|
|
Stranica: 531/538.
|
[ 13441 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
MISO
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 11 sij 2010, 00:44 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: MISO je napisao/la: Nije davno, u septembru, ma pitanje je da li bi se sad ja javio, ja vas zovem na pice , a vi pricate gluposti. Mozemo se videti samo u NS ili BGD, ti si na redu. Meni odgovara NS... Ali eto... sad se on ne bi javio... Nego... nesto si mi ljut pa mi persiras... ili nas je bilo vise...  Ti i Sneza, ne persiram ti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 11 sij 2010, 00:45 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: MISO je napisao/la: Bem te nepismena, jesam ti napisao da imam da radim celu noc, ti nocas juri vestice, ja nemam kad E sad nemas... il nemres... Ali dobro... veceras idem ja... ali samo ti jos ovaj put pomazem...  Jebiga, treba napraviti izvetaj gde su se trosili novci u prosloj godini, ispizdecu od digitrona i cifara.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ernani
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 11 sij 2010, 16:19 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 10:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
|
Kudejsi Miške, pa kupi si pravi kalkulator (Digitron je stara Yu tvornica iz Buja u Istri - netočna klasifikacija) od TI ili Casio ili instaliraj Microsoft Money da vodiš kućne financije.

Broj forumaša na ignore : 5
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 11 sij 2010, 23:46 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 12 sij 2010, 01:12 |
|
|
Dobro vece Misko... Kako ti idu proracuni... jel se trosilo vise no sto je trebalo... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 12 sij 2010, 01:40 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: Dobro vece Misko... Kako ti idu proracuni... jel se trosilo vise no sto je trebalo...  Uvek trosim vise od dozvoljenog  Ide polako, bice gotovo sve do petka A zato u subotu na 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 12 sij 2010, 10:02 |
|
|
MISO je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: Dobro vece Misko... Kako ti idu proracuni... jel se trosilo vise no sto je trebalo...  Uvek trosim vise od dozvoljenog  Ide polako, bice gotovo sve do petka A zato u subotu na  Samo pazi da ti doma ne vide na sto si trosio... A zasto tek subota... zar sutra ne ides na proslavu srpske NG... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 12 sij 2010, 11:07 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: MISO je napisao/la: Uvek trosim vise od dozvoljenog  Ide polako, bice gotovo sve do petka A zato u subotu na  Samo pazi da ti doma ne vide na sto si trosio... A zasto tek subota... zar sutra ne ides na proslavu srpske NG...  Normalno da idem, zato i radim po celu noc.samo na NG se ide sa zenom. Ma ja se jedva salazim a ne neko drugi,nece ni da mi pomognu U subotu idem sa drustvom na kuglanje i sport, a posle se treznimo tri dana 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 12 sij 2010, 11:38 |
|
|
MISO je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: Samo pazi da ti doma ne vide na sto si trosio... A zasto tek subota... zar sutra ne ides na proslavu srpske NG...  Normalno da idem, zato i radim po celu noc.samo na NG se ide sa zenom. Ma ja se jedva salazim a ne neko drugi,nece ni da mi pomognu U subotu idem sa drustvom na kuglanje i sport, a posle se treznimo tri dana  Pa imate valjda u NS nekakvo biro za racunovodstvo koje bi ti vodilo takve stvari... Ovdje kod nas kolko znam osim one firme koje imaju svoju sluzbu za to...svi drugi se ne bave s tim nego im ovi vode racuna o tome i ostalim pravnim stvarima... Naravno da se to placa...  ali sigurno ces manje platiti nego ako ti uprava slucajno nadje neku nepravilnost... a i imaces vise slobodnog vrijemena... pa necu morati nocu da ja umjesto tebe jurim vjestice... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 12 sij 2010, 11:55 |
|
|
Ja sad moram da idem... a ti pazi na brojke...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 12 sij 2010, 13:54 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: MISO je napisao/la: Normalno da idem, zato i radim po celu noc.samo na NG se ide sa zenom. Ma ja se jedva salazim a ne neko drugi,nece ni da mi pomognu U subotu idem sa drustvom na kuglanje i sport, a posle se treznimo tri dana  Pa imate valjda u NS nekakvo biro za racunovodstvo koje bi ti vodilo takve stvari... Ovdje kod nas kolko znam osim one firme koje imaju svoju sluzbu za to...svi drugi se ne bave s tim nego im ovi vode racuna o tome i ostalim pravnim stvarima... Naravno da se to placa...  ali sigurno ces manje platiti nego ako ti uprava slucajno nadje neku nepravilnost... a i imaces vise slobodnog vrijemena... pa necu morati nocu da ja umjesto tebe jurim vjestice...  Ima knjigovodja koliko zelis, ali na zalost, moja je trenutno na onkologiji, a samo nas dvoje smo upuceni u sve. Dok drugom,, koji je preuzeo objasnim, lakse mi je sam uraditi. I ne radim zavrsni racun vec analizu, nema stelovanja i pakovanja vec realno stanje. Nedavno sam tresno nekoliko somica za fizibiliti studiju i ukapirao da to nema veze sa mozgom. Mnoge stvari moras raditi sam 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 12 sij 2010, 23:45 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 16:52 Postovi: 1854 Lokacija: forum HB
|
E LL...pa ko da si birao ove dve zadnje... Superishka! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 12 sij 2010, 23:47 |
|
|
A ti Miso od pekara,lekara,apotekara,knjigovezca,stakloresca itd.itd...ispade zenskaros... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 sij 2010, 00:00 |
|
|
Urbana je napisao/la: A ti Miso od pekara,lekara,apotekara,knjigovezca,stakloresca itd.itd...ispade zenskaros...  Na ovo mislis
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 sij 2010, 09:44 |
|
|
MISO je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: Pa imate valjda u NS nekakvo biro za racunovodstvo koje bi ti vodilo takve stvari... Ovdje kod nas kolko znam osim one firme koje imaju svoju sluzbu za to...svi drugi se ne bave s tim nego im ovi vode racuna o tome i ostalim pravnim stvarima... Naravno da se to placa...  ali sigurno ces manje platiti nego ako ti uprava slucajno nadje neku nepravilnost... a i imaces vise slobodnog vrijemena... pa necu morati nocu da ja umjesto tebe jurim vjestice...  Ima knjigovodja koliko zelis, ali na zalost, moja je trenutno na onkologiji, a samo nas dvoje smo upuceni u sve. Dok drugom,, koji je preuzeo objasnim, lakse mi je sam uraditi. I ne radim zavrsni racun vec analizu, nema stelovanja i pakovanja vec realno stanje. Nedavno sam tresno nekoliko somica za fizibiliti studiju i ukapirao da to nema veze sa mozgom. Mnoge stvari moras raditi sam  a što si očekivao za studiju od nekoliko somića dinara. pa ni ciganki to nije dosta za studiju budućnosti. 
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 sij 2010, 11:56 |
|
|
caporegime je napisao/la: MISO je napisao/la: Ima knjigovodja koliko zelis, ali na zalost, moja je trenutno na onkologiji, a samo nas dvoje smo upuceni u sve. Dok drugom,, koji je preuzeo objasnim, lakse mi je sam uraditi. I ne radim zavrsni racun vec analizu, nema stelovanja i pakovanja vec realno stanje. Nedavno sam tresno nekoliko somica za fizibiliti studiju i ukapirao da to nema veze sa mozgom. Mnoge stvari moras raditi sam  a što si očekivao za studiju od nekoliko somića dinara. pa ni ciganki to nije dosta za studiju budućnosti.  Evrica, zna se koliko sta kosta, samo sto oni rade po sablonu i programu, a to nije uvek odraz stanja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 sij 2010, 12:20 |
|
|
MISO je napisao/la: caporegime je napisao/la: a što si očekivao za studiju od nekoliko somića dinara. pa ni ciganki to nije dosta za studiju budućnosti.  Evrica, zna se koliko sta kosta, samo sto oni rade po sablonu i programu, a to nije uvek odraz stanja. zajebaše te za par somića jevreja? e to je već nešto.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 sij 2010, 14:15 |
|
|
caporegime je napisao/la: MISO je napisao/la: Evrica, zna se koliko sta kosta, samo sto oni rade po sablonu i programu, a to nije uvek odraz stanja. zajebaše te za par somića jevreja? e to je već nešto. Da se setimo starih dobrih vremena bratstvo i jedinstvo [youtube]  [/youtube]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 sij 2010, 14:37 |
|
|
CORTO jel lepa slika: [youtube]  [/youtube] 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 sij 2010, 15:17 |
|
|
Kako je veceras srpska nova godina, valja malo ohladiti sampanjac [youtube]  [/youtube]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ernani
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 sij 2010, 16:11 |
|
|
|
Koja je to godina po tom kalendaru, muslimani kasne negdje 500 godina za civilnim kalendarom, mi smo u debelom plusu (5770. godina), ne znam kako još kinezi stoje, njima je nova godina valjda idući mjesec ili krajem ovog.

|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 14 sij 2010, 09:17 |
|
|
|
Forum u egzilu pokazuje zadnje trzaje...
I ovde da pozelim Pravoslavcima srecnu Novu!
I jedna baladica...nevezano za ovo prethodno...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 14 sij 2010, 10:43 |
|
|
Ludi svet [youtube]  [/youtube]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ernani
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 14 sij 2010, 16:22 |
|
|
Jao Miške čekam od ljetos da uspješno postaš youtube link koji inače služi samo za youtube linkove a ne za slike, pa nisi toliko mator. Bože sačuvaj 

|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 sij 2010, 14:22 |
|
|
|
Pre postavljnja prethodnog posta nisam znao za HAITI Ono je , ljudi moji, STRASNO! Ima li neko ideju kako, mi forumasi, da pomognemo? 3.000.000 ljudi nemaju vise DOM
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|