|
|
Stranica: 435/538.
|
[ 13441 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Edelweiss
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 20:35 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 20:36 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: Židovsko-islamski terorizam.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 20:36 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 14:48 Postovi: 3255 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
aleksije radicevic je napisao/la: jationo je napisao/la: Pa zar nisi bio tamo? Kako su završili Cortovi ili moji pokušaji borbe protiv takvog načina rasprave? I zašto da se onda čovjek upušta u to? On samo ovdje komentira neke ljude, stvari i događaje, jer zna da ovdje ima dovoljno bontona da se takav tijek događaja izbjegne.. Corto se borio po sistemu: klin se klinom izbija.  A ni ti nisi bio nežan. OK. Eto, neka Laki ne ide na index.  Meni je sasvim svejedno. Moj predlog nije bio nikakav oblik pritiska i sl.  Bio sam razuman, dok nisu udarili na mene. Zna se preko čega se može prijeći, a preko čega ne.  I ja nikad tu vrstu rasprave ne započinjem prvi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 20:39 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: jationo je napisao/la: Pa zar nisi bio tamo? Kako su završili Cortovi ili moji pokušaji borbe protiv takvog načina rasprave? I zašto da se onda čovjek upušta u to? On samo ovdje komentira neke ljude, stvari i događaje, jer zna da ovdje ima dovoljno bontona da se takav tijek događaja izbjegne.. Corto se borio po sistemu: klin se klinom izbija.  A ni ti nisi bio nežan. OK. Eto, neka Laki ne ide na index.  Meni je sasvim svejedno. Moj predlog nije bio nikakav oblik pritiska i sl.  Nemam ja sto tamo pisati... kao sto i dosad nisam... A i meni si jedino ti zanimljiv kao sto si i sam vec shvatio... a ne oni likovi tamo... a ti si ovdje pa zato... ali ako vec ides tamo ja cu rado poci za tobom... a ne da njih zoves u pomoc ovdje... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 20:57 |
|
|
Drustvo... mislim da je dosta bilo svadje za danas... Ajmo se malo opustiti uz glazbu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 21:13 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 14:48 Postovi: 3255 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
LuckyLuke je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Corto se borio po sistemu: klin se klinom izbija.  A ni ti nisi bio nežan. OK. Eto, neka Laki ne ide na index.  Meni je sasvim svejedno. Moj predlog nije bio nikakav oblik pritiska i sl.  Nemam ja sto tamo pisati... kao sto i dosad nisam... A i meni si jedino ti zanimljiv kao sto si i sam vec shvatio... a ne oni likovi tamo... a ti si ovdje pa zato... ali ako vec ides tamo ja cu rado poci za tobom... a ne da njih zoves u pomoc ovdje...  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 21:15 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 16:52 Postovi: 1854 Lokacija: forum HB
|
|
Dobro vece.... E Lucky..na vreme si sa muzikom...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 21:21 |
|
|
Urbana je napisao/la: Dobro vece.... E Lucky..na vreme si sa muzikom... Pozdrav, dao bih se okladit da neću puno promašit s ovom pjesmom: 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 21:25 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: Drustvo... mislim da je dosta bilo svadje za danas... Ajmo se malo opustiti uz glazbu... Lucky, nadam se da nije problem što ću ti odrgovor na jednoj drugoj temi ostavit za sutra.. I da će te kao uvjerenog rockera ova pjesma dirnut duboko u srce: 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 21:30 |
|
|
Urbana je napisao/la: Dobro vece.... E Lucky..na vreme si sa muzikom... Dobro vece Urbana...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 21:40 |
|
|
jationo je napisao/la: Urbana je napisao/la: Dobro vece.... E Lucky..na vreme si sa muzikom... Pozdrav, dao bih se okladit da neću puno promašit s ovom pjesmom:  Da si se kladio dobio bi opkladu... Od mene Oliver.. Ne smem da se kladim... Dobro vece i tebi Lucky.... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 21:49 |
|
|
jationo je napisao/la: Lucky, nadam se da nije problem što ću ti odrgovor na jednoj drugoj temi ostavit za sutra.. I da će te kao uvjerenog rockera ova pjesma dirnut duboko u srce: http://www.youtube.com/watch?v=3_0ZipyHVcA  Naravno da nije... ukoliko nemas namjeru da mi spominjes Grcku.... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 21:55 |
|
|
Urbana je napisao/la: jationo je napisao/la: Pozdrav, dao bih se okladit da neću puno promašit s ovom pjesmom:  Da si se kladio dobio bi opkladu... Od mene Oliver.. Ne smem da se kladim... Dobro vece i tebi Lucky....  Hmm, ne bi ni ti prošla tako loše na kladionici (vjerovala ili ne, ja se zapravo nisam nikada kladio u kladionici).. Mada znaš da mi je favorit "Ona voli Kurosavu".. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 21:58 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: jationo je napisao/la: Lucky, nadam se da nije problem što ću ti odrgovor na jednoj drugoj temi ostavit za sutra.. I da će te kao uvjerenog rockera ova pjesma dirnut duboko u srce: http://www.youtube.com/watch?v=3_0ZipyHVcA  Naravno da nije... ukoliko nemas namjeru da mi spominjes Grcku....  Nece, samo Grke 
_________________ Colombo, jebem te radoznala!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 22:00 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: jationo je napisao/la: Lucky, nadam se da nije problem što ću ti odrgovor na jednoj drugoj temi ostavit za sutra.. I da će te kao uvjerenog rockera ova pjesma dirnut duboko u srce: http://www.youtube.com/watch?v=3_0ZipyHVcA  Naravno da nije... ukoliko nemas namjeru da mi spominjes Grcku....  Možda malo.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 22:02 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: Naravno da nije... ukoliko nemas namjeru da mi spominjes Grcku....  Nece, samo Grke  Bit će i o njima riječ.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 22:14 |
|
|
jationo je napisao/la: MISO62 I je napisao/la: Nece, samo Grke  Bit će i o njima riječ..  Zamrlo i ovde, umorili se od polemike  Nije lose Rat i mir za jedno popodne, 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 22:33 |
|
|
Evo ti Kurosava... Koji je to ludjak... Al ga volem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 22:33 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: jationo je napisao/la: Bit će i o njima riječ..  Zamrlo i ovde, umorili se od polemike  Nije lose Rat i mir za jedno popodne,  A sto ces Miso... Kad neki ne mogu jednostavno ostaviti neke stvari iza i samo za sebe... i imaju potrebu da nas konstantno zamaraju sa svojim egoisticnim ispadima i frustracijama... Ajme... sto sad ja pa ovo pisem... ...vec smo rekli... glazba...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 23:01 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: MISO62 I je napisao/la: Zamrlo i ovde, umorili se od polemike  Nije lose Rat i mir za jedno popodne,  A sto ces Miso... Kad neki ne mogu jednostavno ostaviti neke stvari iza i samo za sebe... i imaju potrebu da nas konstantno zamaraju sa svojim egoisticnim ispadima i frustracijama... Ajme... sto sad ja pa ovo pisem... ...vec smo rekli... glazba... Lucki, prošlo je dvanaest, jesi li ti ikad držao neki kafić? Muzika se gasi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 23:10 |
|
|
Danas se navrsavaju dvije godine Tosine smrti... R.I.P..... my friend....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 23:32 |
|
|
|
Ej pa nisam ovo cula 100 godina... Nikad mi se nije svidjao njegov glas..al opet sam ga rado poslusala...
Ovo je vama za laku noc...
U znak secanja na Tosu...
Lucky...stavio si po meni njegovu naj,naj pesmu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 16 lis 2009, 07:39 |
|
|
|
Ekipa radija "Ljubav" zeli vam ugodan dan...
P.S.Gde je Mara?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 16 lis 2009, 14:38 |
|
|
U znak sećanja
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 16 lis 2009, 14:43 |
|
|
jationo je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: Naravno da nije... ukoliko nemas namjeru da mi spominjes Grcku....  Možda malo..  kakve koristi od spominjanje Grčke 
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|