|
|
Stranica: 8/18.
|
[ 433 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 15:40 |
|
|
mara je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Ne ,Maro,kao i obično imaš problem sa razumijevanjem  ..nisam na vas mislila. Krivo,pa zašto krivo  kad me stavljate redovno u centru pažnje,uživam kad me od usta ne vade ljubomorne i frustrirane žene.  Posto se ti neznas izraziti drugi imaju problema s razumijevanjem!  Da ti docaram, kad kazes vas dvoje, mislis na musko i zensko, posto smo miso i ja pisali, ocito si mislila na nas, da si mislila na nekog drugog, rekla bi vas dvojica! Zikis?! Toliko o tome koliko razumijes sto sama napises! Sneeeezo nitko tebe o sim ti same sebe ne stavlja u centar paznje, a kako smo saznali iz analiza na predhodnim stranicama imas debelog razloga za to!  Ako ti je promaklo, spominje te u biti samo muski rod! O ljubomori i frustracijama si nam ti sve dokazala setajuci s foruma na forum u potrazi za Aleksom i ljubavnim izljevima o svemu i svakomu na kontejneru!  vidim da si se opet uznemirila Koga briga dal si ti pomislila da se na tebe i Miša odnosi...odnosilo se na Lakija i A.R i to su oni shvatili... Maro  sam sebe se ne možeš staviti u centru pažnje to te može samo drugi staviti...kao ti mene na primjer Muški rod me spominje,gdje to,?! A tebi je krivo ? Da ti dam savjet ,smanji prostačenje i psovanje,jer psiholozi tvrde da da je prosti vokabular odraz nemoći ipredstavlja negativno emocionalno ponašanje i manjak emocionalne inteligencije. Zadnju rečenicu ne komentiram jer je sama po sebi apsurdna to prvo,a drugo percepcija situacije ti je pogrešna,i treće lažna. 
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 15:43 |
|
|
mara je napisao/la: snezana mk je napisao/la: tko se svađa? samo odgovaram na providne provokacije .. Nitko te nije provocirao! Sneeezo nisi bas za mudraca rodjena! Jeftin pokusaj podvale drugima necega sto ocito prizeljkujes sebi dok sada glumis isprovociranu curicu!  Citat: Izgleda da joj je opet krivo jer misli da nije u centru paznje! Mislila si možda da ti neću odgovoriti?! 
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 15:48 |
|
|
snezana mk je napisao/la: mara je napisao/la: Nitko te nije provocirao! Sneeezo nisi bas za mudraca rodjena! Jeftin pokusaj podvale drugima necega sto ocito prizeljkujes sebi dok sada glumis isprovociranu curicu!  Citat: Izgleda da joj je opet krivo jer misli da nije u centru paznje! Mislila si možda da ti neću odgovoriti?!  Jednako kao sto si ti mislila da ja tebi necu na tvoj post! 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 15:49 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 14:48 Postovi: 3255 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
aleksije radicevic je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Koja je svrha ove gluposti? Ajde za ovu još i razumijem, ne može iz svoje kože, ali Aleksije mislio sam da si ti to nadišao.  Svi drugi evidentno jesu. Koje gluposti?  Ovo besmisleno uništavanje teme koje je započelo (naravno) krivim zaključcima Mare(ajde da je samo 1 krivi zaključak, ali moraju biti barem 2 kod nje  ). Prvo ono o centru pažnje, školski primjer kretenskog posta i bijedne provokacije, a zatim i zaključak povodom Snežinog posta koji sadrži "vas dvoje". Ne znam što ti treba da podržavaš takve ispade, bez obzira na sve drugo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 15:52 |
|
|
Vas dvije, zašto jednostavno jedna drugu ne stavite na ignore listu? Imate opciju "dodaj gnjavatora",pa više nećete morati gledati postove jedna od druge.  A ja neću morati čitati zaključke od kojih mi cola izlazi na nos(to nije dobro po zdravlje). Skoro sam prosuo i po tipkovnici. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 15:54 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Ovo besmisleno uništavanje teme koje je započelo (naravno) krivim zaključcima Mare(ajde da je samo 1 krivi zaključak, ali moraju biti barem 2 kod nje  ). Prvo ono o centru pažnje, školski primjer kretenskog posta i bijedne provokacije, a zatim i zaključak povodom Snežinog posta koji sadrži "vas dvoje". Ne znam što ti treba da podržavaš takve ispade, bez obzira na sve drugo. Pa, valjda kad misliš na par muškaraca kažeš "vas dvojica", par sa muškarcem i ženom "vas dvoje". Zar tebe to ne bi dovelo u nedoumicu. I Mara je tek onako usput rekla dve zezatorske rečenice, a Sneža je ta koja se primila i počela o frustraciji i ljubomori. Znači, bez obzira na sve, pokušavam biti objektivan. I evo za sve troje: ajde raziđite se u miru. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 15:56 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 15:58 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Ovo besmisleno uništavanje teme koje je započelo (naravno) krivim zaključcima Mare(ajde da je samo 1 krivi zaključak, ali moraju biti barem 2 kod nje  ). Prvo ono o centru pažnje, školski primjer kretenskog posta i bijedne provokacije, a zatim i zaključak povodom Snežinog posta koji sadrži "vas dvoje". Ne znam što ti treba da podržavaš takve ispade, bez obzira na sve drugo. Pa, valjda kad misliš na par muškaraca kažeš "vas dvojica", par sa muškarcem i ženom "vas dvoje". Zar tebe to ne bi dovelo u nedoumicu. I Mara je tek onako usput rekla dve zezatorske rečenice, a Sneža je ta koja se primila i počela o frustraciji i ljubomori. Znači, bez obzira na sve, pokušavam biti objektivan. I evo za sve troje: ajde raziđite se u miru.  Prvo, imaj na umu da njoj srpski ili hrvatski nisu materinji jezici. Ne bi me dovelo u nedoumicu, pogotovo ako vidim onaj Luckyjev post koji je odgovor na njen. Ne znam kakva ti je to zezancija da prozivaš nekog za totalnu glupost, valjda zezancija na račun vlastite pameti. Razišli bi se u miru, ali ne dvojim da ću sad ja dobiti svoju porciju do Mare...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 15:59 |
|
|
mara je napisao/la: Jednako kao sto si ti mislila da ja tebi necu na tvoj post!  Slobodno A sad se Maro priseti i budi jednom fer dal sam ja tebi nešto nekad lično napisala sem moje opaske da trolaš i pišeš proste postove što i nije tako strašno,trebaš uvažavati kritike jer ti si samo korisničko ime. Koji je tvoj razlog da mi nabacuješ sve ovo o A.R..itd.. zar ne možemo jednom komunicirati bez da mi nešto podvališ .. zašto? Mislim ionako nije tvoja stvar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 15:59 |
|
|
snezana mk je napisao/la: mara je napisao/la: Posto se ti neznas izraziti drugi imaju problema s razumijevanjem!  Da ti docaram, kad kazes vas dvoje, mislis na musko i zensko, posto smo miso i ja pisali, ocito si mislila na nas, da si mislila na nekog drugog, rekla bi vas dvojica! Zikis?! Toliko o tome koliko razumijes sto sama napises! Sneeeezo nitko tebe o sim ti same sebe ne stavlja u centar paznje, a kako smo saznali iz analiza na predhodnim stranicama imas debelog razloga za to!  Ako ti je promaklo, spominje te u biti samo muski rod! O ljubomori i frustracijama si nam ti sve dokazala setajuci s foruma na forum u potrazi za Aleksom i ljubavnim izljevima o svemu i svakomu na kontejneru!  vidim da si se opet uznemirila Koga briga dal si ti pomislila da se na tebe i Miša odnosi...odnosilo se na Lakija i A.R i to su oni shvatili... Maro  sam sebe se ne možeš staviti u centru pažnje to te može samo drugi staviti...kao ti mene na primjer Muški rod me spominje,gdje to,?! A tebi je krivo ? Da ti dam savjet ,smanji prostačenje i psovanje,jer psiholozi tvrde da da je prosti vokabular odraz nemoći ipredstavlja negativno emocionalno ponašanje i manjak emocionalne inteligencije. Zadnju rečenicu ne komentiram jer je sama po sebi apsurdna to prvo,a drugo percepcija situacije ti je pogrešna,i treće lažna.  Sneeezo jel ti to vidis da stotine kilometara ili kroz monitor!  Pa kad te nije briga zasto se onda uzrujavas i osjecas provociranom?  Aleksije ti je rekao da nije shvatio, sto znaci da se nekad trebas mozda ipak malo preciznije izraziti! Sneeezo naravno da mozes sama sebe staviti u centar paznje! Mislim da ti je to sve caporegime savrseno dobro objasnio u analizi svih ovih tema! Sneeezo meni je iskreno drago ako sam te uspjela staviti u centar paznje, jer znam vec od onih tvojih hitrih postova na ZG-BG da ti je to jako bitno! Ne brini ti za moj rijecnik, savrseno dobro me sluzi u privatnom i poslovnom zivotu! Znas Sneeezo mi na poslu pisemo, pricamo, vodimo zustre pregovore, nama jaka retorika sve, mi ne crtamo neko cvijece, znas! Ipak si komentirala zadnju rijecenicu! Za te "lazi" postoje dokazi, al budi jednom faca i priznaj ono sto i corav vidi! 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 16:00 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 16:00 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Vas dvije, zašto jednostavno jedna drugu ne stavite na ignore listu? Imate opciju "dodaj gnjavatora",pa više nećete morati gledati postove jedna od druge.  A ja neću morati čitati zaključke od kojih mi cola izlazi na nos(to nije dobro po zdravlje). Skoro sam prosuo i po tipkovnici.  Zašto,meni Mara uopšte ne smeta,nikad ju nisam uvrijedila. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 16:03 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Vas dvije, zašto jednostavno jedna drugu ne stavite na ignore listu? Imate opciju "dodaj gnjavatora",pa više nećete morati gledati postove jedna od druge.  A ja neću morati čitati zaključke od kojih mi cola izlazi na nos(to nije dobro po zdravlje). Skoro sam prosuo i po tipkovnici.  Zašto,meni Mara uopšte ne smeta,nikad ju nisam uvrijedila.  Ne ulazim u to tko kome smeta, a tko ne. Brinem se prvenstveno za svoje zdravlje. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 16:04 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Ovo besmisleno uništavanje teme koje je započelo (naravno) krivim zaključcima Mare(ajde da je samo 1 krivi zaključak, ali moraju biti barem 2 kod nje  ). Prvo ono o centru pažnje, školski primjer kretenskog posta i bijedne provokacije, a zatim i zaključak povodom Snežinog posta koji sadrži "vas dvoje". Ne znam što ti treba da podržavaš takve ispade, bez obzira na sve drugo. Pa, valjda kad misliš na par muškaraca kažeš "vas dvojica", par sa muškarcem i ženom "vas dvoje". Zar tebe to ne bi dovelo u nedoumicu. I Mara je tek onako usput rekla dve zezatorske rečenice, a Sneža je ta koja se primila i počela o frustraciji i ljubomori. Znači, bez obzira na sve, pokušavam biti objektivan. I evo za sve troje: ajde raziđite se u miru.  Nije Aleksa zezancija za svakoga, za nekog je to provokacija! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 16:04 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Pa, valjda kad misliš na par muškaraca kažeš "vas dvojica", par sa muškarcem i ženom "vas dvoje". Zar tebe to ne bi dovelo u nedoumicu. I Mara je tek onako usput rekla dve zezatorske rečenice, a Sneža je ta koja se primila i počela o frustraciji i ljubomori. Znači, bez obzira na sve, pokušavam biti objektivan. I evo za sve troje: ajde raziđite se u miru.  Pa prvi ste odgovorili ti Laki kao da ste shvatili o kome se radi.  i da je bilo pogrešno napisano pa što? točno,Ja se primam na gluposti izrečene na moj račun.. Zakuhavaš kao i obično i koristiš svoje alter ego... vrlo predvidljivo..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 16:05 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Zašto,meni Mara uopšte ne smeta,nikad ju nisam uvrijedila.  Ne ulazim u to tko kome smeta, a tko ne. Brinem se prvenstveno za svoje zdravlje.  Za kojeg vraga pijes kolu kad ti smeta? Da si pijo pivo to ti se ne bi desilo! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 16:07 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Zašto,meni Mara uopšte ne smeta,nikad ju nisam uvrijedila.  Ajde, evo i ti budi fer... Možeš opet da prećutiš, nije više bitno, ali najiskrenije: da li je bilo fer onakvo tvoje pojavljivanje na hr.forumu sa demonstrativnim ćutanjem iz kojega oni koji su stalno prisutni na foumu mogu pomisliti o meni bilo šta? Možda nisi mislila ništa loše, ali šta je problem da kažeš da ti ja nisam upućivao nekakve uvredljive reči ili bilo šta slično? Zar je to tako teško. Znači neću da ponovo počinjem stari sukob, ali... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 16:10 |
|
|
mara je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Ne ulazim u to tko kome smeta, a tko ne. Brinem se prvenstveno za svoje zdravlje.  Za kojeg vraga pijes kolu kad ti smeta? Da si pijo pivo to ti se ne bi desilo!  Ne smeta, osim u slučaju kad mi izađe na nos. I ostao sam bez piva, moram do trgovine... Baš ti hvala što si me podsjetila, sad više neću moći dugo odgađati... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 16:11 |
|
|
snezana mk je napisao/la: mara je napisao/la: Jednako kao sto si ti mislila da ja tebi necu na tvoj post!  Slobodno A sad se Maro priseti i budi jednom fer dal sam ja tebi nešto nekad lično napisala sem moje opaske da trolaš i pišeš proste postove što i nije tako strašno,trebaš uvažavati kritike jer ti si samo korisničko ime. Koji je tvoj razlog da mi nabacuješ sve ovo o A.R..itd.. zar ne možemo jednom komunicirati bez da mi nešto podvališ .. zašto? Mislim ionako nije tvoja stvar. Sneeezo iskreno nisam nesto obracala paznju na to sto pises pa i neznam jel bilo sta osobno u tvojim postovima!  A tvoje misljenje u smislu kritike me ne tangira, jer ne kucam tako da mi znace nesto misljenja ljudi s foruma s kojima nemam neke privatne kontakte! Sneeezo nije to podvala ili nabacivanje, samo sitni komentar na dogadjaje kojima je sira forumska javnost svjedocila! Nek te to ne brine, ipak si ti samo forumsko ime koje se s tim treba znati nositi! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 16:11 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: mara je napisao/la: Za kojeg vraga pijes kolu kad ti smeta? Da si pijo pivo to ti se ne bi desilo!  Ne smeta, osim u slučaju kad mi izađe na nos. I ostao sam bez piva, moram do trgovine... Baš ti hvala što si me podsjetila, sad više neću moći dugo odgađati...  Kad si cicija kupit nekoliko gajbi karlice, kao da ih neces cugnit! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 16:12 |
|
|
mara je napisao/la: Sneeezo jel ti to vidis da stotine kilometara ili kroz monitor!  Pa kad te nije briga zasto se onda uzrujavas i osjecas provociranom?  Aleksije ti je rekao da nije shvatio, sto znaci da se nekad trebas mozda ipak malo preciznije izraziti! Ne brini ti za moj rijecnik, savrseno dobro me sluzi u privatnom i poslovnom zivotu! Znas Sneeezo mi na poslu pisemo, pricamo, vodimo zustre pregovore, nama jaka retorika sve, mi ne crtamo neko cvijece, znas! Ipak si komentirala zadnju rijecenicu! Za te "lazi" postoje dokazi, al budi jednom faca i priznaj ono sto i corav vidi!  Aleksije je shvatio ,zato je i napisao onaj post da se"popravljam",samo sad se pravi blesav. Drago mi je ako s tim vokabularom uspiješno nosiš u životu verovatno ti je društvo vrlo slično. I nemoj da podcenuješ moj umjetnički talenat to se ne uči od knjige već je Božji dar! nema to svatko. I opet kakvi dokazi ,koga briga... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 16:14 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Vas dvije, zašto jednostavno jedna drugu ne stavite na ignore listu? Imate opciju "dodaj gnjavatora",pa više nećete morati gledati postove jedna od druge.  A ja neću morati čitati zaključke od kojih mi cola izlazi na nos(to nije dobro po zdravlje). Skoro sam prosuo i po tipkovnici.  Zašto,meni Mara uopšte ne smeta,nikad ju nisam uvrijedila.  Sneeezo nemoj molim te pocet cu plakati  znas da je moja krv gorstacka, nama to ne pada lako! Bez da sam te poznavala iz nekog hira si me pocela napadati na temi kod Corta! Moglo bi se pomisliti da je to bila neka ljubomora jer je bilo ocito da me Aleksa pozvao! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 16:18 |
|
|
mara je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Ne smeta, osim u slučaju kad mi izađe na nos. I ostao sam bez piva, moram do trgovine... Baš ti hvala što si me podsjetila, sad više neću moći dugo odgađati...  Kad si cicija kupit nekoliko gajbi karlice, kao da ih neces cugnit!  Ma nisam cicija, ispičuture mi sinoć sve popili. Nać će se valjda već netko tko ide u trgovinu pa da kupi umjesto mene... I pijem Pan, ne Karlu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 16:19 |
|
|
Nemojte opet spominjati temu "kod Corta", k'o Boga vas molim... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 16:22 |
|
|
snezana mk je napisao/la: mara je napisao/la: Sneeezo jel ti to vidis da stotine kilometara ili kroz monitor!  Pa kad te nije briga zasto se onda uzrujavas i osjecas provociranom?  Aleksije ti je rekao da nije shvatio, sto znaci da se nekad trebas mozda ipak malo preciznije izraziti! Ne brini ti za moj rijecnik, savrseno dobro me sluzi u privatnom i poslovnom zivotu! Znas Sneeezo mi na poslu pisemo, pricamo, vodimo zustre pregovore, nama jaka retorika sve, mi ne crtamo neko cvijece, znas! Ipak si komentirala zadnju rijecenicu! Za te "lazi" postoje dokazi, al budi jednom faca i priznaj ono sto i corav vidi!  Aleksije je shvatio ,zato je i napisao onaj post da se"popravljam",samo sad se pravi blesav. Drago mi je ako s tim vokabularom uspiješno nosiš u životu verovatno ti je društvo vrlo slično. I nemoj da podcenuješ moj umjetnički talenat to se ne uči od knjige već je Božji dar! nema to svatko. I opet kakvi dokazi ,koga briga...  Naravno da mi je drustvo slicno, cuj radimo zajedno, znaci da imamo iste kvalifikacije a vokabular nam je sirok, inace ne bi radili sto radimo! Ako mislis na ono sto sam Misi rekla, to nije prostacenje nego njegov nadimak, jedan u nizu koji sam mu dala!  Sneeezo moras shvatiti da je ovo forum, da se covjek tu dodje opustit, da svatko moze koristiti rijeci koje zeli! Ako ti mislis da si bolji covjek ako ne kazes neku ruznu rijec, izvoli misliti da je tako, ako te to cini sretnom! Kakav umjetnicki talenat Sneeeezo, mi se s tim sprdamo, kazemo da ne crtamo jer nismo umjetnici, mi radimo! Kad te nije briga, sto se onda pjenis oko toga? 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|