Ozbiljno, bit ženskih prava nije da mi prilagođavamo vama, već obrnuto. Ne da se razlike ukinu, već da se živi prema ženskim pravilima. Jednom. Imate bit galantni. Inače...
Ma što da ti praštam? Pjesma je takva da je opet je na kraju ON dobitnik a ona razočarana. ;)
A glede prilagođavanja- valjda bi to bilo uzajamno prilagođavanje... npr da bude sasvim normalna scena da vidmo kada prolazimo pokraj nekog seoskog gazdinstva da žena cijepa drva a muž sjedi pored nje i hekla. ;) (Mada ovo za cijepanje drva sam i sam vidio, sjedi muž a žena cijepa. Pa ga pita jedan što je bio sa mnom zašto on ne cijepa? A on odgovara - Pa ne trebaju drva meni već ženi! Ona će vatru ložit`! Ja sam odmah na licu mjesta to najenergičnije osudio!)
Eto, pretvori se tema u izbor za miss. Inače, kad bi se mene pitalo ponovno bih uvela matrijarhat, makar samo na godinu dana. Da vidimo kako bi bilo. Činjenica jest da većina Europljanki danas nije zainteresirana za politiku, unatoč kvotama.
Smatram da je istina ono što su već rekle neke žene. Veća zastupljenost žena u nekom području znak je opadanja društvene moći i prestiža tog područja. U hrv. pravu imaš dosta sutkinja, ali relativno malo odvjetnica kalibra jednog Nobila.
pahuljice .... pustimo ih da se razmašu ,pa ćemo točno znati što prolazi kod muških glasača i kakav profil i onda im samo ubacimo "našu " u njihove redove...
Ja mislim Sonja da bi zbog ove pala i BiH, RS-a i Treći entitet skupa o jednom trošku:)))
Preselili bi nas na Tibet.Humano !
kao da mi nemamo komade ,još kada netko prošeta u miniću ,ima da glasaju za sve živo i neživo .........ha EMT ,šta kažeš ? prijetila si minićem gore vehabijama
kao da mi nemamo komade ,još kada netko prošeta u miniću ,ima da glasaju za sve živo i neživo .........ha EMT ,šta kažeš ? prijetila si minićem gore vehabijama
Jesam Sonja, ali rekoše da minić nije 10/10. Sad mi blam
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
Jesam Sonja, ali rekoše da minić nije 10/10. Sad mi blam
znači ,znamo da minić nije 10/10 kod njih ,mjenjaj taktiku !!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.