|
|
Stranica: 3/538.
|
[ 13441 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:14 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3255 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
Fidekter je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Povodom čega sam dao riječ?  ...i da ću u toj borbi istrajati... Ko je otvorio "Kod Corta 4"?  Jesam li otvorio anketu "Jeste li za chat temu"? Jesam. Onda ju je zatvorila ona kuja Bellwether i fino nam saopćila da na forumu nema demokracije. Tako da je to neki vid "kod Corta IV".  Samo se drukčije zvala tema. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:16 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Pa Siniša je dobar čovjek, njegov drug Arkan je zbog njega poštedio život njegovom ujaku generalu HV-a. BTW, jel zna netko o kojem se točno generalu radi, i postoji li taj uopće?  Već je Casio demantirao tu vijest. Na području Vukovara i Baranje nije bilo nijednog generala HV-a. Tek je pok Blago Zadro posthumno promaknut u taj čin. Možda je bio neki general HOS-a? Ante Prkačin možda? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fidekter
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:17 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Jesam li otvorio anketu "Jeste li za chat temu"? Jesam. Onda ju je zatvorila ona kuja Bellewether i fino nam saopćila da na forumu nema demokracije. Tako da je to neki vid "kod Corta IV".  Samo se drukčije zvala tema.  Izvlačenje... Jesi li obećao - jesi! Jesli li ispunio obećanje i časno dobio ban - nisi... Onda te šupiraju za stalno zbog Kosova  Eto vidiš da pravde ima... btw. ovaj ujko je extra 
_________________ DE RA TI ZA CI JA
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:18 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3720 Lokacija: Nanya Lakes
|
Cort0 Maltese je napisao/la: RajvoSa je napisao/la:
Već je Casio demantirao tu vijest. Na području Vukovara i Baranje nije bilo nijednog generala HV-a. Tek je pok Blago Zadro posthumno promaknut u taj čin.
Možda je bio neki general HOS-a? Ante Prkačin možda?  Nije taj bio ni blizu Vukovara. Stvarno ste majstori za "spin".....od nekakvog starca iz podruma stvorište ni manje ni više nego generala HV 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:19 |
|
|
Fidekter je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Jesam li otvorio anketu "Jeste li za chat temu"? Jesam. Onda ju je zatvorila ona kuja Bellewether i fino nam saopćila da na forumu nema demokracije. Tako da je to neki vid "kod Corta IV".  Samo se drukčije zvala tema.  Izvlačenje... Jesi li obećao - jesi! Jesli li ispunio obećanje i časno dobio ban - nisi... Onda te šupiraju za stalno zbog Kosova  Eto vidiš da pravde ima... btw. ovaj ujko je extra  Dobio sam ban nečasno, što je još gore. I ujko je extra. Zašto nema Čedo? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:20 |
|
|
Fidekter je napisao/la: btw. ovaj ujko je extra  A oko uvrštavanja njega su se koplja lomila. Na kraju smo odlučili da će braća Bošnjani i Srbi znati cijeniti smisao za humor 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:20 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Nije taj bio ni blizu Vukovara. Stvarno ste majstori za "spin".....od nekakvog starca iz podruma stvorište ni manje ni više nego generala HV  Možda je samo imao nadimak general. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1701 of 2558 - 66.5%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:21 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Možda je bio neki general HOS-a? Ante Prkačin možda?  Nije taj bio ni blizu Vukovara. Stvarno ste majstori za "spin".....od nekakvog starca iz podruma stvorište ni manje ni više nego generala HV  A jebiga, u nedostatku generala, izmislili su jednog da priča zvuči bolje. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fidekter
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:21 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Fidekter je napisao/la: btw. ovaj ujko je extra  A oko uvrštavanja njega su se koplja lomila. Na kraju smo odlučili da će braća Bošnjani i Srbi znati cijeniti smisao za humor  Ideš... Ko je bio protiv da ga banujem kad postanem moderator za koji dan 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:24 |
|
|
Fidekter je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: A oko uvrštavanja njega su se koplja lomila. Na kraju smo odlučili da će braća Bošnjani i Srbi znati cijeniti smisao za humor  Ideš... Ko je bio protiv da ga banujem kad postanem moderator za koji dan  Ni manje ni više nego admin. A jesi li ti od handžarskih ili partizanskih Bošnja?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fidekter
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:25 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fidekter
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:25 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Fidekter je napisao/la: Ideš... Ko je bio protiv da ga banujem kad postanem moderator za koji dan  Ni manje ni više nego admin. A jesi li ti od handžarskih ili partizanskih Bošnja? Zavisi sa koje strane gledaš 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:27 |
|
|
Fidekter je napisao/la: RajvoSa je napisao/la:
Ni manje ni više nego admin. A jesi li ti od handžarskih ili partizanskih Bošnja?
Zavisi sa koje strane gledaš  Ovisi s koje strane je sunce, tj. je li prije podne ili poslije podne? 
1701 of 2558 - 66.5%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fidekter
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:29 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Fidekter je napisao/la: Zavisi sa koje strane gledaš  Ovisi s koje strane je sunce, tj. je li prije podne ili poslije podne?  Odmah se javio krivac... Ti si dakle partizanovac (Corto ovaj je tvoj kalibar) koji je bio protiv dodavanje ujaka 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:32 |
|
|
Fidekter je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ovisi s koje strane je sunce, tj. je li prije podne ili poslije podne?  Odmah se javio krivac... Ti si dakle partizanovac (Corto ovaj je tvoj kalibar) koji je bio protiv dodavanje ujaka  Kao što rekoh, ujko mi je extra. Samo bi bilo štosnije da imaju i čedo i mujahedin. I otkud ti da ja volim crvene? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:32 |
|
|
Fidekter je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ovisi s koje strane je sunce, tj. je li prije podne ili poslije podne?  Odmah se javio krivac... Ti si dakle partizanovac (Corto ovaj je tvoj kalibar) koji je bio protiv dodavanje ujaka  Ja barem kažem što sam, a ne jes-nije, mrlj-brlj, ujutro jedno-popodne drugo... 
1701 of 2558 - 66.5%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:33 |
|
|
Fidekter je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ovisi s koje strane je sunce, tj. je li prije podne ili poslije podne?  Odmah se javio krivac... Ti si dakle partizanovac (Corto ovaj je tvoj kalibar) koji je bio protiv dodavanje ujaka  Znači ti bi da ovaj Ujko bude maskota sportskih i kulturnih manifestacija u Hercegovini 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fidekter
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:33 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Fidekter je napisao/la: Odmah se javio krivac... Ti si dakle partizanovac (Corto ovaj je tvoj kalibar) koji je bio protiv dodavanje ujaka  Ja barem kažem što sam, a ne jes-nije, mrlj-brlj, ujutro jedno-popodne drugo...  Ti si već moderator...  Ja moram biti obazriv u lobiranju... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:34 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Fidekter je napisao/la: Odmah se javio krivac... Ti si dakle partizanovac (Corto ovaj je tvoj kalibar) koji je bio protiv dodavanje ujaka  Kao što rekoh, ujko mi je extra. Samo bi bilo štosnije da imaju i čedo i mujahedin. I otkud ti da ja volim crvene?  To će ići malo teže, ipak ne planiramo da prebacimo hercegbosnu na .yu domenu. hercegbosna.yu (kako moćno zvuči) 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Naša Kvačica je napisao/la: Fidekter je napisao/la: Zavisi sa koje strane gledaš  Ovisi s koje strane je sunce, tj. je li prije podne ili poslije podne?  
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fidekter
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:35 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Fidekter je napisao/la: Odmah se javio krivac... Ti si dakle partizanovac (Corto ovaj je tvoj kalibar) koji je bio protiv dodavanje ujaka  Znači ti bi da ovaj Ujko bude maskota sportskih i kulturnih manifestacija u Hercegovini  Zamisli Freda Kremenka sa tom kapicom  NE _ NAD _ JE _ BI_VO!!!! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:37 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Kao što rekoh, ujko mi je extra. Samo bi bilo štosnije da imaju i čedo i mujahedin. I otkud ti da ja volim crvene?  To će ići malo teže, ipak ne planiramo da prebacimo hercegbosnu na .yu domenu. hercegbosna.yu (kako moćno zvuči)  Šteta. No, bit će dobro i ovako, ovdje fali 2 štosna smajlija, a na forum.hr-u fali normalnih moderatora. Jel netko zvao Posmatrača da nam svrati ovdje? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fidekter
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:37 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Fidekter je napisao/la: Odmah se javio krivac... Ti si dakle partizanovac (Corto ovaj je tvoj kalibar) koji je bio protiv dodavanje ujaka  Znači ti bi da ovaj Ujko bude maskota sportskih i kulturnih manifestacija u Hercegovini  Predlažem da ovog ujku iskoristite za favicon ovog foruma... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:41 |
|
|
Fidekter je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Znači ti bi da ovaj Ujko bude maskota sportskih i kulturnih manifestacija u Hercegovini  Predlažem da ovog ujku iskoristite za favicon ovog foruma...  Još će ljudi pomisliti da nam propast želiš, pravi zločesti beg Elem, ovdje imaju samo 2 gospodina HOS-ovsko-Ustaške provijencije i obojica su zamalo zaradili ban 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fidekter
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:42 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Fidekter je napisao/la: Predlažem da ovog ujku iskoristite za favicon ovog foruma...  Još će ljudi pomisliti da nam propast želiš, pravi zločesti beg Elem, ovdje imaju samo 2 gospodina HOS-ovsko-Ustaške provijencije i obojica su zamalo zaradili ban  Evo, pokažem vam kako da riješite youtube i favicon - i onda velite da vam želim zlo!?!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|