|
|
Stranica: 14/14.
|
[ 339 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 20 pro 2021, 21:22 |
|
|
Blagodarim! Srećna li sam...
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 20 pro 2021, 21:33 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5666 Lokacija: Herceg-Bosna
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Gdje ste banditi? Ne dirajte SarajkuDjevojku! Znate šta vam slijedi! Bez žena nema ni sreće, ni nesreće! Vidi ovu lepotinju kod Grobija u Pirot. Nedaleko od Kimija u Nis! Kakva Sarajka, bre. Treba da joj bude cast ako na nju obrate paznju. dobra milfača , samo nos je ko kljun od rode
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 20 pro 2021, 21:56 |
|
|
Th1950 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Vidi ovu lepotinju kod Grobija u Pirot. Nedaleko od Kimija u Nis!
Kakva Sarajka, bre. Treba da joj bude cast ako na nju obrate paznju.
dobra milfača , samo nos je ko kljun od rode Kakva milfaca, bre? Devojcurak prelep.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 20 pro 2021, 22:30 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Lapica na Fikinim ventilatorima. Totalno zaboravljena.
Prirodno glede krštenice. Sarica je u PIKU FERTILITETA....
Ima 3 Krstića da mi rodi za 5 g.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 20 pro 2021, 22:33 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7378 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Zineta 
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 20 pro 2021, 22:34 |
|
|
K..M je napisao/la: Lapica na Fikinim ventilatorima. Totalno zaboravljena.
Ima 3 Krstića da mi rodi za 5 g. Od tolikog frajera ima da ih rodi sve troje u jednoj godini! Samo mora paziti da ne sisaju do desete godine, vidi šta je tebi bilo s usnicama!!!
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 20 pro 2021, 22:52 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: K..M je napisao/la: Lapica na Fikinim ventilatorima. Totalno zaboravljena.
Ima 3 Krstića da mi rodi za 5 g. Od tolikog frajera ima da ih rodi sve troje u jednoj godini! Samo mora paziti da ne sisaju do desete godine, vidi šta je tebi bilo s usnicama!!! Najlepše su oči na meni i usne. To što četnik smrdi je ljubomoran. Na presici sam pričao o događaju. Nisam se pućkao i nameštao za foto sešn. Ali ako se kultiviraš, za par mjeseci, pružiću ti šansu za popravni.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 20 pro 2021, 23:05 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5666 Lokacija: Herceg-Bosna
|
aleksije radicevic je napisao/la: Th1950 je napisao/la: dobra milfača , samo nos je ko kljun od rode Kakva milfaca, bre? Devojcurak prelep. meni je 35+ milfača .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 20 pro 2021, 23:08 |
|
|
K..M je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la:
Od tolikog frajera ima da ih rodi sve troje u jednoj godini! Samo mora paziti da ne sisaju do desete godine, vidi šta je tebi bilo s usnicama!!!
Najlepše su oči na meni i usne. To što četnik smrdi je ljubomoran. Na presici sam pričao o događaju. Nisam se pućkao i nameštao za foto sešn. Ali ako se kultiviraš, za par mjeseci, pružiću ti šansu za popravni. Kimi, zasto objasnjvas takve stvari. Lapusa, bez obzira sta prica tebi daje prednost kao muskarcu u odnosu na sve nas, pa cak i na mene. Mene voli jer sam romantican, ali ti si u njenim ocima stabilan i zreo muskarac i generacijski joj blizak. S tobom bi se osecala sigurno, a to je vazno.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 20 pro 2021, 23:09 |
|
|
Th1950 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Kakva milfaca, bre? Devojcurak prelep.
meni je 35+ milfača . ova nije ni 25+.
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 20 pro 2021, 23:25 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: K..M je napisao/la: Najlepše su oči na meni i usne. To što četnik smrdi je ljubomoran. Na presici sam pričao o događaju. Nisam se pućkao i nameštao za foto sešn.
Ali ako se kultiviraš, za par mjeseci, pružiću ti šansu za popravni. Kimi, zasto objasnjvas takve stvari. Lapusa, bez obzira sta prica tebi daje prednost kao muskarcu u odnosu na sve nas, pa cak i na mene. Mene voli jer sam romantican, ali ti si u njenim ocima stabilan i zreo muskarac i generacijski joj blizak. S tobom bi se osecala sigurno, a to je vazno. Daleko je D.....u Hessenu....na Fr granici. Moja naj zap granica može biti Umag, Pula, Trešnjevka, Pantovčak....ljudi naše gore list, jezika, temperamente. Neću sa tuđincima život provoditi.... Hr je NAJBOLJA TOČKA ZA ŽIVOT, jednog srbijanskog vola, južnjaka, torlaka, Nišlije...... Podrjetlom iz mape Prkačinove crvene Hr, METOHIJE. Carskog Prizrena.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 15 pro 2022, 20:29 |
|
|
Postoje mnoge stvari koje ne znamo o doticnoj. Mnoge skrivene tajne. SarajkaDjevojka je napisao/la: I K imam veću od tebe. 
|
|
Vrh |
|
 |
buenos aires
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 15 pro 2022, 22:35 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Th1950 je napisao/la: meni je 35+ milfača . ova nije ni 25+. Al psuje ko da ima 50+. 
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 21 pro 2022, 19:38 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|