|
|
Stranica: 35/41.
|
[ 1025 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 24 kol 2016, 15:58 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22048 Lokacija: među zvijezdama
|
Meni fali Zadar i Doc. Zbilja :(
A što se Celje tiče on je super lik, stvarno kul. Jednom sam bila nešto pretjerala u vezi njega i žao mi je bilo. Nije zapamtilo. Ako što radi sa ženama - djevojkama njegova stvar.
Slobodan je a ni one nisu maljoljetne.
Što se izgleda tiče nije uopće zadrigao niti bilo što drugo neugodno koju. Naprotiv.
I znam ga oko pet godina garant. Nijednu lošu ne mogu reći.
Svi imaju pravo upucavati se ženskom rodu.. pa ako prodje super. No celjo definitivno nije ni stalker ni pickopacenik.
Na inkvijevom forumu nijednoj djevojci nikad ništa loše nije rekao a ni bio napadan. A mogu potvrditi da je Stilka bašllijepa, pdv, kruška i ribi....
Dakle ako mu to cilj upucavao bi se davno virtualno. No visio je medju navijačima i sa capom po tim sportskim temama.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 24 kol 2016, 16:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43701 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
To ono ko na FB komentarima kada prijateljice komentiraju jedne drugoj, jesi swatka, mwa, joj ljepote it.
Ti meni vojvodo, ja tebi serdare.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 24 kol 2016, 16:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62837 Lokacija: DAZP HQ
|
Di su SDB i Zadar? Dobro, imam Zadrov broj, mogu i pitat, ali zna li itko bez da ulažem napor?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 24 kol 2016, 17:04 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8017 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
dudu je napisao/la: Di su SDB i Zadar? Dobro, imam Zadrov broj, mogu i pitat, ali zna li itko bez da ulažem napor? valjda su u kampanji... 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 25 kol 2016, 09:57 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: To ono ko na FB komentarima kada prijateljice komentiraju jedne drugoj, jesi swatka, mwa, joj ljepote it.
Ti meni vojvodo, ja tebi serdare. To nije istina. Stilijana je vanredno lijepa djevojka. Pametna i uspješna. Pdv bi te izula iz cipela u tvojoj struci. O izgledu da ne govorim. Kruleta i Ribi poznaješ .. tako da nemam ja što kome ovdje prodavati. Mislim da sam u nekom prošlom životu bila muškog roda, volim lijepe žene  A možda još i eksperimentiram sa seksualnosti :P Uglavnom, hoću demantirati Celjin odnos prema ženskom puku. Da navodno misli okoristiti se išao bi na mladju forumsku populaciju a ne stariju. Upotrijebi logiku :) primijeni svoj slučaj.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 25 kol 2016, 10:00 |
|
|
kiler je napisao/la: dudu je napisao/la: Di su SDB i Zadar? Dobro, imam Zadrov broj, mogu i pitat, ali zna li itko bez da ulažem napor? valjda su u kampanji...  Ako se Doc vrati staviću u avatar par dana sliku u kupaćem. Obećavam  A zadra imam na tel takodjer :) Dakle bila kampanja ili ne. :P G.SDB ima obveza. Doći će :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 25 kol 2016, 10:58 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ako se Doc vrati staviću u avatar par dana sliku u kupaćem. Obećavam  Kupaći je širok pojam, npr 
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 25 kol 2016, 16:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43701 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: To ono ko na FB komentarima kada prijateljice komentiraju jedne drugoj, jesi swatka, mwa, joj ljepote it.
Ti meni vojvodo, ja tebi serdare. To nije istina. Stilijana je vanredno lijepa djevojka. Pametna i uspješna. Pdv bi te izula iz cipela u tvojoj struci. O izgledu da ne govorim. Kruleta i Ribi poznaješ .. tako da nemam ja što kome ovdje prodavati. 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 25 kol 2016, 16:56 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
dobro si ih opisao. ajd znamo da je kruška lijepa, ribice se ne sjećam, osim crvene kose. nek se pokaže. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 25 kol 2016, 16:59 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: dobro si ih opisao. ajd znamo da je kruška lijepa, ribice se ne sjećam, osim crvene kose. nek se pokaže.  Do want!
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 25 kol 2016, 16:59 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: To ono ko na FB komentarima kada prijateljice komentiraju jedne drugoj, jesi swatka, mwa, joj ljepote it.
Ti meni vojvodo, ja tebi serdare. To nije istina. Stilijana je vanredno lijepa djevojka. Pametna i uspješna. Pdv bi te izula iz cipela u tvojoj struci. O izgledu da ne govorim. Kruleta i Ribi poznaješ .. tako da nemam ja što kome ovdje prodavati. Mislim da sam u nekom prošlom životu bila muškog roda, volim lijepe žene  A možda još i eksperimentiram sa seksualnosti :P Uglavnom, hoću demantirati Celjin odnos prema ženskom puku. Da navodno misli okoristiti se išao bi na mladju forumsku populaciju a ne stariju. Upotrijebi logiku :) primijeni svoj slučaj. Uuuh, gadno, PDV bi Minstra izula, dakle Ministre to ti je kao da ti je rakla kako bi te " protein" izuo. Daj SD ne fantazitraj, mos kakv je da je, neki k o ekonomiji ipak zna, ja sam ga čak za savjete pitao .
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 25 kol 2016, 17:05 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: dobro si ih opisao. ajd znamo da je kruška lijepa, ribice se ne sjećam, osim crvene kose. nek se pokaže.  Do want! vidio si okice (na onoj fotki iz djetinjstva), ja sam zapamtila kosu...znaš put do njenog inboxa. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 25 kol 2016, 17:11 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: To nije istina. Stilijana je vanredno lijepa djevojka. Pametna i uspješna. Pdv bi te izula iz cipela u tvojoj struci. O izgledu da ne govorim. Kruleta i Ribi poznaješ .. tako da nemam ja što kome ovdje prodavati. Mislim da sam u nekom prošlom životu bila muškog roda, volim lijepe žene  A možda još i eksperimentiram sa seksualnosti :P Uglavnom, hoću demantirati Celjin odnos prema ženskom puku. Da navodno misli okoristiti se išao bi na mladju forumsku populaciju a ne stariju. Upotrijebi logiku :) primijeni svoj slučaj. Uuuh, gadno, PDV bi Minstra izula, dakle Ministre to ti je kao da ti je rakla kako bi te " protein" izuo. Daj SD ne fantazitraj, mos kakv je da je, neki k o ekonomiji ipak zna, ja sam ga čak za savjete pitao . SD je preširoko postavila biznis/ekonomiju. To je toliko široko polje da je itekako moguće da postoji neko ko je vrhunski u nekoj uskoj specijalizaciji. Uzmimo npr nekoga računovođu specijalistu za transferne cijene a koji radi za PwC. U svakom slučaju, divota je čuti da pametne, obrazovane i uspješne žene također forumaše.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 25 kol 2016, 17:12 |
|
|
hrvatska ekonomija... how yes no.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 25 kol 2016, 17:21 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Do want!
vidio si okice (na onoj fotki iz djetinjstva), ja sam zapamtila kosu...znaš put do njenog inboxa.  Znaš ono kad si loš/zao, ali opet dovoljno dobar da ne želiš loše utjecati na neku dobricu. 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 25 kol 2016, 17:24 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: vidio si okice (na onoj fotki iz djetinjstva), ja sam zapamtila kosu...znaš put do njenog inboxa.  Znaš ono kad si loš/zao, ali opet dovoljno dobar da ne želiš loše utjecati na neku dobricu.  jesam li ti rekla da ne znaš procijeniti ljude? 
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 25 kol 2016, 19:20 |
|
|
Moj dobri duh i dalje lebdi nad forumom. Pozdrav svima kojima sam falio na forumu, naročito gospodinu Carmillu Šešelju, amiđi, a i gospođi Kseniji.
Ja sam se oženio prije dva mjeseca i ne mogu više bit toliko aktivan na forumu jer imam drugih obaveza. Poyy.
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Ziv je Tuta.. Postano: 25 kol 2016, 19:29 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
...umro nije!  Dobro dosao nazad! Cestitke!
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 25 kol 2016, 19:36 |
|
|
čestitke i od mene. i sućut gospođi. 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 25 kol 2016, 20:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62837 Lokacija: DAZP HQ
|
Ti meni vojvodo, ja tebi serdare. To nije istina. Stilijana je vanredno lijepa djevojka. Pametna i uspješna. Pdv bi te izula iz cipela u tvojoj struci. O izgledu da ne govorim. Kruleta i Ribi poznaješ .. tako da nemam ja što kome ovdje prodavati. Mislim da sam u nekom prošlom životu bila muškog roda, volim lijepe žene  A možda još i eksperimentiram sa seksualnosti :P Uglavnom, hoću demantirati Celjin odnos prema ženskom puku. Da navodno misli okoristiti se išao bi na mladju forumsku populaciju a ne stariju. Upotrijebi logiku :) primijeni svoj slučaj. Daj me podsjeti, je li Stiliana iz Posušja ili je bila Red Sonja, znam da sam jednom solo sjeo na kavu u Posušje i javio se nekom da navrati na kavu. Ispostavilo se da je bila u tom bircu pola sata ranije. Eh moje sudbine, niti sam u Posušju dogovorio date, niti sa zlatnom ribicom svojevremeno, sve me odbile, a nemaju pojma šta su propustile. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 25 kol 2016, 21:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
KiM je napisao/la: Koji je Sayurin forum, da je posetim, posto ste je ishvalili da je 10/10 ? A tek kakav ajvar pravi. Ajmeeee. Pisala je i da voli footjob. Di je Fate?
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
chat nick
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 26 kol 2016, 04:01 |
|
|
Tuta je napisao/la: Moj dobri duh i dalje lebdi nad forumom. Pozdrav svima kojima sam falio na forumu, naročito gospodinu Carmillu Šešelju, amiđi, a i gospođi Kseniji.
Ja sam se oženio prije dva mjeseca i ne mogu više bit toliko aktivan na forumu jer imam drugih obaveza. Poyy. Znači sad jedeš med. Javi kad dođeš do onog drugog dela u kaci. 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 26 kol 2016, 09:14 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kad vidim ovu temu skužim da mi nijedan forumaš ne nedostaje. Bezvezna virtuala i ljudi koje nikad u životu neću sresti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 26 kol 2016, 09:28 |
|
|
@pdv dušo dobro došla prvo :* šaljem puno, punoooo!
A ne bi citirala cijeli zabin post ni tvoj odgovar... kako god bilo ja u vezi vas stojim iza svog mišljenja. To već znaš.
@žaba, ti bi se kao relativno obrazovan čovjek trebao zapitati zašto se ne uklapa tvoja superiorna ličnost ni na jedan forum. Ti možda nisi loša osoba ali definitivno imaš problema u komunikaciji.
Što se tiče tog izazova koji sam bacila Ministru, kako je pdv bolja od njega, ja njega dovoljno poznajem i znam da voli takve žene. Obrazovane, pametne i atraktivne.
Nije uopće bilo do usporedbe njihove stručnosti. Ne budi bukvalac.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 26 kol 2016, 09:30 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ko je sad ta "pdv" ? Čisto da znam ko će mi "nedostajati".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|