|
|
Stranica: 42/90.
|
[ 2237 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novem
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 kol 2021, 22:14 |
|
|
Citat: Dva cjepiva protiv mRNA iz BioNTech -a / Pfizer -a i Moderne nemaju utjecaja na kvalitetu ili plodnost spermija. Taj strah uvijek iznova izražavaju ljudi koji su kritični prema mRNA cjepivima. Istraživači predvođeni Danielom Gonzalezom sa Sveučilišta u Miamiju stoga su ispitali moguću povezanost u maloj studiji s 45 muškaraca u dobi od 28 godina. Ispitanici su dali uzorke sperme prije prvog cijepljenja i 70 dana nakon drugog cijepljenja. Rezultat: Ni u volumenu spermija, ni u pokretljivosti i morfologiji spermija nije bilo razlika nakon cijepljenja. https://jamanetwork.com/journals/jama/f ... le/2781360
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 13 kol 2021, 09:58 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Opet, dobro je pročitati istraživanje. Niko ih ne tjera, najobičnija anketa, upitnik, gdje su ako žele mogli se izjasniti da li bi bili voljni primiti vakcinu. ne tjera ih naketa, nego vlasti nego, evo još malo o učinkovitosti mjera: https://www.facebook.com/photo/?fbid=10 ... 2519870442
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Groot
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 13 kol 2021, 10:35 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Groot je napisao/la: Ma užas. Kad onaj panjina Bulj krene pričati o koroni dobijem napad susramlja. U biti dobijem ga kad krene pričati o bilo čemu. slušaj onda načitanog plenkimuna , srboljuba Zavidna si intelektualna razina, mora se priznati. Kako onda da te ne poslušam?
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novem
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 13 kol 2021, 11:17 |
|
|
"Doktore, može li kroz kaput?" ![slika](https://static.klix.ba/media/images/vijesti/b_210813040.jpg?v=1)
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 13 kol 2021, 11:21 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Sam će otpast.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 13 kol 2021, 11:21 |
|
|
Kaže doktor: Kao da sam već vidio na patologiji.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 13 kol 2021, 11:30 |
|
|
novem je napisao/la: "Doktore, može li kroz kaput?" ![slika](https://static.klix.ba/media/images/vijesti/b_210813040.jpg?v=1) Doktor mu cestita jer zadovoljava sve uvjete da predstavlja bosnjoke.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novem
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 13 kol 2021, 17:08 |
|
|
Moderna bolja od Biontech/Pfizer? Citat: Za studiju su znanstvenici analizirali podatke desetaka tisuća ljudi iz američke savezne države Minnesota. Imali su PCR test na koronu između siječnja i srpnja 2021. Svako od 25.000 ljudi primilo je cijepljenje Biontech ili Moderna, a još 25.000 ljudi nije bilo cijepljeno.
Prema studiji, cjepivo iz Moderne smanjilo je individualni rizik od infekcije za 86 posto, a cjepivo iz Biontecha za 76 posto. U srpnju je, međutim, zaštita od infekcije za oba cjepiva bila niža od prosjeka za cijelo razdoblje.
Cjepivo iz Moderne smanjilo je individualni rizik od infekcije u posljednjem mjesecu studijskog razdoblja za 76 posto. Preparat Biontech/Pfizer je smanjio rizik od infekcije za cijepljene osobe za 42 posto, odnosno za manje od polovice.
https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 1.full.pdf
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 13 kol 2021, 17:22 |
|
|
Prvu dozu sam primila u srijedu. Prvi dan me boljela ruka, drugi dan temperatura, groznica, pospanost, grlobolja, glavobolja, mučnina, nesvjestica... Ni danas se ne osjećam dobro!? Jesu li ove pojave poslije vakcine uobičajene???
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
buenos aires
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 13 kol 2021, 17:54 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Prvu dozu sam primila u srijedu. Prvi dan me boljela ruka, drugi dan temperatura, groznica, pospanost, grlobolja, glavobolja, mučnina, nesvjestica... Ni danas se ne osjećam dobro!? Jesu li ove pojave poslije vakcine uobičajene??? Jesu. Rekoh već na temi da mi je koleginica bila na hitnoj posle druge doze Fajzera, ali sad se oseća normalno i obavlja svoje dužnosti. Još par ljudi koje znam kunjali su par dana posle druge doze, sad ih viđam redovno i nikakve problem ne pominju. Biće sve ok.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bura
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 13 kol 2021, 19:15 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2507 Lokacija: United States Of Balkan
|
Lapo-lapo je napisao/la: Prvu dozu sam primila u srijedu. Prvi dan me boljela ruka, drugi dan temperatura, groznica, pospanost, grlobolja, glavobolja, mučnina, nesvjestica... Ni danas se ne osjećam dobro!? Jesu li ove pojave poslije vakcine uobičajene??? Naravno. Ne sekiraj se. Biti će sve ok. :)
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 13 kol 2021, 19:29 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Prvu dozu sam primila u srijedu. Prvi dan me boljela ruka, drugi dan temperatura, groznica, pospanost, grlobolja, glavobolja, mučnina, nesvjestica... Ni danas se ne osjećam dobro!? Jesu li ove pojave poslije vakcine uobičajene??? Jesu. Rekoh već na temi da mi je koleginica bila na hitnoj posle druge doze Fajzera, ali sad se oseća normalno i obavlja svoje dužnosti. Još par ljudi koje znam kunjali su par dana posle druge doze, sad ih viđam redovno i nikakve problem ne pominju. Biće sve ok. Zasto poslije druge doze a ne prve, sta je to sa drugom dozom ha??
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 13 kol 2021, 19:29 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Prvu dozu sam primila u srijedu. Prvi dan me boljela ruka, drugi dan temperatura, groznica, pospanost, grlobolja, glavobolja, mučnina, nesvjestica... Ni danas se ne osjećam dobro!? Jesu li ove pojave poslije vakcine uobičajene??? Primjećuješ li sada bolji kvalitet signala za mobilni?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 13 kol 2021, 19:30 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Prvu dozu sam primila u srijedu. Prvi dan me boljela ruka, drugi dan temperatura, groznica, pospanost, grlobolja, glavobolja, mučnina, nesvjestica... Ni danas se ne osjećam dobro!? Jesu li ove pojave poslije vakcine uobičajene??? Gotova si, konacno ti je neko dohakao, Kad vec nisu forumski udvaraci. I mene je bolje la ruka, ali bez temperature, Vidjeti cu poslije 2 doze.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 13 kol 2021, 19:31 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Prvu dozu sam primila u srijedu. Prvi dan me boljela ruka, drugi dan temperatura, groznica, pospanost, grlobolja, glavobolja, mučnina, nesvjestica... Ni danas se ne osjećam dobro!? Jesu li ove pojave poslije vakcine uobičajene??? Primjećuješ li sada bolji kvalitet signala za mobilni? Kod mene je isti signal ali mi se baterija brze prazni.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 13 kol 2021, 20:34 |
|
|
bura je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Prvu dozu sam primila u srijedu. Prvi dan me boljela ruka, drugi dan temperatura, groznica, pospanost, grlobolja, glavobolja, mučnina, nesvjestica... Ni danas se ne osjećam dobro!? Jesu li ove pojave poslije vakcine uobičajene??? Naravno. Ne sekiraj se. Biti će sve ok. :) Da, uskoro će svi njeni problemi bit riješeni. ![sega :sega](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c040.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 13 kol 2021, 20:36 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39910 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
POL_GASOL je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Prvu dozu sam primila u srijedu. Prvi dan me boljela ruka, drugi dan temperatura, groznica, pospanost, grlobolja, glavobolja, mučnina, nesvjestica... Ni danas se ne osjećam dobro!? Jesu li ove pojave poslije vakcine uobičajene??? Gotova si, konacno ti je neko dohakao, Kad vec nisu forumski udvaraci. I mene je bolje la ruka, ali bez temperature, Vidjeti cu poslije 2 doze. Šta su ti roknuli? Ja sačekam još malo pa da vidim kakvo će biti stanje na jesen.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 13 kol 2021, 20:40 |
|
|
Možda zato što je desna ruka!? Desna strana mi je slaba tačka. Da je lijeva...znam da bi bolje išlo. Hvala na lijepim željama, Vama takođe, a Junuzu deset puta više takvih dobrih želja
Fajzer. Nisam očekivala takvu burnu reakciju. Vakcina me bukvalno ,,patosirala,,
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 13 kol 2021, 20:46 |
|
|
Ajde, kod nekih ljudi bude tako. Znači da i inače nisi baš u dobrom stanju. Znači, aktiviraj se, pazi što jedeš, skini kile, baci cigare... Ako te što tješi ljudi imaju reakciju ili nakon prvog ili nakon drugog pikanja, rijetko nakon oba.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 13 kol 2021, 20:50 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ajde, kod nekih ljudi bude tako. Znači da i inače nisi baš u dobrom stanju. Znači, aktiviraj se, pazi što jedeš, skini kile, baci cigare... Ako te što tješi ljudi imaju reakciju ili nakon prvog ili nakon drugog pikanja, rijetko nakon oba. Pazim što jedem i skoro da nemam viška kilograma, u kondiciji sam, doduše ,,duhanim,,... Imala sam koronavirus prije osam mjeseci, potpuno isti simptomi.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novem
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 13 kol 2021, 20:56 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Prvu dozu sam primila u srijedu. Prvi dan me boljela ruka, drugi dan temperatura, groznica, pospanost, grlobolja, glavobolja, mučnina, nesvjestica... Ni danas se ne osjećam dobro!? Jesu li ove pojave poslije vakcine uobičajene??? Jaka imunološka reakcija, što je i dobar znak. Navodno to može potrajati i do četri dana. Najkasnije nakon toga k liječniku. Imao sam samo jedan dan bol u ruci i pospanost. Drugi dan skroz fit. Da te ne plašim, kod većine druga doza izaziva jače reakcije nego prva.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 13 kol 2021, 21:07 |
|
|
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novem
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 13 kol 2021, 21:15 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ajde, kod nekih ljudi bude tako. Znači da i inače nisi baš u dobrom stanju. Ne, ne mora to značiti. Jer, odgovor si već sam dao u prvoj rečenici. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 13 kol 2021, 21:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
novem je napisao/la: Moderna bolja od Biontech/Pfizer? Citat: Za studiju su znanstvenici analizirali podatke desetaka tisuća ljudi iz američke savezne države Minnesota. Imali su PCR test na koronu između siječnja i srpnja 2021. Svako od 25.000 ljudi primilo je cijepljenje Biontech ili Moderna, a još 25.000 ljudi nije bilo cijepljeno.
Prema studiji, cjepivo iz Moderne smanjilo je individualni rizik od infekcije za 86 posto, a cjepivo iz Biontecha za 76 posto. U srpnju je, međutim, zaštita od infekcije za oba cjepiva bila niža od prosjeka za cijelo razdoblje.
Cjepivo iz Moderne smanjilo je individualni rizik od infekcije u posljednjem mjesecu studijskog razdoblja za 76 posto. Preparat Biontech/Pfizer je smanjio rizik od infekcije za cijepljene osobe za 42 posto, odnosno za manje od polovice.
https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 1.full.pdfAmerikanci kažu američka firma (cjepivo) bolje. Čudna li čuda. Tim budaletinama ne vjerujem ni kad zinu bez obzira na diplome i plastične vizit kartice.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 13 kol 2021, 21:51 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: 77% povećana uporaba lijeka Vyndaqel-a...20% povećana uporaba lijeka Eliquis-a...nek' vam farmaceuti pojasne njihovu svrhu. Sve od Rajfajzena.
Biće zanimljivo nakon izvjesnog vremena pogledati brojeve sa internih i neuro odjela. Očekivano...u Izraelu, prvih 5 mjeseci 2021., u odnosu na 2019. i 2020., imaju porast srčanih udara u dobnim skupinama 20-50, kao i povećanje akutnog srčanog sindroma u dobnim skupinama 16-50! ![slika](https://i.ibb.co/qxP7FkV/israel.jpg)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|