|
|
Stranica: 10/538.
|
[ 13441 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 18:55 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 14:48 Postovi: 3255 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
Fidekter je napisao/la: jationo je napisao/la: Prijetnjama nećeš daleko dogurati..  Samo Corta da banam.... Mara će da me podrži kad mi čuje planove... Ako obećam maknuti i vladiku, podržaće me još nekoliko ljudi....  Ja sam neuništiv, ne možeš mi ništa. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 18:56 |
|
|
Fidekter je napisao/la: jationo je napisao/la: Prijetnjama nećeš daleko dogurati..  Samo Corta da banam.... Mara će da me podrži kad mi čuje planove... Ako obećam maknuti i vladiku, podržaće me još nekoliko ljudi....  Mara te neće podržati u planu s vladikom, jedno je  , ali jače od toga je  . Samo ne bih se kladio da će ti plan uspjeti, znaš da se mnoge stvari gledaju kroz nacionalnu prizmu, a mnogi su imali problema s posmatračem  Ali tko zna, možda ipak.. Da otvorimo kladionicu? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 18:58 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: jationo je napisao/la: A šta znaš, možda se Mara samo šali, možda je ona zapravo neka zajebantica, što voli malo podgrijavat..  Eh, vas dvojica... Mara je, osim što je vrlo inteligentna i opuštena, vrlo duhovita i šarmantna mlada žena. Osim toga, počistila vas je na jednom forumu, pa ako nastavite da se kačite s njom, bogami će se morati neki treći forum za vas sastavljati...  Mene je počistila stoka smrdljiva izdajnička i gospoda za koju bi radije da posjete vječna lovišta nego da uspiju u svojim naumima, u suradnji sa dičnom administracijom, ne ženska čije umotvorine su smješnije od Monty Pythona. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 19:02 |
|
|
Urbana je napisao/la: Vas dvojica se jos prepucavate... Trebam dva puta slati post..da bi stigao..ili nisam bas vesta.. Svi ste sem mene zadrzali stare nickove ili?  Ej Cosmo Šta je tebe nagnalo na promjenu nicka?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 19:03 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Eh, vas dvojica... Mara je, osim što je vrlo inteligentna i opuštena, vrlo duhovita i šarmantna mlada žena. Osim toga, počistila vas je na jednom forumu, pa ako nastavite da se kačite s njom, bogami će se morati neki treći forum za vas sastavljati...  Mene je počistila stoka smrdljiva izdajnička i gospoda za koju bi radije da posjete vječna lovišta nego da uspiju u svojim naumima, u suradnji sa dičnom administracijom, ne ženska čije umotvorine su smješnije od Monty Pythona.  Dobro.  Fond za humanitarno pravo nikada ne bi stavio taj smajlić sa "u" na glavu. Čudni su danas kriterijumi... 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 19:04 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Mene je počistila stoka smrdljiva izdajnička i gospoda za koju bi radije da posjete vječna lovišta nego da uspiju u svojim naumima, u suradnji sa dičnom administracijom, ne ženska čije umotvorine su smješnije od Monty Pythona.  Dobro.  Nije dobro, loše je. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 19:06 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Eh, vas dvojica... Mara je, osim što je vrlo inteligentna i opuštena, vrlo duhovita i šarmantna mlada žena. Osim toga, počistila vas je na jednom forumu, pa ako nastavite da se kačite s njom, bogami će se morati neki treći forum za vas sastavljati...  Mene je počistila stoka smrdljiva izdajnička i gospoda za koju bi radije da posjete vječna lovišta nego da uspiju u svojim naumima, u suradnji sa dičnom administracijom, ne ženska čije umotvorine su smješnije od Monty Pythona.  Kosovska narko-mafija uvukla se u sve forumske strukture, te su odlučili maknuti glavnog oponenta.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 19:10 |
|
|
jationo je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Mene je počistila stoka smrdljiva izdajnička i gospoda za koju bi radije da posjete vječna lovišta nego da uspiju u svojim naumima, u suradnji sa dičnom administracijom, ne ženska čije umotvorine su smješnije od Monty Pythona.  Kosovska narko-mafija uvukla se u sve forumske strukture, te su odlučili maknuti glavnog oponenta..  "Lobirali"(to je zapadnjačka riječ za podmićivanje) su protiv mene kod administracije, koja je popustila njihovom "lobiranju." Nema drugog razloga za moj ban, pa tko bi ikad mene poželio banirati? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 19:14 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Mene je počistila stoka smrdljiva izdajnička i gospoda za koju bi radije da posjete vječna lovišta nego da uspiju u svojim naumima, u suradnji sa dičnom administracijom, ne ženska čije umotvorine su smješnije od Monty Pythona.  Dobro.  Fond za humanitarno pravo nikada ne bi stavio taj smajlić sa "u" na glavu. Čudni su danas kriterijumi...  Ne bi stavili u na glavu, ali zato svesrdno mašu ovom krpom:  Uostalom, ja imam pravo da stavim to na glavu, moj djed je bio domobran. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 19:26 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: jationo je napisao/la: Kosovska narko-mafija uvukla se u sve forumske strukture, te su odlučili maknuti glavnog oponenta..  "Lobirali"(to je zapadnjačka riječ za podmićivanje) su protiv mene kod administracije, koja je popustila njihovom "lobiranju." Nema drugog razloga za moj ban, pa tko bi ikad mene poželio banirati?  Korupciju je najlakše pobjediti tako da ju legaliziraš. Samo, radi li se onda o pobjedi? Što se tiče ovog drugog, nije da je falilo kandidata, evo i Fidekter je izrazio želju.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 19:30 |
|
|
jationo je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: "Lobirali"(to je zapadnjačka riječ za podmićivanje) su protiv mene kod administracije, koja je popustila njihovom "lobiranju." Nema drugog razloga za moj ban, pa tko bi ikad mene poželio banirati?  Korupciju je najlakše pobjediti tako da ju legaliziraš. Samo, radi li se onda o pobjedi? Što se tiče ovog drugog, nije da je falilo kandidata, evo i Fidekter je izrazio želju..  Ovo prvo (legalizacija korupcije) je vjerojatno rješenje za zemlje Balkana u "borbi" s korpucijom. Što se tiče hamasovca, ma neće on mene, mi smo svoji. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 19:36 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: jationo je napisao/la: Korupciju je najlakše pobjediti tako da ju legaliziraš. Samo, radi li se onda o pobjedi? Što se tiče ovog drugog, nije da je falilo kandidata, evo i Fidekter je izrazio želju..  Ovo prvo (legalizacija korupcije) je vjerojatno rješenje za zemlje Balkana u "borbi" s korpucijom. Što se tiče hamasovca, ma neće on mene, mi smo svoji.  Za Hamas je najbolji lijek Mossad! Jel' ko zvao osobu koja se krije pod tim imenom il da ja to učinim?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 19:40 |
|
|
jationo je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Ovo prvo (legalizacija korupcije) je vjerojatno rješenje za zemlje Balkana u "borbi" s korpucijom. Što se tiče hamasovca, ma neće on mene, mi smo svoji.  Za Hamas je najbolji lijek Mossad! Jel' ko zvao osobu koja se krije pod tim imenom il da ja to učinim? Zovi ga ti, meni već dopizdilo da pm-am. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boogyman
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 20:14 |
|
|
..tatatatira...đizs....kak mi je čudno pisati.....  ....eve mene kod svojij.... 
_________________ ....dosta sranja s potpisima
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 20:17 |
|
|
boogyman je napisao/la: ..tatatatira...đizs....kak mi je čudno pisati.....  ....eve mene kod svojij....  Gdje si, treba ti 100 godina. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boogyman
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 20:20 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: boogyman je napisao/la: ..tatatatira...đizs....kak mi je čudno pisati.....  ....eve mene kod svojij....  Gdje si, treba ti 100 godina.  ...ma nekak mi je čudno pisati ovdje,još se nisam priviknul....ne kužim kak se može pogledati profil forumaša,neznam kakva je zaštita privatnih podataka...mail adrese i sl.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 20:26 |
|
|
boogyman je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Gdje si, treba ti 100 godina.  ...ma nekak mi je čudno pisati ovdje,još se nisam priviknul....ne kužim kak se može pogledati profil forumaša,neznam kakva je zaštita privatnih podataka...mail adrese i sl. Profil pogledaš tako da klikneš na ime tamo dole na početnoj stranici gdje ti piše tko je sve online, pretpostavljam da je zaštita kao i na drugim forumima. Jel znaš koji je Zagorcev novi nick na forum.hr? Ak znaš, javi mu da smo ovdje. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boogyman
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 20:30 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: boogyman je napisao/la:
...ma nekak mi je čudno pisati ovdje,još se nisam priviknul....ne kužim kak se može pogledati profil forumaša,neznam kakva je zaštita privatnih podataka...mail adrese i sl.
Profil pogledaš tako da klikneš na ime tamo dole na početnoj stranici gdje ti piše tko je sve online, pretpostavljam da je zaštita kao i na drugim forumima. Jel znaš koji je Zagorcev novi nick na forum.hr? Ak znaš, javi mu da smo ovdje.  ..uhhh...da novi!?...ima on 100 nickova.Večina su mu trenutno banirani,ali u zadnje vrijeme je najaktivniji "cho-agrorevolucija".... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 20:30 |
|
|
Pozdrav Boogy  , nemoj biti lijen napiši nam štogod ovdje...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 20:31 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boogyman
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 20:37 |
|
|
jationo je napisao/la: Pozdrav Boogy  , nemoj biti lijen napiši nam štogod ovdje... ..pozdrav jatino....kaj bi bio lijen....bez obzira na političke rasprave,ipak su mi ovakve opuštene teme najdraže....zagorec je jučer cijeli dan cvilil da ga boli glava.... ...napio se ko slon u petak...jbga,ja sam imao isti problem danas.... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boogyman
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 20:47 |
|
|
...idem malo do foruma potražiti zagorca i vipera.Jeste zvali stvora,javlja li se tu?....sneža,cosmo?...aleksija sam primjetio i easterna...nadam se samo da opet ne spremaju neku anti-koaliciju.... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 21:06 |
|
|
Šta kažete da se bacimo u oplemenjivanje ex-yu pdf-a na ovom forumu, treba nam samo da dovučemo par forumaša iz nekih zasad nezastupljenih nacija i možemo nastavit kao u najboljim danima Ex Yu na forum.hr-u... Recimo par Albanaca, novoCrnogoraca, još koji kvalitetniji forumaš iz Hrvatske i Srbije, i to je to. A ovdje nema Posmatrača i ekipe da nam uniššte svaku raspravu. Pitanje za Našeg Kvačicu  : mogu otvorit moj neprežaljeni topic "Kosovo: jučer, danas, sutra" na Ex Yu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 22:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63580 Lokacija: DAZP HQ
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Šta kažete da se bacimo u oplemenjivanje ex-yu pdf-a na ovom forumu, treba nam samo da dovučemo par forumaša iz nekih zasad nezastupljenih nacija i možemo nastavit kao u najboljim danima Ex Yu na forum.hr-u... Recimo par Albanaca, novoCrnogoraca, još koji kvalitetniji forumaš iz Hrvatske i Srbije, i to je to. A ovdje nema Posmatrača i ekipe da nam uniššte svaku raspravu. Pitanje za Našeg Kvačicu  : mogu otvorit moj neprežaljeni topic "Kosovo: jučer, danas, sutra" na Ex Yu? brijem da ti ovdje nema takvih restrikcija. EX-YU je upravo namjenjena tome čemu piše.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 22:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88508 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Šta kažete da se bacimo u oplemenjivanje ex-yu pdf-a na ovom forumu, treba nam samo da dovučemo par forumaša iz nekih zasad nezastupljenih nacija i možemo nastavit kao u najboljim danima Ex Yu na forum.hr-u... Recimo par Albanaca, novoCrnogoraca, još koji kvalitetniji forumaš iz Hrvatske i Srbije, i to je to. A ovdje nema Posmatrača i ekipe da nam uniššte svaku raspravu. Pitanje za Našeg Kvačicu  : mogu otvorit moj neprežaljeni topic "Kosovo: jučer, danas, sutra" na Ex Yu? Kvačica nije jedini moderator. Naravno da možeš.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|