|
|
Stranica: 13/14.
|
[ 339 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
laganini
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 04 srp 2021, 19:50 |
|
|
..pa..i tebi cu pravoslavni bozic.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 04 srp 2021, 20:38 |
|
|
|
Ja sam prenosio cestitke Njegovog Velicanstva!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 17 srp 2021, 15:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ministry of Sound je napisao/la: Hoćete li lobirati Robija za povratak Sarajke? Javio se samo laganini.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 17 srp 2021, 15:37 |
|
|
..i ona je urgirala za mene kad su mi muslimani dali doživotni..  a imali smo fight
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 19 pro 2021, 17:05 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Hint: https://psychologie.univie.ac.ati onda uz malo truda trazite Sarajku, nije tesko linkedin, xing,...
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 19 pro 2021, 17:10 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
|
Idi u peršun....ja mislio lascivne slike turaš. A ti plan Wiene....stvarno vrhunski troluješ.
Tko dudu.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 19 pro 2021, 17:23 |
|
|
K..M je napisao/la: Idi u peršun....ja mislio lascivne slike turaš. A ti plan Wiene....stvarno vrhunski troluješ.
Tko dudu. Cekas fotke, sve ima svoju cijenu. Ko plati vise, dobije RAW fotke sarajke kako izlazi na ulicu, itd ... Zoomirana je sa pristojne udaljenosti. Mozete izraditi jumbo plakat i baciti drkicu.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 19 pro 2021, 17:27 |
|
|
DrMag je napisao/la: K..M je napisao/la: Idi u peršun....ja mislio lascivne slike turaš. A ti plan Wiene....stvarno vrhunski troluješ.
Tko dudu. Cekas fotke, sve ima svoju cijenu. Ko plati vise, dobije RAW fotke sarajke kako izlazi na ulicu, itd ... Zoomirana je sa pristojne udaljenosti. Mozete izraditi jumbo plakat i baciti drkicu. Daj oni debeljucu koju si onomad postavio kako pravi selfi. Verovatno nije Sarajka, ali moze Kimiju i Grobiju da docara i Sarajkine performanse.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 19 pro 2021, 17:29 |
|
|
|
Hoces da me banuju?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 19 pro 2021, 17:31 |
|
|
DrMag je napisao/la: Hoces da me banuju? Sto bi te banisali kad to nije Sarajka, nego debeljuca koja podseca na nju?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 19 pro 2021, 17:33 |
|
|
DrMag je napisao/la: K..M je napisao/la: Idi u peršun....ja mislio lascivne slike turaš. A ti plan Wiene....stvarno vrhunski troluješ.
Tko dudu. Cekas fotke, sve ima svoju cijenu. Ko plati vise, dobije RAW fotke sarajke kako izlazi na ulicu, itd ... Zoomirana je sa pristojne udaljenosti. Mozete izraditi jumbo plakat i baciti drkicu. Radiš u koontraobavještajnoj vojnoj. Opservirao si je tko agenticu od utjecaja AIDa....sada oćeš da se okoristiš osobno. A državne resurse zloporabiš. Ako je imaš bosu iz đoomije kako klanja i vrbuje mlade isilovce može.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 19 pro 2021, 17:36 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: DrMag je napisao/la: Hoces da me banuju? Sto bi te banisali kad to nije Sarajka, nego debeljuca koja podseca na nju? Sta fali debeljucama  Imam par njenih fotki "odzada" gledam koju cu obraditi da se ne otkriva lokacija, moram cekati da prodje zakonski period cuvanja video snimaka sa obliznjih nadzornih kamera. kako ne bi fotografa otkrili.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 19 pro 2021, 19:17 |
|
|
Sarajka  KIM 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 19 pro 2021, 19:42 |
|
|
Zaista neobično da se žena toliko interesira o politici. Meni se čini da je Sarajku obrlatio neki HercegBosanac, pa je sada ljuta na čitav Hrvatski rod 
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 20 pro 2021, 17:39 |
|
|
|
Gdje ste banditi? Ne dirajte SarajkuDjevojku! Znate šta vam slijedi! Bez žena nema ni sreće, ni nesreće!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 20 pro 2021, 18:54 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Gdje ste banditi? Ne dirajte SarajkuDjevojku! Znate šta vam slijedi! Bez žena nema ni sreće, ni nesreće! Radje biram nesrecu sas Saricu, no srecu sas tebe....a sada nastavi sa vrijedjanjem....stil 0 bodova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 20 pro 2021, 19:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63610 Lokacija: DAZP HQ
|
DrMag je napisao/la: Sarajka  da stvarno ovako izgleda odavno bi Sarajka i ja ljubovali, ali odavno, i ona to zna. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 20 pro 2021, 19:45 |
|
|
dudu je napisao/la: DrMag je napisao/la: Sarajka  da stvarno ovako izgleda odavno bi Sarajka i ja ljubovali, ali odavno, i ona to zna.  Slika je islustracija, u svrhu stvaranja ideala oko Ajle., No tu je to, negdje plus minus 10 posto.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 20 pro 2021, 19:45 |
|
|
dudu je napisao/la: DrMag je napisao/la: Sarajka  da stvarno ovako izgleda odavno bi Sarajka i ja ljubovali, ali odavno, i ona to zna.  I ja sam izneverovao!  Neki je zovu "Daska Devojka", a na sliku sva brdovita. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 20 pro 2021, 19:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63610 Lokacija: DAZP HQ
|
|
ljudi moja, da je ona i nalik tome, prije 10 godina bi ljubovala sa mnom barem jedno ljeto.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 20 pro 2021, 19:47 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Gdje ste banditi? Ne dirajte SarajkuDjevojku! Znate šta vam slijedi! Bez žena nema ni sreće, ni nesreće! Vidi ovu lepotinju kod Grobija u Pirot. Nedaleko od Kimija u Nis! Kakva Sarajka, bre. Treba da joj bude cast ako na nju obrate paznju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 20 pro 2021, 19:48 |
|
|
|
Znas li ti koliko je 10 godina, pa kada radis u Becu, ustedis, i ugradis silikone ???
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 20 pro 2021, 19:57 |
|
|
DrMag je napisao/la: Znas li ti koliko je 10 godina, pa kada radis u Becu, ustedis, i ugradis silikone ??? Meni bi se vise svidjala bez silikona, samo da je manje lajava, da je fina, ljubazna, strpljiva... Sve sto ona nije!  Sarajko, preporucujem knjigu "Emile, Or Treatise on Education" by Jean-Jacques Rousseau! Ima i na srpskom. https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%95%D ... 1%9A%D1%83Potrudis se da budes onakava kakvom Ruso zeli da ucini Sofiju, i ceo novi svet ce da ti se otvori. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 20 pro 2021, 20:14 |
|
|
|
Momci, izgubili ste nit sa stvarnošću! Ove sa vaših slika su skupe igračke. Čini mi se da vi imate samo za lutke krpenjače. S druge strane, nije zabranjeno maštati! I ja bih Ninu Raspudića, ali šipak!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 20 pro 2021, 20:16 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Momci, izgubili ste nit sa stvarnošću! Ove sa vaših slika su skupe igračke. Čini mi se da vi imate samo za lutke krpenjače. S druge strane, nije zabranjeno maštati! I ja bih Ninu Raspudića, ali šipak! Ko je to meni ljubomoran zbog sto je tema o Sarajku aktivnija od teme o njoj?  Ne uzbudjavaj se. Meni, a i Zvekiju si hiljadu mesta ispred nje! 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|