|
|
Stranica: 5/7.
|
[ 162 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 22:48 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17473 Lokacija: יום טוב
|
Sayuri je napisao/la: Vukan je napisao/la: Meni je maHrama ne baš fetiš, ali ima ono nešto u tome. Par puta sam blenuo u lijepe Arapkinje po Euro metropolama.
I čuo sam da one isto njeguju stopala. Golemo. A ja mislila da to radi svako normalno biće koje drži do higijene baš. mali offtopic - meni je tako žao kad vidim mlade Arapkinje zamotane od glave do pete. vidim im oči, pa zamislim da puste kosu - sigurno bi mnoge izgledale prekrasno u normalnoj odjeći.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 22:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
doc je napisao/la: Dam se kladit da je Hrobi. A-a.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 22:55 |
|
|
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 22:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24083 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ja brišem, a ženska stopala su mi napeta k'o balet. To je tako dosadan fetiš. Vas dvije olabavite malo, a ostali postovi su bili kolateralna šteta.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 22:59 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Ja nisam ni počela Lider i uljudno sam gospodju opomenula da se ne blamira
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 23:00 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 732 Lokacija: Glavni grad
|
Sayuri je napisao/la: Vukan je napisao/la: Meni je maHrama ne baš fetiš, ali ima ono nešto u tome. Par puta sam blenuo u lijepe Arapkinje po Euro metropolama.
I čuo sam da one isto njeguju stopala. Golemo. A ja mislila da to radi svako normalno biće koje drži do higijene Imaš i ono iscrtavanje stopala i ruku kanom. Ma na to sam i mislio, kao posebnija paznja se pridava stopalima...pa lancici i prsteni... Nije samo golo stopalo toliko finta, gdje su tek samostojece uh.
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 23:01 |
|
|
Vukan je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Golemo. A ja mislila da to radi svako normalno biće koje drži do higijene Imaš i ono iscrtavanje stopala i ruku kanom. Ma na to sam i mislio, kao posebnija paznja se pridava stopalima...pa lancici i prsteni... Nije samo golo stopalo toliko finta, gdje su tek samostojece uh. Uf, i to ako je na malo prstu, uf uf...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 23:02 |
|
|
lider30 je napisao/la: Ja brišem, a ženska stopala su mi napeta k'o balet. To je tako dosadan fetiš. Vas dvije olabavite malo, a ostali postovi su bili kolateralna šteta. ma sve pet, samo ti briši. balet je baš sad nek netko spomene haltere i gotova sam. edit: mislim da smo upravo riješili Ateistov problem. dečec, nađi si balerinu i na ********* si.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 23:04 |
|
|
Ko će probiti led sa stopalima, pustite priču. Postoji li kod žena fetiš na muška stopala?
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 23:06 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5115 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Lebowski je napisao/la: Ko će probiti led sa stopalima, pustite priču. Postoji li kod žena fetiš na muška stopala? Joj ne pitaj mmmmmmm..... Još ako ima na sred stopala kurije oko ahhh...
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 23:07 |
|
|
lider30 je napisao/la: Ja brišem, a ženska stopala su mi napeta k'o balet. To je tako dosadan fetiš. Vas dvije olabavite malo, a ostali postovi su bili kolateralna šteta. Partibrejker. Aztec je napisao/la: Inace, nemam ovaj fetis, niti bilo koji drugi.
Koja si ti dosada od čovjeka. Meni su noge vrh. Stopala idu u to.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 23:08 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Ko će probiti led sa stopalima, pustite priču. Postoji li kod žena fetiš na muška stopala? Joj ne pitaj mmmmmmm..... Još ako ima na sred stopala kurije oko ahhh... Uhhh, dje me nađe. Ozbiljno pitam, samo se spominje fetiš kod muškaraca.
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 23:09 |
|
|
Aztec je napisao/la: Vukan je napisao/la: Ma na to sam i mislio, kao posebnija paznja se pridava stopalima...pa lancici i prsteni...
Nije samo golo stopalo toliko finta, gdje su tek samostojece uh. Uf, i to ako je na malo prstu, uf uf... Meni je nanogvica (valjda se tako rece) sexy. Halter? Jesu to ko neki konopi trake, stali? Izgleda mi nezgrapno, nije mi nesto. Samostojece carapice su mi uff. Nema dalje. Osim mozda donje rublje s tigrastim uzorkom. Ne znam, to je sve inace sam dosadan sto se tice seksualnih preferenci.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 23:13 |
|
|
doc je napisao/la: lider30 je napisao/la: Ja brišem, a ženska stopala su mi napeta k'o balet. To je tako dosadan fetiš. Vas dvije olabavite malo, a ostali postovi su bili kolateralna šteta. Partibrejker. Aztec je napisao/la: Inace, nemam ovaj fetis, niti bilo koji drugi.
Koja si ti dosada od čovjeka. Meni su noge vrh. Stopala idu u to. Pa nemam, ali imam i sve sto ni anoniman ne bih smio napisati. Kazem, sve mi ovisi od osobe. Ako je volim (sad ce to zvucati otrcano) onda mi je sva fetis. A ako ne (sad cu mozda biti grub), ni poljubac mi bas nije nesto privlacan, a kamo li da joj lizem stopala. Ja sam se uvijek cudio u srednjoj kako neki skacu s osobe na osobu. Meni osobno je poljubac puno puno intimniji nego, oprosti te mi na izrazu, obicna prcana. Mislim, kad uzmes tu ima puno logike.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 23:16 |
|
|
Pa nije ni prcana za bacit.
Vi onako znojni, iprepleteni, u zanosu. Ne bi ja to odbacivao.
Poljubac je čišći u svakom slučaju.
Mislim da je trenutak ključan. Povezanost. Taj trenutak ne mora biti samo poljubac.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 23:17 |
|
|
Vukan je napisao/la: Aztec je napisao/la: Uf, i to ako je na malo prstu, uf uf... Meni je nanogvica (valjda se tako rece) sexy. Halter? Jesu to ko neki konopi trake, stali? Izgleda mi nezgrapno, nije mi nesto. Samostojece carapice su mi uff. Nema dalje. Osim mozda donje rublje s tigrastim uzorkom. Ne znam, to je sve inace sam dosadan sto se tice seksualnih preferenci. Ne volim to neko posebno donje rublje. Pale me najvise one obicne gace. U biti vise mi se svidja (svidja jel ) zenska s pokojom krpicom, nego gola. Halteri... uf, nemoj da ja pocnem o halterima...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 23:18 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Sunce vam kalajsano VI o guzicama i stopalima.
Hoće se HB sama graditi?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 23:20 |
|
|
Sa svakom ženskom guzicom koju osvojimo gradit će se i domovina!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 23:21 |
|
|
Nešto vas slabo IDE
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 23:22 |
|
|
Eh, moja Sarajko ako potencijalna bolja polovica bude sto vise ispunjavala nase mastarije to ce biti bolji natalitet. 2+2=4.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 23:23 |
|
|
doc je napisao/la: Pa nije ni prcana za bacit.
Mislim da je trenutak ključan. Povezanost. Taj trenutak ne mora biti samo poljubac. O cemu ti? Pa nisam rekao da je prcana za baciti. Hocu reci da prcanu (a mislim da su mnogi muski takvi) mogu "obaviti" s mnogim curama ako nisu ono, ajmo reci uzasne dok mi je poljubac puno intimniji i mora mi se osoba svidjati na nekom drugom, visem nivou. A da bi joj lizao stopala, ili da prostite bilo sta, moram je bas voljeti (eto rekao sam jebat mu mater ). Dakle... Stupanj fetisa ovisi o tome sta osjecam prema curi. Sigurno ne bih svakoj lizao stopala. Valjda je sad jasnije. i necu vise o ovome. E da, kemija mora biti, to je rijec. Strast, pozuda... Sirove strasti, Sharon Stone taj fazon...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 23:25 |
|
|
Vukan je napisao/la: Eh, moja Sarajko ako potencijalna bolja polovica bude sto vise ispunjavala nase mastarije to ce biti bolji natalitet. 2+2=4. Kakve maštarije? Erotske?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 23:27 |
|
|
Aztec je napisao/la: doc je napisao/la: Pa nije ni prcana za bacit.
Mislim da je trenutak ključan. Povezanost. Taj trenutak ne mora biti samo poljubac. O cemu ti? Pa nisam rekao da je prcana za baciti. Hocu reci da prcanu (a mislim da su mnogi muski takvi) mogu "obaviti" s mnogim curama ako nisu ono, ajmo reci uzasne dok mi je poljubac puno intimniji i mora mi se osoba svidjati na nekom drugom, visem nivou. A da bi joj lizao stopala, ili da prostite bilo sta, moram je bas voljeti (eto rekao sam jebat mu mater ). Dakle... Stupanj fetisa ovisi o tome sta osjecam prema curi. Sigurno ne bih svakoj lizao stopala. Valjda je sad jasnije. i necu vise o ovome. Dobro dobro Mr. Nice guy. Lickaš samo kad si in love. Slatko.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 23:29 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Aztec je napisao/la: ili da prostite bilo sta, moram je bas voljeti (eto rekao sam jebat mu mater ). Dakle... Stupanj fetisa ovisi o tome sta osjecam prema curi. Sigurno ne bih svakoj lizao stopala. Valjda je sad jasnije. Pa svaku možeš voljeti ako je zgodna i da ti da je poljubiš.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 23:31 |
|
|
Aztec je napisao/la: doc je napisao/la: Pa nije ni prcana za bacit.
Mislim da je trenutak ključan. Povezanost. Taj trenutak ne mora biti samo poljubac. O cemu ti? Pa nisam rekao da je prcana za baciti. Hocu reci da prcanu (a mislim da su mnogi muski takvi) mogu "obaviti" s mnogim curama ako nisu ono, ajmo reci uzasne dok mi je poljubac puno intimniji i mora mi se osoba svidjati na nekom drugom, visem nivou. A da bi joj lizao stopala, ili da prostite bilo sta, moram je bas voljeti (eto rekao sam jebat mu mater ). Dakle... Stupanj fetisa ovisi o tome sta osjecam prema curi. Sigurno ne bih svakoj lizao stopala. Valjda je sad jasnije. i necu vise o ovome. E da, kemija mora biti, to je rijec. Strast, pozuda... Sirove strasti, Sharon Stone taj fazon..
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|