|
|
Stranica: 8/538.
|
[ 13445 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:11 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: A i vi ste napali Patku, a žena nije prisutna ovde. Stvarno ispod nivoa. Kako čovek da bude afirmativan.  Mogu misliti šta se piše o meni na PP. Nije to lepo prema vašem Aleksiju.  OK, nećemo više pravit sprdnju od peradi zlikovačke. Opet ti o nekim zavjerama protiv tebe, jesi uporan.  Pa kako opet? Kad je bilo pre i na osnovu čega je sad? Bože mili, samo neke etikete podmećeš... 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:11 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 14:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
dudu je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Ja tebe hvalim da si mi ostao u dobrom sjećanju s onog foruma, a ti ovako. I gdje je ta slika, i o čemu se točno radi?  slika je u albumu, kod strica. pa nije baš da je držim na desktop backgroundu ma nema ja problema ni s kim pojedinačno, ali svi odjednom...a forum herceg bosne. divim se koliko smo širokog duha  Već rekoh da sam ja 1/4 Hercegovac i 1/2 Hrvat, tako da sam skoro domaći ovdje. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DEFENSE
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:15 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: DEFENSE je napisao/la: Evo i mene iz RH kod vas u gostima želim dobar uspjeh ovom forumu  Tebe se sjećam, ti si redovno bio baniran na onom forumu.  Corto bez tog ujka jer to nisam, znam da mi se baš ne raduješ ja sam ti još dobar nemoj da se pojavi Walther P-38
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:15 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: OK, nećemo više pravit sprdnju od peradi zlikovačke. Opet ti o nekim zavjerama protiv tebe, jesi uporan.  Pa kako opet? Kad je bilo pre i na osnovu čega je sad? Bože mili, samo neke etikete podmećeš...  Šta ti podmećem, opet se žališ da tko zna šta pišemo o tebi na pm. Daj malo o'ladi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63207 Lokacija: DAZP HQ
|
Cort0 Maltese je napisao/la: dudu je napisao/la: slika je u albumu, kod strica. pa nije baš da je držim na desktop backgroundu ma nema ja problema ni s kim pojedinačno, ali svi odjednom...a forum herceg bosne. divim se koliko smo širokog duha  Već rekoh da sam ja 1/4 Hercegovac i 1/2 Hrvat, tako da sam skoro domaći ovdje.  ti imaš prođu, taj hrvatski gen prije ili kasnije proradi (vidjeti pod mihajlović  ) 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:18 |
|
|
DEFENSE je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Tebe se sjećam, ti si redovno bio baniran na onom forumu.  Corto bez tog ujka jer to nisam, znam da mi se baš ne raduješ ja sam ti još dobar nemoj da se pojavi Walther P-38 Tog ujka stavljam jer mi je legendaran smajli, nemam ja ništa protiv tebe stari. U svakom slučaju, pozdrav i ugodan boravak na forumu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:19 |
|
|
dudu je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Ja tebe hvalim da si mi ostao u dobrom sjećanju s onog foruma, a ti ovako. I gdje je ta slika, i o čemu se točno radi?  slika je u albumu, kod strica. pa nije baš da je držim na desktop backgroundu ma nema ja problema ni s kim pojedinačno, ali svi odjednom...a forum herceg bosne. divim se koliko smo širokog duha  O, dudu, nisam znao da si Hercegbosanac.  Što se ne hvališ. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:21 |
|
|
dudu je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Već rekoh da sam ja 1/4 Hercegovac i 1/2 Hrvat, tako da sam skoro domaći ovdje.  ti imaš prođu, taj hrvatski gen prije ili kasnije proradi (vidjeti pod mihajlović  )  Čovjeka Međugorje preporodilo, šta ćeš. Istina je da bi ja to njegovo ozbiljnije shvatio kad bi ga preporodio pogled na rodni grad i ono što je između ostalih i njegov prijatelj Arkan napravio od tog grada, ali jebiga. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:23 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Šta ti podmećem, opet se žališ da tko zna šta pišemo o tebi na pm. Daj malo o'ladi.  Pa da konstruišem teorije zavere protiv mene.  A to pm, ja to onako da vas malo peckam.  Nećemo sad valjda svaku reč merkati. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:25 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: dudu je napisao/la: ti imaš prođu, taj hrvatski gen prije ili kasnije proradi (vidjeti pod mihajlović  )  Čovjeka Međugorje preporodilo, šta ćeš. Istina je da bi ja to njegovo ozbiljnije shvatio kad bi ga preporodio pogled na rodni grad i ono što je između ostalih i njegov prijatelj Arkan napravio od tog grada, ali jebiga.  pa dobro sad...mora se priznati da je i srpski gen dosta jak 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:26 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: dudu je napisao/la: slika je u albumu, kod strica. pa nije baš da je držim na desktop backgroundu ma nema ja problema ni s kim pojedinačno, ali svi odjednom...a forum herceg bosne. divim se koliko smo širokog duha  O, dudu, nisam znao da si Hercegbosanac.  Što se ne hvališ.  oduvijek. više puta sam na forumu.hr napisao da sam iz tomislavgrada (minimum 20 puta).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:26 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Šta ti podmećem, opet se žališ da tko zna šta pišemo o tebi na pm. Daj malo o'ladi.  Pa da konstruišem teorije zavere protiv mene.  A to pm, ja to onako da vas malo peckam.  Nećemo sad valjda svaku reč merkati.  Pa što ti mjerkaš zajebanciju na račun Patke? Sjedni, popij koju  , pusti nešto na Jukebox-u, uživaj. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:31 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa da konstruišem teorije zavere protiv mene.  A to pm, ja to onako da vas malo peckam.  Nećemo sad valjda svaku reč merkati.  Pa što ti mjerkaš zajebanciju na račun Patke? Sjedni, popij koju  , pusti nešto na Jukebox-u, uživaj.  Dobro, Corto, bre, što me samo smiruješ, kao da sam kavgadžija koji je samo došao da se potuče. Kako da objasnim da sam prijateljski raspoložen. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:33 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Pa što ti mjerkaš zajebanciju na račun Patke? Sjedni, popij koju  , pusti nešto na Jukebox-u, uživaj.  Dobro, Corto, bre, što me samo smiruješ, kao da sam kavgadžija koji je samo došao da se potuče. Kako da objasnim da sam prijateljski raspoložen.  Tako da ne pucaš otrovne strelice na Snežu i da se opustiš bez spominjanja nekih za ovu temu sasvim nepotrebnih stvari. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DEFENSE
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:40 |
|
|
Vidim da je na ovom forumu dosta prognanika sa Foruma.hr barem sudeči po nick name-movima  na žalost dosta je forumaša sa Foruma.hr je otišlo i to se osječa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:41 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Tako da ne pucaš otrovne strelice na Snežu i da se opustiš bez spominjanja nekih za ovu temu sasvim nepotrebnih stvari.  Eh, otvornih strela... to je preterano... Kao da je uopšte značajno šta ja pišem, problem je što ona od nevažnih stvari pravi ozbiljne. Umesto da bude iznad situacije i kaže: ma, ko te šiša Aleksije;  ona od foruma pravi mesto gde će se pokazivati kako se duri, gde će praviti organizacije forumaša itd. Pa zar to nije malo preozbiljno za forum i samim tim podložno zezanju.  Pa to što ja pišem nije ništa strašnije od onog što ti pišeš... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:45 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 16:52 Postovi: 1854 Lokacija: forum HB
|
Kad ste se to vec dovukli...  ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:47 |
|
|
DEFENSE je napisao/la: Vidim da je na ovom forumu dosta prognanika sa Foruma.hr barem sudeči po nick name-movima  na žalost dosta je forumaša sa Foruma.hr je otišlo i to se osječa Ma moderatura je katastrofa na Politici tamo. Dali su mi trajni totalno bezveze, 'ko ih jebe. Nek moderiraju sad prazan pdf. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:47 |
|
|
Urbana je napisao/la: Kad ste se to vec dovukli...  ? E, Cosmo, prepoznao sam te po avataru. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:49 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Tako da ne pucaš otrovne strelice na Snežu i da se opustiš bez spominjanja nekih za ovu temu sasvim nepotrebnih stvari.  Eh, otvornih strela... to je preterano... Kao da je uopšte značajno šta ja pišem, problem je što ona od nevažnih stvari pravi ozbiljne. Umesto da bude iznad situacije i kaže: ma, ko te šiša Aleksije;  ona od foruma pravi mesto gde će se pokazivati kako se duri, gde će praviti organizacije forumaša itd. Pa zar to nije malo preozbiljno za forum i samim tim podložno zezanju.  Pa to što ja pišem nije ništa strašnije od onog što ti pišeš...  Ne vidim da se radi o nekom durenju, uopće te ni ne spominje ni ništa. Ne znam zašto inzistiraš na tome. A to što je za chat i ne odustaje, tako je bilo i prije ovoga svega, pa da nema govora o nekakvoj sujeti. I nema potrebe da to više spominjemo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:50 |
|
|
Urbana je napisao/la: Kad ste se to vec dovukli...  ? Ej srećo, već sam se zabrinuo za tebe. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:53 |
|
|
I drug Lucky nam se registrirao. Bit će dernek ovđe. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:54 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Urbana je napisao/la: Kad ste se to vec dovukli...  ? Ej srećo, već sam se zabrinuo za tebe.  Vikend..akcija.. Jesam li ti rekla cekaj me i ja cu sigurno doci.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:55 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Ne vidim da se radi o nekom durenju, uopće te ni ne spominje ni ništa. Ne znam zašto inzistiraš na tome. A to što je za chat i ne odustaje, tako je bilo i prije ovoga svega, pa da nema govora o nekakvoj sujeti. I nema potrebe da to više spominjemo.  Pa, Kortić, miša mu maloga... Samim tim to insistiraš na nespominjanju, znači da spominjanje ima nekekav nenormalan uticaj, ili si ti preterano zaštitnički nastrojen. I to što me ne spominje uprkos mojim peckanjima znači da ta vrsta zezanja ima nekakav uticaj na nju što je opet nenormalno. Ovo je forum ima druženja ima zezanja i peckanja, ne treba to previše ozbiljno shvatati. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:59 |
|
|
Vas dvojica se jos prepucavate... Trebam dva puta slati post..da bi stigao..ili nisam bas vesta.. Svi ste sem mene zadrzali stare nickove ili? 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: OAI-SearchBot i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|