|
|
Stranica: 11/18.
|
[ 433 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 18:38 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
mara je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Što ti misliš da znaš o tome? Gukni, golubice.  Ma nista, cvrkutale i ptice na grani o palim zvijezdama vodiljama bez kojih forum nema smisla!  Taj forum više ionsko nema smisla, sa mnom ili bez mene. Da tamo ima štogod vrijednog sudjelovanja, ja bi još uvijek bio tamo.  Ovako, kad sam se klonirao, vidio sam da više nema tamo one atmosfere koje je bilo prije par mjeseci. Mada sam skoro nadrapao gotovo odmah, Realka me nije prepoznala pa me pitala nešto što bi me isti tren kad bi netko od moderatora moj odgovor na to vidio identificiralo kao Corta Maltesea. 
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 18:40 |
|
|
Real gone je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Uopšte me nije briga bana.nemam ja takav stil ličnog vređanja R.G..i koliko vidim i ovdje se banuje ,ako imaju zašto ,nek me baniraju. I što sam napisala R.G,. sad tebi ,da trebaš malo u realni život..,pa shvatila sam da sam pretjerala i ja sam ti se ispričala ako se sjećaš... Koji je razlog tvog dolaska sad ovdje  ,ako nisi zlopamtilo i ako si prihvatila ispriku ,zašto ? A i ne sjećam se da sam ti nekad lagala pa da me neosnovano proglašavaš neiskrenom,uvijek sam simpatijom gledala na tebe,iako se nismo svaki put forumski slagali. Ali neka ti bude..kako hoćeš. Pa jeste, u pravu si, ti kad popizdiš ne bockaš kao tvoj drugar Lucky podlo, nego onako smešno - što se vidi iz toga da drugima prebacuješ bivstvovanje na forumu, dok sama bivstvuješ na najmanje 3 foruma, usput smišljajući razne akcije i udruživanja kucajući 738 privatnih poruka na dan. Ali, nemoj pogrešno da me shvatiš, to je tvoje slobodno vreme i tvoj izbor. Mene samo smaraju ljudi koji ne znaju da forumi služe da bi se prenela neka informacija, branio ili opovrgao neki stav, a ne da bi se išlo na lično diskreditovanje (ili branjenje, svejedno) neke osobe i udruživanje u forumske sindikate. Mislim, zbog čega/koga vi ovde isterujete neku pravdu? Da bi pisali na chatu i o leptirićima/mašnicama/seksipilnosti/i varanju u brakovima.. Pa ima puno drugih foruma i tema za to. Index je recimo idealan za tako nešto, pa ne vidim da ste dugo izdržali. Ispašće Aleksa u pravu kad se zeza da ti sa ekipom vodiš lični rat protiv njega.  Bit ces optuzena po tocki broj dva iz Sneeezine optuznice radi komentiranja njenog dejstva na ovaj forum! I corav bi primjetio da druzenje na Indexu nema smisla ak se ne baci oko na HB gdje bez njih nema dogadjaja  a valjd nije zanimljivo tamo jer nema Aleksa! 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 18:42 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: mara je napisao/la: Ma nista, cvrkutale i ptice na grani o palim zvijezdama vodiljama bez kojih forum nema smisla!  Taj forum više ionsko nema smisla, sa mnom ili bez mene. Da tamo ima štogod vrijednog sudjelovanja, ja bi još uvijek bio tamo.  Ovako, kad sam se klonirao, vidio sam da više nema tamo one atmosfere koje je bilo prije par mjeseci. Mada sam skoro nadrapao gotovo odmah, Realka me nije prepoznala pa me pitala nešto što bi me isti tren kad bi netko od moderatora moj odgovor na to vidio identificiralo kao Corta Maltesea.  Corto, stvarno pocinjem cvrsto sumnjati u tvoj intelekt ako ti mislis da modovi na forumu.hr nemaju blage da si ti klon Corta! 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 18:43 |
|
|
Real gone je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Uopšte me nije briga bana.nemam ja takav stil ličnog vređanja R.G..i koliko vidim i ovdje se banuje ,ako imaju zašto ,nek me baniraju. I što sam napisala R.G,. sad tebi ,da trebaš malo u realni život..,pa shvatila sam da sam pretjerala i ja sam ti se ispričala ako se sjećaš... Koji je razlog tvog dolaska sad ovdje  ,ako nisi zlopamtilo i ako si prihvatila ispriku ,zašto ? A i ne sjećam se da sam ti nekad lagala pa da me neosnovano proglašavaš neiskrenom,uvijek sam simpatijom gledala na tebe,iako se nismo svaki put forumski slagali. Ali neka ti bude..kako hoćeš. Pa jeste, u pravu si, ti kad popizdiš ne bockaš kao tvoj drugar Lucky podlo, nego onako smešno - što se vidi iz toga da drugima prebacuješ bivstvovanje na forumu, dok sama bivstvuješ na najmanje 3 foruma, usput smišljajući razne akcije i udruživanja kucajući 738 privatnih poruka na dan. Ali, nemoj pogrešno da me shvatiš, to je tvoje slobodno vreme i tvoj izbor. Mene samo smaraju ljudi koji ne znaju da forumi služe da bi se prenela neka informacija, branio ili opovrgao neki stav, a ne da bi se išlo na lično diskreditovanje (ili branjenje, svejedno) neke osobe i udruživanje u forumske sindikate. Mislim, zbog čega/koga vi ovde isterujete neku pravdu? Da bi pisali na chatu i o leptirićima/mašnicama/seksipilnosti/i varanju u brakovima.. Pa ima puno drugih foruma i tema za to. Index je recimo idealan za tako nešto, pa ne vidim da ste dugo izdržali. Ispašće Aleksa u pravu kad se zeza da ti sa ekipom vodiš lični rat protiv njega.  Kojom ekipom? 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 18:47 |
|
|
mara je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Taj forum više ionsko nema smisla, sa mnom ili bez mene. Da tamo ima štogod vrijednog sudjelovanja, ja bi još uvijek bio tamo.  Ovako, kad sam se klonirao, vidio sam da više nema tamo one atmosfere koje je bilo prije par mjeseci. Mada sam skoro nadrapao gotovo odmah, Realka me nije prepoznala pa me pitala nešto što bi me isti tren kad bi netko od moderatora moj odgovor na to vidio identificiralo kao Corta Maltesea.  Corto, stvarno pocinjem cvrsto sumnjati u tvoj intelekt ako ti mislis da modovi na forumu.hr nemaju blage da si ti klon Corta!  Ne zamaram se time.  Mislim da ako se imalo potrude lako prokuže veliku većinu klonova na forumu, pogotovo je mene jednostavno prepoznati zbog jezika kojim se koristim skupa sa stavovima koje iznosim. Vjerojatno znaju za većinu klonova, ali ih puštaju dok ne prave sranja. Međutim ako netko sam sebe oda kao klona ili ga drugi prokažu, onda ga baniraju, ili ako je u zavadi s moderatorima od prije. Ja tamo ionako više gotovo da i ne pišem.
|
|
Vrh |
|
 |
Real gone
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 18:54 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: mara je napisao/la: Ma nista, cvrkutale i ptice na grani o palim zvijezdama vodiljama bez kojih forum nema smisla!  Taj forum više ionsko nema smisla, sa mnom ili bez mene. Da tamo ima štogod vrijednog sudjelovanja, ja bi još uvijek bio tamo.  Ovako, kad sam se klonirao, vidio sam da više nema tamo one atmosfere koje je bilo prije par mjeseci. Mada sam skoro nadrapao gotovo odmah, Realka me nije prepoznala pa me pitala nešto što bi me isti tren kad bi netko od moderatora moj odgovor na to vidio identificiralo kao Corta Maltesea.   uvek si bio izuzetno skroman. a za ekipu, pa nemam pojma..ti razmisli. 
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 18:55 |
|
|
Real gone je napisao/la: Pa jeste, u pravu si, ti kad popizdiš ne bockaš kao tvoj drugar Lucky podlo, nego onako smešno - što se vidi iz toga da drugima prebacuješ bivstvovanje na forumu, dok sama bivstvuješ na najmanje 3 foruma, usput smišljajući razne akcije i udruživanja kucajući 738 privatnih poruka na dan. Ali, nemoj pogrešno da me shvatiš, to je tvoje slobodno vreme i tvoj izbor. Mene samo smaraju ljudi koji ne znaju da forumi služe da bi se prenela neka informacija, branio ili opovrgao neki stav, a ne da bi se išlo na lično diskreditovanje (ili branjenje, svejedno) neke osobe i udruživanje u forumske sindikate. Mislim, zbog čega/koga vi ovde isterujete neku pravdu? Da bi pisali na chatu i o leptirićima/mašnicama/seksipilnosti/i varanju u brakovima.. Pa ima puno drugih foruma i tema za to. Index je recimo idealan za tako nešto, pa ne vidim da ste dugo izdržali. Ispašće Aleksa u pravu kad se zeza da ti sa ekipom vodiš lični rat protiv njega.  Vidi Real Gone,prvo forum služi za diskusiju na teme,a kako što jednom rekoh je petparački medij na kojem neću iznositi neke stvari koje su moje,neću iznositi svoje frustracije ,nervoze i nezadovoljstva. Na koliko si foruma ti R.G.jesam li pitala ,nisam,zašto ,jer je to tvoj problem,a poruke su mi isključeni ovdje. I ti si podlo bockala  nemoj da se praviš nevina, da sam se prešaltala na Corta,da sam zrno razdora ,da pravimo klubove na pm i sl.,da nismo tipični primjerci Makedonaca i sl. ,zašto? mislim tipično diskreditiranje ,no kad je od tebe se ne važi, na to si mogla reći izvini, al nema veze,.. Aleksije je sve učinio da me diskreditira ,ja nijednom nisam,i nije mi krivo,a ti slobdno misli da je u pravu. No lični ratova nije bilo nikad ,da je bilo i da sam htjela bilo bi puno gore nego li što jeste.
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 18:58 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
|
Hellooo.. 
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 19:02 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 19:03 |
|
|
Real gone je napisao/la:  uvek si bio izuzetno skroman. a za ekipu, pa nemam pojma..ti razmisli.  Šta da ti kažem... jesam. Da preciziram, Mara je ciljala na to što se poslije mog trajnog bana tamo nekolicina forumaša žalilo da forum gubi smisao baniranjem karizmatičnih forumaša(to su drugi rekli za mene, ne ja sam, da ne bi pomislila da se opet hvalim  )kao što smo Paša, Inkvizitor i ja. Sad, nije baš ekipa u koju bi ja sebe sam svrstao, čak ne mislim da je itko od navedene trojice nešto posebno karizmatičan, ali što ćeš... Glede "ekipe", ovjde više nema nikog osim mene od njih, pa pretpostavljam da misliš na mene. Što sam ja pokušavao nego prekinuti besmisleni sukob, čak sam i prijateljski čavrljao "s drugom stranom", pokušavajći promijeniti tijek razgovora, iz razloga što ne volim ovakve besmislene napade na pojedince. I ti si isto reagirala kad je onaj tip mene napao na tvojoj temi(doduše, kasnije si to javno požalila  ). Ne vidim da su moji postovi nešto usmjereni protiv Aleksija u zadnje vrijeme, usput. 
|
|
Vrh |
|
 |
Real gone
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 19:04 |
|
|
Ljudi, zamarate me. Ne može čovek ni da bude iskren u ovim današnjim leglima od foruma. Rekla sam šta sam imala, sad vas ostavljam u miru da vodite umne razgovore u svojim "ženskim kutkovima". Hvala na pažnji i zbogom. 
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 19:05 |
|
|
Sto se to zbiva ovde?Vi niste normalni..definitivno...
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 19:07 |
|
|
Urbana je napisao/la: Sto se to zbiva ovde?Vi niste normalni..definitivno... Ja jesam, za druge doduše ne znam.  Možda još Sneža eventualno. 
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 19:07 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Real gone je napisao/la:  uvek si bio izuzetno skroman. a za ekipu, pa nemam pojma..ti razmisli.  Šta da ti kažem... jesam. Da preciziram, Mara je ciljala na to što se poslije mog trajnog bana tamo nekolicina forumaša žalilo da forum gubi smisao baniranjem karizmatičnih forumaša(to su drugi rekli za mene, ne ja sam, da ne bi pomislila da se opet hvalim  )kao što smo Paša, Inkvizitor i ja. Sad, nije baš ekipa u koju bi ja sebe sam svrstao, čak ne mislim da je itko od navedene trojice nešto posebno karizmatičan, ali što ćeš... Cortic, nije bilo bas tako, bilo je onako kako sam ja rekla. Da forum gubi smisao zbog tebe, jer si ti zvijezda vodilja! 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 19:10 |
|
|
mara je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Šta da ti kažem... jesam. Da preciziram, Mara je ciljala na to što se poslije mog trajnog bana tamo nekolicina forumaša žalilo da forum gubi smisao baniranjem karizmatičnih forumaša(to su drugi rekli za mene, ne ja sam, da ne bi pomislila da se opet hvalim  )kao što smo Paša, Inkvizitor i ja. Sad, nije baš ekipa u koju bi ja sebe sam svrstao, čak ne mislim da je itko od navedene trojice nešto posebno karizmatičan, ali što ćeš... Cortic, nije bilo bas tako, bilo je onako kako sam ja rekla. Da forum gubi smisao zbog tebe, jer si ti zvijezda vodilja!  Hvala na tako visokom mišljenju o meni, počašćen sam, stvarno. 
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 19:12 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Urbana je napisao/la: Sto se to zbiva ovde?Vi niste normalni..definitivno... Ja jesam, za druge doduše ne znam.  Možda još Sneža eventualno.  Snajke, de ti kao pravnica ukazi Corticu na to da je los odvjetnik, meni ocito ne vjeruje! Cortic, uvijek moras za svog sticenika reci da nije bas sav svoj, problemi u djetinjstvo, konfliktan karakter, poremecaj osobnosti .... to Cortic smanjuje kaznu! 
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 19:13 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: mara je napisao/la: Cortic, nije bilo bas tako, bilo je onako kako sam ja rekla. Da forum gubi smisao zbog tebe, jer si ti zvijezda vodilja!  Hvala na tako visokom mišljenju o meni, počašćen sam, stvarno.  To se zahvali svojoj prijateljici ona je to pisala po pp-ovima dok je molila modove da te vrate! 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 19:13 |
|
|
mara je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Ja jesam, za druge doduše ne znam.  Možda još Sneža eventualno.  Snajke, de ti kao pravnica ukazi Corticu na to da je los odvjetnik, meni ocito ne vjeruje! Cortic, uvijek moras za svog sticenika reci da nije bas sav svoj, problemi u djetinjstvo, konfliktan karakter, poremecaj osobnosti .... to Cortic smanjuje kaznu!  E ova ti je dobra. 
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 19:16 |
|
|
Citat: Mislim, zbog čega/koga vi ovde isterujete neku pravdu? Da bi pisali na chatu i o leptirićima/mašnicama/seksipilnosti/i varanju u brakovima..
Pa ima puno drugih foruma i tema za to. Index je recimo idealan za tako nešto, pa ne vidim da ste dugo izdržali.
Ispašće Aleksa u pravu kad se zeza da ti sa ekipom vodiš lični rat protiv njega. Pa zar Sneze i ti nisi na indexu il se to krije.. Ja jesam i sta s tim..? Mogu da nabrojim sve nickove na svim forumima koje posecujem.. Kakva pravda jesi i ti normalna..?  U sta si se ti ufurala? Leptirici,masnice,sexipilnost..sve meni interesantne teme..I sta sad?Jesam li jedina kojoj je to interesantno?Jesam! I opet..sta sad? Cini mi se da si i ti diskutovala u njima.. Ili si mozda pametniji ako ne posecujes zenski kutak i pravis se neko nevinasce zato jer to ne radis..ili ako ne posecujes index..? Sad moram reci.. ne da se uzdizes i glumis nesta s ovim..vec..razocarana sam totalno ovom pricom...
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 19:17 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: mara je napisao/la: Snajke, de ti kao pravnica ukazi Corticu na to da je los odvjetnik, meni ocito ne vjeruje! Cortic, uvijek moras za svog sticenika reci da nije bas sav svoj, problemi u djetinjstvo, konfliktan karakter, poremecaj osobnosti .... to Cortic smanjuje kaznu!  E ova ti je dobra.  Ak mi ne vjerujes pitaj Urbanu! To ti je tako sto vise napricas, to manju kaznu optuzeni dobije!
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 19:18 |
|
|
mara je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Hvala na tako visokom mišljenju o meni, počašćen sam, stvarno.  To se zahvali svojoj prijateljici ona je to pisala po pp-ovima dok je molila modove da te vrate!  A to je tebi tvoj sugrađanin prenio? 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 19:18 |
|
|
mara je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: E ova ti je dobra.  Ak mi ne vjerujes pitaj Urbanu! To ti je tako sto vise napricas, to manju kaznu optuzeni dobije! Ponekad se dogodi i da optuženi nisu krivi. 
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 19:20 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: mara je napisao/la: To se zahvali svojoj prijateljici ona je to pisala po pp-ovima dok je molila modove da te vrate!  A to je tebi tvoj sugrađanin prenio?  Lose prijateljstvo Cortic, iznevjerio si me! Barem bi trebao biti bolje upucen!
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 19:22 |
|
|
mara je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: A to je tebi tvoj sugrađanin prenio?  Lose prijateljstvo Cortic, iznevjerio si me! Barem bi trebao biti bolje upucen! Uputi me ti onda. 
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 25 ruj 2009, 19:24 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: mara je napisao/la:
Lose prijateljstvo Cortic, iznevjerio si me! Barem bi trebao biti bolje upucen!
Uputi me ti onda.  Ja sam ti sve rekla sta trebas znati! 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|