|
|
Stranica: 4/538.
|
[ 13445 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:46 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Cort0 Maltese je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: To će ići malo teže, ipak ne planiramo da prebacimo hercegbosnu na .yu domenu. hercegbosna.yu (kako moćno zvuči)  Šteta. No, bit će dobro i ovako, ovdje fali 2 štosna smajlija, a na forum.hr-u fali normalnih moderatora. Jel netko zvao Posmatrača da nam svrati ovdje?  Gospodin Posmatrač (na hrvatskom Promatrač) je možda najbolja anti-reklama za Fidektera u njegovim nastojanjima da dogura do moderature. Eto šta se desi kad postaviš Bošnju na vlast 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:51 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
RajvoSa je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Šteta. No, bit će dobro i ovako, ovdje fali 2 štosna smajlija, a na forum.hr-u fali normalnih moderatora. Jel netko zvao Posmatrača da nam svrati ovdje?  Gospodin Posmatrač (na hrvatskom Promatrač) je možda najbolja anti-reklama za Fidektera u njegovim nastojanjima da dogura do moderature. Eto šta se desi kad postaviš Bošnju na vlast  Fidekter je totalno drugi tip od Posmatrača, puno otvoreniji i više zajebantski nastrojen. Skoro pa dobar kao ja. 
|
|
Vrh |
|
 |
Fidekter
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:55 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Fidekter je totalno drugi tip od Posmatrača, puno otvoreniji i više zajebantski nastrojen. Skoro pa dobar kao ja.  Koja anti-reklama... Porediti me sa srbinom 
_________________ DE RA TI ZA CI JA
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:56 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Gospodin Posmatrač (na hrvatskom Promatrač) je možda najbolja anti-reklama za Fidektera u njegovim nastojanjima da dogura do moderature. Eto šta se desi kad postaviš Bošnju na vlast  Fidekter je totalno drugi tip od Posmatrača, puno otvoreniji i više zajebantski nastrojen. Skoro pa dobar kao ja.  Otvoreniji, to da. Posmatrač je na vlast došao hinjski jer je bio ko fol pro-hrvatski nastrojen, čak su mu u tome pomogli neki ugledniji forumaši odavde. Ovaj nema takav modus operandi 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 18:58 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Otvoreniji, to da. Posmatrač je na vlast došao hinjski jer je bio ko fol pro-hrvatski nastrojen, čak su mu u tome pomogli neki ugledniji forumaši odavde. Ne mogu se sjetiti, koji su to bili?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1309 of 2558 - 51.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Fidekter
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 19:00 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Otvoreniji, to da. Posmatrač je na vlast došao hinjski jer je bio ko fol pro-hrvatski nastrojen, čak su mu u tome pomogli neki ugledniji forumaši odavde. Ne mogu se sjetiti, koji su to bili? Sad pored srbofilije boluju i od amnezije 
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 19:01 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Otvoreniji, to da. Posmatrač je na vlast došao hinjski jer je bio ko fol pro-hrvatski nastrojen, čak su mu u tome pomogli neki ugledniji forumaši odavde. Ne mogu se sjetiti, koji su to bili? Ima prepiska o tome ovdje između vanjuške i inkvija, samo se ne sjećam imena teme
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 19:04 |
|
|
Fidekter, ti si krajišnik? Odakle toliki animozitet prema Hrvatima, ozbiljno pitanje 
|
|
Vrh |
|
 |
Fidekter
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 19:06 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Fidekter, ti si krajišnik? Odakle toliki animozitet prema Hrvatima, ozbiljno pitanje  Kakav animozitet? Ja ružnog slova nisam rekao Hrvatima... 
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 19:09 |
|
|
Fidekter je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Fidekter, ti si krajišnik? Odakle toliki animozitet prema Hrvatima, ozbiljno pitanje  Kakav animozitet? Ja ružnog slova nisam rekao Hrvatima...  A ko su 'Rvati? Je li BiH Hrvati spadaju pod tvoju definiciju Hrvata?
|
|
Vrh |
|
 |
Fidekter
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 19:10 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Fidekter je napisao/la: Kakav animozitet? Ja ružnog slova nisam rekao Hrvatima...  A ko su 'Rvati? Je li BiH Hrvati spadaju pod tvoju definiciju Hrvata? Zavisi s koje ih strane gledaš 
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 19:11 |
|
|
Fidekter je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: A ko su 'Rvati? Je li BiH Hrvati spadaju pod tvoju definiciju Hrvata?
Zavisi s koje ih strane gledaš  Nikako da se sjetim...kako se zove onaj cvijet, nešto prati sunce, okreće se prema suncu 
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 19:19 |
|
|
Fidekter je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la:
Ne mogu se sjetiti, koji su to bili?
Sad pored srbofilije boluju i od amnezije  Eh, znam da je bila ta priča, ali se nikako ne mogu sjetiti tko je bio za moderatora Posmatrača. Ali dobro, nije ni važno, bitno je ne činiti iste greške u budućnosti. Kako kaže moj dida: "njima se ne može vjerovati".
1309 of 2558 - 51.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Fidekter
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 19:26 |
|
|
Hoćete li otvoriti muški kutak? Ili ću to ja kad postanem moderator 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 19:28 |
|
|
Fidekter je napisao/la: Hoćete li otvoriti muški kutak? Ili ću to ja kad postanem moderator  Trebalo bi i LJES. 
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 19:28 |
|
|
Fidekter je napisao/la: Hoćete li otvoriti muški kutak? Ili ću to ja kad postanem moderator  Polako bolan, nismo ni smajliće imali do neki dan. Postavi prijedlog u "Poruke, želje i komentari"
1309 of 2558 - 51.17%
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 19:29 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Fidekter je napisao/la: Hoćete li otvoriti muški kutak? Ili ću to ja kad postanem moderator  Trebalo bi i LJES.  A koji je to tebi akrap u avataru? Heh, zašto stavljate avatare s mačevima, nije zar da se ne osjećate sigurno na ovom forumu. 
1309 of 2558 - 51.17%
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 19:30 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Fidekter je napisao/la: Hoćete li otvoriti muški kutak? Ili ću to ja kad postanem moderator  Trebalo bi i LJES.  Na forumu gdje za sada imaju samo 3 ženske? 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 19:31 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Trebalo bi i LJES.  A koji je to tebi akrap u avataru? Heh, zašto stavljate avatare s mačevima, nije zar da se ne osjećate sigurno na ovom forumu.  Ako sam u Herceg-Bosni, Turci nisu daleko. A tko će me bolje štitit od Turaka nego Obilić Miloš? 
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 19:32 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Trebalo bi i LJES.  A koji je to tebi akrap u avataru? Heh, zašto stavljate avatare s mačevima, nije zar da se ne osjećate sigurno na ovom forumu.  Vala baš, Armijci, srpski (?) narodni heroji, ukršteni mačevi? A Hrvati ovdje sa grbom bošnjačkog nogometnog kluba. Ko je sad tu opterećen 
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 19:33 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: A koji je to tebi akrap u avataru? Heh, zašto stavljate avatare s mačevima, nije zar da se ne osjećate sigurno na ovom forumu.  Vala baš, Armijci, srpski (?) narodni heroji, ukršteni mačevi? A Hrvati ovdje sa grbom bošnjačkog nogometnog kluba. Ko je sad tu opterećen  A biće nešto podsvjesno. 
1309 of 2558 - 51.17%
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 19:33 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Trebalo bi i LJES.  Na forumu gdje za sada imaju samo 3 ženske?  Treba optimistično nastupiti, može se nekoliko vas praviti da ste ženske, za dobrobit foruma i novog pdf-a. 
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 20:10 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Trebalo bi i LJES.  A koji je to tebi akrap u avataru? Heh, zašto stavljate avatare s mačevima, nije zar da se ne osjećate sigurno na ovom forumu.  Zar se toliko vidi moj daikatana ? Domo arrigato , Nasha Kvachica-san , malo ću ga uvući , da se ne plaše...
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 20:50 |
|
|
Kuc-kuc, ima li koga? Nisu svi valjda na Thompsonu u Zagrebu? Prikladno odjeveni (  ) i dobro naoružani (  )  ?
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 21:32 |
|
|
jationo je napisao/la: Kuc-kuc, ima li koga? Nisu svi valjda na Thompsonu u Zagrebu? Prikladno odjeveni (  ) i dobro naoružani (  )  ? 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|