|
|
Stranica: 34/41.
|
[ 1025 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 20 kol 2016, 16:24 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: !?
Može neki linkić tog navodnog "kačenja", jedva da sam razmenio pet postova sa čovekom sveukupno.
a ne znam, potraži u Kavanici. vjerojatno je to bilo tih pet postova.  Da, ja ću sada da idem da tražim da bi dokazivao da nešto što ti tvrdiš nije tačno... Nisam razmenio nijednu ružnu reč sa čovekom, možda si ti nešto zaboravila. Uostalom, idi pa traži ako te baš toliko zanima, mene baš i ne, pogotovu jer se sećam kada si nas upoznala rečima "Janez, ovo je Karmelo. Karmelo, ovo je Janez." Znaš, ja sam samo ponekad dementan, ne uvek.  A mogla bi da dudeš drugarica i da stvarno potražiš to, jer ćeš u suprotnom možda pomisliti da ja lažem, pa ćeš se možda naljutiti na mene, a ja to stvarno ne bih želeo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 20 kol 2016, 16:26 |
|
|
KiM je napisao/la: Koji je Sayurin forum, da je posetim, posto ste je ishvalili da je 10/10 ? Da ponovim pitanje....otvaram farmu pilica i kokosaka, moze biti upravnica.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 20 kol 2016, 18:04 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
Ministry of Sound je napisao/la:
Sve za pet, samo sam dobio dojam da se mota oko forumašica ko mačak oko vruće kaše. Ono "fin", "frend", konta da će i njemu pasti koja mrvica sa stola. Herr Beta Friendzone.
pa ne trebaju mu mrvice kad može dobit cijeli kolač od žena iz svog okruženja. ne živi na Arktiku. ne znam zašto se automatski za pristojnog i kulturnog lika misli da apstinira i da je takav samo da bi prekinuo apstinenciju? Carmello Šešelj je napisao/la:
A mogla bi da dudeš drugarica i da stvarno potražiš to, jer ćeš u suprotnom možda pomisliti da ja lažem, pa ćeš se možda naljutiti na mene, a ja to stvarno ne bih želeo.
a lijenog čovjeka u tri pm. da ja ću se sigurno naljutiti na tebe jer eto nismo se složili na forumu. jebate, nemam tvornicu živaca pa da uzmem nove kad ove potrošim.  dakle, samo za tebe *ide na tražilicu* post675931.html#p675931
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 20 kol 2016, 19:24 |
|
|
|
To je tebi bilo kačenje između nas dvojice!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 20 kol 2016, 19:30 |
|
|
pa nije izgledalo prijateljski. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 20 kol 2016, 19:43 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 20 kol 2016, 19:44 |
|
|
|
ma jok, znaš da sam ja ozbiljan čoek.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 21 kol 2016, 01:32 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Znam da si fan i GoT i Marco Polo pa ti je gušt da pečeš ljude u neizvesnosti, ali ajde nemoj da si baš toliki seronja i reci mi da je žensko. Žestoko bih se smorio pred neoborivim dokazom u suprotno.
Ne kontam kako nisi vidio da je to jedino mjesto gdje ispade muški rod, ostatak rečenice je bio u ženskom. Enivej, mogu potvrditi da ima ženski glas. Sve je krenulo jer mi Hercegovci idu na živce jer pričaju kroz nos, pa me ova htjela razuvjeriti. 10/10 personality a ostalo prepusti mašti, kokošinjac, rumena i neiskusna seljančica, valjanje u sijenu, velike seoske sise i svi ostali stereotipi.  Вронг Министре. Saџuri,Vuvuzela,Maja .... Nije rumena a nije ni sisata.Pre će biti vižljavo anoreksična seljanka muslimanskog ruralnog tipa.Usedelica sa smežuranom kožom na prstima.Prerano ostarela,ne negovana,težak seoski život u bih uzima danak.Manuelni rad. Posledice..karijes i prateće pojave.Lakirani nokti kriju ispucale jagodice prstiju sa cnkastim brazdama. Toliko od ... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 21 kol 2016, 01:38 |
|
|
KiM je napisao/la: KiM je napisao/la: Koji je Sayurin forum, da je posetim, posto ste je ishvalili da je 10/10 ? Da ponovim pitanje....otvaram farmu pilica i kokosaka, moze biti upravnica. Evo ti.Ja sam tu pod @Inkvizitor.Javi mi se slobodno kad dođeš. http://www.hrhb.info/forum.php
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 21 kol 2016, 02:13 |
|
|
chat nick je napisao/la: KiM je napisao/la: Da ponovim pitanje....otvaram farmu pilica i kokosaka, moze biti upravnica.
Evo ti.Ja sam tu pod @Inkvizitor.Javi mi se slobodno kad dođeš. http://www.hrhb.info/forum.php
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 21 kol 2016, 02:33 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7719 Lokacija: Сарај Чадор
|
|
Zlatni_liljiljan.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 21 kol 2016, 11:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
chat nick je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ne kontam kako nisi vidio da je to jedino mjesto gdje ispade muški rod, ostatak rečenice je bio u ženskom. Enivej, mogu potvrditi da ima ženski glas. Sve je krenulo jer mi Hercegovci idu na živce jer pričaju kroz nos, pa me ova htjela razuvjeriti. 10/10 personality a ostalo prepusti mašti, kokošinjac, rumena i neiskusna seljančica, valjanje u sijenu, velike seoske sise i svi ostali stereotipi.  Вронг Министре. Saџuri,Vuvuzela,Maja .... Nije rumena a nije ni sisata.Pre će biti vižljavo anoreksična seljanka muslimanskog ruralnog tipa.Usedelica sa smežuranom kožom na prstima.Prerano ostarela,ne negovana,težak seoski život u bih uzima danak.Manuelni rad. Posledice..karijes i prateće pojave.Lakirani nokti kriju ispucale jagodice prstiju sa cnkastim brazdama. A dobro, sve i da jeste tako, nije u izgledu sve, jelte.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 21 kol 2016, 16:41 |
|
|
Falu definitivno Inkivizitor i caproegime, malo za ravnotezu, ako se razumi hrvatski. 
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 21 kol 2016, 16:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
puntar2.0 je napisao/la: Falu definitivno Inkivizitor i caproegime, malo za ravnotezu, ako se razumi hrvatski.  Ko da nisi čuo za onu: Ako neće Muhamed brdu, hoće brdo Muhamedu! Znaš valjda gdje su.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 21 kol 2016, 16:58 |
|
|
|
Samo da te razumin, jel' mi to hoces dati do znanja da ti se maknen sa foruma?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 21 kol 2016, 17:03 |
|
|
|
Nipošto. Drag si mi (strong no homo). Samo kažem da ljudi imaju aktivan forum ako ti oni nedostaju (a ne neka želja da ovaj forum postane najžešća bojišnica globalnih hrvatsko-srpskih odnosa, a ne samo onih u BiH).
Na ovoj temi se dakle zazivaju ljudi koji su nestali bez traga (doduše iznimka je Sayuri ali ljudi imaju objektivnih razloga zašto ne žele ići kod nje).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 21 kol 2016, 17:12 |
|
|
|
Znas sto je meni najzanimljivije, Srbi dozivljavaju interes Srbije i RS kao jedan, Dodik laje protiv Hrvatske sve kao Vucic, a neki sa hrvatske strane su se ocito usrali reci i a. Kao da si Dodik moze priustiti ici u otvoreni sukob sa HDZ BiH, pa da mu oni ispri nosa sklope sporazume sa Muslimanima, pa tu je i Hrvatska.
Ne, ocito je nuzno drzati one najprimitivnije cetnicurine poput chat nick izpri nosa, koji mastaju kao Arkan o tome kako ce stici do Zagreba.
I to je kao srpsko-hrvatska bojisnica, cuvanje malo dostojanstva da ti uljez ne sere po glavi dok ti je u kuci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 21 kol 2016, 17:22 |
|
|
|
OK, imaš pravo na mišljenje, ali neću ništa promjeniti, bilo kakvi pritisci i žalbe (osim prijave posta, gdje je prijava legitimna) će imati suprotan učinak. Nikoga ne plaćam za boravak na forumu, niti ih silim na ostanak ovdje. A ljudi su ovdje baš zato jer ovdje ima različitih nacionalnosti i mišljenja (uz nešto dvorskih luda za malo začina).
Za vođenje foruma (uvažavajući nemogućnost da se uvijek pravovremeno reagira, kao i to da kriteriji nisu egzaktna znanost) moderatorima i sebi dajem 5+.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 21 kol 2016, 17:26 |
|
|
chat nick je napisao/la: KiM je napisao/la: Da ponovim pitanje....otvaram farmu pilica i kokosaka, moze biti upravnica.
Evo ti.Ja sam tu pod @Inkvizitor.Javi mi se slobodno kad dođeš. http://www.hrhb.info/forum.phpPogledao forum. Tolerira se neo ustasija integralizam.pogrom nad Srbima. Bedastoce razne. Bljak. Otpad moralni i talog ljudski. I ti si tam.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 21 kol 2016, 17:28 |
|
|
|
Fino, onda mi ne vrti oko nosa nebulozama poput hrvatsko srpske bojisnice i slicnoga, jer ti ocito odogovara struja koja tu i tamo popljuje RH, pa neka se i zvala chat nick.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 21 kol 2016, 17:34 |
|
|
|
Puntar najviše druka vredja poziva na nasilje. Pa kad je iznapusivan traži kao devojčica mater moderaturu da ga uzme pod skrb. Jadno i infantilno ponašanje. Ili jesi ili nisi. Lav ili ujkan. Ali budi čovek i muško. Istrpi ko junak šamaranje i na nogama. Stalno si u kutu grogiran. Suci će ti uskoro svirati brojanje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 21 kol 2016, 21:26 |
|
|
|
Dajem 100 darama za jednog Tutu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 21 kol 2016, 21:30 |
|
|
KiM je napisao/la: chat nick je napisao/la: Evo ti.Ja sam tu pod @Inkvizitor.Javi mi se slobodno kad dođeš. http://www.hrhb.info/forum.phpPogledao forum. Tolerira se neo ustasija integralizam.pogrom nad Srbima. Bedastoce razne. Bljak. Otpad moralni i talog ljudski. I ti si tam. Pokrij se usima, jado jadni, bijedo bijedna. Ti nekome prigovaras "bedastoce", a svaki drugi post ti poziva na protjerivanje Bosnjaka u Anadoliju i odstranjivanje "karcinoma/zaostavstine" osmanlija. I ti i guzni haveri ti kolubara i chat nick.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 21 kol 2016, 22:56 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Fino, onda mi ne vrti oko nosa nebulozama poput hrvatsko srpske bojisnice i slicnoga, jer ti ocito odogovara struja koja tu i tamo popljuje RH, pa neka se i zvala chat nick. Puntar sad ću da otvorim temu sa kojom ću ako je ne obriše moderaxija da te držim u stalnoj komi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 21 kol 2016, 23:43 |
|
|
chat nick je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Fino, onda mi ne vrti oko nosa nebulozama poput hrvatsko srpske bojisnice i slicnoga, jer ti ocito odogovara struja koja tu i tamo popljuje RH, pa neka se i zvala chat nick. Puntar sad ću da otvorim temu sa kojom ću ako je ne obriše moderaxija da te držim u stalnoj komi. Naravno da nećeš.Neću više da brišem tvoje spamanje,lakše mi te poslati na odmor.Zato,pamet u glavu!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|