|
|
Stranica: 69/90.
|
[ 2244 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 13:04 |
|
|
Bobovac je napisao/la: ZGabriel je napisao/la:
samo tebi, ti si tako fin i pristojan u trolanju. kako sam friško s prosvjeda, vele forumski znalci već zaražena i na pola puta do respiratora, dobit ćeš i pusu, pa nek tvoje cjepivo pobijedi virus za oboje. jel u redu?
Pusa... Onda pristajem na sve. Poklanjam i ja svoje doze, i pusu ti dam! Nemoj samo da lider čuje 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 13:24 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27788 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Mar-kan je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Pusa... Onda pristajem na sve.
Poklanjam i ja svoje doze, i pusu ti dam! Nemoj samo da lider čuje  NemeRe. Samo Gabi dolazi u obzir!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 13:34 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Planina je napisao/la: Ozbiljno?
Po fake news media sam mislio da je zauzeto 995 od 1000. Nevjerojatno. Doslovno im ništa nije za vjerovat. Ako ti kažu da je vanka sunčano računaj da je tuča. Citat: GANGLEICHEN-SCHAUERMÄRCHEN NUR ERFUNDEN? Krankenhaus Wels vor dem Kollaps – wegen 2 Corona-Intensivpatienten? https://www.wochenblick.at/krankenhaus- ... patienten/Citat: Dr. Johann Knotzer, šef anesteziologije i intenzivne medicine na klinici Wels, nije širio ništa osim panike u intervjuu ZIB-u 11. studenog, koji je u međuvremenu uklonjen s pulta ORF TV-a. I on govori o dramatičnoj situaciji na Intenzivnoj. Podsjetimo: u KH Welsu su samo 2 pacijenta na intenzivnoj njezi s korona virusom. Pas mater lažljivu. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1396 of 2558 - 54.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 14:22 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
Bobovac je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Poklanjam i ja svoje doze, i pusu ti dam! Nemoj samo da lider čuje  NemeRe. Samo Gabi dolazi u obzir! Markane, ti prvo u potok, možda se štapić bobi predomisli.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 14:26 |
|
|
Marko otvara banku, Gabi poklanja svoje doze. Sve fini ljudi u ovim teškim vremenima. Mora se priznati. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 14:31 |
|
|
novem je napisao/la: Marko otvara banku, Gabi poklanja svoje doze. Sve fini ljudi u ovim teškim vremenima. Mora se priznati.  na muci se poznaju junaci.  tebi ću donijeti čaj kad te klepe nuspojave.  samo džukelu negdje skloni. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 14:35 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
|
Nuspojave su sveprisutne na opcilistu, samo treba utvrditi je li svjetovni ili duhovni uzrok.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 14:37 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: novem je napisao/la: Marko otvara banku, Gabi poklanja svoje doze. Sve fini ljudi u ovim teškim vremenima. Mora se priznati.  na muci se poznaju junaci.  tebi ću donijeti čaj kad te klepe nuspojave.  samo džukelu negdje skloni.  Na njemu da nanjuši dali netko dolazi s dobrim namjerama. Ja se u to ne miješam. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 14:49 |
|
|
novem je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: na muci se poznaju junaci.  tebi ću donijeti čaj kad te klepe nuspojave.  samo džukelu negdje skloni.  Na njemu da nanjuši dali netko dolazi s dobrim namjerama. Ja se u to ne miješam.  donijeti čaj bolesnom čovjeku, pače forumskom kolegi, nije dobra namjera? de ti to eutanaziraj dok se nije okrenuo protiv tebe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 14:59 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: novem je napisao/la: Na njemu da nanjuši dali netko dolazi s dobrim namjerama. Ja se u to ne miješam.  donijeti čaj bolesnom čovjeku, pače forumskom kolegi, nije dobra namjera? de ti to eutanaziraj dok se nije okrenuo protiv tebe. Nisam imao nuspojava. I bez toga, onda nemaš razloga ni za kakvu brigu. I bez covid iskaznice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 stu 2021, 17:24 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Priča mi kolega na poslu njegovi prijatelji suprug i supruga zaustavljeni u autu i policajcu dali fake Anddroid App sa propusnicom koje su koristili u restoranima i kafićima. Koliki imbecil moraš biti pa to uraditi. Koštalo ih 2 x 1500 € = 3000 €. I registrirani za ubuduće.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 23 stu 2021, 14:48 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 23 stu 2021, 15:19 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27788 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
S obzirom na stvarno manji broj stanovnika u odnosu na zvanični vjerojatno je procent odraslih cijepljenih iznad 60%.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 23 stu 2021, 15:41 |
|
|
Napokon ispravan stav crkve u Hrvata: Citat: Protivljenje samoj pandemiji, samomu koronavirusu i sve vezano za to izravno naziva se sotonskim djelom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 23 stu 2021, 19:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86469 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
61 preminuli u Hrvatskoj zadnja 24 sata od toga 52 antivaksera.
Antivakseri i nevakcinirani koji ne donose odluke o sebi (djeca) su pritom u prosjeku mlađa populacija (djeca praktički nisu cijepljena ali ulaze u statistike o 50% necijepljenih).
Većina koja se ne cijepi ne rade to radi teorija zavjera ili teškog nepovjerenja prema znanosti, medicini i ostaloj struci, nego jer smatraju da imaju nizak rizik jer su mladi.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 23 stu 2021, 19:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86469 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
novem je napisao/la: U Bugarskoj caruju antivakseri. Samo 29% cijepljenih skoro godinu dana nakon izuma prvog cjepiva, a zemlja EU. Duplo više smrti per capita od Hrvatske, to je kao da Hrvatska ima dnevno preko 100 smrti. Pomor. Stopa mortaliteta u Bugarskoj vjerojatno 25 promila, jer im je 12-13 promila normalna bila.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 23 stu 2021, 19:40 |
|
|
|
U Hrvatskoj slijedi apokalispa sljedeći tjedna kad krenu simptomi ovim prosvjednicima.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 23 stu 2021, 19:50 |
|
|
novem je napisao/la: Dalje od ovog grafa ti ništa ne treba. "Nema koronavirusa." "Cjepiva ne rade." "Ima mortaliteta, ali to cjepiva ubijaju." I ostale teorije koje se šire društvenim mrežama zatucanog Balkana i istočne Europe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 23 stu 2021, 19:53 |
|
|
|
Estonija je Zapadna Europa koju je Rusija okupirala i koja se slučajno i protiv svoje volje našla u istočnom bloku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 23 stu 2021, 19:55 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: U Hrvatskoj slijedi apokalispa sljedeći tjedna kad krenu simptomi ovim prosvjednicima. Usprkos tome što imaju manji prosjek godina od vakciniranih, nevakcinirani čine skoro sve umrle zadnja 24 sata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 23 stu 2021, 20:04 |
|
|
|
Na Baltiku Estonija se stalno pokazuje kao najnaprednija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 23 stu 2021, 20:23 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: "Nema koronavirusa." "Cjepiva ne rade." "Ima mortaliteta, ali to cjepiva ubijaju." . I usput, preporučio bih cjepljenim da pod hitno provjere vrijednosti D-dimer nalaza.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 23 stu 2021, 20:32 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: I usput, preporučio bih cjepljenim da pod hitno provjere vrijednosti D-dimer nalaza. Citat: Prof. dr Goran Marjanović Vaš lekar je u pravu. D-Dimer je interesantan samo kada postoje jasni znaci tromboze. U protivnom on moze biti lako povišen i tokom menstrualnog perioda, u slučaju hiruške intervencije, posle mehanicke povrede - dakle nije previše specifičan kao test.
Uprošteno rečeno, D-Dimer ukazuje na neki proces zarastanja tkiva ili popravke nekog krvnog suda posle oštećenja.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 23 stu 2021, 20:39 |
|
|
|
Ako treba da postavim nalaze koje sam radio prije par dana, a nakon dva mjeseca cjepljenja drugom dozom, gdje je izmedju ostaloga prvo uradjen D-dimer test dan prije nego sam uradio detaljno nalaz krvi i urina? NE zbog cjepiva, isto sam radio i prije 3 godine, poradi istih zdravstvenih problema. Pa da ga ocitas?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 stu 2021, 08:51 |
|
|
za Ministra, izjava A. Markotić od sinoć: Citat: A na čijoj djeci ćemo ispitati cjepivo? Brojna cjepiva, rađena u zapadnim zemljama su ispitivana u siromašnim područjima Azije i Afrike. Na sirotinjskoj djeci dakle, a na nečijoj djeci se to mora ispitat da bi moje dijete bilo sigurno, ali opet na čijemu ćemo? Ovaj Covid svašta izvlači, ali neke stvari stavlja u red jer se sad ispituje i na europskoj i američkoj i na drugoj djeci, a ne samo na afričkoj i azijskoj, kazala je Markotić.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|