|
|
Stranica: 32/36.
|
[ 886 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 28 lis 2012, 11:08 |
|
|
Savršen muškarac je mrtav muškarac?
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 28 lis 2012, 12:54 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5115 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
I da je živ isto bi mi bilo. Kakva korist Hajde priznaj da je faca, zgodan, mističan, cool, talentovan, neuhvatljiv...
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 28 lis 2012, 13:00 |
|
|
Ako ti kažeš...
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 28 lis 2012, 15:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
Sayuri je napisao/la: I da je živ isto bi mi bilo. Kakva korist Hajde priznaj da je faca, zgodan, mističan, cool, talentovan, neuhvatljiv... Mozes biti sigurna da je neuhvatljiv.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 29 lis 2012, 00:22 |
|
|
Nisam mislila neuhvatljiv za žene, nego više kao...nedokučiv.
Inače, Pariz bi bio jedna od zadnjih destinacija na koje bih putovala. Jednostavno me ne privlači. Ali valjalo bi otići na Pere Lachaise.
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 29 lis 2012, 14:08 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Nisam mislila neuhvatljiv za žene, nego više kao...nedokučiv.
My Soul Mate.. “People are afraid of themselves, of their own reality; their feelings most of all. People talk about how great love is, but that's bullshit. Love hurts. Feelings are disturbing. People are taught that pain is evil and dangerous. How can they deal with love if they're afraid to feel? Pain is meant to wake us up. People try to hide their pain. But they're wrong. Pain is something to carry, like a radio. You feel your strength in the experience of pain. It's all in how you carry it. That's what matters. Pain is a feeling. Your feelings are a part of you. Your own reality. If you feel ashamed of them, and hide them, you're letting society destroy your reality. You should stand up for your right to feel your pain.”~Jim Morrison Nedokučiv?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 29 lis 2012, 14:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ovo sam ja, samo što ovo naravno ne bih rekao, ali bi mi to bila prva misao.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 29 lis 2012, 14:20 |
|
|
slušam doorse, da ne bi bilo zabune. mislim, slušala sam ih kad se većina forumaša nije ni izlegla.. međutim, nikad, ali baš nikad, poročan muškarac, pogotovu onaj koji uzima droge neovisno jel ovisnik ili ne, nije me mogao privući... jednostavno, smatram ih slabićima, ali i egocentricima. poneki izuzetak su bili pivopije koji bi me privukli na prvi poged, ali oni su me odbijali iz drugog razloga. njima je zajamčeno da će jednog dana postati trbušasti srednjovječni mlitavci, pa bi bilo šteta vezati se za jednog takvog i nisam pogriješila.
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 29 lis 2012, 14:23 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: slušam doorse, da ne bi bilo zabune. mislim, slušala sam ih kad se većina forumaša nije ni izlegla.. međutim, nikad, ali baš nikad, poročan muškarac, pogotovu onaj koji uzima droge neovisno jel ovisnik ili ne, nije me mogao privući... jednostavno, smatram ih slabićima, ali i egocentricima. poneki izuzetak su bili pivopije koji bi me privukli na prvi poged, ali oni su me odbijali iz drugog razloga. njima je zajamčeno da će jednog dana postati trbušasti srednjovječni mlitavci, pa bi bilo šteta vezati se za jednog takvog i nisam pogriješila. međutim, nikad, ali baš nikad, poročan muškarac, pogotovu onaj koji uzima droge neovisno jel ovisnik ili ne, nije me mogao privući... jednostavno, smatram ih slabićima, ali i egocentricima. p.s. Sajđo, đe njega nađe od toliko ljudi?
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 29 lis 2012, 14:30 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: slušam doorse, da ne bi bilo zabune. mislim, slušala sam ih kad se većina forumaša nije ni izlegla.. međutim, nikad, ali baš nikad, poročan muškarac, pogotovu onaj koji uzima droge neovisno jel ovisnik ili ne, nije me mogao privući... jednostavno, smatram ih slabićima, ali i egocentricima. poneki izuzetak su bili pivopije koji bi me privukli na prvi poged, ali oni su me odbijali iz drugog razloga. njima je zajamčeno da će jednog dana postati trbušasti srednjovječni mlitavci, pa bi bilo šteta vezati se za jednog takvog i nisam pogriješila. Slabići- točno tako.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 29 lis 2012, 14:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
Ilirk@ je napisao/la: slušam doorse, da ne bi bilo zabune. mislim, slušala sam ih kad se većina forumaša nije ni izlegla.. međutim, nikad, ali baš nikad, poročan muškarac, pogotovu onaj koji uzima droge neovisno jel ovisnik ili ne, nije me mogao privući... jednostavno, smatram ih slabićima, ali i egocentricima. poneki izuzetak su bili pivopije koji bi me privukli na prvi poged, ali oni su me odbijali iz drugog razloga. njima je zajamčeno da će jednog dana postati trbušasti srednjovječni mlitavci, pa bi bilo šteta vezati se za jednog takvog i nisam pogriješila. Je, i meni je to odbojno (dobro, malo hasisa nikog nije ubilo ) ali mislim da Jim i nije bio narkic, on je vise bio alkos. osobno isto preferiram alkohol.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 29 lis 2012, 14:39 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37855 Lokacija: Gl. grad regije
|
Sayuri je napisao/la: Nisam mislila neuhvatljiv za žene, nego više kao...nedokučiv.
Inače, Pariz bi bio jedna od zadnjih destinacija na koje bih putovala. Jednostavno me ne privlači. Ali valjalo bi otići na Pere Lachaise. Pa i meni je tako nekad bilo, dok nisam bio, sam. A ako budem išao ponovno, poveo bih ljepšu polovicu sa sobom, obavezno. To je grad koji treba doživjeti udvoje.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 03 stu 2012, 22:26 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Inače, Pariz bi bio jedna od zadnjih destinacija na koje bih putovala. Jednostavno me ne privlači. Obično bi bilo obrnuto. Savršen muškarac je onaj koga volim, što bi značilo da su svi u nekom periodu savršeni, uprkos što ni jedan nije savršen.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 04 stu 2012, 01:28 |
|
|
Inače, Pariz bi bio jedna od zadnjih destinacija na koje bih putovala. Jednostavno me ne privlači. Ali valjalo bi otići na Pere Lachaise. You are very very wrong.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 04 stu 2012, 01:35 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Inače, Pariz bi bio jedna od zadnjih destinacija na koje bih putovala. Jednostavno me ne privlači. Obično bi bilo obrnuto. Savršen muškarac je onaj koga volim, što bi značilo da su svi u nekom periodu savršeni, uprkos što ni jedan nije savršen. Uh, koja si ti to izkusna damica.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 04 stu 2012, 02:08 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Savršen muškarac je onaj koga volim, što bi značilo da su svi u nekom periodu savršeni, uprkos što ni jedan nije savršen. Uh, koja si ti to izkusna damica. Uh, kako si ti sve pogrešno razumeo! Pod "svi" si i ti. Kužiš sada ili da crtam?
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 04 stu 2012, 03:53 |
|
|
Ksenija je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Uh, koja si ti to izkusna damica. Uh, kako si ti sve pogrešno razumeo! Pod "svi" si i ti. Kužiš sada ili da crtam? Puno pusis, to je stetno za zdravlje.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 04 stu 2012, 05:41 |
|
|
@puntar2.0 Malo sam stresirana zbog jedne gospođe članice koja mi je na pozdravnoj temi napisala "aj iš" pa sam povećala dozu, inače sam umerena, max sedam dnevno, slims, rovinjske. A kako vi stojite s porocima? Ako biste da budete u grupi "savršenih" jedan morate imati, pa sad vi vidite.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 04 stu 2012, 09:48 |
|
|
Ksenija je napisao/la: @puntar2.0 Malo sam stresirana zbog jedne gospođe članice koja mi je na pozdravnoj temi napisala "aj iš" pa sam povećala dozu , inače sam umerena, max sedam dnevno, slims, rovinjske. A kako vi stojite s porocima? Ako biste da budete u grupi "savršenih" jedan morate imati, pa sad vi vidite. Ali zato te dočekalo 5 košulja škije. K'o da si rođena na forumu.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 04 stu 2012, 16:44 |
|
|
Wind je napisao/la: Ali zato te dočekalo 5 košulja škije. K'o da si rođena na forumu. De mi prevedi prvu rečenicu. Biću ti zahvalna do kraja forumašenja. Ma kakvi rođena na forumu, evo jedva se snalazim pa zato i pišem na samo dve-tri teme.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 04 stu 2012, 17:01 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Inače, Pariz bi bio jedna od zadnjih destinacija na koje bih putovala. Jednostavno me ne privlači. Ali valjalo bi otići na Pere Lachaise. A što te ne privlači Pariz? To je baš lijep i romantičan grad, grad svjetlosti, grad pun lijepih ljudi, lijepih žena, izvrsne arhitekture i zavodljive umjetnosti.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 04 stu 2012, 17:30 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: To je baš lijep i romantičan grad, grad svjetlosti, grad pun lijepih ljudi, lijepih žena, izvrsne arhitekture i zavodljive umjetnosti. Za sve si u upravu al' da su ljudi lepi, to nikako. Za sve moje vreme boravka, a nije zanemarljivo, videla sam nekolicinu lepih belca, po neku interesantnu belkinju koja ako imaju lepu glavu, noge su redovno očajne i obrnuto itd. itd. (ovo sve pod pretpostavkom da su Francuzi), i prilično zgodnih crnpurastih. Nešto njima nedostaje, možda baš ono što imaju slovenski narodi. Zato ne čudi činjenica da veliki broj manekenki iz Rusije šeta pariskim modnim pistama. Pariz zove!
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 04 stu 2012, 21:53 |
|
|
Vidim mnogi negodovaše zbog moje izjave o Parizu. Ne znam šta je u tome čudno. Metropole me inače ne zanimaju, ni sve te popularne turističke destinacije. Fes, Cordoba, Cadiz, Granada, Havana, Peshawar, Timbuktu, Isfahan, Kenija, Rusija (Sibir i Bajkalsko jezero), Kabul, Kandahar, Herat, Sevilla, Prag, Sicilija, Vjetnam, Myanmar....eto to mene zanima. Pa jednog dana kad budem putovala ovim mjestima kačit ću vam slike
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 04 stu 2012, 21:54 |
|
|
Evo tu sam ja Savršeni :D
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 04 stu 2012, 22:05 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Vidim mnogi negodovaše zbog moje izjave o Parizu. Ne znam šta je u tome čudno. Metropole me inače ne zanimaju, ni sve te popularne turističke destinacije. Fes, Cordoba, Cadiz, Granada, Havana, Peshawar, Timbuktu, Isfahan, Kenija, Rusija (Sibir i Bajkalsko jezero), Kabul, Kandahar, Herat, Sevilla, Prag, Sicilija, Vjetnam, Myanmar....eto to mene zanima. Pa jednog dana kad budem putovala ovim mjestima kačit ću vam slike Zna i Sayuri šta je dobro.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|