|
|
Stranica: 6/538.
|
[ 13441 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 11:14 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 15:17 Postovi: 3720 Lokacija: Nanya Lakes
|
Cort0 Maltese je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Stvarno u ovo vjeruješ? Garantiram ti da smo svi mi (ako na forumaše misliš) bivši Jugosloveni (mislim državljani, a ne tog opredjeljenja) i Titovi pioniri  Reko vladajuće garniture, ne obične raje.  Ovo što rekoh vrijedi i za vlasnike i za moderatore. E vi Srbi i vaša opsjednutost ustaškom dijasporom, ajme majko. 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 11:16 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 14:48 Postovi: 3255 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
RajvoSa je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Reko vladajuće garniture, ne obične raje.  Ovo što rekoh vrijedi i za vlasnike i za moderatore. E vi Srbi i vaša opsjednutost ustaškom dijasporom, ajme majko.  Ne, krivo si me skužio stari, mislim na RL, ne na forum. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 11:16 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 11:33 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: jationo je napisao/la: Kuc-kuc, ima li koga? Nisu svi valjda na Thompsonu u Zagrebu? Prikladno odjeveni (  ) i dobro naoružani (  )  ? Hehe, ma ne, ja recimo pratim radijski festival na Novoj.  A ovi momci vjerojatno izašli, pa subota je uvečer.  A jes, u pravu si, subotom ne valja ostat unutar zidova. Ali ja sam napravio iznimku, jer mi je petak ubio svaku volju za subotom... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 11:41 |
|
|
Herc_ je napisao/la: Dobro je javljati se na dužnost  , ali dužnosti još ne postoje, jer funkcije i sinekure još nisu podijeljene. Zasad je još kaos, svako si uzima pivo iz frižidera kako i kada hoće... Ali neka, svaki je početak težak.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 11:49 |
|
|
jationo je napisao/la: Herc_ je napisao/la: Dobro je javljati se na dužnost  , ali dužnosti još ne postoje, jer funkcije i sinekure još nisu podijeljene. Zasad je još kaos, svako si uzima pivo iz frižidera kako i kada hoće... Ali neka, svaki je početak težak..  Javio mi je Boogy da će svratit ovdje. Baš nam fali zajebant njegovog kalibra. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 11:54 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: jationo je napisao/la: Dobro je javljati se na dužnost  , ali dužnosti još ne postoje, jer funkcije i sinekure još nisu podijeljene. Zasad je još kaos, svako si uzima pivo iz frižidera kako i kada hoće... Ali neka, svaki je početak težak..  Javio mi je Boogy da će svratit ovdje. Baš nam fali zajebant njegovog kalibra.  Naravno, Boogy zna razveselit ekipu, a treba i Stvoru javit kad ga odbaniraju. Zagorcu su banirali onog zadnjeg klona, tako da će s njim bit malo teže...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 11:59 |
|
|
jationo je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Javio mi je Boogy da će svratit ovdje. Baš nam fali zajebant njegovog kalibra.  Naravno, Boogy zna razveselit ekipu, a treba i Stvoru javit kad ga odbaniraju. Zagorcu su banirali onog zadnjeg klona, tako da će s njim bit malo teže... U međuvremenu dok nema glavnih zajebanata, pozdravi od Corta za Maru, uz prigodnu sliku: http://www.delije-caffe.net/galerija/gal/1990-1991/zvezda_dinamo/zve_dinamo2.jpgOvo su "naši dečki" valjda zagubili dok su tukli "čejene". Ajde što je trans, ali udarni trans. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 13:18 |
|
|
Vidim i Miso62 nam je svratio. Šta je care, ostali ste bez Tepića, a odlaze Veličković i Tripković isto ovih dana. Iduće sezone je gotovo s vašom dominacijom. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 13:23 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 15:17 Postovi: 3720 Lokacija: Nanya Lakes
|
|
(vozi) Miško je stariji gospodin, ne mogu njega zamislit da chatuje, on ti je za visoku politiku i demografiju
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 13:28 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: (vozi) Miško je stariji gospodin, ne mogu njega zamislit da chatuje, on ti je za visoku politiku i demografiju Mo'š mislit, miško je bio dežurni zajebant na starom chatu. Visoka politika ga je redovno stajala bana. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fidekter
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 15:25 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: jationo je napisao/la: Naravno, Boogy zna razveselit ekipu, a treba i Stvoru javit kad ga odbaniraju. Zagorcu su banirali onog zadnjeg klona, tako da će s njim bit malo teže...
U međuvremenu dok nema glavnih zajebanata, pozdravi od Corta za Maru, uz prigodnu sliku: http://www.delije-caffe.net/galerija/gal/1990-1991/zvezda_dinamo/zve_dinamo2.jpgOvo su "naši dečki" valjda zagubili dok su tukli "čejene". Ajde što je trans, ali udarni trans.  Odakle vama transparent Kohorte? Igrate se fotošopom u slobodno vijeme? 
_________________ DE RA TI ZA CI JA
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 15:28 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 15:29 |
|
|
Kako smo danas ekipo : 
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 15:31 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Kako smo danas ekipo :  Nije loše. Rijetki slučaj da nisam mamuran nedjeljom, posljedica jučerašnjeg ostanka doma navečer. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fidekter
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 15:32 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 15:35 |
|
|
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 15:36 |
|
|
Fidekter je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Ovo je palo još prije rata, stari. Vidiš link, sezona 90./91. Bilo je svega tih godina. Vidi ovo: http://www.delije-caffe.net/galerija/gal/1990-1991/zvezda_dinamo/zve_dinamo1.jpgPokupili ste negdje nakon predizbornog skupa.... Nemate srama  Ne bi znao kako je točno pokupljeno, ali je pokupljeno. No, nije to ni važno, ne pokušavam ništa s time dokazati, samo cimam Mar'cu s onim udarnim transom Kohorte. A čujem nešto da je pao slavni trans "Srpsko Sarajevo" Sokolovima, i to od Manijaka. Bruka. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 15:38 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Kod mene jučer cijeli dan padala kiša. Danas je već bolje, ali je previše prohladno za ić nekud.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 15:41 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Kako je kod nas hladno ovih dana ne izlazi se,bolje ostati doma.. .  Kod mene jučer cijeli dan padala kiša. Danas je već bolje, ali je previše prohladno za ić nekud. Isto i kod mene,danas sunčano hvala Bogu ,jeli ti se Cosmi javila???
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fidekter
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 15:45 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Fidekter je napisao/la: Pokupili ste negdje nakon predizbornog skupa.... Nemate srama  Ne bi znao kako je točno pokupljeno, ali je pokupljeno. No, nije to ni važno, ne pokušavam ništa s time dokazati, samo cimam Mar'cu s onim udarnim transom Kohorte. A čujem nešto da je pao slavni trans "Srpsko Sarajevo" Sokolovima, i to od Manijaka. Bruka.  Nebih znao.... To je HercegLagerov klub... Ja navijam za plave - ali iz ZG....
_________________ DE RA TI ZA CI JA
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 15:48 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Kod mene jučer cijeli dan padala kiša. Danas je već bolje, ali je previše prohladno za ić nekud. Isto i kod mene,danas sunčano hvala Bogu ,jeli ti se Cosmi javila??? Nije, nema je na forumu od petka. Trebalo bi javiti i Mossadu i ostaloj ekipi da navrati. Evo jedna od mene: http://www.youtube.com/watch?v=ULrSU8pFIrc
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 15:50 |
|
|
Fidekter je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Ne bi znao kako je točno pokupljeno, ali je pokupljeno. No, nije to ni važno, ne pokušavam ništa s time dokazati, samo cimam Mar'cu s onim udarnim transom Kohorte. A čujem nešto da je pao slavni trans "Srpsko Sarajevo" Sokolovima, i to od Manijaka. Bruka.  Nebih znao.... To je HercegLagerov klub... Ja navijam za plave - ali iz ZG.... Ne još jedan dinamovac. Jedna specijalno za tebe: http://www.youtube.com/watch?v=QaqNVtCeGPI&feature=related 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 15:53 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Isto i kod mene,danas sunčano hvala Bogu ,jeli ti se Cosmi javila??? Nije, nema je na forumu od petka. Trebalo bi javiti i Mossadu i ostaloj ekipi da navrati. Evo jedna od mene: http://www.youtube.com/watch?v=ULrSU8pFIrcdoći će Cosmi...  već smo tražile "alternativni"forum. Da pošaljem onoj Patki pozivnicu  hvala za pjesmu,ja nemam ideje danas što mi se sluša...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2009, 15:56 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Nije, nema je na forumu od petka. Trebalo bi javiti i Mossadu i ostaloj ekipi da navrati. Evo jedna od mene: http://www.youtube.com/watch?v=ULrSU8pFIrcdoći će Cosmi...  već smo tražile "alternativni"forum. Da pošaljem onoj Patki pozivnicu  Perad zlikovačka, kako ju je krstio Jationo. Neviđeno naporan stvor. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|