|
|
Stranica: 4/7.
|
[ 162 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Sayuri
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 21:22 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5115 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Aztec je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Nijedan, al sad me dovodiš u napast. Pogledat ću kasnije, pa ću komentarisati Cekamo komentar. Opet on Pogledaću kasnije, nisu mi sad slušalice tu. Kako napisati svoje mišljenje, a da me automatski ne zatrpaju nemoralnim ponudama na pp. Jer...ako komentarišem stopala kao fetiš automatski sam nemoralna, čuuuujj... Ovako.. foot job tj "obrađivanje" muškog polnog organa stopalima je nešto jako seksi. Naravno, ako su pete tretirane zagrebačkim melemom Uz to, kao sastavni dio, ide i nešto malo poljubaca, lizanja. Ali isključivo lizanje i sisanje prstiju, pa ne znam. To mi je glupo. A ovo što Ateist kaže da su noge neoprane Smajli govori sve.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 21:23 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama
|
doc je napisao/la: Alo nastranci! Ne zanimaju nas te vaše perverzije. Ovdje je tema potpuno priznati fetiš na ženska stopala. Jesi stvarno normalan po mojim kriterijima? A oblizivao bi nepoznate zene
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 21:25 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 732 Lokacija: Glavni grad
|
Mogu li pripadnice foruma okačiti slike stopala,da ih stručni sud procijeni?
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 21:27 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Seks bez stimulacije je kao život bez ljubavi. Da bi došlo do vatre, neko od partnera mora da je pokrene u protivnom ništa se neće desiti. Zadovoljstvo nije samo lični osjećaj zadovoljstva, već i osjećaj da davanjem sebe nadaš se da ćeš slično takvo nešto dobiti zauzvrat u jednom drugom predjelu ljudske anatomije. Sem toga ne vidim ništa loše u tome da postanem potčinjenik nekoj dominantnoj dami koja bi znala da igra igru. Punoljetna i odrasla osoba si.. Ako te to čini sretnim, zašto da ne?:D
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 21:27 |
|
|
Vukan je napisao/la: Mogu li pripadnice foruma okačiti slike stopala,da ih stručni sud procijeni? Može, ali nakon što vi uslikate i okačite jezike.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 21:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
doc je napisao/la: Bolje i to nego da trolaju ovako dobru temu. Nego pogledao ja onaj prvi klip sa preskakanjima. Pa isto tako i ostale. I moram priznat da me jedino gospodična na prvom zanima za oblizivanje (ali komplet). Tako da ne znam na kraju jer mi se uopće sviđaju ženska stopala kao stopala (a sviđaju) ili volim lijepe žene (a ko ne voli) na kojima su lijepa stopala (samo) lijep dodatak. Sarajka može odahnuti. Ipak sam normalan (po njezinim kriterijima doduše). Inace, nemam ovaj fetis, niti bilo koji drugi. ALI, ukoliko je cura prava, dakle ona WOW brOto drOOOgi , onda imam 101 fetis. I to je tako.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 21:32 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Aztec je napisao/la: Cekamo komentar. Opet on Pogledaću kasnije, nisu mi sad slušalice tu. Kako napisati svoje mišljenje, a da me automatski ne zatrpaju nemoralnim ponudama na pp. Jer...ako komentarišem stopala kao fetiš automatski sam nemoralna, čuuuujj... Ovako.. foot job tj "obrađivanje" muškog polnog organa stopalima je nešto jako seksi. Naravno, ako su pete tretirane zagrebačkim melemom Uz to, kao sastavni dio, ide i nešto malo poljubaca, lizanja. Ali isključivo lizanje i sisanje prstiju, pa ne znam. To mi je glupo. A ovo što Ateist kaže da su noge neoprane Smajli govori sve. O.K. Sad ce pristizati dimenzije na pp.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 21:38 |
|
|
Već sam dobila 4 poruke.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 21:40 |
|
|
ozbiljno?
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 21:40 |
|
|
Hahahaha ma šalim se.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 21:42 |
|
|
Svaka čast.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 21:44 |
|
|
Jebi se Leb!! (Ionako nebi imao nikakve šanse ali ovako mogu svoj iracionalni gnjev iskaliti na poznatoj meti )
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 21:49 |
|
|
doc je napisao/la: Jebi se Leb!! (Ionako nebi imao nikakve šanse ali ovako mogu svoj iracionalni gnjev iskaliti na poznatoj meti ) Zamisli samo da ima maramu na glavi (dok radi foot job) i bit ce ti lakse.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 21:56 |
|
|
doc je napisao/la: Jebi se Leb!! (Ionako nebi imao nikakve šanse ali ovako mogu svoj iracionalni gnjev iskaliti na poznatoj meti ) Ne kontam šta sam ti ja skrivio.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 21:57 |
|
|
Oteo si Sayuri bogati.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 22:01 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17475 Lokacija: יום טוב
|
Sayuri je napisao/la: Vukan je napisao/la: Mogu li pripadnice foruma okačiti slike stopala,da ih stručni sud procijeni? Može, ali nakon što vi uslikate i okačite jezike.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 22:09 |
|
|
Aztec je napisao/la: doc je napisao/la: Jebi se Leb!! (Ionako nebi imao nikakve šanse ali ovako mogu svoj iracionalni gnjev iskaliti na poznatoj meti ) Zamisli samo da ima maramu na glavi (dok radi foot job) i bit ce ti lakse. Đubre jedno
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 22:17 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Aztec je napisao/la: Zamisli samo da ima maramu na glavi (dok radi foot job) i bit ce ti lakse. Đubre jedno Znam.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 22:26 |
|
|
Ovakvu moderatorsku ažurnost nisam dugo vidio. Bolje mi je da nakeljim nešto u vezi s temom da me ne pobrišu. Mir braćo. Kako je govorio sveti Franjo, stopala na sunce.
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 22:27 |
|
|
Meni je maHrama ne baš fetiš, ali ima ono nešto u tome. Par puta sam blenuo u lijepe Arapkinje po Euro metropolama.
I čuo sam da one isto njeguju stopala.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 22:31 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama
|
doc je napisao/la: Ovakvu moderatorsku ažurnost nisam dugo vidio. Bolje mi je da nakeljim nešto u vezi s temom da me ne pobrišu. Mir braćo. Kako je govorio sveti Franjo, stopala na sunce. Znak verbalne nemoći Neuspio pokušaj napada pa plakanje da se postovi brišu. Da se ovako moderacija trudi po temama gdje treba ne bi Ministar morao praviti torove i dijeliti forumaše.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 22:34 |
|
|
Sarajko ne njorgaj, već slikaj stopala da presudimo.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 22:43 |
|
|
Vukan je napisao/la: Meni je maHrama ne baš fetiš, ali ima ono nešto u tome. Par puta sam blenuo u lijepe Arapkinje po Euro metropolama.
I čuo sam da one isto njeguju stopala. Golemo. A ja mislila da to radi svako normalno biće koje drži do higijene Imaš i ono iscrtavanje stopala i ruku kanom.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 22:46 |
|
|
Ja znam koji je mod.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ženska stopala Postano: 09 lis 2013, 22:47 |
|
|
Dam se kladit da je Hrobi.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|