HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 04 vel 2025, 10:25.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 494 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Aj' cao
PostPostano: 25 tra 2020, 05:40 

Prohujalo sa vihorom je za ljude koji nemaju ukusa. Nebitna je tehnika kojom je film snimljen.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 05:43 

I aj sad budi ljubazan i odjebi, hteo si da ti se ne obraćam, obratio sam ti se jer si ti to eksplicitno tražio od mene, i prestaću da ti se obraćam, pa makar ti u svom ludilu vikao "magarac" dok ti glasne žice ne puknu. Vređanje od strane osoba koje mi ništa ne znače me ne pogađaju.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 05:44 

Carmello Šešelj je napisao/la:
Pa ja sam na tvoj zahtev prestao da ti se obraćam. Obratio sam ti se jedino jer si me prozvao da ne smem direktno da ti se obratim, nego se krijem iza ove dvojice.

Slušaj, ajde nemoj da se praviš blesav, znaš šta piše u tim porukama, a da li će biti objavljene ili ne, o tome ne želim da odlučujem ja.

I nisam ja Lapo Lapo ništa ubeđivao. To ona može da ti potvrdi čim se probudi i dođe sebi. Nemam ja potrebu za tim, ti mi nisi nikakva konkurencija.

Magi, došao si da pričaš o meni. To ti je isto kao da si došao da mi se direktno obratiš. Samo malo kukavičkije. =))
Ja sam te ohrabrio da barem malo ličiš na čoveka.
Poruke jednostavno izmišljaš. Bilo ih je, ali nijedna nije kao tvoja "E ajde protiv Carmela, ili Graničara, ili nekog desetog, da uradimo to i to..." . Takvih jednostavno kod mene nema, kod tebe ima, i to je razlika između nas dvojice.

LL je već rekla, a sad može povući izjavu iz ko zna kakvih razloga, ali to više ne vredi...
Tebi treba neko protiv mene, biraš trenutak kad sam ja sa onom dvojicom u raspravi da se uključiš ko poslednja vadžajna!

Sad smo ti ja sami, izvoli, reci ili pitaj šta imaš! :cool

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 05:47 

I aj sad budi ljubazan i odjebi, hteo si da ti se ne obraćam, obratio sam ti se jer si ti to eksplicitno tražio od mene, i prestaću da ti se obraćam, pa makar ti u svom ludilu vikao "magarac" dok ti glasne žice ne puknu. Vređanje od strane osoba koje mi ništa ne znače me ne pogađaju.

Magare, došao si da pričaš o meni, i ispričao si tako da se vidi da si me pratio mesec dana. I sad po običaju podvijaš rep, i prestaćeš da mi se obraćaš.
Možeš li potpuno da me zaboraviš, da ne dođeš dva metra od mene i da pričaš o meni pa da se vadiš da to nije direktno obraćanje? =))

Pa to deca rade, debilu od 41 godinu! :ucelo

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 05:50 

Prohujalo sa vihorom je za ljude koji nemaju ukusa. Nebitna je tehnika kojom je film snimljen.

Film iz tridesetih godina, napravljen tako da su južnjaci robovlasnici pozitivci. Ti u tome ne vidiš kuriozitet. Čak ni ljubavna priča u filmu nije stereotipna.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 05:54 

Pošto vidim da ne shvataš neke stvari, što i nije neko iznenađenje, s obzirom šta ti se priča iza leđa, ovo moje obraćanje tebi je bio samo muzički intermeco, i to jednokratni, dovoljno si mator da znaš šta je muzički intermeco. Sad si slobodan da nastaviš da se svađaš sam sa sobom i upućuješ sebi najgore moguće uvrede, ne brini, na mestu su, ne preteruješ sa njima.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 06:07 

Pošto vidim da ne shvataš neke stvari, što i nije neko iznenađenje, s obzirom šta ti se priča iza leđa, ovo moje obraćanje tebi je bio samo muzički intermeco, i to jednokratni, dovoljno si mator da znaš šta je muzički intermeco. Sad si slobodan da nastaviš da se svađaš sam sa sobom i upućuješ sebi najgore moguće uvrede, ne brini, na mestu su, ne preteruješ sa njima.

Objasnio sam ti, da me zanima šta mi se iza leđa priča, spopadao bih ljude preko pp, kao što si ti mene onomad, i ko zna koga još. Imaš, bre, 16000 upisa, i još stižeš da smaraš preko pp... Alal vera.... :palacgore2

Znači sad ideš negde da ližeš rane, pa ćeš kroz izvesno vreme opet doći kad poveruješ da imaš nešto da mi zapržiš čorbu... Da ćeš me zaboraviti, čisto sumnjam. Pa činjenice govore da ne možeš! :D

Ej, nekad imam osećaj da sam od Gede Gluperde iz Balaševićeve pesme, što si nekad bio, napravio Džigija iz Borine pesme, što si sada!
Znaš ono, "Jednom Geda tako iš'o na živce, jedio komšiluk redom..." To je nešto što radiš, slično onom vikednu kad si se u dva dana posvađao sa Vladicom, LL i Cehom.
A onda si kao Džigi "napravio fatalnu grešku, i prešao iz lake u polutešku" tj. krenuo si da jediš mene. Onda si ostao bez zubi, pa sad te i Vladica razbije onako u dokolici, uz kafu, u pauzi između dve akcije protiv Dodika. :D "Može da ga bije, bilo koji klinja!", kaže Bora! ;)

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 06:08 

17000 upisa, pardon! :D
Evo, prekidam, dok ponovo ne prekršiš datu reč. :D

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 06:38 

Lepo! :kava

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 08:17 

Citat:
Ajmo bolje malo o javno poznatom ispadanju tebe kao majmuna. Prvo si bio super prema Lapo Lapo, što je zapravo stvar zbog koje sam te jako cenio, jer je tada bilo jako malo ljudi koji su bili dobri sa njom. Zatim se pojavila moja dugogodišnja drugarica Ksenija, ti si se našao opčinjen mojom drugaricom, zbog nje si na izuzetno brutalan i bezobrazan način odjebao Lapo Lapo, uhvatio da daviš Kseniju čak i autorskom poezijom, i nakon što te je ona spustila na zemlju i dala ti do znanja da je ne zanimaš ni ti, ni tvoje mišljenje, pokunjeno si se vratio Lapo Lapo kao utešnoj nagradi. Koristim ovu priliku da iskiritikujem Lapo Lapo što pristaje da ti glumi utešnu nagradu.

Sta je ovo? Kakva su ovo razmisljanja?
Malo ljudi bilo dobro samnom? E, jest me briga je li bilo ko dobar samnom ili nije?! Ja sam ovdje sama za sebe, ne trebaju meni ljudi s kojim bi pravila klanove i zajebavala pojedince. Smijesni su mi ti beznacajni psi lutalice, gladni i napusteni, koje suta i marska svaki prolaznik, koji su jadni kada djeluju samostaln, te brzo podviju rep, pa se onda u nemoci udruze u copor, koji vreba iza zbuna da bi napao pojedinca.
Moja dugogodinja prijateljica Ksenija. Zena koja mu prijeti preko foruma, koja mu kaze da joj se vise ne obraca, koja izjavljuje ,,hvala bogu da mi sinovi ne lice na tebe,,
Na izuzetno brutalan i bezobrazan način odjebao Lapo Lapo, uhvatio da daviš Kseniju čak i autorskom poezijom, i nakon što te je ona spustila na zemlju i dala ti do znanja da je ne zanimaš ni ti, ni tvoje mišljenje
Normalna reakcija nakon moje blesave recenice na koju si me ti putem pp nagovorio. A i Ksenija mi je jaka licnost kada prosljedjuje tudje poruke drugima. Sram da je bude. Nije vazno sta je Aleksije pisao preko pp, jadno je da to ona drugome proslijedi i ismijava ga. Zena koja svakom muskarcu laska na forumu, slaze se sa skoro svacijim stavovima i poltronise moderaciji. Tuzno je to, jako.
I na kraju ...sram da vas sve bude, sto se spustate na tako jalove razgovore, da ne kazem lose imitacije zenskih naklapanja bez imalo smisla i svrhe.
Mozete da me simpatisete ili ne, ovo drugo u vecini, ali me ne dotice, jer smatram neskromno da sam iznad sviju vas u mnogo cemu. Mrzite me i dalje, na moje veliko zadovoljstvo.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 08:48 

Lapo-lapo je napisao/la:
Normalna reakcija nakon moje blesave recenice na koju si me ti putem pp nagovorio. A i Ksenija mi je jaka licnost kada prosljedjuje tudje poruke drugima. Sram da je bude. Nije vazno sta je Aleksije pisao preko pp, jadno je da to ona drugome proslijedi i ismijava ga. Zena koja svakom muskarcu laska na forumu, slaze se sa skoro svacijim stavovima i poltronise moderaciji. Tuzno je to, jako.

Vidiš, ovo uopšte nisam procesuirao. :D Ako je istina, onda je to jako loše, i to što Ksenija prosleđuje pp-ove njemu, i to što je on odmah požurio da to izlaje ovde i tako kompromituje "dugogodišnju drugaricu". Mada, njemu nije problem da slaže (da zna za te poruke) k'o dlanom o dlan. Eto, laže da nije nagovarao nikoga na pp. =))
A što se tiče mojih fascinantnih pp-ova Kseniji, slobodno mogu da objave. Moje uobičajeno "ljubavisanje" kao i javno na forumu, ili to što sam rekao nešto o nekome, isto sam to rekao istoj osobi "u lice" javno, ništa posebno. Ali!!! Nikada kovanje planova da zajedno nastupimo na forumu protiv nekoga, i nikada protiv TEBE!

Citat:
I na kraju ...sram da vas sve bude, sto se spustate na tako jalove razgovore, da ne kazem lose imitacije zenskih naklapanja bez imalo smisla i svrhe.

E, ovo ćeš da pardoniraš. :D Ja sam baš nekako divan, ali pokvarenjaci me uvlače u svoje igrarije! :neznam

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 08:56 

Lapo-lapo je napisao/la:
Moja dugogodinja prijateljica Ksenija. Zena koja mu prijeti preko foruma, koja mu kaze da joj se vise ne obraca, koja izjavljuje ,,hvala bogu da mi sinovi ne lice na tebe,,

Čoveče, na ovom forumu se desilo toliko istorije, a ja pojma nemam... :D

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 09:14 

Ništa Ksenija nije meni prosleđivala. Privatne poruke su privatne. Ja sam samo prepričavao razgovore koje sam vodio sa njom.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 09:23 

Ništa Ksenija nije meni prosleđivala. Privatne poruke su privatne. Ja sam samo prepričavao razgovore koje sam vodio sa njom.

Znači, ništa copy-paste mojih poruka, nego ti svojim rečima ispriča kako ja u svojim porukama njoj, ispadam "paćenik, jadnik" i sl? :D
To je već mnogo coolije! =)) Ako si to hteo da kažeš! :001_smile

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 09:43 

Nikakav kopipejst, pričali smo na telefonu.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 18:10 

Nikakav kopipejst, pričali smo na telefonu.

Bio su u pravu, upleo sam se u nekakav splet odnosa a da o tome nemam pojma. :001_smile
Međutim, znam toliko da mi je iz tvojih reči jasno da neko ispada veliki lažov. Tebe smo uhvatili u laži, mada i Ksenija je rekla nešto što sugeriše da ne treba verovati ni njoj. Samo se ne sećam da li je na PP ili javno, pa ne mogu da kažem šta je u pitanju.

LL pokazuje, meni nerazumljiv, veliki pad raspoloženja, i odsustva želje da se sa mnom druži kao pre. Što opet znači da si možebitno bio u pravu kad si rekao da sam ja tu neka moneta za potkusurivanje.
Jer, budući da sam uvek bio dobar prema njoj, ona više nema srca da bude u ljubavi sa mnom, jer bi to, po njenom mišljenju, bilo pravljenje mene budalom. Jer sam ja neka treća opcija kako kaže Graničar.

Sad mi se čini da su bitni momenti to što LL odjednom pohvali Graničara da ima ponekad duhovite upise, i to što ona Kseniji u facu kroz 10 osobina pohvali mene, a Ksenija njoj u facu pohvali tebe.
Znači, moguće je da ja tu služim kao sredstvo u borbi između LL i Ksenije oko Graničara i tebe. :D

Sve u svemu, tu je neka istorija odnosa među vama o kojima ja ne znam mnogo. Pazi ti to, Ksenija je tebi pretila preko foruma, ne želi da joj sinovi liče na tebe (što bi uopšte ličili?), Graničar zna sve LL prethodne klonove i odavno su u nekoj vrsti zamršenih odnosa. Tako da ni on nije nov, kako mu datum registracije kaže.
Ali postaje interesantno, onako iz detektivske perspektive, da se razmrsi cela priča.
Znači, otkrivajte u čemu je stvar bre, neću se ubiti, obećavam. :D

Šta je još interesantno. Pokušao si da mene predstaviš kao nekog zlog lika, koji je brutalan sa LL, i koji iskorišćava Kseniju. A odmah potom i kao jadnika koji nema pojma koliko je nebitan. To nikako ne ide jedno s drugim. Može se reći da s jedne strane pokušavaš da me posvađaš sa devojkama, a sa druge strane, da me javno poniziš.
Pratiš me mesec dana, i opet nisi izdržao da poštuješ reč i da se ne baviš mnome. To sugeriše, da uprkos tome "što sam budala", za tebe ipak predstavljam nekoga ko te ugrožava. Inače, ne bi se bavio mnome uopšte...

Ima tu još dosta toga što ne znam kako mi se čini, zato čekamo nastavak... :D

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 19:07 

aleksije radicevic je napisao/la:
Bio su u pravu, upleo sam se u nekakav splet odnosa a da o tome nemam pojma. :001_smile

Sad mi se čini da su bitni momenti to što LL odjednom pohvali Graničara da ima ponekad duhovite upise, i to što ona Kseniji u facu kroz 10 osobina pohvali mene, a Ksenija njoj u facu pohvali tebe.
Znači, moguće je da ja tu služim kao sredstvo u borbi između LL i Ksenije oko Graničara i tebe. :D

Sve u svemu, tu je neka istorija odnosa među vama o kojima ja ne znam mnogo. Pazi ti to, Ksenija je tebi pretila preko foruma, ne želi da joj sinovi liče na tebe (što bi uopšte ličili?), Graničar zna sve LL prethodne klonove i odavno su u nekoj vrsti zamršenih odnosa. Tako da ni on nije nov, kako mu datum registracije kaže.
Ali postaje interesantno, onako iz detektivske perspektive, da se razmrsi cela priča.
Znači, otkrivajte u čemu je stvar bre, neću se ubiti, obećavam. :D

=))
Aleksa u doba korone. :zubati
https://youtu.be/LHzVy7ukpqI

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 19:52 

Šta se dešava? Jel ima većeras nove epizode...

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 19:54 

Lapo-lapo je napisao/la:
Citat:
Ajmo bolje malo o javno poznatom ispadanju tebe kao majmuna. Prvo si bio super prema Lapo Lapo, što je zapravo stvar zbog koje sam te jako cenio, jer je tada bilo jako malo ljudi koji su bili dobri sa njom. Zatim se pojavila moja dugogodišnja drugarica Ksenija, ti si se našao opčinjen mojom drugaricom, zbog nje si na izuzetno brutalan i bezobrazan način odjebao Lapo Lapo, uhvatio da daviš Kseniju čak i autorskom poezijom, i nakon što te je ona spustila na zemlju i dala ti do znanja da je ne zanimaš ni ti, ni tvoje mišljenje, pokunjeno si se vratio Lapo Lapo kao utešnoj nagradi. Koristim ovu priliku da iskiritikujem Lapo Lapo što pristaje da ti glumi utešnu nagradu.

Sta je ovo? Kakva su ovo razmisljanja?
Malo ljudi bilo dobro samnom? E, jest me briga je li bilo ko dobar samnom ili nije?! Ja sam ovdje sama za sebe, ne trebaju meni ljudi s kojim bi pravila klanove i zajebavala pojedince. Smijesni su mi ti beznacajni psi lutalice, gladni i napusteni, koje suta i marska svaki prolaznik, koji su jadni kada djeluju samostaln, te brzo podviju rep, pa se onda u nemoci udruze u copor, koji vreba iza zbuna da bi napao pojedinca.
Na izuzetno brutalan i bezobrazan način odjebao Lapo Lapo, uhvatio da daviš Kseniju čak i autorskom poezijom, i nakon što te je ona spustila na zemlju i dala ti do znanja da je ne zanimaš ni ti, ni tvoje mišljenje
Mozete da me simpatisete ili ne, ovo drugo u vecini, ali me ne dotice, jer smatram neskromno da sam iznad sviju vas u mnogo cemu. Mrzite me i dalje, na moje veliko zadovoljstvo.

Ti si kriva za sve. 100%

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 20:01 

Graničar18 je napisao/la:
=))
Aleksa u doba korone. :zubati
https://youtu.be/LHzVy7ukpqI

Graničarko u svim dobima! :001_cool

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 20:10 

Kolega Karadžić pominje ovu damu gore na Politici... Ko je ta i zašto neće da se igra sa nama...

"Ne sumnjam da ti je Sarajkadevojka (islamofašistička kurvetina) idol, i da se sa njom i njenom srbomržnjom identifikuješ."

Ovaj opis mi baš zvuči seksi.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 20:14 

Nbgd88 je napisao/la:
Šta se dešava? Jel ima većeras nove epizode...

Bilo bi dobro da bude... Pokušavam da povežem sve konce, pa bi mi značili neki novi momenti i informacije...

Nisam procesuirao to što mi je Šeša u jednom trenutku poručio da mu nisam konkurencija, ne rekavši u čemu!
Sad ispada u bliskosti sa ženama.
Mada tretirao me je kao veliku konkurenciju time što je nagovarao LL preko PP da se distancira od mene, čak je pristao na to da se on zauzvrat distancira od Ksenije. I od tog trenutka, do njenog izvinjenja meni, dakle ceo jedan dan :D on se razmetao kako je faca, a ja ostavljeni luzer. Ko bi to radio, osim njega... =))
Drugo, juče je izneo neka svoja tumačanja koja idu u tom pravcu da sugerišu kako sam ja bio loš sa devojkama, a i da su one loše prema meni... Dakle, pokušava da izazove mržnju između devojaka i mene koji mu nisam konkurencija.
Potpuno kontradiktorno.

Meni je jedina ideja o konkurentskom odnosu između nas dvojica bila u smislu da ja predstavljam njemu alternativan način ponašanja na forumu. Dakle, finoća i ljubaznost, nasuprot njegovoj agresivnosti i "besno pašče" sindromu. I to sam mogao da izguram kao intelektualno superiorniji.

Dalje, nisam jedini koji je uočio indicije da on pokazuje tipčne osobine muškaraca sklonih istom polu. Još uvek to nije isključeno.

Vreme će valjda da pokaže... :smajl047 - ovaj smalić odavno niko nije upotrebio.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 20:19 

Nbgd88 je napisao/la:
Kolega Karadžić pominje ovu damu gore na Politici... Ko je ta i zašto neće da se igra sa nama...

"Ne sumnjam da ti je Sarajkadevojka (islamofašistička kurvetina) idol, i da se sa njom i njenom srbomržnjom identifikuješ."

Nije Sarajka, jer da jeste rečnik bi joj bio pun kroatizama, i ne bi podnosila mene...

A mogao bi ti da budeš fin kao što si pametan, pa da mi odgovoriš na jedno pitanje: Zašto si se ti navrzao na LL, kad si relativno nov ovde i nisi imao razloga da se svađaš?
Otkud uopšte znaš za Sarajku Djevojku?
Na kraju, i mene si u početu spopao iz čista mira, nismo se čak ni znali, kamoli imali nekakvu svađu. U čemu je fora?

Možda si nečiji klon, a? ;)

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 20:38 

Nbgd88 je napisao/la:

Nije Sarajka, jer da jeste rečnik bi joj bio pun kroatizama, i ne bi podnosila mene...

A mogao bi ti da budeš fin kao što si pametan, pa da mi odgovoriš na jedno pitanje: Zašto si se ti navrzao na LL, kad si relativno nov ovde i nisi imao razloga da se svađaš?
Otkud uopšte znaš za Sarajku Djevojku?
Na kraju, i mene si u početu spopao iz čista mira, nismo se čak ni znali, kamoli imali nekakvu svađu. U čemu je fora?

Možda si nečiji klon, a? ;)

Ovo pod navodnicima je napisao Karađić na Politici ćoeće... Ne znam. Zato pitam. Zvuči seksi na prvu.

Ma de sam se navrzo... Istripovao sise. Zaljubljen si pa ne vidiš dobro.

Nijesam te spopa no te pita što li pišeš na mijestu đe nijesi poželjan kukavče. :laugh

Ne volim ja da se svadžam. Samo zez zez. A jesam klon, onog gumenog živanog što se topi i spaja u terminatoru. :2guns

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 20:39 

Jel ima neko da tebe podnosi ?
Moj ti je savjet da izbjegavaš neosvjetljene ulice. Prepun je svijet onih što su se urotili protiv tebe. :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 494 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: