|
|
Stranica: 10/14.
|
[ 339 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 14 lip 2016, 15:31 |
|
|
Citat: Zašto je naša forumska Đulijeta sva nadrk...mrgođena?  Zbog svjetske ekonomske krize Zbog PMS-a koji je konstantno drma Nemam pojma koji je đavo u nju ušao Možeš izabrati 1 opciju. Zato što nije načisto hoće li se udati ili oženiti. 
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 14 lip 2016, 16:14 |
|
|
Nećeš da slušaš. Očekivano. A ti idi pa se kolji s njima. 
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 14 lip 2016, 16:16 |
|
|
Eno došao i hodza.Još uvek ne znamo jel muško ili žensko a kamo li šta je. Dođi vamo bog te ne ubio. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 14 lip 2016, 16:20 |
|
|
Citat: Ja bi prije cijeli forumski opus pojedinaca nazvala psihičkom deformacijom/poremećajem  A karakterni/ moralni lanac/ piramida foruma bi zbilja izgledao-a grozno u mojoj interpretaciji.  Bolje da ga ne pravim. Nekima u samom dnu bilo bi teško objasniti zašto sam ih svrstala tu. A i neki na vrhu bi bili iznenađeni  Dede pravi.Da vidimo.Ja sam na dnu iznad hAmiĐa pa redom. Ae,cepaj da vidimo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 lis 2016, 13:54 |
|
|
Ja se uvijek pojavim uvijek kada ona zađe iza oblaka.  I pored toliko žena na svijetu, nedostajala mi je ovih mjeseci. Šta li sada radi? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 lis 2016, 14:16 |
|
|
|
Ništa.Ja i Tuta smo ti razalatili curu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 lis 2016, 14:47 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
|
Dje si bre vlado nema te ko trećeg entiteta...
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 lis 2016, 15:11 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Dje si bre vlado nema te ko trećeg entiteta... kao ni RBiH. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 lis 2016, 19:03 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
Jebem ti sexistički naslov, kad vam ja kao neki vehabija moram govoriti da ste pretjerali. Ne tretiraju se ovako žene.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 29 lis 2016, 15:07 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Ništa.Ja i Tuta smo ti razalatili curu. Nemam sreće sa Sarajkom. Nemam sreće aman. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 29 lis 2016, 15:09 |
|
|
novem je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Dje si bre vlado nema te ko trećeg entiteta... kao ni RBiH.  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 30 lis 2016, 20:17 |
|
|
Googlam nešto pojam "Sarajka" i naletim na ovaj članak. Citat: Sarajka na promociji slupala novi BMW X6  U Sarajevu je nedavno održana promocija automobila BMW, a jedna posjetiteljka je slupala terenac vrijedan 250.000 KM. Naime, organizator promocije, BMW, je potencijalnim kupcima ponudio mogućnost testne vožnje. Jedna posjetiteljka je to odlučila uraditi, ali testiranje vozila nije prošlo kako je očekivano, izgubila je kontrolu nad vozilom i zabila se u betonski zid pričinivši ogromnu štetu nad automobilom. Riječ je o modelu BMW X6 M čija cijena iznosi oko 250.000 KM. N1 | sarajevograd.BA Izvor: http://www.sarajevograd.ba/sarajka-na-promociji-slupala-novi-bmw-x6/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 07 stu 2016, 23:14 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Googlam nešto pojam "Sarajka" i naletim na ovaj članak. Citat: Sarajka na promociji slupala novi BMW X6  U Sarajevu je nedavno održana promocija automobila BMW, a jedna posjetiteljka je slupala terenac vrijedan 250.000 KM. Naime, organizator promocije, BMW, je potencijalnim kupcima ponudio mogućnost testne vožnje. Jedna posjetiteljka je to odlučila uraditi, ali testiranje vozila nije prošlo kako je očekivano, izgubila je kontrolu nad vozilom i zabila se u betonski zid pričinivši ogromnu štetu nad automobilom. Riječ je o modelu BMW X6 M čija cijena iznosi oko 250.000 KM. N1 | sarajevograd.BA Izvor: http://www.sarajevograd.ba/sarajka-na-promociji-slupala-novi-bmw-x6/ Nesrećan si do-Vla.DaskaĐevojku je prošlo interesovanje za Srbe kao mužjake pre par godina.Sad su fora Hrvati.Na kraju će završiti kao druga žena nekom Arapu samo mora pre toga da skrati jezik.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
john.doe
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 08 stu 2016, 10:43 |
|
Pridružen/a: 08 stu 2016, 09:29 Postovi: 61 Lokacija: Wild Rose Country
|
Sarajka je zakon ! 
_________________ True North - Strong and Free !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 08 stu 2016, 21:31 |
|
|
john.doe je napisao/la: Sarajka je zakon !  ŽUJA JE ZAKON!! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 09 stu 2016, 12:20 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22099 Lokacija: među zvijezdama
|
john.doe je napisao/la: Sarajka je zakon !  Mario???
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
john.doe
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 stu 2016, 10:49 |
|
Pridružen/a: 08 stu 2016, 09:29 Postovi: 61 Lokacija: Wild Rose Country
|
Mar-kan je napisao/la: john.doe je napisao/la: Sarajka je zakon !  ŽUJA JE ZAKON!!  Pošalji jednu Žuju. SarajkaDjevojka je napisao/la: john.doe je napisao/la: Sarajka je zakon !  Mario??? 
_________________ True North - Strong and Free !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 14 stu 2016, 17:38 |
|
|
Sarajka zabrijala na temi o Trampu. Sva u grču, jeca, plače, kmeči, ciči, no Tramp je pobjedio, a naša Sarajka zbog toga te noći nije mogla da spava. Navijala za Hilari, baš kao i Bakir.  Još uvijek se pokušava vratiti poslije šoka i opet ne može sebi da dođe. Eh kako Tramp utiče na dotičnu. Tramp i Melanija su pokazali Sarajki kako se pobjeđuje, Ukoliko i dotična želi da pobjeđuje, slavljenički bi je podigao na se. Sarajki su sad najbolji dani dok nije potonula u depresivni san.  Oj Saro, još od onog dana kada sam te prvi put sreo na netu muči me moja žarka ljubav prema tebi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 27 stu 2016, 18:30 |
|
|
O Saro, ne mogu bez tebe. Svaki dan bez tebe je kao smrt dosadan. Moriš me, izgoriću koliko mislim na te. Nema te da forum zajašeš, da meni podigneš želju za pisanjem.  Kada bi mi samo dala (  ) da me zajašeš (  ), dao bih ti i da me izdominiraš (  ). Volim te takvu divlju, burnu, neosedlanu (  ). Još uvijek žalim onaj dan kada sam ti rekao ne vezivanju naših zastava u jednu tj. slikivanje pod jednu zastavu - onu našu mile nam otadžbine. Ako mi daš još jednu priliku neću je propustiti. Daj mi da napravimo najbolji pobjednički selfi.  Ja sam za to da sviram pod tvojim znamenjem. Uzbuđuje me tvoja pojava i želio bih da učinim da procvjeta.  Miris tvoga izgleda me mami i dovodi me do zaključka da si ti skrivena fatalna buntovnica sa opasnim adutima.  Niko te nebi ovoliko podigao i zadigao koliko bih te ja, Sarajka, Sarajka, ljepoto moga sna. Podigao bih te Saro, raširio tvoje latice, ližao tvoju ružu. Kad ti pišem, meni dođe da se kaznim, da se izbičujem, u glavi mi neke domine. Često sanjam neku zagorjelu plavušu kako me strogim pogledom gleda.  Potonula si u zadnje vrijeme, a ja bih de probudio i uzbudio, kao pravi garonja k..onja. Sanjam te draga maltene svake noći . Samo ti si u srcu mom. Patim za tobom dušo, jecam, oooo sudbino, okrutna sudbino, zašto si takva, sunce ti poljubim.  Pruži mi još jednu šansu čovjeku slomljenog srca koji u sitne kasne sate piše pičkopaćeničku poeziju za ginisa.  O, Sarajka ljubavi moja nikad zaboravljena i nikad prepuštena zubu vremena zaborava moga.  Šta kažeš na jedan randevu na proljeće kad sve zazeleni.  Saro, probudio bih proljeće u tebi, ljeto bih učinio još zanimljivijim, jesen romantičnijom, a i zima bi ti lakše pala uz moje uz moj uspon u tvojim osjećanjima. Ja sam mladić koji može i hoće, ti si djevojka puna energije. Ukrstimo naša tijela dva na par minuta u jednu cjelinu.  Šta kažeš Saro? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 27 stu 2016, 18:42 |
|
|
Slatko od snova (filmski naslov koji opisuje dotičnu). 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 27 stu 2016, 18:46 |
|
|
Citat: Zadnji put prijavljen/a: 11 stu 2016, 22:32 Nju je izgleda pobjeda Trampa baš pravo dotukla. Još sebi ne dolazi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 27 stu 2016, 18:51 |
|
|
Saro, kad budeš čitala ovo budi nježna prema forumu, Samanta.  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 27 stu 2016, 20:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24924 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Razočarala se u demokraciju i američki narod, te u sustav elektora.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 09 lip 2017, 18:58 |
|
|
Dobi Sarajka 3 komada. To će je smiriti. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 27 sij 2018, 23:32 |
|
|
Sarajke na ovom forumu, bojim se, vise biti nece. Poslao aam joj nesto sto razbija i najveca prijateljstva. Znam da internet forum nije mjesto za razmjenu takvog sadrzaja, ali htio sam da joj docaram sa cim bi mogla da raspolaze, ako hoce, a ako nece, ima neka druga.  O cemu se tu radi, recimo da sam joj na PP pokazao ono svoju velicinu i muskulaturu, tako bi se moglo reci. Nije bitno cega. Mislim da sam pretjerao. Mogu samo da mislim sta misli o meni nakon tog mog poteza koji ce najvjerovatnije rezultovati trajnim prekidom bilo kakvog oblika prijateljstva sa doticnom.  Hajde, samo jednom se zivi i mre. Barem sam je potpuno demantovao i razuvjerio u njenoj tezi o bescunasu.  Ostaje samo gorak ukus sto sam samim tim cinom ispao grub, a mozda cak i pregrub..  Saro, da li ces ikada oprostiti ovoj velikoj budalcini? 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|