|
|
Stranica: 4/6.
|
[ 146 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 08 lis 2013, 18:09 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17419 Lokacija: יום טוב
|
Ksenija je napisao/la: Jeee l', pa ne hvališ se Gabi. Kažu da nije dobro biti sa svima dobar, tu nešto ne štima. lol Edit: Nisam obratila pažnju (gledam da mi ne zagori večera), ovde se radi o ne/prijateljima. Pisala sam o neprijateljima a ti Gabi? Prijatelja ima nekoliko.  o prijateljima. ostali me ne zanimaju.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 08 lis 2013, 18:12 |
|
|
Pa ok, ja sam pisala o neprijateljima, dakle nemam ih. A prijatelji, tušta i tma, samo niču ko pečurke/gljive. 
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:22 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Aztec mi je najveći neprijatelj. Šta on meni sve kaže, a sve mu oprostim. Bojim se ako zatraži moju sliku da ga neću moći odbiti.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:24 |
|
|
Ja se ponadao kad sam vidio tvoj nick da ćeš me uvrstiti barem u potencionalne prijatelje kad ono ni ne spomeneš me.
A mislio sam da imamo nešto.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:28 |
|
|
doc je napisao/la: potencionalne potencijalne, crni doc
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:31 |
|
|
Ma pusti ga Gabi. Kad meni piše nije sav svoj. Kraj sebe uvijek drži Snickers. Šteta što osjećaji nisu uzajamni.
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:33 |
|
|
Gabi, ne cepiodlači. Meni ne rrradi pola slova a kad kad se nekkko dupliroa. 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:36 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Gabi, ne cepiodlači. Meni ne rrradi pola slova a kad kad se nekkko dupliroa.  ja sam grammar nazi. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:43 |
|
|
I ja sam, ali tastatura ne haje. Jesi li videla samo koliko je grešaka u mom upisu? Ne mogu se uvek vraćati za ispravku, svaki minut je dragocen, a valja popunjavati temu s guzama pošto se ne bavim plitičarenjem a ni kartografijom i sličnim stvarčicama. 
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:47 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: doc je napisao/la: potencionalne potencijalne, crni doc Ja sam kreativan u riječotvorstvu. (tu doduše nisam pa cijenim ispravak :)
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Sayuri je napisao/la: Aztec mi je najveći neprijatelj. Šta on meni sve kaže, a sve mu oprostim. Bojim se ako zatraži moju sliku da ga neću moći odbiti. Vjerovatno bih dobio stopalo. I to neko s neta po mogucnosti s par zuljeva. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:48 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Ma pusti ga Gabi. Kad meni piše nije sav svoj. Kraj sebe uvijek drži Snickers. Šteta što osjećaji nisu uzajamni. Istina. Još kad bi ti poslušala vlastiti savjet za druge cure.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:50 |
|
|
doc je napisao/la: Ja se ponadao kad sam vidio tvoj nick da ćeš me uvrstiti barem u potencionalne prijatelje kad ono ni ne spomeneš me.
A mislio sam da imamo nešto. A vidim i ovdje se trudis, jos uvijek. Svaka ti cast. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:51 |
|
|
Aztec je napisao/la: doc je napisao/la: Ja se ponadao kad sam vidio tvoj nick da ćeš me uvrstiti barem u potencionalne prijatelje kad ono ni ne spomeneš me.
A mislio sam da imamo nešto. A vidim i ovdje se trudis, jos uvijek. Svaka ti cast.  ne mogu se oteti dojmu da je nekakvo natjecanje ili oklada u pitanju. hmmm...
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:52 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Aztec je napisao/la: A vidim i ovdje se trudis, jos uvijek. Svaka ti cast.  ne mogu se oteti dojmu da je nekakvo natjecanje ili oklada u pitanju. hmmm... Ma ja mu rekao kupiti snickers, nikad mu ih dosta. 
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:53 |
|
|
Jebiga umri muški. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:54 |
|
|
Šta imate protiv snickersa, i ja ga pojedem jedom u godini dana. Jako lepa poslastica.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:57 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Šta imate protiv snickersa, i ja ga pojedem jedom u godini dana. Jako lepa poslastica. ne volim karamelu, ni u kojem obliku. i općenito su mi sve čokoladice preslatke, iako ću zažmiriti kad je eurokrem blok u pitanju. 
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:59 |
|
|
Aztec je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Aztec mi je najveći neprijatelj. Šta on meni sve kaže, a sve mu oprostim. Bojim se ako zatraži moju sliku da ga neću moći odbiti. Vjerovatno bih dobio stopalo. I to neko s neta po mogucnosti s par zuljeva.  Hahaha ne znam. Može svašta biti. Slaba sam ja na tebe (ne u onom smislu, u onom smislu je Leb). Nego ti sve opraštam. Sjetih se sad komšije. Pričao mi je kad je bio mali da se popeo na drvo i urinirao po dvije žene koje su stajale ispod. Jedna ga napala, a druga je rekla ovoj prvoj neka ga bona vidi kako je zlatan. Nešto kontam, ta žena je bila preteča današnjih ljubiteljica zlatnog tuša. I ja svašta pišem doc je napisao/la: Istina.
Još kad bi ti poslušala vlastiti savjet za druge cure.
Ovo nisam skontala, al nema veze.
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 10 lis 2013, 00:00 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Šta imate protiv snickersa, i ja ga pojedem jedom u godini dana. Jako lepa poslastica. Snickers je zakon nego ima fora vezana za reklamu. Kad nisi svoj uzmi Snickers.
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 10 lis 2013, 00:00 |
|
|
doc je hteo reći da ono što savetuješ drugim curama primeniš i ti.
Je li tako doc?
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 10 lis 2013, 00:01 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Aztec je napisao/la: A vidim i ovdje se trudis, jos uvijek. Svaka ti cast.  ne mogu se oteti dojmu da je nekakvo natjecanje ili oklada u pitanju. hmmm... Kako mi nekad ispadnemo dublji nego što jesmo ženskom oku. Odkad je napisala da joj je footjob seksi vrijedi i poginut na bojištu. Možda me i neka lijepa usta ožališe dirnuta mojim junaštvom.
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 10 lis 2013, 00:01 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Šta imate protiv snickersa, i ja ga pojedem jedom u godini dana. Jako lepa poslastica. Snickers je zakon nego ima fora vezana za reklamu. Kad nisi svoj uzmi Snickers. Mislila sam da je to Jagnje izmislio. 
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 10 lis 2013, 00:02 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Ovo nisam skontala, al nema veze.
Naravno da nema.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 10 lis 2013, 00:03 |
|
|
Ksenija je napisao/la: doc je hteo reći da ono što savetuješ drugim curama primeniš i ti.
Je li tako doc? Ma je al da joj ne kvarimo savršeno neznanje...
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|