|
|
Stranica: 70/90.
|
[ 2244 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 stu 2021, 10:10 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: za Ministra, izjava A. Markotić od sinoć: Citat: A na čijoj djeci ćemo ispitati cjepivo? Brojna cjepiva, rađena u zapadnim zemljama su ispitivana u siromašnim područjima Azije i Afrike. Na sirotinjskoj djeci dakle, a na nečijoj djeci se to mora ispitat da bi moje dijete bilo sigurno, ali opet na čijemu ćemo? Ovaj Covid svašta izvlači, ali neke stvari stavlja u red jer se sad ispituje i na europskoj i američkoj i na drugoj djeci, a ne samo na afričkoj i azijskoj, kazala je Markotić. Wow. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1396 of 2558 - 54.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 stu 2021, 10:11 |
|
|
|
To sam inače spominjao cijelo vrijeme. Cjepivo je novi projekt, treba ga ispitati.
Nisu samo djeca, to su naravno već od ranije i odrasli. Pa ako cjepiše žele biti dragovoljci za medicinska istraživanja to je svakako pohvalno i podržavam.
1396 of 2558 - 54.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 stu 2021, 10:13 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
|
svi cete se vi cjepiti na ovaj ili onaj nacin. Sve vjernici a ne drze se isusove dogme preuzimanja boli na sebe za spasenje svijeta.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 stu 2021, 10:14 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: To sam inače spominjao cijelo vrijeme. Cjepivo je novi projekt, treba ga ispitati. Cjepivo je do danas ispitano 8 milijardi puta, nije ti dovoljno?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 stu 2021, 10:15 |
|
|
DrMag je napisao/la: svi cete se vi cjepiti na ovaj ili onaj nacin. Sve vjernici a ne drze se isusove dogme preuzimanja boli na sebe za spasenje svijeta. Nisi ti dobro pazio na vjeronauku. 
1396 of 2558 - 54.57%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 stu 2021, 10:17 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: DrMag je napisao/la: svi cete se vi cjepiti na ovaj ili onaj nacin. Sve vjernici a ne drze se isusove dogme preuzimanja boli na sebe za spasenje svijeta. Nisi ti dobro pazio na vjeronauku.  kao ni ti na satima biologije, poznavanja prirode i drustva,.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 stu 2021, 10:17 |
|
|
DrMag je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: To sam inače spominjao cijelo vrijeme. Cjepivo je novi projekt, treba ga ispitati. Cjepivo je do danas ispitano 8 milijardi puta, nije ti dovoljno? Sa lažovima treba oprezno. Ne znam što smatraš pod ispitano 8 milijardi puta. Možda da je potrošeno 8 milijardi doza? Tek ćemo vidjeti što ste sve dobili gratis.
1396 of 2558 - 54.57%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 stu 2021, 10:19 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: DrMag je napisao/la: Cjepivo je do danas ispitano 8 milijardi puta, nije ti dovoljno?
Sa lažovima treba oprezno. Ne znam što smatraš pod ispitano 8 milijardi puta. Možda da je potrošeno 8 milijardi doza? Tek ćemo vidjeti što ste sve dobili gratis. Hajde da cujemo sta smo dobili? Uran, magnete, chipove,... ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 stu 2021, 10:24 |
|
|
|
U mom okruzenju doktori, tehnoloski inzenjeri, ekonomisti, profesori, biznismeni,. svi cjepljeni, nemam niti jednog kolegu koji je odbio cjepljenje. S druge strane poznanici sa balkana koji rade majstorske poslove, vozaci, fizikareni,.. svi do jednog su protiv cjepljenja, pricaju o stetnosti cjepiva itd,.. nesto tu ne stima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 stu 2021, 10:26 |
|
|
DrMag je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Sa lažovima treba oprezno.
Ne znam što smatraš pod ispitano 8 milijardi puta. Možda da je potrošeno 8 milijardi doza? Tek ćemo vidjeti što ste sve dobili gratis.
Hajde da cujemo sta smo dobili? Uran, magnete, chipove,... ? A odakle ja znam. Biti će u vijestima sljedećih godina pa ćemo čuti. 
1396 of 2558 - 54.57%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 stu 2021, 10:27 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: DrMag je napisao/la: Hajde da cujemo sta smo dobili? Uran, magnete, chipove,... ?
A odakle ja znam. Biti će u vijestima sljedećih godina pa ćemo čuti.  onda ces vjerovati medijima?  Dakle ne znas, samo nagadjas, izmisljas i umisljas?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 stu 2021, 10:29 |
|
|
DrMag je napisao/la: U mom okruzenju doktori, tehnoloski inzenjeri, ekonomisti, profesori, biznismeni,. svi cjepljeni, nemam niti jednog kolegu koji je odbio cjepljenje. Pohvalno. 
1396 of 2558 - 54.57%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 stu 2021, 10:35 |
|
|
DrMag je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la:
A odakle ja znam. Biti će u vijestima sljedećih godina pa ćemo čuti. 
onda ces vjerovati medijima?
Pa iz dosadašnjih iskustava mediji obično objave što se zaista događalo kad sve prođe i nikog nije puno briga. Recimo istina o Iraku i oružju za masovno uništenje je otkrivena nekoliko godina nakon napada i nakon što je Irak razoren. Kasnije nije bilo važno. Dok je bilo važno onda je u vijestima Irak imao svašta.
DrMag je napisao/la: Dakle ne znas, samo nagadjas, izmisljas i umisljas?
Slažem se, ne znam. Ne izmišljam ništa samo kažem ne znam.
1396 of 2558 - 54.57%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 stu 2021, 11:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43705 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
ZGabriel je napisao/la: za Ministra, izjava A. Markotić od sinoć: Citat: A na čijoj djeci ćemo ispitati cjepivo? Brojna cjepiva, rađena u zapadnim zemljama su ispitivana u siromašnim područjima Azije i Afrike. Na sirotinjskoj djeci dakle, a na nečijoj djeci se to mora ispitat da bi moje dijete bilo sigurno, ali opet na čijemu ćemo? Ovaj Covid svašta izvlači, ali neke stvari stavlja u red jer se sad ispituje i na europskoj i američkoj i na drugoj djeci, a ne samo na afričkoj i azijskoj, kazala je Markotić. Održat ću riječ, ukoliko probaju nametnuti cjepivo za djecu ispod 12 godina, a bez preciznih podataka gdje je dokazano da je smrtnost za tu dobnu grupu veća od COVID-a, nego od cjepiva, razbit ćemo ih ko beba zvečku. Takvo nešto ne bi imali hrabrosti progurati jer znaju da su roditelji spremni na sve kad su u pitanju djeca. Cijelo vrijeme se vodim sa cost vs benefit, a u ovom trenutku cjepivo nikako nije superiornija opcija za tu dobnu skupinu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 stu 2021, 11:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43705 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
novem je napisao/la: Ovaj post ću citirati svaki dan na ovom topicu iz razloga jer će suparnički tabor lagano ovo preskočiti i nastaviti sa svojim ublehama.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 stu 2021, 11:52 |
|
|
|
Nemoj ovaj, citiraj refrešani za 15 dana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 stu 2021, 12:24 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
Ministry of Sound je napisao/la: Održat ću riječ, ukoliko probaju nametnuti cjepivo za djecu ispod 12 godina, a bez preciznih podataka gdje je dokazano da je smrtnost za tu dobnu grupu veća od COVID-a, nego od cjepiva, razbit ćemo ih ko beba zvečku.
Takvo nešto ne bi imali hrabrosti progurati jer znaju da su roditelji spremni na sve kad su u pitanju djeca.
Cijelo vrijeme se vodim sa cost vs benefit, a u ovom trenutku cjepivo nikako nije superiornija opcija za tu dobnu skupinu. https://www.jpost.com/health-and-wellne ... day-685659
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 stu 2021, 12:29 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Održat ću riječ, ukoliko probaju nametnuti cjepivo za djecu ispod 12 godina, a bez preciznih podataka gdje je dokazano da je smrtnost za tu dobnu grupu veća od COVID-a, nego od cjepiva, razbit ćemo ih ko beba zvečku.
Takvo nešto ne bi imali hrabrosti progurati jer znaju da su roditelji spremni na sve kad su u pitanju djeca.
Cijelo vrijeme se vodim sa cost vs benefit, a u ovom trenutku cjepivo nikako nije superiornija opcija za tu dobnu skupinu. https://www.jpost.com/health-and-wellne ... day-685659Citat: Eleven-year-olds Guy, Noam, Lyad and Lyad’s little brother, eight-year-old Matan, were among the very first children aged 5-11 to be vaccinated in Israel on Monday. LOL. Pratit ćemo koliko će se nametati. Možda probaju pod izlikom da je to jedini način da škole ostanu otvorene i da se smanji opća incidencija korone. Iako razumijem logiku, djecu se ne treba izlagati nikakvom dodatnom riziku za "opće dobro". Može samo ako pokažu brojke, crno na bijelo, da je za djecu u tom uzrastu COVID opasniji od cjepiva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 stu 2021, 12:33 |
|
|
|
koliko je zdrave djece dosad umrlo od korone?
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 stu 2021, 12:58 |
|
|
|
zdrava djeca ne umiru, oboljeli od korone su bolesni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Groot
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 stu 2021, 13:03 |
|
|
DrMag je napisao/la: U mom okruzenju doktori, tehnoloski inzenjeri, ekonomisti, profesori, biznismeni,. svi cjepljeni, nemam niti jednog kolegu koji je odbio cjepljenje. S druge strane poznanici sa balkana koji rade majstorske poslove, vozaci, fizikareni,.. svi do jednog su protiv cjepljenja, pricaju o stetnosti cjepiva itd,.. nesto tu ne stima. To pričam od početka. Kod mene je identična situacija.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 stu 2021, 13:16 |
|
|
Robbie poslao, da ne bude da ja uzimam zasluge. Zoki je najbolji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 stu 2021, 13:19 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
Groot je napisao/la: DrMag je napisao/la: U mom okruzenju doktori, tehnoloski inzenjeri, ekonomisti, profesori, biznismeni,. svi cjepljeni, nemam niti jednog kolegu koji je odbio cjepljenje. S druge strane poznanici sa balkana koji rade majstorske poslove, vozaci, fizikareni,.. svi do jednog su protiv cjepljenja, pricaju o stetnosti cjepiva itd,.. nesto tu ne stima. To pričam od početka. Kod mene je identična situacija. Ti navodno živiš u Tomislavgradu? 
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 stu 2021, 13:32 |
|
Pridružen/a: 10 svi 2021, 23:26 Postovi: 2480 Lokacija: Sarajevo
|
|
.
| Privitak/ci: |

received_312530737172726.jpeg [ 51.94 KiB | Pogledano 1415 put/a. ]
|
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 stu 2021, 13:33 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Ti navodno živiš u Tomislavgradu?  vidiš ti koji je to standard, sve dr mr inženjeri po bauštelama. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|