|
|
Stranica: 530/538.
|
[ 13441 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ernani
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 10 sij 2010, 23:11 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 10:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
Meni Miške djeluje kao ekstremni papučar, žena ga vjerovatno na lancu drži i jedino si ovdje može dati oduška i širiti demagogiju da je neki jebač i pričati sa sentimentom o nekim davnim danima, i to je isto upitno dok ona ne kaže dosta je, idemo spavati 

Broj forumaša na ignore : 5
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 10 sij 2010, 23:11 |
|
|
unknown je napisao/la: MISO je napisao/la: I MISO  i ja sam živ. Sorry...tek sad vidim... Pozdrav Neznani... Ovo postaje malo morbidno... ko u filmovima kad ne mozes vidjeti svoj odraz u zrcalo... @Miso jel ti mozes vidjeti svoj... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 10 sij 2010, 23:12 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: MISO je napisao/la: I MISO  Al zato pak svi mozemo vidjeti da nam je dosao.... MISKOOOO.....  Na zalost, Misko ima da sljaka celu noc, pa kad mi se zamuti glava od brojeva dodjem malo na chat 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 10 sij 2010, 23:14 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: unknown je napisao/la: i ja sam živ.
Sorry...tek sad vidim... Pozdrav Neznani... Ovo postaje malo morbidno... ko u filmovima kad ne mozes vidjeti svoj odraz u zrcalo... @Miso jel ti mozes vidjeti svoj...  Mogao si ga i ti videti u Skopju, sta foliras sad, jel te bio strah da ne vidim ja tvoj 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
unknown
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 10 sij 2010, 23:16 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: unknown je napisao/la: i ja sam živ.
Sorry...tek sad vidim... Pozdrav Neznani... Ovo postaje malo morbidno... ko u filmovima kad ne mozes vidjeti svoj odraz u zrcalo... @Miso jel ti mozes vidjeti svoj... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ernani
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 10 sij 2010, 23:16 |
|
|
Urbana je napisao/la: Ernani je napisao/la: Ma boli me za Europu, imam USA ili Eretz, tamo su $$$, meni je Europa dosadna. Pa baš zato što se djecu ne odgaja takvo je danas stanje da uzmu noževe i igraju se samuraja protiv roditelja ili ih policija dovodi kući mrtve pijane. Mudre Izreke kralja Salomona kažu : Tko štedi šibu, mrzi na sina svoga. Ipak je to bio najmudriji čovjek na svijetu u ono doba  Jest u ono doba... I po Sarajevu na sve strane jos uvek stoji "Mubarek Nova 14xx hidzretska godina... A da li bi ti voleo da te neko tuce? A ne tek malo dete..a roditelj ko grmalj nad njim... S decom treba razgovarati,razgovarati i razgovarati... Otvoren i prijateljski odnos... Jaooo USA...Pa jel ti znas kakvo je stanje sad tamo? Meni iskreno,ne pada na pamet... Ma jebe mi se koja godina piše, to je isto irelevantno i ne donosi $ niti plaća nekome račune, nek se bave glupostima kad neće ozbiljnim poslom, prešlo narodima na ovim prostorima u naviku. Pa mene su tukli i zahvaljujem im na tome, da nisu tko zna u kojem pravcu bi otišao i da mi nisu nametali jak pravac da se moram obrazovati i raditi da postanem netko i nešto u životu. Nas u ulici kao da nema, često su ljudi pitali jer uopće netko živi u našoj kući i to mi je drago, mirni smo ljudi i volimo mir. U USA je loše stanje ali koliko znam izlaze iz recesije, za mene u svijetu svagdje ima posla i mogu svagdje živjeti dobro i ne bojim se gladi ili kakve neimaštine. Ja volim USA baš zbog toga što ljude ne zanima tko si i što si, nego da za sebe i svoju obitelj priskrbljuješ. I naravno zbog toga jer je sva tehnologija jeftinija barem 50 % nego ovdje 

|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 10 sij 2010, 23:17 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 16:52 Postovi: 1854 Lokacija: forum HB
|
unknown je napisao/la: MISO je napisao/la: I MISO  i ja sam živ. U egzilu nisi primecen.. Dobrodosao! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 10 sij 2010, 23:18 |
|
|
Ernani je napisao/la: Miške bi filozofiju, ekonomiju, pravo, tu kod nas ima najviše piceka, vjerujem da je i tamo tako.  A moze i medicina... smjer gerijatrija.... na njemu mogu i vjezbati...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
unknown
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 10 sij 2010, 23:18 |
|
|
unknown je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: Sorry...tek sad vidim... Pozdrav Neznani... Ovo postaje malo morbidno... ko u filmovima kad ne mozes vidjeti svoj odraz u zrcalo... @Miso jel ti mozes vidjeti svoj...  Dva puta me izbaci a nisam copy, pa mi se neda sada sve pisati, uglavnom da maximalno skratim: laku noć 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ernani
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 10 sij 2010, 23:19 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: Ernani je napisao/la: Miške bi filozofiju, ekonomiju, pravo, tu kod nas ima najviše piceka, vjerujem da je i tamo tako.  A moze i medicina... smjer gerijatrija.... na njemu mogu i vjezbati... ROFL 

|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 10 sij 2010, 23:21 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: Ernani je napisao/la: Miške bi filozofiju, ekonomiju, pravo, tu kod nas ima najviše piceka, vjerujem da je i tamo tako.  A moze i medicina... smjer gerijatrija.... na njemu mogu i vjezbati... A da ti dam nesto za vezbanje, a nemoj se uplasiti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 10 sij 2010, 23:22 |
|
|
|
Samo si za tehniku upravu Ernani... Jedno je kad ti zivis u mahali a drugo kad mahala zivi u tebi.Znaci to je iskljucivo od osobe do osobe,a ne do okruzenja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 10 sij 2010, 23:24 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 10 sij 2010, 23:27 |
|
|
MISO je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: A moze i medicina... smjer gerijatrija.... na njemu mogu i vjezbati... A da ti dam nesto za vezbanje, a nemoj se uplasiti. Ma sto bi ja na tebi vjezbao... nisam ja to ucio... ja sam kemicar... jedino da probam da ti spremim nekakvu vijagru... A i ne brini za mene... necu se uplasiti... video sam ja puno ruznih stvari... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ernani
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 10 sij 2010, 23:29 |
|
|
Jao Mišo, Lucky od tebe napravio paljevinu, jebeš kinesku tvornicu vatrometa Laku noć !

|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 10 sij 2010, 23:32 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: MISO je napisao/la: A da ti dam nesto za vezbanje, a nemoj se uplasiti. Ma sto bi ja na tebi vjezbao... nisam ja to ucio... ja sam kemicar... jedino da probam da ti spremim nekakvu vijagru... A i ne brini za mene... necu se uplasiti... video sam ja puno ruznih stvari...  Cesto si pred ogledalom, jebo te kako ne pukne  Danas stvarno prave cvrsta ogledala 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 10 sij 2010, 23:33 |
|
|
Urbana je napisao/la: Vozdrica i od mene! Di ces, nije valjda da cu ostati sa luckijem samo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 10 sij 2010, 23:36 |
|
|
MISO je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: Ma sto bi ja na tebi vjezbao... nisam ja to ucio... ja sam kemicar... jedino da probam da ti spremim nekakvu vijagru... A i ne brini za mene... necu se uplasiti... video sam ja puno ruznih stvari...  Cesto si pred ogledalom, jebo te kako ne pukne  Danas stvarno prave cvrsta ogledala  Bar se ja mogu vidjeti u ogledalo... A ti... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 10 sij 2010, 23:39 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: MISO je napisao/la: Cesto si pred ogledalom, jebo te kako ne pukne  Danas stvarno prave cvrsta ogledala  Bar se ja mogu vidjeti u ogledalo... A ti...  Mogu Lucki, nije meni bilo frke da se vidimo nas dvojica na pivu nego tebi, zasto?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 10 sij 2010, 23:54 |
|
|
MISO je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: Bar se ja mogu vidjeti u ogledalo... A ti...  Mogu Lucki, nije meni bilo frke da se vidimo nas dvojica na pivu nego tebi, zasto? E bas si matoro zlopamtilo... ...pa to je bilo davno.... kad smo se znali tek onako... Danas bi bez razmisljanja... rekao NE... Salim se... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 10 sij 2010, 23:59 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: MISO je napisao/la: Mogu Lucki, nije meni bilo frke da se vidimo nas dvojica na pivu nego tebi, zasto? E bas si matoro zlopamtilo... ...pa to je bilo davno.... kad smo se znali tek onako... Danas bi bez razmisljanja... rekao NE... Salim se...  Nije davno, u septembru, ma pitanje je da li bi se sad ja javio, ja vas zovem na pice , a vi pricate gluposti. Mozemo se videti samo u NS ili BGD, ti si na redu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 11 sij 2010, 00:02 |
|
|
|
Ponoc je.... Misko treba ici na bal vampira...
Pa u pauzi dok se on sprema za polazak evo jedne pjesme...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 11 sij 2010, 00:05 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: Ponoc je.... Misko treba ici na bal vampira...
Pa u pauzi dok se on sprema za polazak evo jedne pjesme...
Bem te nepismena, jesam ti napisao da imam da radim celu noc, ti nocas juri vestice, ja nemam kad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 11 sij 2010, 00:21 |
|
|
MISO je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: E bas si matoro zlopamtilo... ...pa to je bilo davno.... kad smo se znali tek onako... Danas bi bez razmisljanja... rekao NE... Salim se...  Nije davno, u septembru, ma pitanje je da li bi se sad ja javio, ja vas zovem na pice , a vi pricate gluposti. Mozemo se videti samo u NS ili BGD, ti si na redu. Meni odgovara NS... Ali eto... sad se on ne bi javio... Nego... nesto si mi ljut pa mi persiras... ili nas je bilo vise... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 11 sij 2010, 00:27 |
|
|
MISO je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: Ponoc je.... Misko treba ici na bal vampira... Pa u pauzi dok se on sprema za polazak evo jedne pjesme... http://www.youtube.com/watch?v=8ZNeBkhiL7g&feature=relatedBem te nepismena, jesam ti napisao da imam da radim celu noc, ti nocas juri vestice, ja nemam kad E sad nemas... il nemres... Ali dobro... veceras idem ja... ali samo ti jos ovaj put pomazem... 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|