|
|
Stranica: 3/6.
|
[ 138 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 16 svi 2012, 21:27 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Kupi koji ti ljepše izgleda. Svaki dan ćeš u njega gledati.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 16 svi 2012, 21:33 |
|
|
Isti su. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 16 svi 2012, 21:37 |
|
|
Onda kupi oba, nece da se bace. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 16 svi 2012, 21:39 |
|
|
|
Ako je pravljen u Koreji moraš paziti da nije primjerak od ponedjeljka, kad su radnici ulijenjeni od vikenda. Ako je pravljen u Kini onda ti svejedno, oni rade svih 7 dana u tjednu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 18 svi 2012, 19:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25347 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Lebowski je napisao/la: Planiram u Zagrebu uzeti a bitno je samo da ne pravi probleme-da normalno pokreće igre bez trzanja, gledanje filmova spajanjem na plazmu i standardno. Pretpostavljam da dođe sva oprema uz njega jer je to u HP prodavnici. Vidim da ima sistem FreeDos a valjda se da snimiti i Windows pored. Cijena za svaki je 3600 kn. Možda neočekivano obzirom da prvi djeluje bolji. U biti su isti ali razlika je u procesoru i grafičkoj a nemam pojma šta je bolje. Zašto su ovako jeftini? ŠTa im fali? http://hpstore.hr/index.php/prijenosna- ... ion-g6--g7Imaš li povrat PDV-a?
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 18 svi 2012, 20:17 |
|
|
|
Ne razumijem se baš u to, tamo na stranici piše cijena a i mailom su javili da je PDV uračunat u nju.
Može li se šta dobiti?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Chorus
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 18 svi 2012, 22:00 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ne razumijem se baš u to, tamo na stranici piše cijena a i mailom su javili da je PDV uračunat u nju.
Može li se šta dobiti? Može, cijeli iznos PDVa (u Hrvatskoj 22%?) možeš dobiti nazad, no na ulazu u BiH ćeš morati platiti Federaciji porez (17%?)... Jedino ako znaš nekoga na granici da te provuče bez carinjenja...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 18 svi 2012, 23:06 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Lebovski ja ti imam HP Pavilion g7 Intel Pentium Dual Core 2.10GHz 4 Gige memorija, 17 inča. To je sve što znam o njemu  A kompjuter Katastrofa.... samo 512 RAM. Usput da pitam ako bih proširila memoriju bi li mi bio brži komp s obzirom da je 32-bitni, ne 64. Ima li to veze? Uglavnom, kad ga upalim treba mu 5 minuta da nadođe, a u međuvremenu zujiiiiiiii... Pogasila sam sve programe koji su prije automatski startali sa windowsom, rasteretila malo pretrpane diskove i uradila defragmentaciju, al džaba. Kad otvorim više tabova sve zakoči i dole mi iskoči ono nešto virtual memory low.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Chorus
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 18 svi 2012, 23:58 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Usput da pitam ako bih proširila memoriju bi li mi bio brži komp s obzirom da je 32-bitni, ne 64. Ima li to veze?
Uglavnom, kad ga upalim treba mu 5 minuta da nadođe, a u međuvremenu zujiiiiiiii... Pogasila sam sve programe koji su prije automatski startali sa windowsom, rasteretila malo pretrpane diskove i uradila defragmentaciju, al džaba.
Kad otvorim više tabova sve zakoči i dole mi iskoči ono nešto virtual memory low. Naravno da bi bio brži, pretpostavljam da je to prilično star komp čim ima samo 512MB memorije. Meni nekada Firefox na dosta jačem računalu zaledi na par sekundi ako imam dosta otvorenih tabova koji troše resurse, mogu misliti kako je tebi na 512MB... Kupi barem jednu pločicu od 1GB, sve preskeniraj za viruse, očisti registry ( http://www.piriform.com/ccleaner), defragmentiraj i ako se i dalje bude tako sporo palio, uradi backup i kompleteno reinstaliraj windowse (jako je lako to uraditi) i onda si 100% mirna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 19 svi 2012, 00:03 |
|
|
|
Ccleaner imam od prvog dana. Ma star je komp...nekih 6 godina i na njemu mi je apsolutno sve. Eto, imam laptop milion puta brži, al ja opet na kompu kad trebam na internet, dok laptop koristim za druge stvari.
Hvala ti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Chorus
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 19 svi 2012, 00:08 |
|
|
Ništa :) Btw, nemoj se smijati  , jesi li ikada usisala komp? Ozbiljno, ako nisi, digni poklopac sa strane kompa i usiši prašinu sa svih komponenti do kojih možeš lako doći :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 19 svi 2012, 00:13 |
|
|
Jesam  Radim to svako 3 mjeseca otprilike. Najprije mi brat skine poklopac, pa ja usisam, a ova osjetljivija područja očistim četkicom za puder. Znaš one velike četkice za puder u kamenu... Dobila jednom, a puder inače ne koristim, tako da mi je četkica poslužila za to. Ma bude na cooleru bruka prašine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 19 svi 2012, 00:19 |
|
|
|
Sad znam zašto ti je crkao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 19 svi 2012, 00:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64238 Lokacija: DAZP HQ
|
Sayuri je napisao/la: Jesam  Radim to svako 3 mjeseca otprilike. Najprije mi brat skine poklopac, pa ja usisam, a ova osjetljivija područja očistim četkicom za puder. Znaš one velike četkice za puder u kamenu... Dobila jednom, a puder inače ne koristim, tako da mi je četkica poslužila za to. Ma bude na cooleru bruka prašine. zanimljivo, dakle čist ten.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Chorus
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 19 svi 2012, 00:22 |
|
|
Ma štapići za uši su zakon Mene je živciralo to drndanje na starom kompu dok bih gledao filmove pa sam jednom sve skinuo, počistio i vratio, i sada minimalno drnda Ništa, kupi pločicu od 1GB (max 15ak KM) malo očisti i vidi kako će onda raditi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Chorus
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 19 svi 2012, 00:24 |
|
|
dudu je napisao/la: zanimljivo, dakle čist ten. Ili zakleta feministkinja koja ne koristi te moderne stvarčice i ima dlakave pazuhe 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 19 svi 2012, 00:25 |
|
|
|
nije taj slučaj, pratim već dugo i slažem puzzle.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 19 svi 2012, 00:27 |
|
|
Chorus je napisao/la: Ma štapići za uši su zakon Mene je živciralo to drndanje na starom kompu dok bih gledao filmove pa sam jednom sve skinuo, počistio i vratio, i sada minimalno drnda Ništa, kupi pločicu od 1GB (max 15ak KM) malo očisti i vidi kako će onda raditi. A to meni zuji kad ga palim i kad mi se apdejtuje antivirus npr. Vikendom ujutro uvijek ista procedura. Iskočim iz kreveta i upalim komp....dok se on pali ja ovamo obavim jutarnju higijenu i napravim kafu. Tek onda mogu koristiti net  Kupiću 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 19 svi 2012, 00:29 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Chorus je napisao/la: Ma štapići za uši su zakon Mene je živciralo to drndanje na starom kompu dok bih gledao filmove pa sam jednom sve skinuo, počistio i vratio, i sada minimalno drnda Ništa, kupi pločicu od 1GB (max 15ak KM) malo očisti i vidi kako će onda raditi. A to meni zuji kad ga palim i kad mi se apdejtuje antivirus npr. Vikendom ujutro uvijek ista procedura. Iskočim iz kreveta i upalim komp....dok se on pali ja ovamo obavim jutarnju higijenu i napravim kafu. Tek onda mogu koristiti net  Kupiću  hm, fit i šlank.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Chorus
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 19 svi 2012, 00:34 |
|
|
Dudu, to sve evidentiraš? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 19 svi 2012, 00:35 |
|
|
|
crtam. sad zasad izgleda ko frankenstein zbog par kontradiktornih napisa, ali bože moj, ispast će na kraju na nešto.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Chorus
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 19 svi 2012, 00:39 |
|
|
|
Navođenje na krivi put maybe?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 19 svi 2012, 00:42 |
|
|
Ne offirajte više Bila kao Claudia Cardinale iz mladih dana ili kao Isidora Bjelica kakve vam koristi od toga 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Chorus
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 19 svi 2012, 00:49 |
|
|
Meni (neznam za Dudu-a) ne baš velike, no možda bi BBCa zanimalo Ontopic, pokriješ ga jastukom i mirna Bosna i Hercegovina
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 19 svi 2012, 07:10 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Lebovski ja ti imam HP Pavilion g7 Intel Pentium Dual Core 2.10GHz 4 Gige memorija, 17 inča. To je sve što znam o njemu  A kompjuter Katastrofa.... samo 512 RAM. Usput da pitam ako bih proširila memoriju bi li mi bio brži komp s obzirom da je 32-bitni, ne 64. Ima li to veze? Uglavnom, kad ga upalim treba mu 5 minuta da nadođe, a u međuvremenu zujiiiiiiii... Pogasila sam sve programe koji su prije automatski startali sa windowsom, rasteretila malo pretrpane diskove i uradila defragmentaciju, al džaba. Kad otvorim više tabova sve zakoči i dole mi iskoči ono nešto virtual memory low. I kakav je ovaj g7, jesi li kad primjetila da šta koči, ima li kakvu manu, je li lijep? Što se tiče starog računara najbolji način da ti dugo radi kako treba je da reinstaliraš windows, snimiš brz antivirus tipa eset internet security ili avast, da ne instaliraš nikakve programe za čišćenje i ubrzavanje računara, nikakve teme, da koristiš portabilne programe, surfaš u google chromeu.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|