|
|
Stranica: 18/20.
|
[ 494 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 22:22 |
|
|
Noviša, kako objašnavaš da smo svi Grobari normalni, kao što se vidi na snimcima, osim tebe i Graničarka?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 22:34 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: Ahaa, pardon, od ZP slušam samo Gile pfc zvani šampiooon. Da poručimo Lapsi i Kseniji: A kad dođu nevolje, i kad dođe tuga, uvek će te voleti, Grobari sa Juga! Ks je zvezdašica, olupaće te štanglom zbog te pesme. Šta misliš, šta Lapo radi sad? Igra one karte-solitere na kompu 100% Inače navija za Čelik iz Zenice.
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 22:35 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Noviša, kako objašnavaš da smo svi Grobari normalni, kao što se vidi na snimcima, osim tebe i Graničarka? Vrlo prosto - Graničar i ja smo plaćenici. Principi
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 23:11 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Sta je ovo? Kakva su ovo razmisljanja? Malo ljudi bilo dobro samnom? E, jest me briga je li bilo ko dobar samnom ili nije?! Ja sam ovdje sama za sebe, ne trebaju meni ljudi s kojim bi pravila klanove i zajebavala pojedince. Smijesni su mi ti beznacajni psi lutalice, gladni i napusteni, koje suta i marska svaki prolaznik, koji su jadni kada djeluju samostaln, te brzo podviju rep, pa se onda u nemoci udruze u copor, koji vreba iza zbuna da bi napao pojedinca. Moja dugogodinja prijateljica Ksenija. Zena koja mu prijeti preko foruma, koja mu kaze da joj se vise ne obraca, koja izjavljuje ,,hvala bogu da mi sinovi ne lice na tebe,, Na izuzetno brutalan i bezobrazan način odjebao Lapo Lapo, uhvatio da daviš Kseniju čak i autorskom poezijom, i nakon što te je ona spustila na zemlju i dala ti do znanja da je ne zanimaš ni ti, ni tvoje mišljenje Normalna reakcija nakon moje blesave recenice na koju si me ti putem pp nagovorio. A i Ksenija mi je jaka licnost kada prosljedjuje tudje poruke drugima. Sram da je bude. Nije vazno sta je Aleksije pisao preko pp, jadno je da to ona drugome proslijedi i ismijava ga. Zena koja svakom muskarcu laska na forumu, slaze se sa skoro svacijim stavovima i poltronise moderaciji. Tuzno je to, jako. I na kraju ...sram da vas sve bude, sto se spustate na tako jalove razgovore, da ne kazem lose imitacije zenskih naklapanja bez imalo smisla i svrhe. Mozete da me simpatisete ili ne, ovo drugo u vecini, ali me ne dotice, jer smatram neskromno da sam iznad sviju vas u mnogo cemu. Mrzite me i dalje, na moje veliko zadovoljstvo.
Ti si kriva za sve. 100% Ja? Sta sam ja tu kriva, da mi je znati. Pa mene niko ziv ne podnosi na forumu, a ovo je koliko se ja razumijem u sapunice, jedna prava HB sapunica, koja prerasta u triler. Nista mi nije jasno.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 23:23 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 26 tra 2020, 00:00 |
|
|
Sad ćemo još malo da spavamo... Tako da.. Ako može malo tiše.
Šalllim se.
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 26 tra 2020, 00:01 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: Ti si kriva za sve. 100% Ja? Sta sam ja tu kriva, da mi je znati. Pa mene niko ziv ne podnosi na forumu, a ovo je koliko se ja razumijem u sapunice, jedna prava HB sapunica, koja prerasta u triler. Nista mi nije jasno. Baš te briga ko te podnosi a ko ne. Ti si jaka samostalna žena i niko ne može da poremeti tvoj balans.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 26 tra 2020, 00:05 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Baš te briga ko te podnosi a ko ne. Ti si jaka samostalna žena i niko ne može da poremeti tvoj balans. Jesi pio nesto veceras?
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 26 tra 2020, 00:18 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: Baš te briga ko te podnosi a ko ne. Ti si jaka samostalna žena i niko ne može da poremeti tvoj balans. Jesi pio nesto veceras? Nisam, ali mogu tebe na eks. Šala, Aleksa oprosti. Karantin je na snazi, milicijski čas, restriktivne mere na sve strane... Nije zanimljivo bez društva. Što pitaš? Jel igraš one karte-solitere na kompu? Priznaj.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 26 tra 2020, 10:18 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Video sam, ali ne znam i dalje šta je njega impresioniralo. Nije da Sarajka nema izvesnu enegričnost, komunikativnost, i tako to... Šta je dakle ono u Sarajci što je Vladicu navelo da potpuno zanemari njene političke stavove... Ja npr. taman da je miss sveta, ne bih se upuštao u ljubavnu vezu, ako se prethodno ne prikloni NJV Kralju i Otaždbini. Vladina životna želja je da se osuneti,i ljut je na Dodika što te tradicije i običaja kod nas Srba nema.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 26 tra 2020, 11:00 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Video sam, ali ne znam i dalje šta je njega impresioniralo. Nije da Sarajka nema izvesnu enegričnost, komunikativnost, i tako to... Šta je dakle ono u Sarajci što je Vladicu navelo da potpuno zanemari njene političke stavove... Ja npr. taman da je miss sveta, ne bih se upuštao u ljubavnu vezu, ako se prethodno ne prikloni NJV Kralju i Otaždbini. Vladina životna želja je da se osuneti,i ljut je na Dodika što te tradicije i običaja kod nas Srba nema. http://orthodoxhr.blogspot.com/2016/01/obrezanje-gospodnje.html
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 27 tra 2020, 19:08 |
|
|
Djordje Balasevic - Dno dna
Primedba: Skupština=tema "Aj' cao" Tekst prilagoditi primedbi
Napiši, brate nešto i o Ovima Znao si foru da se stih očeliči Napiši nešto, makar sitnim slovima Ne budi jaje, to na tebe ne liči; Provali rimu za notornu laž, za dubok uzdah posustalog sna Rimu za tminu i tišinu na dnu dna.
Opleti, brale, i ne udaraj lament Na taj smo fazon majmune i prizvali Smrada sa farme pustimo u parlament Onda se krstimo kad nešto izvali; Otkad je sveta i veka i nas, najveće protuve prigrabe vlast Rasturi svatove pijani svat, bratija proglasi grabež za Krstaški rat.
Dno dna. Al’ sve je to već viđeno. Dno dna. Svi trpimo postiđeno. Dno dna. No, i spore sveće dogore i film se prekida.
Dno dna. Skupštinski leb bez motike; Dno dna. To spada u narkotike Sa te se igle ne skida.
Znam, nije lako, sve se manje-više zna Velike reči sićušne su postale Nađi bar nešto što svetluca na dnu dna* Izvedi neki trik za nas Preostale; Siđi u taj bunar, uklet i tih Sve naše novčiće otkrij za Njih Za klince čiste i zbunjene Raščini sve naše želje neispunjene…
Dno dna. Hleba i audicija. Dno dna. Sreća je teška cicija. Dno dna. Ostare deca na draftu na asfaltu, u zlu;
Dno dna. Mogli bi biti giganti Al’ sve su više migranti U svojoj zemlji, na svom tlu.
Dno dna. Kliče se nebulozama Dno dna. U inat dijagnozama Dno dna, i isti krezubi statisti mlate barjakom. Dno dna. I što je više štrajkova Dno dna pazari više lajkova Onaj opsenar.com…
*Graničar18, Nbgd88
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 27 tra 2020, 20:21 |
|
|
Vrh dnaTi si vrh dna vrh dna vrh dna anomalija Bio si dno i činio si zlo a sada bi ooooo da za boravimo to dogmizo si po dnu prepustio se snu pronašao svrhu da otpuzuš ka vrhu al ti nisi vrh ti si kanta blata ispljunutna s dna anomalija Reko sam ti sve a pomenuo te ne ipak sada znaju svi da si to ti Ti si vrh dna vrh dna vrh dna anomalija ti si vrh dna vrh dna vrh dna ostvarenje ružnog sna vrh dna vrh dna tektonska anomalija ti si vrh dna vrh dna vrh dna
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 27 tra 2020, 20:40 |
|
|
Ne radi se to tako. Nego se napravi nekakav sistem, odredi se šta je časno da se radi, a šta nije. Pa onda na osnovu toga se određuje ko je dno, a ko je vrh. A ovde je sistem izgleda: Ko meni povlađuje - taj je vrh, ko povlađuje nekome koga ja ne podnosim - taj je dno! Pa tako se ne zadobija Carstvo Nebesko, o grešnici!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 27 tra 2020, 20:55 |
|
|
[quote="aleksije radicevic"]Ne radi se to tako. Nego se napravi nekakav sistem, odredi se šta je časno da se radi, a šta nije. Pa onda na osnovu toga se određuje ko je dno, a ko je vrh.
Po mom sistemu, od samog pocetka, meni ova zena nikako ne pase. Nije da se nisam trudila, jesam, ali jace je od mene. Sve na finjaka, a spusta u svakoj recenici. Dobra sa svima. Neprirodno. Gdje moze svako da ti pase? Nesto tu ne stima?! Neka sam i gresna, ali mi moja intuicija govori da nije ok osoba, kako se ona ,,napadno,, predstavlja.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 27 tra 2020, 21:01 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Po mom sistemu, od samog pocetka, meni ova zena nikako ne pase. Nije da se nisam trudila, jesam, ali jace je od mene. Sve na finjaka, a spusta u svakoj recenici. Dobra sa svima. Neprirodno. Gdje moze svako da ti pase? Nesto tu ne stima?! Neka sam i gresna, ali mi moja intuicija govori da nije ok osoba, kako se ona ,,napadno,, predstavlja. E, tu već ima nekakav kriterijum. Koji kaže da nije baš lepo spuštati ljudima, pogotovo ako to pređe u naviku. Ja se opet neću određivati o ličnostima, ali nije mi u redu da nako dođe i onako, kao Bogom dat, da određuje ko je "vrh" a ko je "dno". A da pri tome ne vidi balvan u svom oku!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 27 tra 2020, 21:19 |
|
|
A ako neko hoće da bude u konkurenciji za poziciju na vrhu, treba nešto da uradi da razbije ovu učmalu situaciju! "Pomozi Bože, ne znam kako ću sa ženama..." kaže Momčilo!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 27 tra 2020, 21:29 |
|
|
I ova je mnogo dobra!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 27 tra 2020, 21:45 |
|
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 27 tra 2020, 21:51 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 28 tra 2020, 10:17 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Djordje Balasevic - Dno dna
Primedba: Skupština=tema "Aj' cao" Tekst prilagoditi primedbi
Napiši, brate nešto i o Ovima Znao si foru da se stih očeliči Napiši nešto, makar sitnim slovima Ne budi jaje, to na tebe ne liči; Provali rimu za notornu laž, za dubok uzdah posustalog sna Rimu za tminu i tišinu na dnu dna.
Opleti, brale, i ne udaraj lament Na taj smo fazon majmune i prizvali Smrada sa farme pustimo u parlament Onda se krstimo kad nešto izvali; Otkad je sveta i veka i nas, najveće protuve prigrabe vlast Rasturi svatove pijani svat, bratija proglasi grabež za Krstaški rat.
Dno dna. Al’ sve je to već viđeno. Dno dna. Svi trpimo postiđeno. Dno dna. No, i spore sveće dogore i film se prekida.
Dno dna. Skupštinski leb bez motike; Dno dna. To spada u narkotike Sa te se igle ne skida.
Znam, nije lako, sve se manje-više zna Velike reči sićušne su postale Nađi bar nešto što svetluca na dnu dna* Izvedi neki trik za nas Preostale; Siđi u taj bunar, uklet i tih Sve naše novčiće otkrij za Njih Za klince čiste i zbunjene Raščini sve naše želje neispunjene…
Dno dna. Hleba i audicija. Dno dna. Sreća je teška cicija. Dno dna. Ostare deca na draftu na asfaltu, u zlu;
Dno dna. Mogli bi biti giganti Al’ sve su više migranti U svojoj zemlji, na svom tlu.
Dno dna. Kliče se nebulozama Dno dna. U inat dijagnozama Dno dna, i isti krezubi statisti mlate barjakom. Dno dna. I što je više štrajkova Dno dna pazari više lajkova Onaj opsenar.com…
*Graničar18, Nbgd88 Čao komšinice Ks, šta se radi. Kako je lep dann <3 aleeealeeee https://youtu.be/edqyWSW0ojE
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 28 tra 2020, 15:00 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: Čao komšinice Ks, šta se radi. Kako je lep dann <3 aleeealeeee https://youtu.be/edqyWSW0ojE Pomaže Bog komšija! Hvala za pesmu, a ja se ponadala da će biti neka zvezdaška sa dobrom koreografijom kad ono Nema veze, poklonu se u zube ne gleda. Nego... mislim se, da nisi ti jedan od one trojice? Rešila sam da sa sestrom odem na prvi derbi. Poneću ikonu i kadionicu za svaki slučaj. Do tada ću savladati paljenje baklji iako ću biti na zapadnoj tribini a možda ipak na severnoj, treba i to iskusiti. Pa kada se proderem "javi se Jug" a vi uzvraćate "(ubaci)", zaboravila. Već imam spremljen ansambl za tu priliku, crvena majica, plave farmerke, bele patike, kačket ću kupiti u zvezdinom shopu. Gledam ovaj video i baš mi se đasvi ta energija iako ne znam kome i šta poručuju JAVI SE ZAPAD !!! Bez ljutnje, nekako ste mnogo sivi u odnosu na veseli sever Evo mog ručnog rada:
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 28 tra 2020, 15:03 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 28 tra 2020, 17:31 |
|
|
Ksenija je napisao/la: a ja se ponadala da će biti neka zvezdaška sa dobrom koreografijom kad ono Može li jedna stara prečanska zvezdaška ? No majkani,no party ! https://youtu.be/jltSjth5tiA
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 28 tra 2020, 17:59 |
|
|
Može, na neviđeno.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|