|
|
Stranica: 433/538.
|
[ 13445 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 19:39 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Ovo bi trebalo biti u jednini. Samo se jedna osoba okomila na nju, i to ona koju je otpilila.  Mislim da je se još jedna ženska osoba složila sa ovom konstatacijom citirajući upravo onu koja je to direktno saopštila. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 19:41 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
aleksije radicevic je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Ovo bi trebalo biti u jednini. Samo se jedna osoba okomila na nju, i to ona koju je otpilila.  Mislim da je se još jedna ženska osoba složila sa ovom konstatacijom citirajući upravo onu koja je to direktno saopštila.  Dobro, bilo ih je čak dvoje. Od tih 2 nijedno nije izmijenilo s njom više od 5 postova. 
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 19:44 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: jationo je napisao/la: Jer ti očigledno nije svejedno šta se tamo dešava..  Ajde objasni.  Nije mi svejedno u tom smislu što je neko tamo uvideo isto što sam ja tvrdio ovde. I još je bolje ispalo što nisam tamo. Barem nije ispalo da ja utičem tamo na nekoga.  Eto, nije ti svejedno, dakle zanima te. Čemu onda takva pasivnost? Zar bi ti smetalo da ispadne kako na nekoga utječeš? 
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 19:45 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Mislim da je se još jedna ženska osoba složila sa ovom konstatacijom citirajući upravo onu koja je to direktno saopštila.  Dobro, bilo ih je čak dvoje. Od tih 2 nijedno nije izmijenilo s njom više od 5 postova.  Pa šta hoćeš više?  Drugi nisu ni demantovali neke eksplicitne tvrdnje a to je da se ne uklapa u žensko društvo, da je ljubomorna na ostale itd.
|
|
Vrh |
|
 |
MISO62 I
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 19:47 |
|
|
Vidim da negativna energija sa kampa se prenosi ovde. Corto, ume Sneza sama da ogovori, zasto se ti mesas u tudje rasprave, a posle se cudis otkud ti u centru frke.
_________________ Colombo, jebem te radoznala!
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 19:49 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: Vidim da negativna energija sa kampa se prenosi ovde. Corto, ume Sneza sama da ogovori, zasto se ti mesas u tudje rasprave, a posle se cudis otkud ti u centru frke. Dobro, kako god. Evo odsad se više ne miješam. Dok se mene izrijekom ne spomene. Zadovoljan? 
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 19:50 |
|
|
jationo je napisao/la: Eto, nije ti svejedno, dakle zanima te. Čemu onda takva pasivnost? Zar bi ti smetalo da ispadne kako na nekoga utječeš?  Šta da ti kažem.  Zanima me.  Mogao bih čak i da zahvalim Cortu, Urbanoj ili ko je već prvi spomenuo ovde sukob na indexu. Primetih da ste Corto i ti spominjali moderaciju odavde, Inkvija ili nekog drugog. Pa može li kratka elaboracija o tome? 
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 19:50 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Dobro, kako god. Evo odsad se više ne miješam. Dok se mene izrijekom ne spomene. Zadovoljan?  Corto, četniku jedan. 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 19:52 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: jationo je napisao/la: Eto, nije ti svejedno, dakle zanima te. Čemu onda takva pasivnost? Zar bi ti smetalo da ispadne kako na nekoga utječeš?  Šta da ti kažem.  Zanima me.  Mogao bih čak i da zahvalim Cortu, Urbanoj ili ko je već prvi spomenuo ovde sukob na indexu. Primetih da ste Corto i ti spominjali moderaciju odavde, Inkvija ili nekog drugog. Pa može li kratka elaboracija o tome?  Naravno da može. Ja sam napisao da bi oni od tamo dobili ban čak i kod njega. 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 19:54 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Dobro, kako god. Evo odsad se više ne miješam. Dok se mene izrijekom ne spomene. Zadovoljan?  Corto, četniku jedan.  I Jationo je isto četnik, kao što si mogao pročitati. Ne znaju oni da se naš vrli liberal prodao cionistima. 
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 19:55 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Naravno da može. Ja sam napisao da bi oni od tamo dobili ban čak i kod njega.  Bogami, ja sam se iznenadio tvojim rečnikom tamo. Nisam znao da možeš onako po devojkama čak i vidno iznerviran. 
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 19:56 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Šta da ti kažem.  Zanima me.  Mogao bih čak i da zahvalim Cortu, Urbanoj ili ko je već prvi spomenuo ovde sukob na indexu. Primetih da ste Corto i ti spominjali moderaciju odavde, Inkvija ili nekog drugog. Pa može li kratka elaboracija o tome?  Naravno da može. Ja sam napisao da bi oni od tamo dobili ban čak i kod njega.  Upravo, mada sam ja izrazio blagu skepsu.. A ostatak moderature je čak dobio stidljivu pohvalu.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 19:57 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Naravno da može. Ja sam napisao da bi oni od tamo dobili ban čak i kod njega.  Bogami, ja sam se iznenadio tvojim rečnikom tamo. Nisam znao da možeš onako po devojkama čak i vidno iznerviran.  Tamo nema sankcija zbog takvih stvari, a nije baš da nisam bio bijesan. Valjda će izvući neke pouke iz ovoga. 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 19:58 |
|
|
A što je posjeta ovdje odjednom kao na tekmama Lige Prvaka? 
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 19:59 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: Vidim da negativna energija sa kampa se prenosi ovde. Corto, ume Sneza sama da ogovori, zasto se ti mesas u tudje rasprave, a posle se cudis otkud ti u centru frke. Pa Mišo ti imaš možda i najveći dio odgovornosti što se ovdje priča o indexu i što se malo prenjela negativna atmosfera ,Ne? 
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 20:00 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: A što je posjeta ovdje odjednom kao na tekmama Lige Prvaka?  A to ti je čudno? 
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 20:00 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Corto, četniku jedan.  I Jationo je isto četnik, kao što si mogao pročitati. Ne znaju oni da se naš vrli liberal prodao cionistima.  Ah, Corto, zar nikad nisi gledao ekološke emisije Branke Šeparović, štovane supruge jednog bivšeg velecijenjenog ministra. Često je spominjala srpsko-židovsko-masonsko-pedersko-komunističko-soroševsku zavjeru protiv zajedničke nam domovine.. Sve je to dakle isto.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 20:02 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 20:03 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: jationo je napisao/la: Jer ti očigledno nije svejedno šta se tamo dešava..  Ajde objasni.  Nije mi svejedno u tom smislu što je neko tamo uvideo isto što sam ja tvrdio ovde. I još je bolje ispalo što nisam tamo. Barem nije ispalo da ja utičem tamo na nekoga.  Mene ne cudi sto podrzavas ovakve napade... Cudi me sto ti koji se pretstavljas kao jako pametna i kulturna osoba podrzavas ovakav recnik kojim se sluze likovi koje podrzavas...  a ovdje si plakao modovima zbog neceg puno manjeg... Izgleda da je dovoljno da se ti opustis i da se polako pocne pokazivati tvoje pravo lice koje tako vijesto krijes... 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 20:04 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: A što je posjeta ovdje odjednom kao na tekmama Lige Prvaka?  A to ti je čudno?  Da, zapravo i nije čudno. 
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 20:05 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Naravno, kao i obrnuto.. Imaju zajednički cilj urote protiv svega hrvatskog, a posebno protiv stranke kojoj je pripadala cijenjena gospođa te njenog povijesnog utemeljitelja..
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 20:10 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: Mene ne cudi sto podrzavas ovakve napade... Cudi me sto ti koji se pretstavljas kao jako pametna i kulturna osoba podrzavas ovakav recnik kojim se sluze likovi koje podrzavas...  a ovdje si plakao modovima zbog neceg puno manjeg... Izgleda da je dovoljno da se ti opustis i da se polako pocne pokazivati tvoje pravo lice koje tako vijesto krijes...  Nepristojan rečnik nikako ne podržavam, ali neke izrečene zaključke podržavam. A što se tiče mog opuštanja ono očigledno nema uticaja. Evo opustio sam se ovde, retko zalazio na egzil u poslednje vreme, na indeks i nisam ni zalazio, a opet iste osobe u centru sukoba čak i bez mog mešanja. 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 20:13 |
|
|
jationo je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Naravno, kao i obrnuto.. Imaju zajednički cilj urote protiv svega hrvatskog, a posebno protiv stranke kojoj je pripadala cijenjena gospođa te njenog povijesnog utemeljitelja.. 
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 20:22 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: jationo je napisao/la: Naravno, kao i obrnuto.. Imaju zajednički cilj urote protiv svega hrvatskog, a posebno protiv stranke kojoj je pripadala cijenjena gospođa te njenog povijesnog utemeljitelja..  Tebi je to smiješno?! Zar ti je svejedno što će nas cionističko-četnički boljševici natjerat da gradom paradiramo u tangama, tajicama i kožnim remenjem?! 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 20:23 |
|
|
jationo je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Tebi je to smiješno?! Zar ti je svejedno što će nas cionističko-četnički boljševici natjerat da gradom paradiramo u tangama, tajicama i kožnim remenjem?!  I sa kokardama, ne zaboravi kokarde. Neće nas tjerati, mi ćemo tjerati. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|