|
|
Stranica: 4/5.
|
[ 104 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
zmajček
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 15:18 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: zmajček je napisao/la: Ovaj svijet je otišao u bananu. Muški o odijevanju,žene šute ili se svađaju Ja sam počela o odijevanju.No ne mozeš se moj zmajček osloboditi paćeničke priče forumskog virtualnog j***ča storeB.Za kojim uzdišu i pokrivene bule u autobusima i izuvaju cipele.Momak je hodajući fetiš zenskom rodu. Haj pošteno,pravim li ti ja probleme?
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 15:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
dudu je napisao/la: Aztec je napisao/la: Pa kazem ti, uvijek hlace kupujem "regular" ili s sirim nogavicama i opet imam taj problem... A daleko sam od debele osobe... Stvar je u krojevima danas. Ove slim hlace i sl. i ne gledam... ne mogu ja to ni na nogu navuci...
slim hlače se ne daju ni navući preko guzice, barem ove dinarske podvrste. problem je u tome što se sva ta roba kroji po mjeri Talijančića od 170 cm i 60 kila. Pa je, i sam se to mislim... Al ode i to iz radnji kako vidim... I sam se pitam ko to ovdje nosi...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 15:21 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
zmajček je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja sam počela o odijevanju.No ne mozeš se moj zmajček osloboditi paćeničke priče forumskog virtualnog j***ča storeB.Za kojim uzdišu i pokrivene bule u autobusima i izuvaju cipele.Momak je hodajući fetiš zenskom rodu.
Haj pošteno,pravim li ti ja probleme? Nikad.Ti si fin, kulturan i konstruktivan momak
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 15:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59800 Lokacija: DAZP HQ
|
žene, kad otstoji na muškom odjelu, samo prebace na ženski i ide ko halva.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 15:22 |
|
|
dudu je napisao/la: slim hlače se ne daju ni navući preko guzice, barem ove dinarske podvrste. problem je u tome što se sva ta roba kroji po mjeri Talijančića od 170 cm i 60 kila. Jeste,jeste. Evo ja sebe ne smatram nikakvih gorostasom,1,91 i 95 kg,mahom mišićne mase ali ja sebi hlače rijetko gdje mogu kupiti. Ili su uske dole,ili gore. Što se moda ne kroji prema nama ,iz Dinarskog regiona,mamicu im žabarsku.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 15:22 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8161 Lokacija: Republic of Srpska
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: storaB je napisao/la: Sarajko ne ori drumove.Nije to u današnje vrijeme sramota,osim ako vjera ne dozvoljava,u to se neću mješati, kad su male,male su .
zmajček
Mnogo je 15 eura za čarape,mnogo. Rješenje su onda bjelače. NIkad noga znojava, a nije te ući sramota nigdje,naravno ko je ljubitelj tog odjevnog komada. Vojnik o skraćenju, ravaku o poštenju.Ti o veličini i duzini:D Zaključak :Svakog boli sopstveni nedostatak, sad ljakso ignore.Nitko te ne primjećujem pa pokušajima debilizma izazivaš paznju. zašto su te poljuljali neuspješni primjeri?? Kad se nešto želi,to se uglavnom i desi,nije sramota imati male.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 15:23 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Neznam, nisan nikada obraćao pažnju na detalje. Uvijek obučem ono što je klasično, malo sportskije, ali ipak i dalje klasično i uobičajeno. Ništa, osim sebe na njoj. Drugo nešto treba tebi, draga. Ovako se ja oblačim. Vladek, jesi ovo ti ? Što meni treba, daj konkretno prijedloge ! Da, taj sam. Prvo pekinezer ili pudlica, a kasnije neka rasnija doga. P.S. Šalim se.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 15:23 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Aztec je napisao/la: Pa kazem ti, uvijek hlace kupujem "regular" ili s sirim nogavicama i opet imam taj problem... A daleko sam od debele osobe... Stvar je u krojevima danas. Ove slim hlace i sl. i ne gledam... ne mogu ja to ni na nogu navuci...
Aztec, ziv li si ?Štaaa ima ?? A jesam, ziv sam. Pa evo bas nesto razmisljam, pa sam se odlucio prestati to ciniti. Sta ima kod tebe emt?
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 15:24 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: zmajček je napisao/la: Haj pošteno,pravim li ti ja probleme? Nikad.Ti si fin, kulturan i konstruktivan momak Uh
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 15:24 |
|
|
volvoks je napisao/la: Što ti dođe kapuljačka?? Kod nas je kapuljača ono što se stavi preko glave, dakle ono što imaju hoodice (klokanice za ove malo starije), ali kratke majice nemaju to na kapuljaču i ja mislim,slovo viška. ;) Ježim se kada vidim momka koji nosi majicu kratki rukav sa kapuljačom.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 15:27 |
|
|
Aztec je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Aztec, ziv li si ?Štaaa ima ??
A jesam, ziv sam. Pa evo bas nesto razmisljam, pa sam se odlucio prestati to ciniti. Sta ima kod tebe emt? Ministar se zabrinuo.Kaze više u Šeher ne svraća ni preko vikenda da ga neće neka slučajno asimilirati.Temu ti cijelu posvetio. Ja sam saznanla da mi rodjaka hoda s nekim Hrvatom.No nisi ti izgleda, prekinuli su već :(
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 15:32 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Aztec je napisao/la: A jesam, ziv sam. Pa evo bas nesto razmisljam, pa sam se odlucio prestati to ciniti. Sta ima kod tebe emt? Ministar se zabrinuo.Kaze više u Šeher ne svraća ni preko vikenda da ga neće neka slučajno asimilirati.Temu ti cijelu posvetio. Ja sam saznanla da mi rodjaka hoda s nekim Hrvatom.No nisi ti izgleda, prekinuli su već :( A cuj, mi muskarci smo laki, i povrsni, uz izbocine na pravim mjestima sve je moguce. Al i zene su takve. Jesam li u pravu?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 15:35 |
|
|
Aztec je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministar se zabrinuo.Kaze više u Šeher ne svraća ni preko vikenda da ga neće neka slučajno asimilirati.Temu ti cijelu posvetio.
Ja sam saznanla da mi rodjaka hoda s nekim Hrvatom.No nisi ti izgleda, prekinuli su već :(
A cuj, mi muskarci smo laki, i povrsni, uz izbocine na pravim mjestima sve je moguce. Al i zene su takve. Jesam li u pravu? Kako koji muškarci.Većina vas govori o fizičkoj ljepoti kao prolaznosti, a duševnoj kao onom što ostaje Dok to izgovarate obično zagledate noge ili dekolte ?:) Zene nisu takve !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 15:40 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Aztec je napisao/la: A cuj, mi muskarci smo laki, i povrsni, uz izbocine na pravim mjestima sve je moguce. Al i zene su takve. Jesam li u pravu? Kako koji muškarci.Većina vas govori o fizičkoj ljepoti kao prolaznosti, a duševnoj kao onom što ostaje Dok to izgovarate obično zagledate noge ili dekolte ?:) Zene nisu takve !Ozbiljno? Pa sta zene gledaju? Iako si vjerovatno u pravu da su zene ipak malo manje na toj fizickoj komponenti... Muskarci ipak vise, al opet, i tu znam izuzetke... Pa zato kazem da vise nista i ne znam, te ne zelim uopce vise razmisljati... Valjda je to ipak inividualno...
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 15:54 |
|
|
Jucer u gradu jedna cura prodje, i svim je muskima zarotirala glavu. Sjede u autima na semaforu i samo vidis kako se okrecu. Onako, cura ima kratke hlacice, al ne do guzice, vec su negdje na pola guzice. Al opet, mislim da bi imali problem da je takvu predstave roditeljima... Dakle, neka zlatna sredina...
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 16:01 |
|
|
Nemam nikakvog ukusa u oblačenju, mnogo sam ružan i debeo, ne volim previše ni neobične kombinacije kod cura osim ako je super slatka. Ne nosim odijela i košulje, od hlača samo farmerke, od obuće samo patike a gore majice i dukserice. Čarape sam imao jedne vrijedne prije 15-ak godina, trajale su 4,5 godina, dobio uz patike FILA. Obično su neke jeftine, 30 za 3 marke. Nemam nikakvih ukrasa na sebi, ne nosim sat, kapice, šalove, torbice, nakit. Složio bih se sa zmajčekom za obuću, nikako ne valja ako obuća ne odgovara. Ako mi nisu udobne teško i smotano hodam, saplićem se, gubim na samopouzdanju.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 16:22 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Nemam nikakvog ukusa u oblačenju, mnogo sam ružan i debeo, ne volim previše ni neobične kombinacije kod cura osim ako je super slatka. Ne nosim odijela i košulje, od hlača samo farmerke, od obuće samo patike a gore majice i dukserice. Čarape sam imao jedne vrijedne prije 15-ak godina, trajale su 4,5 godina, dobio uz patike FILA. Obično su neke jeftine, 30 za 3 marke. Nemam nikakvih ukrasa na sebi, ne nosim sat, kapice, šalove, torbice, nakit. Složio bih se sa zmajčekom za obuću, nikako ne valja ako obuća ne odgovara. Ako mi nisu udobne teško i smotano hodam, saplićem se, gubim na samopouzdanju. Grozno si počeo izmišljati. Da Ti nisi onaj Kvazimondo ?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 16:29 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
zmajček je napisao/la: dudu je napisao/la: slim hlače se ne daju ni navući preko guzice, barem ove dinarske podvrste. problem je u tome što se sva ta roba kroji po mjeri Talijančića od 170 cm i 60 kila. Jeste,jeste. Evo ja sebe ne smatram nikakvih gorostasom,1,91 i 95 kg,mahom mišićne mase ali ja sebi hlače rijetko gdje mogu kupiti. Ili su uske dole,ili gore. Što se moda ne kroji prema nama ,iz Dinarskog regiona,mamicu im žabarsku. Isti problem (i slični omjer visina-težina). Uvijek se izhebem kad tražim traperice, čudo jedno.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 16:48 |
|
|
SDB je napisao/la: zmajček je napisao/la: Jeste,jeste. Evo ja sebe ne smatram nikakvih gorostasom,1,91 i 95 kg,mahom mišićne mase ali ja sebi hlače rijetko gdje mogu kupiti. Ili su uske dole,ili gore. Što se moda ne kroji prema nama ,iz Dinarskog regiona,mamicu im žabarsku. Isti problem (i slični omjer visina-težina). Uvijek se izhebem kad tražim traperice, čudo jedno. U Levisu recimo su ti brojevi manje vise normalni. Samo nazalost omjer cijene i kvalitete je nikakav.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 16:50 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Nemam nikakvog ukusa u oblačenju, mnogo sam ružan i debeo, ne volim previše ni neobične kombinacije kod cura osim ako je super slatka. Ne nosim odijela i košulje, od hlača samo farmerke, od obuće samo patike a gore majice i dukserice. Čarape sam imao jedne vrijedne prije 15-ak godina, trajale su 4,5 godina, dobio uz patike FILA. Obično su neke jeftine, 30 za 3 marke. Nemam nikakvih ukrasa na sebi, ne nosim sat, kapice, šalove, torbice, nakit. Složio bih se sa zmajčekom za obuću, nikako ne valja ako obuća ne odgovara. Ako mi nisu udobne teško i smotano hodam, saplićem se, gubim na samopouzdanju. E da, Volvoks spomenu brandirane carape koje mu traju po tri god. A ja imam carape stare i po 10 godina kupljene na pijaci, mnoge nisu ni krpljene. Za carape mi je uvijek bilo zao davati lovu... Samo nek je pamuk i nema razlike...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 12 svi 2013, 16:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Neobične kombinacije? Otprilike nešto kao što ovaj nosi, samo sa boljim odijelom. Tako sam hodao po uredu (100+ ljudi) cijeli dan. U pitanju je bila opklada.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 12 svi 2013, 16:58 |
|
|
Ministre pa zar ženske čizme? da nisi... ma nemoguće...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 12 svi 2013, 17:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Nisu to čizme, više kao papuče, a nisu bile moje. Kao što rekoh - opklada, izazov, zajebancija na svoj račun.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 12 svi 2013, 17:01 |
|
|
Uggsice su kod nas čizme...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 12 svi 2013, 17:03 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nisu to čizme, više kao papuče, a nisu bile moje. Kao što rekoh - opklada, izazov, zajebancija na svoj račun. Gadne su opklade,nek suknju nisi,sve ostalo može proći. Nego nijedna žena da mi odgovori zašto dobar dio djevojaka u dnevnim varijantama nosa helanke ispod kojih se oslikavaju kli.orisi?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|