|
|
Stranica: 3/10.
|
[ 230 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
sivi vuk
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 13 kol 2017, 22:16 |
|
|
Ohohohohahahahaha..
_________________ "Ovdje mjenjamo žive za žive, a mrtve za mrtve".
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 13 kol 2017, 22:28 |
|
|
Sa mačkama ja niježno, a i do odrezivanja mi nije. 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 16 kol 2017, 19:15 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21655 Lokacija: među zvijezdama
|
Vladek, moj poziv se odnosio isključivo na kaVu u Brčkom. Kad budem nudila još nešto uz to naglasiću. Budi siguran da tvoje seksualne usluge nisam trebala  Uglavnom, poziv na KaVu sam uputila i raji i ZG. I hvala mom Zadru dragom što je uvjek "tu" čak i kad ne može :*
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
sivi vuk
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 16 kol 2017, 19:35 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Sa mačkama ja niježno, a i do odrezivanja mi nije.  Pažljivo poslušaj.. https://youtu.be/lrLoNm9naB8
_________________ "Ovdje mjenjamo žive za žive, a mrtve za mrtve".
|
|
Vrh |
|
 |
KiM
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 17 kol 2017, 00:07 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Vlado odreži ga i baci mačkama.  3 zene kupuju krastavac, jedna trazi dug i debeo, druga mali i sitniji, treca ce "meni treba za salatu". Vladek je propustio da recne kais sa jos jednim "trofejom".
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
 |
Kačamak
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 17 kol 2017, 00:47 |
|
|
I posle se pitaš što ti ne daju na Politiku vidi šta si napiso.Isuse..
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 17 kol 2017, 01:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 81015 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
KiM ima suptilan humor kojeg ne razumije svatko.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 17 kol 2017, 16:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Nisam ni ja još bio na kavi sa bilo kojom forumašicom.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
KiM
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 17 kol 2017, 16:07 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nisam ni ja još bio na kavi sa bilo kojom forumašicom. Mislim da te ZGabi zorno ocekuje, kada odes u Zg. Da izgladite nesporazume.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 17 kol 2017, 16:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
U Zegayu sam svakih 15 godina, tako da Zgabi 2030. i neke mogu samo odnijeti kilo naranči u starački dom.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
KiM
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 17 kol 2017, 16:27 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: U Zegayu sam svakih 15 godina, tako da Zgabi 2030. i neke mogu samo odnijeti kilo naranči u starački dom. Zar je toliko "mlada", da ce uskoro mirovinu provesti u starackom domu. A bari mlade forumase, "mladom krvcom, da podmladi stare zile".
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 17 kol 2017, 16:40 |
|
|
KiM je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: U Zegayu sam svakih 15 godina, tako da Zgabi 2030. i neke mogu samo odnijeti kilo naranči u starački dom. Zar je toliko "mlada", da ce uskoro mirovinu provesti u starackom domu. A bari mlade forumase, "mladom krvcom, da podmladi stare zile". Transfuzija mlade krvi doista podmlađuje, znanstveno dokazano. Bogataši u silicijskoj dolini redovno idu na booster tretmane.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 17 kol 2017, 17:37 |
|
|
Dragi Kime, Želji na domaćem terenu, a ni u gostima, ne zabija nikad brčansko Jedinstvo. Upamti  Ni Zrinjski čak. Šaban liga je šaban liga. Momentalno se možda izdigne poput Zrinje, ali hebeš to kad tradicija nedostaje. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 17 kol 2017, 17:46 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nisam ni ja još bio na kavi sa bilo kojom forumašicom. Trebao si zvati Bivšem Željovcu bilo bi merak zabiti gol i u onoj neumskoj bari u koju si izdajnički pobjegao. Ali ne smiješ 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
KiM
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 17 kol 2017, 17:57 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: KiM je napisao/la: Zar je toliko "mlada", da ce uskoro mirovinu provesti u starackom domu.
A bari mlade forumase, "mladom krvcom, da podmladi stare zile". Transfuzija mlade krvi doista podmlađuje, znanstveno dokazano. Bogataši u silicijskoj dolini redovno idu na booster tretmane. Ja sam od "dobrog vojaka Svejka" baniran na tjedan dana. Jer se on utripovao da je neki "vitez Koja", koji brani cast doticne gospodicne. Posto su ti tretmani "krvi" ??? Malo vampirski. Jel po litri, deki ili tretmanu, ide placanje.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 17 kol 2017, 18:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61292 Lokacija: DAZP HQ
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nisam ni ja još bio na kavi sa bilo kojom forumašicom. amater. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 17 kol 2017, 18:24 |
|
|
KiM je napisao/la: Ja sam od "dobrog vojaka Svejka" baniran na tjedan dana. Jer se on utripovao da je neki "vitez Koja", koji brani cast doticne gospodicne.
Sljedeći put trajno. Jer Kačamak više i ti malo manje pišete gadosti, trujete forum, koji čitaju i djeca i ozbiljniji ljudi. Tako da... 
|
|
Vrh |
|
 |
KiM
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 17 kol 2017, 18:29 |
|
|
Ajde postavi te "moje gadosti", da ih opciliste "analizira". Neznam sto sam ti osobno skrivil, da se na mene lecis, ali ok.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 17 kol 2017, 18:50 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17438 Lokacija: יום טוב
|
KiM je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nisam ni ja još bio na kavi sa bilo kojom forumašicom. Mislim da te ZGabi zorno ocekuje, kada odes u Zg. Da izgladite nesporazume. zadnj put - pred tjedan dana - kad si me spominjao, dobio si sedmodnevni odmor na ledu. pa se ti kliži i dalje. a vidim da si štopao kad ističe 7. dan, da dotrčiš ovamo i istreseš još svojih budalaština. to što si ti poremećen i isfrustriran, nije moj problem, zato me se okani. pričam s kim hoću, o čemu hoću, a ti odbij od mene. niti koga zanima tvoje mišljenje niti te pita za zdravlje.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 17 kol 2017, 20:05 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 17 kol 2017, 22:05 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7654 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Dragi Kime, Želji na domaćem terenu, a ni u gostima, ne zabija nikad brčansko Jedinstvo. Upamti  Ni Zrinjski čak. Šaban liga je šaban liga. Momentalno se možda izdigne poput Zrinje, ali hebeš to kad tradicija nedostaje.  neka,neka...napravit ćemo i mi konačno taj eVropski iskorak kojeg nam obećavaju svako ljeto... kad-tad... 
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 18 kol 2017, 09:25 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nisam ni ja još bio na kavi sa bilo kojom forumašicom. Trebao si zvati Bivšem Željovcu bilo bi merak zabiti gol i u onoj neumskoj bari u koju si izdajnički pobjegao. Ali ne smiješ  Bit će dana za megdana.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 18 kol 2017, 09:28 |
|
|
dudu je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nisam ni ja još bio na kavi sa bilo kojom forumašicom. amater.  Dobro, ti si harao po forum.hr, koliko sam vidio tu je zanimljiva ponuda. Još se sjećam fotke neke plavke iz Begeja koju su postali na HB. Ja sam više orijentiran na Facebook (što se tiče online platformi).
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 18 kol 2017, 15:46 |
|
|
Mini dušo ja tvoj idući dolazak u EU vidim kao scenu iz onog Breninog filma. Mene nema u scenariju  Iskačeš iz helikoptera, a mlada čeka na hercegovačkom kamenjaru. Trčite začaš do Medjugorja i vjenčanje. Onda opet helikopter do slavlja u nekom hotelu u Dubrovniku 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 18 kol 2017, 15:48 |
|
|
I plavojku sa foruma hr je Grunf - domovine sin "poharao". ..nije dudu. Provjereno!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 30 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|