|
|
Stranica: 8/11.
|
[ 275 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Žene u politici Postano: 19 lis 2011, 10:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Crvena Sonja je napisao/la: BBC je napisao/la: Ne kukajte. Imate već dvije pi*** na vlasti. Komšića i Lagumdžju. ..muška logika ?? pi*** ono oko čega se trudite u većini vrimena dobiti .....i nazivate dobru žensku dobrom pi... a (takav povik ,koji uvjek dolazi iz čopora mužijaka,koji se krevelje ) u isto vrime to vam je i sinonim za nekog od jadnijih pripadnika vaše vrste ,malo mi ******** zvuči .Jel to neki prikriveni ******** ?Isto , kada ženske nazivaju jedna drugu dobrom pi...,kontam čiste lezbače(kozurine).Još kada kažu da je svaka pi... ista ,pa onda tko ti je majka ,kada je svaka ista?? Podržavam upis Sonje. BBC je očito dio primitivne, napaljene, nacionalističko, muško-šovinističke bagre
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Žene u politici Postano: 19 lis 2011, 10:42 |
|
|
BBC, ne treba shvatati bukvalno.Ali mu treba u svakoj prilici vratiti istom mjerom :)
On ti je od onih tipova koji imaju prema ženskom rodu, lafo neki malo zajebaniji stil i dozu bezobrazluka.
Ali bez brige.Ne kaže se džaba u narodu " ne boj se kere koji laje, nego onoga koji leži a reži "( ovo BBc bez uvrede nije poređenje da se razumijemo )
Samo hoću reći da si bezopasan :)
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Žene u politici Postano: 19 lis 2011, 10:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
emt je napisao/la: BBC, ne treba shvatati bukvalno.Ali mu treba u svakoj prilici vratiti istom mjerom :)
On ti je od onih tipova koji imaju prema ženskom rodu, lafo neki malo zajebaniji stil i dozu bezobrazluka.
Ali bez brige.Ne kaže se džaba u narodu " ne boj se kere koji laje, nego onoga koji leži a reži "( ovo BBc bez uvrede nije poređenje da se razumijemo )
Samo hoću reći da si bezopasan :) Na forumu neustrašivi lav, u kući papučar
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Žene u politici Postano: 19 lis 2011, 10:49 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: emt je napisao/la: BBC, ne treba shvatati bukvalno.Ali mu treba u svakoj prilici vratiti istom mjerom :)
Samo hoću reći da si bezopasan :) Na forumu neustrašivi lav, u kući papučar Junuz kaže da Hercegovac jer mu žena iz Eranije.BBC je Zegejac po toj logici :) A oni su poznati kao džentlmeni
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Žene u politici Postano: 19 lis 2011, 10:53 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
Junuz je BosančEro.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Žene u politici Postano: 19 lis 2011, 11:43 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Drugarice parlamentarke, otišle ste od dnevnog reda. Molim predsjedavajućeg šestog Doma naroda da vam odredi kazne. Oduzimanje tjednika Gloria, Arena i Ljepota.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Žene u politici Postano: 19 lis 2011, 11:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Što ste pošizile na to da su Komšić i LAgumdžija pi*** ? Normalno da jesu. Pa ne zove Dodik u pomoć "visokog" i MZ kad mu ne ide kako želi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Žene u politici Postano: 19 lis 2011, 11:48 |
|
|
BBC je napisao/la: Drugarice parlamentarke, otišle ste od dnevnog reda. Molim predsjedavajućeg šestog Doma naroda da vam odredi kazne. Oduzimanje tjednika Gloria, Arena i Ljepota. A tebi Alan Forda onda, isti si Jeremija onaj :)
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Žene u politici Postano: 19 lis 2011, 12:08 |
|
|
BBC je napisao/la: Što ste pošizile na to da su Komšić i LAgumdžija pi*** ? Normalno da jesu. Pa ne zove Dodik u pomoć "visokog" i MZ kad mu ne ide kako želi. ko šizi ,samo kažem da si ******** ako u njim vidiš pi*** p.s.BBC ti si samo kolateralna šteta ..u mom postu ,jadnik nagrabusio ...
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Žene u politici Postano: 19 lis 2011, 12:11 |
|
|
Ja mislim da BBC misli na ovu izreku iz jednog filma davnog, davnog :) Citat: Picka je polni organ, a pizda je karakterna osobina Samo se nevješto izrazio. Ajmo sad koji je to film i ko kaže ovo ? :)
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Žene u politici Postano: 19 lis 2011, 12:24 |
|
|
emt je napisao/la: Ja mislim da BBC misli na ovu izreku iz jednog filma davnog, davnog :) Citat: Picka je polni organ, a pizda je karakterna osobina Samo se nevješto izrazio. Ajmo sad koji je to film i ko kaže ovo ? :) kako može biti pi... karakterna osobina ? Recimo ,da smo svi na ovom forumu došli iz tog mjesta ! p.s .Film ?
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Žene u politici Postano: 19 lis 2011, 12:26 |
|
|
Rade Šerbedžija evo ti pomoć :)
Glavni glumac, a film je .........
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Žene u politici Postano: 19 lis 2011, 12:36 |
|
|
emt je napisao/la: Rade Šerbedžija evo ti pomoć :)
Glavni glumac, a film je ......... Ne znam ja te stare filmove ? nego odgovori ti meni kako pi... može biti karakterna osobina ?
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Žene u politici Postano: 19 lis 2011, 12:39 |
|
|
To je neka stilska književna figura.Junuz zna bolje pojasniti preneseno značenje ono.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Žene u politici Postano: 19 lis 2011, 12:51 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25695 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Variola Vera ;) I kaže to Rade Šerbedžija Radetu Markoviću. P.S. Moraćemo napraviti topic - filmski citati. P.P.S. Zar je moguće da se na ovako ozbiljnoj temi "Žene u politici" sve svodi na vječitu mušku dilemu:-"Pička ili pizda"?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Žene u politici Postano: 19 lis 2011, 12:54 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Variola Vera ;) I kaže to Rade Šerbedžija Radeti Markoviću. Daaaaaaa :) Bravo Bobo Radi one doktorice ili medicinske sestre, jer se on zabarikadirao bojeći se zaraze.A ljubavnici su. Dobar izraz.A koja bi to stilska figura bila ? Preneseno značenje ?Kako se zove na naš ?
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Žene u politici Postano: 19 lis 2011, 12:56 |
|
|
emt je napisao/la: Dobar izraz.A koja bi to stilska figura bila ?
Misliš kako glasi onomatopeja pičke?? Nemoj me da prostačim ovdje pobogu, ode mi obraz ovako pristojnom.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Žene u politici Postano: 19 lis 2011, 12:57 |
|
|
Bobovac je napisao/la: emt je napisao/la: Dobar izraz.A koja bi to stilska figura bila ?
Misliš kako glasi onomatopeja pičke?? Nemoj me da prostačim ovdje pobogu, ode mi obraz ovako pristojnom. Neeeeeee :) Već ono kad kažeš nešto lijevo, a ustvari se odnosi na nešto deseto.Kao ono čitaj kroz redove.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Žene u politici Postano: 19 lis 2011, 13:02 |
|
|
Misliš metafora. Kao ono idemo ja i ti ulicom i čujemo za leđima (uh dobre pičke - to se onda odnosi na tebe), ili čujemo (eh, pička - to se onda odnosi na mene). ;)
I nemoj pobogu više oko genitalija! Ili barem pređi sa ženskih na muške, heheh, šalim se, ne zamjeri.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Žene u politici Postano: 19 lis 2011, 13:05 |
|
|
Nema sad ti je gotovo.Izvukla sam " najmračnije tajne "iz tebe :)))
I to na poslu.
I to pervrzije:D
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Žene u politici Postano: 19 lis 2011, 13:07 |
|
|
ćurlikate vas dvoje ,ćurlikate
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Žene u politici Postano: 19 lis 2011, 13:09 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Baš se dimi ovdje... Junuz 2011. citat: gdje ima pi... ima i dima...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Žene u politici Postano: 19 lis 2011, 13:09 |
|
|
O filmovima ja pričam.Al ' Bobo On je upitan skroz. Zanio se pomalo :P Citat: Junuz 2011. citat: gdje ima pi... ima i dima.. Ja sam za Film rekla i da skrenem pažnju sa BBC Od ostalog se ograđujem definitivno :P Citat !Mislim onaj moj upis, koji je izazvao sve ovo.
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Žene u politici Postano: 19 lis 2011, 13:13 |
|
|
Emt ,vraže jedan ,ovo je ozbiljna tema! Otvori novu pa ,pi....e koliko hoćete. p.s.sada će Junuz Rudanovu citirat.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Žene u politici Postano: 19 lis 2011, 13:13 |
|
|
emt je napisao/la: Nema sad ti je gotovo.Izvukla sam " najmračnije tajne "iz tebe :)))
Da, otkrila si da sam gledao Variola Veru. Čestitam. Tko zna, možda ti se jednog dana posreći pa izvučeš i štogod mnogo konkretnije! ;)
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|