|
|
Stranica: 4/5.
|
[ 120 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Urbana
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 13 pro 2009, 20:32 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1859 Lokacija: forum HB
|
Evo jos jedne...
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 14 pro 2009, 01:14 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Pa ja stavila zbog Hroboatosa,pitala sam kakvi su dječački tipovi žena. Rekoh već, Faye Dunaway, GG iz Ninočke itd. Može i Maggie iz NExp: itd etc.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 14 pro 2009, 15:30 |
|
|
Pa neznam,evo na pr.meni Fay nije nimalo dječački tip ljepotice jer lice joj je veoma specifično ,visoke jagodice na licu ukazuju na zrelu ljepotu,.a ne na mladalačku ili dječačku...ljepotu. Ja po dječačku ljepotu podrazumjevam da imaju nešto dečije u sebi ko Odri Tatu
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 14 pro 2009, 17:55 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Pa neznam,evo na pr.meni Fay nije nimalo dječački tip ljepotice jer lice joj je veoma specifično ,visoke jagodice na licu ukazuju na zrelu ljepotu,.a ne na mladalačku ili dječačku...ljepotu. Ja po dječačku ljepotu podrazumjevam da imaju nešto dečije u sebi ko Odri Tatu Ne znam za tu osobu. Termini na stranu, nekad se preklapaju, nekad razilaze, no u prometu su dječački, djevojački, androgini,... Dakle, ženske osobe koje: *nisu "bujno" i špekasto ženstvene, nemaju napućene usne i brulju * nisu piskutava glasa ni upadljivo različite od muškaraca po elipsoidnosti, "krhkosti" itd. * nisu bogate "atributima" Nego su: * vitke, pokretne i mladalačkoga izgleda * češće su kratko ošišane * lako se obuku u mušku odjeću, a da to nije previše vidljivo (mislim na tradicionalnu) * nemaju pokrete ni glas koji bi bili gracilni, piskutavi i "trebaju zaštitu" * samouvjerene i u dobroj mjeri samodostatne Dakle, dosta "muških" karakteristika, ali ne i fizičkih odlika (dlakavost, muškobanjastost,..)
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 14 pro 2009, 18:37 |
|
|
Audrey Tatou,francuska glumica,jedino mi se ona uklapa u ovo sto si naveo,djecacki ili bilo kako bilo A Fey mi je bas ono suprotno ima sexy izgled,visoke jagodice,napucene usne,obline ,neznam
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 14 pro 2009, 19:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24083 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Urbana je napisao/la: Evo jos jedne... Ovo je moj tip žene.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 15 pro 2009, 00:05 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Audrey Tatou,francuska glumica,jedino mi se ona uklapa u ovo sto si naveo,djecacki ili bilo kako bilo A Fey mi je bas ono suprotno ima sexy izgled,visoke jagodice,napucene usne,obline ,neznam Ova Tatou mi baš nije privlačna, a Faye je taj tip. Visoke jagodice- popularna u Japanu, pogodi zbog čega Obline- baš ih i nema, stavi ju kraj MM ili Ave Gardner, i izgledat će štrkljasta. Nema napućene usne nego normalne. Napućene ima Severina i slično.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 15 pro 2009, 15:36 |
|
|
Dobro,nema veze, Aj mi sad reci ovo o visokim jagodicama,Japan ,u čemu je finta? ne umem da pogađam
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 16 pro 2009, 01:21 |
|
|
lider30 je napisao/la: Urbana je napisao/la: Evo jos jedne... Ovo je moj tip žene. Ne znas ni ti sta valja...
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 16 pro 2009, 01:36 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Audrey Tatou,francuska glumica,jedino mi se ona uklapa u ovo sto si naveo,djecacki ili bilo kako bilo A Fey mi je bas ono suprotno ima sexy izgled,visoke jagodice,napucene usne,obline ,neznam Ova Tatou mi baš nije privlačna, a Faye je taj tip. Visoke jagodice- popularna u Japanu, pogodi zbog čega Obline- baš ih i nema, stavi ju kraj MM ili Ave Gardner, i izgledat će štrkljasta. Nema napućene usne nego normalne. Napućene ima Severina i slično. Meni ni jedna ni druga nisu ruzne...ni decacki tipovi.... Tatou sa duzom kosom drugacije deluje...Na prvoj slici tako nezna i krhka sa nekim blazenim osmehom... Meni se svidjaju njene smejalice..
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 18 pro 2009, 21:18 |
|
|
Uh, ja volim crnooke, crnokose žene, onako crno kao ugarak, ali svijetle boje kože. Usne pune i sočne, grudi fine i kako bi se reklo zrele, al ne prevelike. Nešto kao ova mala :
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 19 pro 2009, 17:28 |
|
|
Čitam vas ali ja i dalje mislim da su muškarcima plavuše br.1,pa tek onda idu crnke,brinete ,crvenokose itd.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 19 pro 2009, 18:01 |
|
|
Nego,...plavuše su zakon, ali zbog egzotike, ali nije nužno da su br.1, ali ako se mene pita: stil, maniri, plemenitost i obline naravno, su presudne.
Offtop: Vujadine cajkeru, ide metla za cajku, nađi sliku i stavi,...mala je dobra, ali mekeće pa joj kvari ukupni dojam.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 19 pro 2009, 18:42 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Čitam vas ali ja i dalje mislim da su muškarcima plavuše br.1,pa tek onda idu crnke,brinete ,crvenokose itd. Ja imam osjecaj da crvena kosa opet postaje "in", ovo je malo offtopic.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 19 pro 2009, 20:14 |
|
|
Irma je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Čitam vas ali ja i dalje mislim da su muškarcima plavuše br.1,pa tek onda idu crnke,brinete ,crvenokose itd. Ja imam osjecaj da crvena kosa opet postaje "in", ovo je malo offtopic. Nije offtopic Nego pogledaj kako ovaj "muškarac"izgleda
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 20 pro 2009, 14:33 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Čitam vas ali ja i dalje mislim da su muškarcima plavuše br.1,pa tek onda idu crnke,brinete ,crvenokose itd. Cucemo sta jos muskaraca kaze...Ali ja mislim da su plavuse upecatljivije od crnki.. Npr.kad vidim zensku sa jako plavom do one fine pepljsto plave boje..uvek mi prvo upadne u oci ta boja kose..Tek posle mogu primetiti ostale njene fizicke karakteristike. Sto se tice crvenokosih..Doticna sa Irminog avatara ima neki spot...gde izmenja plavu,crvenu i crnu...I tako joj dobro sve stoji... Ako devojka ima lepu facu..mislim da bilo koja boja nije problem.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 20 pro 2009, 15:02 |
|
|
Nijedna joj plavuša nije ravna. Crno je toplo, vatreno, strasno.
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 20 pro 2009, 15:27 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Nijedna joj plavuša nije ravna. Crno je toplo, vatreno, strasno. Citat: Usne pune i sočne, grudi fine i kako bi se reklo zrele, al ne prevelike. Nesta ne stima...
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 20 pro 2009, 15:35 |
|
|
Urbana je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Nijedna joj plavuša nije ravna. Crno je toplo, vatreno, strasno. Citat: Usne pune i sočne, grudi fine i kako bi se reklo zrele, al ne prevelike. Nesta ne stima... Jebiga, al faca štima. Ne moš sad i jare i pare.
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 20 pro 2009, 15:50 |
|
|
I da se vratim na temu... Ovo je jedna od plavusa koja je u svoje vreme (za mene)bila neodvojiva od pojma sexipilnost..
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 20 pro 2009, 15:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24083 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Vujadin je napisao/la: Ovo nije tolilko seksipilno. Lijepa jeste, ali valjda nije moj tip.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 20 pro 2009, 15:55 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Irma je napisao/la: Ja imam osjecaj da crvena kosa opet postaje "in", ovo je malo offtopic.
Nije offtopic Nego pogledaj kako ovaj "muškarac"izgleda Ovaj muskarac mi izgleda kao zena... ...i bez kose.. Ima zenske crte lica.. Nista musko na sebi nema.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 20 pro 2009, 19:09 |
|
|
Urbana je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Nije offtopic Nego pogledaj kako ovaj "muškarac"izgleda Ovaj muskarac mi izgleda kao zena... ...i bez kose.. Ima zenske crte lica.. Nista musko na sebi nema. I meni .. ima žensku lepotu lica..neki poljski maneken,neznam kako se zove .
|
|
Vrh |
|
|
sicani
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 25 lip 2010, 10:20 |
|
|
sexipilno
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 30 lip 2010, 01:19 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2948 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Urbana je napisao/la: Sta to za vas uopste znaci..ili sa cim povezujete isti?Za spoljasnost ili unutrasnjost? Slazem se s tim da su sexipil i senzualnost vise povezani sa srcem i mozgom. Iako se odmah ogradjujem i pravim razliku izmedju sexipila i lepote..moj omiljeni primer, grdoba..Karleusa Jelena..ubedjena je o fullu svog sexipila.. Moja pretpostavka o razlozima njenog ubedjenja su kilogrami silikona..jel? Koliko vas se slaze sa tim njenim misljenjem tj.povezivanju sexipila samo sa fizickim"atributima"tj.oblinama(ako je rec o zenama) a koliko vas misli drugacije..tj.da sexipil nije uslovljen vizuelnim efektom? Ili pak sto bi ja rekla..da on dolazi ili stvara se unutar nas! Sexipil=brkata ,bez depilacije nogu i vaginalnog podrucja,jakih guzova i dobrih stapova,eto otprilike tako nekako
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|