|
|
Stranica: 68/90.
|
[ 2244 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 21 stu 2021, 18:14 |
|
|
DrMag je napisao/la: Gebels epp.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 21 stu 2021, 21:30 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Kad bolnica ostane bez kreveta izbor između cijepljenje i necijepljene osobe će za osoblje biti jednostavan i lak. Cijepljene osobe imaju puno više šanse da se izvuku i skinu sa respiratora. Nemojte to zaboraviti. To je sve stvaran život, ne forumska naprdivanja.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 21 stu 2021, 21:34 |
|
|
BBC je napisao/la: Kad bolnica ostane bez kreveta izbor između cijepljenje i necijepljene osobe će za osoblje biti jednostavan i lak. Cijepljene osobe imaju puno više šanse da se izvuku i skinu sa respiratora. Nemojte to zaboraviti. To je sve stvaran život, ne forumska naprdivanja. Ajde vala više da i to vidimo, bolnica samo što nije ostala bez kreveta ima dvije godina, a nikako da ostane.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1396 of 2558 - 54.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 21 stu 2021, 21:36 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Zar možeš čuti ? Zar bi ti kao liječnik ili medicinska sestra nazvao novinara i rekao mu da ubijaš ljude. Oliti ne liječiš ih, isti vrag samo pravno drugačije gledano. Čut ćeš sigurno. Kao i zadnjih desetljeća kad su puštali jako stare osobe da umru iako je tumor bio malecki i lako ga bilo odstraniti. (Novac, ne kreveti ali poanta je slična.)
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bura
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 21 stu 2021, 22:12 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Ima jedan zanimljivi etički detalj preko kojeg su ipak prešli. Zanimljivo da nisu stavili ipak jedno "ALI" u tu izjavu, jer KC bi se trebala protiviti medicinskim produktima u čijem razvoju su korištene stanice abortiranih fetusa iz 1960ih. https://www.chop.edu/centers-programs/v ... al-tissuesJohnson Johnson vakcina je produkt tog tipa. Meni osobno ne smeta (iako jest mrvu jeziva pomisao), jer ne uštrcava ti direktno stanice fetusa, nego produkt napravljen uz pomoć staničnih potomaka tih stanica (nakon velikog broja dijeljenja kroz zadnjih 60 godina), ali njima bi trebalo smetati svaki detalj oko komercijalnog korištenja uzoraka uzetih od abortusa. Doduše, dodatno se može reći, abortus ni nije napravljen radi toga da se uzmu te stanice, to je slična situacija kao općenito uzimanje uzoraka iz bilo kojeg leša (leševa ima koliko hoćeš), npr. na umrlim beskućnicima studenti medicine se uče anatomiji (moj prijatelj je jednom slučajno slomio ruku jednom takvom lešu), ti leševi se drže na medicinskim fakultetima u formalinu. Situacija slična doniranju organa, mada bez pristanka, ali naravno uz zakonsko pokriće. Pa i Astra Zen'ca je na isti fazon.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 00:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86459 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
BBC je napisao/la: Kad bolnica ostane bez kreveta izbor između cijepljenje i necijepljene osobe će za osoblje biti jednostavan i lak. Cijepljene osobe imaju puno više šanse da se izvuku i skinu sa respiratora. Nemojte to zaboraviti. To je sve stvaran život, ne forumska naprdivanja. Da. Pravila trijaže to nalažu.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 00:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86459 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Burice koliko su puta tebe bocnuli ?
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 09:14 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
Naša Kvačica je napisao/la: BBC je napisao/la: Kad bolnica ostane bez kreveta izbor između cijepljenje i necijepljene osobe će za osoblje biti jednostavan i lak. Cijepljene osobe imaju puno više šanse da se izvuku i skinu sa respiratora. Nemojte to zaboraviti. To je sve stvaran život, ne forumska naprdivanja. Ajde vala više da i to vidimo, bolnica samo što nije ostala bez kreveta ima dvije godina, a nikako da ostane. od 1000 respiratora zauzeto manje od 300. vauuuu, opterećenje manje od 30%, tko će to izdržatiiiii? istovremeno ljudi umiru od raka, puknuća žuči, bolesti srca jer im odgađaju liječenje.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 09:57 |
|
|
molim lidera, koji provjereno govori njemački, da prevede ovo i usput prokomentira brojke i postotke. Citat: Der Präsident des Robert Koch-Instituts (RKI), Professor Lothar Wieler, hatte zur Hospitalisierung infolge der Corona-Infektionen kürzlich dramatische Zahlen genannt: Von 50.000 neuen Fällen an einem Tag – dem bisher höchsten Wert in Deutschland am vergangenen Donnerstag – müssten anschließend etwa 3000 stationär behandelt werden. „Mindestens“ 350 Patienten kämen schätzungsweise auf die Intensivstation. „Mindestens“ 200 verstürben „nach einiger Zeit“. link na cijeli članak i priču kako je korona neisplativ posao.  : https://www.aerztezeitung.de/Politik/Co ... _fHSkY_tcQ
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 10:06 |
|
|
Citat: Marko je znao izlaziti i na izbore, krajnje neuspješno, vodi grupe na društvenim mrežama i protivi se mjerama za suzbijanje pandemije koronavirusa. Bio je i kontra ulaska Hrvatske u Europsku uniju, predvodeći demonstracije. Vratio bi sve Hrvate iz dijaspore kući, pokrenuo novu banku i svima izbrisao dugove. Meni je ovo ok. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 10:13 |
|
|
novem je napisao/la: Citat: Marko je znao izlaziti i na izbore, krajnje neuspješno, vodi grupe na društvenim mrežama i protivi se mjerama za suzbijanje pandemije koronavirusa. Bio je i kontra ulaska Hrvatske u Europsku uniju, predvodeći demonstracije. Vratio bi sve Hrvate iz dijaspore kući, pokrenuo novu banku i svima izbrisao dugove. Meni je ovo ok.  p o t u rice!  edit: cenzuriralo mi upis 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 10:13 |
|
|
novem je napisao/la: Citat: Marko je znao izlaziti i na izbore, krajnje neuspješno, vodi grupe na društvenim mrežama i protivi se mjerama za suzbijanje pandemije koronavirusa. Bio je i kontra ulaska Hrvatske u Europsku uniju, predvodeći demonstracije. Vratio bi sve Hrvate iz dijaspore kući, pokrenuo novu banku i svima izbrisao dugove. Meni je ovo ok.  Opet sprega ljevičara i islamista. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1396 of 2558 - 54.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 11:50 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ajde vala više da i to vidimo, bolnica samo što nije ostala bez kreveta ima dvije godina, a nikako da ostane.
od 1000 respiratora zauzeto manje od 300. vauuuu, opterećenje manje od 30%, tko će to izdržatiiiii? istovremeno ljudi umiru od raka, puknuća žuči, bolesti srca jer im odgađaju liječenje. Ozbiljno? Po fake news media sam mislio da je zauzeto 995 od 1000. Nevjerojatno. Doslovno im ništa nije za vjerovat. Ako ti kažu da je vanka sunčano računaj da je tuča.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 11:54 |
|
|
Planina je napisao/la: ZGabriel je napisao/la:
od 1000 respiratora zauzeto manje od 300. vauuuu, opterećenje manje od 30%, tko će to izdržatiiiii? istovremeno ljudi umiru od raka, puknuća žuči, bolesti srca jer im odgađaju liječenje.
Ozbiljno? Po fake news media sam mislio da je zauzeto 995 od 1000. Nevjerojatno. Doslovno im ništa nije za vjerovat. Ako ti kažu da je vanka sunčano računaj da je tuča. prošle godine su kukali kad je bilo 217 ljudi na respiratoru. neki dan čitam dramatičnu "vijest" da je 277 ljudi na respiratoru. bila sam velikodušna sa 300. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 11:55 |
|
|
Planina je napisao/la: ZGabriel je napisao/la:
od 1000 respiratora zauzeto manje od 300. vauuuu, opterećenje manje od 30%, tko će to izdržatiiiii? istovremeno ljudi umiru od raka, puknuća žuči, bolesti srca jer im odgađaju liječenje.
Ozbiljno? Po fake news media sam mislio da je zauzeto 995 od 1000. Nevjerojatno. Doslovno im ništa nije za vjerovat. Ako ti kažu da je vanka sunčano računaj da je tuča. Citat: GANGLEICHEN-SCHAUERMÄRCHEN NUR ERFUNDEN? Krankenhaus Wels vor dem Kollaps – wegen 2 Corona-Intensivpatienten? https://www.wochenblick.at/krankenhaus- ... patienten/Citat: Dr. Johann Knotzer, šef anesteziologije i intenzivne medicine na klinici Wels, nije širio ništa osim panike u intervjuu ZIB-u 11. studenog, koji je u međuvremenu uklonjen s pulta ORF TV-a. I on govori o dramatičnoj situaciji na Intenzivnoj. Podsjetimo: u KH Welsu su samo 2 pacijenta na intenzivnoj njezi s korona virusom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 12:12 |
|
|
|
Halo ba, provjeri barem malo izvore prije nego sto citiras.
Cuj "Wochenblick"..
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 12:17 |
|
|
|
Jučer tako raspravljam sa jednim ispranim mozgom i pitam ga da mi da samo jedan razlog zašto je opravdano da se mene mladog i zdravog sili na cijepljenje sa nedokazanim smećem koje niti zaustavlja širenje zaraze niti meni išta garantira niti traje duže od pola jebene godine, a već sam sam bio u kontaktu sa virusom 100 puta i nikad ništa, stade lik 2 sekunde i onda još onako skoro pa ljutito krenu ponavljat točno ove fraze sa televizije o bolničkom sistemu i broju kreveta. Kao zombiji su. Što je najjače isti također za sebe misli da je među top 0,1% najinteligentnijih ljudi, da je prokužio sve i čudi se da stvarno postoje ravnozemljaške budale poput mene. Krenu nešto objašnjavat o ekonomiji i bdpu i da je to razlog zašto se moramo svi cijepiti jer sve je ovo povezano i moglo bi doći do kolapsa cijelog sistema i rata itd. Velim mu jebeš ekonomiju i sve ostalo ako nisi slobodan čovjek, no i tu se nismo složili jer imamo skroz drugačiju definiciju slobode. Uglavnom moji neprijatelji nisu ni Srbi ni Muslimani nego upravo takvi zombiji, sad da sam već prisiljen ginut krenuo bi prvo ravno na Zagreb.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 12:26 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Halo ba, provjeri barem malo izvore prije nego sto citiras.
Cuj "Wochenblick".. Halo ba znaš čitati? Fino stoji da je ORF uklonio intervju. Covidovcama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 12:28 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27788 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
U svakom slucaju, ja bih iskoristio ovu prigodu i pozvao sve necijepljene na cijepljenje.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 12:33 |
|
|
|
Pokusacu jos jednom prostom matematikom na primjeru Austrije, posto vidim da mi je i Markan u medjuvremenu zemo posto i da barata svapskim.
Imamo 9.000.000 stanovnika.
Po procjenama onih najvecih anti-coronasha ova pandemija je za 99,5 posto ljudi bezopasna.
Dakle ostaje onih 0.5 posto. Sto bi u brojkama bilo 45.000 ljudi. Dakle najniza moguca brojka!!!
Imamo oko 2500 kreveta za intenzivnu njegu (dakle sprave, ovo, ono, 3-4 ljudi koji se o tebi brinu dan i noc itd.).
E sad zamisli treba ti operacija kao mom frendu koji ima tumor na mozgu a oni kazu nema termina, sacekaj..zauzeti kreveti.
U tome i jest najveci problem. Sto ljudi nemaju predstavu o tome sta znaci milion. Sta znaci upravljati milionima. Savjet: Sjednite, uzmite si par sati vremena i pocnite brojati do milion. Cisto predstave radi.
Markane, jos jednom, izvor ti je shit i samo izvlaci stvari iz konteksta.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 12:34 |
|
|
Bobovac je napisao/la: U svakom slucaju, ja bih iskoristio ovu prigodu i pozvao sve necijepljene na cijepljenje. evo ja ću tebi vrlo rado ustupiti obje svoje doze. i svaku sljedeću. nije beg cicija. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 12:39 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Bobovac je napisao/la: U svakom slucaju, ja bih iskoristio ovu prigodu i pozvao sve necijepljene na cijepljenje. evo ja ću tebi vrlo rado ustupiti obje svoje doze. i svaku sljedeću. nije beg cicija.  Je li to samo meni ili bi to ti ustupila svakome? 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 12:40 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
BBC je napisao/la: Neki baš priželjkuju treći svjetski rat. Nisu problem Kinezi i Rusi sa nuklearnim oružjem, ti su naučili živjeti sa siromaštvom. Već te neke "zapadne" sile sa svojim raketama kad im se gospodarstvo sjebe. Covid19, je mislim ispušni ventil zapada da privikava ljude na novu stvarnost i realnost Da će ih sustavno jače kontrolirati, biće problema u opskrbama, pašće im standard....izniveliraće se vremenom na netkoj realnoj razini njihovog gospodarstva. Mislim da je ovo.... DOGOVORENA GLOBALNA MIRNA TRANZICIJA. Bolja no da se porokaju. Ja se cjepio fajzom 2 x...i opet ću ako me uvjetuju da ću biti diskriminiran u putovanju i limitiran po kavanama. Hedonizam i opušten život, nama alternativu. Tko zilotski živi i učahuren je sa financijama neka se ne cjepi i ne prima neke sotonističke supstance u sebe.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 12:55 |
|
|
Bobovac je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: evo ja ću tebi vrlo rado ustupiti obje svoje doze. i svaku sljedeću. nije beg cicija.  Je li to samo meni ili bi to ti ustupila svakome?  samo tebi, ti si tako fin i pristojan u trolanju. kako sam friško s prosvjeda, vele forumski znalci već zaražena i na pola puta do respiratora, dobit ćeš i pusu, pa nek tvoje cjepivo pobijedi virus za oboje. jel u redu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 13:02 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Je li to samo meni ili bi to ti ustupila svakome?  samo tebi, ti si tako fin i pristojan u trolanju. kako sam friško s prosvjeda, vele forumski znalci već zaražena i na pola puta do respiratora, dobit ćeš i pusu, pa nek tvoje cjepivo pobijedi virus za oboje. jel u redu? Pusa... Onda pristajem na sve.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|