|
|
Stranica: 434/538.
|
[ 13441 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 19:37 |
|
|
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 19:39 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 14:48 Postovi: 3255 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
snezana mk je napisao/la: Je. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 19:39 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: jationo je napisao/la: Da, ružičaste šajkače s dvoglavim plamencima bile bi sastavni dio dekora... Od same pomisli na takvu stvar mi se plače od smijeha. jationo je napisao/la: Uh, da zaboravio sam, toliko smo se dobro infiltrirali u sve društvene pore i perfidno se prikrili, da ponekad ni ne prepoznam svoje kolege, pa makar neki od njih bili i ja osobno...  Care.  I da, nikako ne treba zaboraviti koliko je kratak korak od crvenog do ružičastog terora.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 19:41 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Mora nekad doći i moj trenutak.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 19:41 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 19:45 |
|
|
snezana mk je napisao/la: MISO62 I je napisao/la: Vidim da negativna energija sa kampa se prenosi ovde. Corto, ume Sneza sama da ogovori, zasto se ti mesas u tudje rasprave, a posle se cudis otkud ti u centru frke. Pa Mišo ti imaš možda i najveći dio odgovornosti što se ovdje priča o indexu i što se malo prenjela negativna atmosfera ,Ne?  Zasto ja? Imao sam raspravu sa Urbanom, Cortu sam pet puta rekao da se ne mesa, a Urbana je sama natavila svoj rat sa ostalima.
_________________ Colombo, jebem te radoznala!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 19:48 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Pa Mišo ti imaš možda i najveći dio odgovornosti što se ovdje priča o indexu i što se malo prenjela negativna atmosfera ,Ne?  Zasto ja? Imao sam raspravu sa Urbanom, Cortu sam pet puta rekao da se ne mesa, a Urbana je sama natavila svoj rat sa ostalima. Odgovoran sam i ja jednako kao i ti, pa i Urbana. Ali ja se nisam miješao u ničiju svađu, napadnut sam iz čistog mira. Ne vjerujem doduše da će takvo što tamo nekome opet pasti napamet u dogledno vrijeme. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 19:49 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 19:51 |
|
|
jationo je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la:  A sudjelovanje na pederskim "eventima" će biti jednako neobavezno kao i sudjelovanje na rođendanskim proslavama onog sjevernokorejskog predsjednika. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 19:51 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: [ Ti kazes da podrzavas zakljucke koje je iznela osoba koja svaka druga rijec mu je neka uvrijeda, gadost ili psovka.... Neznam ali zakljucke osobe sa takvim rijecnikom trebalo bi osobi kao sto si ti biti ispod razine uopce da komentiras...a ne da se jos pozivas na njih i podrzavas... bar sam ja dosad stekao takav dojam o tebi....  Žao mi je ako sam te razočarao, ali ja isključivo vodim računa o svom rečniku.  A komentarišem ponešto što mi je interesantno.  Razocarao me uopce nisi.... meni je odavno jasno tko si ... Ali nisam ocekivao da ces otvoreno podrzati ovakve upise sa takvim gadostima... pa jos ih okaraktizirati kao interesantne... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 19:54 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: MISO62 I je napisao/la: Zasto ja? Imao sam raspravu sa Urbanom, Cortu sam pet puta rekao da se ne mesa, a Urbana je sama natavila svoj rat sa ostalima. Odgovoran sam i ja jednako kao i ti, pa i Urbana. Ali ja se nisam miješao u ničiju svađu, napadnut sam iz čistog mira. Ne vjerujem doduše da će takvo što tamo nekome opet pasti napamet u dogledno vrijeme.  Ako si primetio, danas sam imao dva posta tamo, slovenska antiteza, i jos jeda kratak.Nisam se hteo mesati u takvu diskusiju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 19:59 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: Razocarao me uopce nisi.... meni je odavno jasno tko si ... Ali nisam ocekivao da ces otvoreno podrzati ovakve upise sa takvim gadostima... pa jos ih okaraktizirati kao interesantne...  Meni nije jasno ko si ti. Imaš potrebu da se sa mnom objašnjavaš pružajući neprincipijelnu podršku svojoj sunarodnici i bez ikakve druge potrebe i razloga. Eto, podržavam toga tipa na indeksu, ali ipak on je te gadosti pisao - ja ih samo podržavam - zato idi na indeks pa njemu objasni da se ružno poneo. To bi bilo principijelno. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 20:01 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: jationo je napisao/la: A sudjelovanje na pederskim "eventima" će biti jednako neobavezno kao i sudjelovanje na rođendanskim proslavama onog sjevernokorejskog predsjednika.  Samo što se datumi neće poklapati, već će sasvim slučajno padati na datum rođenja njegovog Kumrovečkog kolege...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 20:03 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: Razocarao me uopce nisi.... meni je odavno jasno tko si ... Ali nisam ocekivao da ces otvoreno podrzati ovakve upise sa takvim gadostima... pa jos ih okaraktizirati kao interesantne...  Meni nije jasno ko si ti. Imaš potrebu da se sa mnom objašnjavaš pružajući neprincipijelnu podršku svojoj sunarodnici i bez ikakve druge potrebe i razloga. Eto, podržavam toga tipa na indeksu, ali ipak on je te gadosti pisao - ja ih samo podržavam - zato idi na indeks pa njemu objasni da se ružno poneo. To bi bilo principijelno.  A sto da ja idem tamo kad ti to ovdje pises (komentiras)... Ako ga vec ti podrzavas onda ti idi tamo pa ga tamo podrzavaj... A i sto ti je tolko bitno tko sam ja... bitno je da ja znam tko si ti... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 20:03 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: Razocarao me uopce nisi.... meni je odavno jasno tko si ... Ali nisam ocekivao da ces otvoreno podrzati ovakve upise sa takvim gadostima... pa jos ih okaraktizirati kao interesantne...  Meni nije jasno ko si ti. Imaš potrebu da se sa mnom objašnjavaš pružajući neprincipijelnu podršku svojoj sunarodnici i bez ikakve druge potrebe i razloga. Eto, podržavam toga tipa na indeksu, ali ipak on je te gadosti pisao - ja ih samo podržavam - zato idi na indeks pa njemu objasni da se ružno poneo. To bi bilo principijelno.  Zašto tako Aleksije, zar i Lucky nema pravo biti zainteresiran? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 20:05 |
|
|
jationo je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: A sudjelovanje na pederskim "eventima" će biti jednako neobavezno kao i sudjelovanje na rođendanskim proslavama onog sjevernokorejskog predsjednika.  Samo što se datumi neće poklapati, već će sasvim slučajno padati na datum rođenja njegovog Kumrovečkog kolege... Zlo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 20:07 |
|
|
jationo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Meni nije jasno ko si ti. Imaš potrebu da se sa mnom objašnjavaš pružajući neprincipijelnu podršku svojoj sunarodnici i bez ikakve druge potrebe i razloga. Eto, podržavam toga tipa na indeksu, ali ipak on je te gadosti pisao - ja ih samo podržavam - zato idi na indeks pa njemu objasni da se ružno poneo. To bi bilo principijelno.  Zašto tako Aleksije, zar i Lucky nema pravo biti zainteresiran?  Na indexu umirujuci tonovi, a ovde pocnje da se kuva 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 20:08 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: A sto da ja idem tamo kad ti to ovdje pises (komentiras)... Ako ga vec ti podrzavas onda ti idi tamo pa ga tamo podrzavaj... A i sto ti je tolko bitno tko sam ja... bitno je da ja znam tko si ti...  Ne podržavam njega nego neke njegove zaključke. A koliko vidim tip je tamo prilično popularan, tako da mu podrške ne fali. Jedino bih mogao otići da ga pozovem ovamo, pa da ga ovde podržavam. A pošto nisam registrovan tamo, mogao bi ti da mi posudiš svoj nick. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 20:10 |
|
|
jationo je napisao/la: Zašto tako Aleksije, zar i Lucky nema pravo biti zainteresiran?  Ima, naravno. Ja mu samo konstruktivno predlažem šta da učini protiv ružnih reči koje mu smetaju toliko. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 20:11 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: jationo je napisao/la: Zašto tako Aleksije, zar i Lucky nema pravo biti zainteresiran?  Na indexu umirujuci tonovi, a ovde pocnje da se kuva  Nema straha, znaš da smo miroljubivi mi, crveni teroristi.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Edelweiss
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 20:16 |
|
|
solid color
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 20:17 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: jationo je napisao/la: Zašto tako Aleksije, zar i Lucky nema pravo biti zainteresiran?  Ima, naravno. Ja mu samo konstruktivno predlažem šta da učini protiv ružnih reči koje mu smetaju toliko.  Pa zar nisi bio tamo? Kako su završili Cortovi ili moji pokušaji borbe protiv takvog načina rasprave? I zašto da se onda čovjek upušta u to? On samo ovdje komentira neke ljude, stvari i događaje, jer zna da ovdje ima dovoljno bontona da se takav tijek događaja izbjegne..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 20:21 |
|
|
jationo je napisao/la: Pa zar nisi bio tamo? Kako su završili Cortovi ili moji pokušaji borbe protiv takvog načina rasprave? I zašto da se onda čovjek upušta u to? On samo ovdje komentira neke ljude, stvari i događaje, jer zna da ovdje ima dovoljno bontona da se takav tijek događaja izbjegne.. Corto se borio po sistemu: klin se klinom izbija.  A ni ti nisi bio nežan. OK. Eto, neka Laki ne ide na index.  Meni je sasvim svejedno. Moj predlog nije bio nikakav oblik pritiska i sl. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 20:23 |
|
|
jationo je napisao/la: MISO62 I je napisao/la: Na indexu umirujuci tonovi, a ovde pocnje da se kuva  Nema straha, znaš da smo miroljubivi mi, crveni teroristi..  Oho, agresorski kuvari i crveni teroristi, hm fali .... ma moze Bin Cotro 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 lis 2009, 20:34 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: jationo je napisao/la: Pa zar nisi bio tamo? Kako su završili Cortovi ili moji pokušaji borbe protiv takvog načina rasprave? I zašto da se onda čovjek upušta u to? On samo ovdje komentira neke ljude, stvari i događaje, jer zna da ovdje ima dovoljno bontona da se takav tijek događaja izbjegne.. Corto se borio po sistemu: klin se klinom izbija.  A ni ti nisi bio nežan. Nemoj tako Aleksije, cilj opravdava sredstva, ili kako bi rekli neki od domaćina: "na ljutu travu, ljutu ranu". Zar nije najbitnije da je mir na kraju uspostavljen, pa bio on i krhkiji od Daytonskog? aleksije radicevic je napisao/la: OK. Eto, neka Laki ne ide na index.  Meni je sasvim svejedno. Moj predlog nije bio nikakav oblik pritiska i sl.  Zar želiš onda da Lucky šuti o tim interesantnim događajima i svemu što ih prati? A pošto na indexu ne želi, a na .hr ne može da komentira, zašto bi bio problem da to učini ovdje?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|