabaju unutar godinu dana hoćeš nećeš. nikad ne kupujem od istog proizvođača, miksam, nosio sam i Lacostice, Pumice, Diesel, Paciotti (najgora kupnja ikad, iskeširao 120 €, a nosio ih 5 puta i onda dao bratu), jednom sam kupio neke talijanske ručni rad, preko 1200 kuna, ali su bile vrhunske, najudobnije ikad, ali kad uzmeš cijenu u obzir ne isplati se. zadnjih par godina mi je glupo dat preko 50 eura za tenisice bilo koje vrste, jedino za cipele idem do 100.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:53 |
|
|
MRSHO je napisao/la: emt, koji broj grudnjaka nosiš? B+
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:53 |
|
|
dudu je napisao/la: ne isplati se te skupe brandove jer se tenisice pohabaju unutar godinu dana hoćeš nećeš. nikad ne kupujem od istog proizvođača, miksam, nosio sam i Lacostice, Pumice, Diesel, Paciotti (najgora kupnja ikad, iskeširao 120 €, a nosio ih 5 puta i onda dao bratu), jednom sam kupio neke talijanske ručni rad, preko 1200 kuna, ali su bile vrhunske, najudobnije ikad, ali kad uzmeš cijenu u obzir ne isplati se. zadnjih par godina mi je glupo dat preko 50 eura za tenisice bilo koje vrste, jedino za cipele idem do 100. zavisi i od dimenzija noge. Ja imam baš usku nogu i patike koje mi budu po 8-9 godina. Imam jedne sportske adidaske sa nešto višim đonom 9ta im godina,nigdje nisu pukle....druge rukometne adidaske 7godina.Imam i neke elegantnije Merelke 6ta godina.. Zadnje sam uzimao neke Nike ravne, nisu se nešto pokazale,a koštale su... Što se Paciotija tiče bacanje para,kao i u slučaju ravnih Converse.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:54 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
|
Sayuri je napisao/la: Ne volim odjeću koja pretjerano privlači pažnju tipa..čudne kombinacije, jarke boje, odjeću na "izvolte". Samo sam u sedmom razredu nosila neku spejs jaknu. Srebrna boja a ispod zelena postava na cvjetiće. Mislim da sam se vidjela i iz svemira. U svoju odbranu mogu reći da je to bilo 95-96 godine a tad nije bilo hoću ovo, neću ono, već nosi šta imaš.
PS nisam kao Angela Merkel Tita mi. Mišljenja sam tko je dobar ( bio muško ili zensko ) neka gol hoda.Uzivam vidjeti kako lijepog i zanimljivo odjevenog muškarca tako i zenu. Jednostavno postoje ljudi koji znaju nositi svaku odjevnu kombinaciji i u njoj se osjećaju kao u sopstvenoj kozi. Ja sam trenutno u djiru nekih svijetlih koznih jakni, tamnih bodija sa i tamnijih uskih pantalona. Sad razmišljam crnim tajicama, čizmama ( Kiša je ) i nekoj majci sa šlinganim uzorkom preko jednog ramena.I opet svijetla jakna 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|