Nije tako, ne volim njegovu facu otkako se pojavio. Prejake vilične kosti tako karakteristične za Amerikance (Robert Redford npr.) su mi odbojne. Takođe ne volim ni Leonarda di Kapria, Bena Afleka, Meta Dejmona...A ne vidim da su oženjeni Andjom niti to nameravaju.
Po meni se ni jedan od te trojice koje si navela ne mogu porediti sa Pittom.
Samo ti navodim primere faca koje se meni ne sviđaju.
Tačno sam znala da će ovo neko napisati. Nicka sam stavila kao primjer jer ne mogu kačiti slike dečkića koje znam privatno. Ali možeš i o javnim ličnostima dosta toga skužiti. Ministry-ovim rječnikom Nick ima personality 10/10. Dok ovaj dolje
Croat je napisao/la:
kada ste već kod trenera, primjetim da Jose dobro prolazi kod žena
Ima i izgled i personality 10/10, samo što je prop´o u zadnje 2-3 godine.
Što se tiče Pitta, baš kao što Tera kaže živcira me njegova čeljust i nikad mi nije bio zgodan. Ali što ti je reći odabrati dobru ulogu...kao Ahilej u Troji me oduševio. Isto kao Viggo Mortensen u Gospodaru prstenova, a inače mi je bezveze.
Toliko nabijeno emocijom da i ja ponekad pustim suzu slušajući ove nežne tonove
Zena sa 100 lica. Nije joj problem bio biti sa muslimanom, da bi kasnije postala srpska nacionalna ikona. ko i sve Srpkinje. Samo da je musko, i prolazi.
Meni je osobno Brad Pitt jedan od rijetkih koji mogu izvući taj nekakav njegovani look a da u isto vrijeme budu muškarčine. Koliko god on bio iskomercijaliziran i prožvakan u svakom filmu "dostavi". Recimo u the Fight Club, ono mi je nekakav ideal kako bi muško trebalo izgledat.
Meni je osobno Brad Pitt jedan od rijetkih koji mogu izvući taj nekakav njegovani look a da u isto vrijeme budu muškarčine. Koliko god on bio iskomercijaliziran i prožvakan u svakom filmu "dostavi". Recimo u the Fight Club, ono mi je nekakav ideal kako bi muško trebalo izgledat.
ukusi i preferencije su različiti, poštujem tvoj izbor, ali meni je previše 'pi*kast' već smo imali jednu temu o tome. ono što nas privlači nekom glumcu su ipak uloge koje igraju, a manje sam izgled. meni je de niro oličenje muškosti, ali da ga upoznam kao običnog čovjeka negdje u birtiji pa da vidim kako loče pivo, češka yayca i psuje kad naši promaše gol na euru umjesto da hoda u pripijenoj majici sa zalizanom kosom i talijanskim akcentom poput vita corleonea, sigurna sam da bi mi i brad pitt izgledao muževnije..
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
Irma je napisao/la:
anee je napisao/la:
Bljak Brad Pitt, povraca mi se od tih genetski modificiranih amera, svi su isti. Ja ne padam na takve
Kako je to Pitt genetski modificiran?
Ne on, nego svi ti ko fol najljepsi americki glumci meni izgledaju toliko umjetno, ko da su ih u laboratoriju stvarali s tocno propisanim proporcijana nosa, usana, razmaka izmedju ociju itd. Meni izgledaju ko GMO
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.