|
|
Stranica: 20/20.
|
[ 494 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 30 tra 2020, 16:44 |
|
|
Evo i od mene jedna, kada je veselo
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 30 tra 2020, 17:27 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Graničar18&Nbgd88 tandem za medalju P.S. Skoro mi dođe da pređem u grobare I meni skoro dođe da pređem u delije,al glupo mi nakon tolko godina navijanja za partizan,sa 18+ mjenjat klub. Al to nije razlog da ne poslušamo jednu prečansku pjesmu. https://youtu.be/YzWk6IuWIj4To, brate
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 11 svi 2020, 22:07 |
|
|
Aj' cao Ko nam je potreban, toga ćemo i pronaći.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 13 svi 2020, 22:14 |
|
|
Ljudi, obuzelo me veliko uzbuđenje... Ja sam danas srećan. Moj Noviša je sastavio post od pet-šest rečenica. 5-6 rečenica, eeeej... Čak ima jedna složena. I ništa nije citirao, nije prepisivao od nekog. Nego njegov autorski upis. Citat: Najkraće rečeno, neki vid slučaja 'Željko Komšić' u BiH. Manipulacija-ucena-krađa-bošnjaci-albanci = glasovi za kukavnoga Mila Kako vi u BiH posprdno (opravdano) nazivate Komšića-Sejdo, tako u CG postoji Milo-Đukaj Naravno, godinama se sejalo zlo među samim Crnogorcima (Srbima) itd itd.. Da ne kažem vekovima. Čekaju se sledeći izbori, videćemo. Čak nije ni glup upis, kao oni dosadašnji... Noviša, ponosan sam na tebe... Svi smo ponosni! Još da mi Graničarko dobaci do upisa od tri rečenice, gde bi kraj mojoj sreći bio... Ali ne može sve odjednom!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 13 svi 2020, 22:28 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ljudi, obuzelo me veliko uzbuđenje... Ja sam danas srećan. Moj Noviša je sastavio post od pet-šest rečenica. 5-6 rečenica, eeeej... Čak ima jedna složena. I ništa nije citirao, nije prepisivao od nekog. Nego njegov autorski upis. Citat: Najkraće rečeno, neki vid slučaja 'Željko Komšić' u BiH. Manipulacija-ucena-krađa-bošnjaci-albanci = glasovi za kukavnoga Mila Kako vi u BiH posprdno (opravdano) nazivate Komšića-Sejdo, tako u CG postoji Milo-Đukaj Naravno, godinama se sejalo zlo među samim Crnogorcima (Srbima) itd itd.. Da ne kažem vekovima. Čekaju se sledeći izbori, videćemo. Čak nije ni glup upis, kao oni dosadašnji... Noviša, ponosan sam na tebe... Svi smo ponosni! Još da mi Graničarko dobaci do upisa od tri rečenice, gde bi kraj mojoj sreći bio... Ali ne može sve odjednom! Pa vjezbaju svakodnevno on i Granicni. Gdje im je Doli Bel?
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 13 svi 2020, 22:58 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ljudi, obuzelo me veliko uzbuđenje... Ja sam danas srećan. Moj Noviša je sastavio post od pet-šest rečenica. 5-6 rečenica, eeeej... Čak ima jedna složena. I ništa nije citirao, nije prepisivao od nekog. Nego njegov autorski upis. Citat: Najkraće rečeno, neki vid slučaja 'Željko Komšić' u BiH. Manipulacija-ucena-krađa-bošnjaci-albanci = glasovi za kukavnoga Mila Kako vi u BiH posprdno (opravdano) nazivate Komšića-Sejdo, tako u CG postoji Milo-Đukaj Naravno, godinama se sejalo zlo među samim Crnogorcima (Srbima) itd itd.. Da ne kažem vekovima. Čekaju se sledeći izbori, videćemo. Čak nije ni glup upis, kao oni dosadašnji... Noviša, ponosan sam na tebe... Svi smo ponosni! Još da mi Graničarko dobaci do upisa od tri rečenice, gde bi kraj mojoj sreći bio... Ali ne može sve odjednom! Jel znaš ti nekog Džeka iz Amerika?
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 14 svi 2020, 00:34 |
|
|
Opet se vratio na jednorečeničarstvo... Baš mi je veselje dugo potrajalo. Eto ti, Lapušo, njegovo svakodnevno napredovanje u svakom pogledu.
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 14 svi 2020, 01:28 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Opet se vratio na jednorečeničarstvo... Baš mi je veselje dugo potrajalo. Eto ti, Lapušo, njegovo svakodnevno napredovanje u svakom pogledu. https://youtu.be/blkIWQdIa04
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 14 svi 2020, 01:31 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Opet se vratio na jednorečeničarstvo... Baš mi je veselje dugo potrajalo. Eto ti, Lapušo, njegovo svakodnevno napredovanje u svakom pogledu. https://youtu.be/blkIWQdIa04Kakva regresija, sunce ti žarko... Sad više nema ni rečenica, nego linkovi crtanih filmova. Šta je sledeće? Fotografije flašica sa mlekom?
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 14 svi 2020, 01:39 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: Kakva regresija, sunce ti žarko... Sad više nema ni rečenica, nego linkovi crtanih filmova. Šta je sledeće? Fotografije flašica sa mlekom? Zašto plačeš moderatorima na CG temi? Zovi Pentagon! Treći put... Jel znaš ti nekog Džeka iz Amerika?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 14 svi 2020, 01:41 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Kakva regresija, sunce ti žarko... Sad više nema ni rečenica, nego linkovi crtanih filmova. Šta je sledeće? Fotografije flašica sa mlekom? Zašto plačeš moderatorima na CG temi? Zovi Pentagon! Treći put... Jel znaš ti nekog Džeka iz Amerika? Ko ti je taj Džek? Neki bivši ljubavnik koji te ostavio?
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 14 svi 2020, 01:46 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: Zašto plačeš moderatorima na CG temi? Zovi Pentagon! Treći put... Jel znaš ti nekog Džeka iz Amerika? Ko ti je taj Džek? Neki bivši ljubavnik koji te ostavio? Nije Džek, nego Džeko. Jel znaš ti koja je bila kazna za izdaju Krune?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 14 svi 2020, 01:49 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ko ti je taj Džek? Neki bivši ljubavnik koji te ostavio? Nije Džek, nego Džeko. Jel znaš ti koja je bila kazna za izdaju Krune? Znači nekakav Džeko krenuo u sex-turizam, ti mu se podao nadajući se romansi, a on samo nestao jednog dana?!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 14 svi 2020, 02:09 |
|
|
Noviša, gledaš li nekada ove stare snimke? Kad nam je fuzbal bio na evropski nivo. Milko Đurovski, Admir Smajić, Fadilj Vokri... I pristrasni reporter Milojko Pantić!
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 17 svi 2020, 12:28 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Kakva regresija, sunce ti žarko... Sad više nema ni rečenica, nego linkovi crtanih filmova. Šta je sledeće? Fotografije flašica sa mlekom? Zašto plačeš moderatorima na CG temi? Zovi Pentagon! Treći put... Jel znaš ti nekog Džeka iz Amerika? Комшијо драги, ја не знам за тог Џека осим ако није главом и брадом наш алексије Дотури ми тај инфо апропо Џека, косићу ти траву испред зграде 23 дана.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 17 svi 2020, 12:47 |
|
|
Znam ja jednog u Amerikama, Željko Dimić, Džek Dimić. Sjajan tip. Dobro odradio ulogu u filmu ,,Teslin narod,, Zanimljiv covjek, nedavno sam citala o njemu...
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 17 svi 2020, 13:53 |
|
|
Утицај музике на човека - Владимир Димитријевић
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 17 svi 2020, 14:44 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Утицај музике на човека - Владимир Димитријевић
Podseća malo na monaha Arsenija, kada ističe vezu r'n'r i satanizma.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 17 svi 2020, 14:45 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Kasiljasova žena! Lepo, lepo... Pun Facebook ovakvih ljepotica. Vladice, možda su lažni profili koji koriste njenu fotku.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|