|
|
Stranica: 7/538.
|
[ 13441 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Fidekter
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 15:57 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Ah, titovi miljenici...  Gdje mi njih poturaš... 
_________________ DE RA TI ZA CI JA
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 15:59 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 14:48 Postovi: 3255 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
Fidekter je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Ah, titovi miljenici...  Gdje mi njih poturaš...  Najtrofejniji hrvatski klub. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fidekter
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 15:59 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Kako smo danas ekipo :  Gdje si Snežo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fidekter
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 16:00 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Najtrofejniji hrvatski klub.  Od koje ga godine računaš u hrvatske klubove 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 16:03 |
|
|
Fidekter je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Najtrofejniji hrvatski klub.  Od koje ga godine računaš u hrvatske klubove  Od 13.2.1911. Znači, preko 30 godina stariji od Dinama. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 16:26 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Perad zlikovačka, kako ju je krstio Jationo. Neviđeno naporan stvor.  kako mi je samo pretila 
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 16:30 |
|
|
Fidekter je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Kako smo danas ekipo :  Gdje si Snežo  Evo tu sam, Fidekteru 
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fidekter
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 16:31 |
|
|
Registriranih korisnika/ca: Cort0 Maltese, Fidekter, snezana mk, Vladimir RUS Čiji je ovo forum!?!? Da se domaćini nebi osjetili ugroženima predlažem da svaki post obavezno sadrži ovog 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 16:32 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Perad zlikovačka, kako ju je krstio Jationo. Neviđeno naporan stvor.  kako mi je samo pretila  Trebala si vidit šta mi je poslala kad mi je banirala klona ,u poruci, ja i Jationo smo umirali, stvarno je tupa. A što je najjače od svega, stalno nešta spominje retardirane. Tebi prijeti da će te banirati na 3 mjeseca, i poslije Cosma otvori temu, i dobije samo 30 bodova, ni ban ni ništa drugo. Nije ni čudo da su je spucali na Offtopic, ta nema kapaciteta da moderira ozbiljnije pdf-ove. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 16:33 |
|
|
Fidekter je napisao/la: Registriranih korisnika/ca: Cort0 Maltese, Fidekter, snezana mk, Vladimir RUS Čiji je ovo forum!?!? Da se domaćini nebi osjetili ugroženima predlažem da svaki post obavezno sadrži ovog  Sve sami Hercegovci. Doduše, meni je baba s materine strane Hercegovka, jel se to računa? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 16:40 |
|
|
Fidekter je napisao/la: Registriranih korisnika/ca: Cort0 Maltese, Fidekter, snezana mk, Vladimir RUS Čiji je ovo forum!?!? Da se domaćini nebi osjetili ugroženima predlažem da svaki post obavezno sadrži ovog  Domacini izgleda spavaju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 16:44 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Fidekter je napisao/la: Registriranih korisnika/ca: Cort0 Maltese, Fidekter, snezana mk, Vladimir RUS Čiji je ovo forum!?!? Da se domaćini nebi osjetili ugroženima predlažem da svaki post obavezno sadrži ovog  Domacini izgleda spavaju.  Sabiru utiske sa sinoćnjeg koncerta, ostadoše bez glasa koliko su se ispjevali. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 16:45 |
|
|
Opa, gerilci se opet okupili. Pa gde ste baš našli forum na kojem sam ja registrovan. I već Snežanica krenula u okupljanje ekipe, zvaće Cosmo, zvaće ovog, zvaće onog... Kakav entuzijazam za organizovanje veza među forumašima.  Zanima me samo dobija li se neki honorar za to. Ajde da vas vidimo kako lepo četujete. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 16:48 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Opa, gerilci se opet okupili. Pa gde ste baš našli forum na kojem sam ja registrovan. I već Snežanica krenula u okupljanje ekipe, zvaće Cosmo, zvaće ovog, zvaće onog... Kakav entuzijazam za organizovanje veza među forumašima.  Zanima me samo dobija li se neki honorar za to. Ajde da vas vidimo kako lepo četujete.  Evo i diverzanta. Preporuči mi, jel ima neki forum na kojem nisi registriran? Mene je ovdje zvao Jationo, a njega starosjedioci, pa nemoj više o svojim teorijama zavjere protiv tebe i kvalitete rasprave na forumu. Četuj s nama, bre. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 16:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63445 Lokacija: DAZP HQ
|
Cort0 Maltese je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Put do pakla je popločan dobrim namjerama, prvo ti, pa bi se po tom rezonovanju javio i Siniša Mihajlović. Eno se i on pokušava ubaciti u BiH Hrvate, jadan suze lije u Međugorju (pogledaj na forumu Religija).  Pa Siniša je dobar čovjek, njegov drug Arkan je zbog njega poštedio život njegovom ujaku generalu HV-a. BTW, jel zna netko o kojem se točno generalu radi, i postoji li taj uopće?  oš sliku mog strica i arkana nakon što su ga ulovili? 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 16:50 |
|
|
dudu je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Pa Siniša je dobar čovjek, njegov drug Arkan je zbog njega poštedio život njegovom ujaku generalu HV-a. BTW, jel zna netko o kojem se točno generalu radi, i postoji li taj uopće?  oš sliku mog strica i arkana nakon što su ga ulovili?  Da i to vidim.  Pucaj. BTW, jel to ono kad su ga hapsili prije rata?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DEFENSE
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 16:54 |
|
|
Evo i mene iz RH kod vas u gostima želim dobar uspjeh ovom forumu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 16:54 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Opa, gerilci se opet okupili. Pa gde ste baš našli forum na kojem sam ja registrovan. I već Snežanica krenula u okupljanje ekipe, zvaće Cosmo, zvaće ovog, zvaće onog... Kakav entuzijazam za organizovanje veza među forumašima.  Zanima me samo dobija li se neki honorar za to. Ajde da vas vidimo kako lepo četujete.  Evo i diverzanta. Preporuči mi, jel ima neki forum na kojem nisi registriran? Mene je ovdje zvao Jationo, a njega starosjedioci, pa nemoj više o svojim teorijama zavjere protiv tebe i kvalitete rasprave na forumu. Četuj s nama, bre.  Svi osim ovog i HR. I molim te obriši ovaj bezobrazni smajlić što pokazuje srednji prst. Ja sam ga greškom pritisno jer je na momente identičan onom što se samo kezi. Ja sam ispravio tu grešku. Ja četujem sa vama - šta sad radim? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 16:55 |
|
|
DEFENSE je napisao/la: Evo i mene iz RH kod vas u gostima želim dobar uspjeh ovom forumu  Tebe se sjećam, ti si redovno bio baniran na onom forumu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 16:58 |
|
|
koja ekipa  moramo novi forum pravit 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:00 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Evo i diverzanta. Preporuči mi, jel ima neki forum na kojem nisi registriran? Mene je ovdje zvao Jationo, a njega starosjedioci, pa nemoj više o svojim teorijama zavjere protiv tebe i kvalitete rasprave na forumu. Četuj s nama, bre.  Svi osim ovog i HR. I molim te obriši ovaj bezobrazni smajlić što pokazuje srednji prst. Ja sam ga greškom pritisno jer je na momente identičan onom što se samo kezi. Ja sam ispravio tu grešku. Ja četujem sa vama - šta sad radim?  Ne da mi se editirat stari post. Ne četuješ, napisao si samo 1 post i taj nije nešto afirmativnog karaktera. Raspiši se, otvori nam srce.  Kakav ti je bio dan, baci neku šalu, podjebavaj nekog(ne one koji obično podjebavaš) i uživaj. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:01 |
|
|
dudu je napisao/la: koja ekipa  moramo novi forum pravit  Ja tebe hvalim da si mi ostao u dobrom sjećanju s onog foruma, a ti ovako. I gdje je ta slika, i o čemu se točno radi? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:05 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Svi osim ovog i HR. I molim te obriši ovaj bezobrazni smajlić što pokazuje srednji prst. Ja sam ga greškom pritisno jer je na momente identičan onom što se samo kezi. Ja sam ispravio tu grešku. Ja četujem sa vama - šta sad radim?  Ne da mi se editirat stari post. Ne četuješ, napisao si samo 1 post i taj nije nešto afirmativnog karaktera. Raspiši se, otvori nam srce.  Kakav ti je bio dan, baci neku šalu, podjebavaj nekog(ne one koji obično podjebavaš) i uživaj.  [/quote] A i vi ste napali Patku, a žena nije prisutna ovde. Stvarno ispod nivoa. Kako čovek da bude afirmativan.  Mogu misliti šta se piše o meni na PP. Nije to lepo prema vašem Aleksiju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:05 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: dudu je napisao/la: koja ekipa  moramo novi forum pravit  Ja tebe hvalim da si mi ostao u dobrom sjećanju s onog foruma, a ti ovako. I gdje je ta slika, i o čemu se točno radi?  slika je u albumu, kod strica. pa nije baš da je držim na desktop backgroundu ma nema ja problema ni s kim pojedinačno, ali svi odjednom...a forum herceg bosne. divim se koliko smo širokog duha 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 17:08 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: A i vi ste napali Patku, a žena nije prisutna ovde. Stvarno ispod nivoa. Kako čovek da bude afirmativan.  Mogu misliti šta se piše o meni na PP. Nije to lepo prema vašem Aleksiju.  OK, nećemo više pravit sprdnju od peradi zlikovačke. Opet ti o nekim zavjerama protiv tebe, jesi uporan. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|