|
|
Stranica: 9/13.
|
[ 307 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Real gone
|
Naslov: Re: IZBOR NAJFORUMAŠA HB.ORG Postano: 22 lip 2012, 01:00 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: IZBOR NAJFORUMAŠA HB.ORG Postano: 22 lip 2012, 01:03 |
|
Pridružen/a: 30 stu 2010, 10:05 Postovi: 1654 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Real gone je napisao/la: Ma ne verujem. Zna i dudu da nadolaze mlađe snage, on je već manje-više priženjen  Isteka mu rok upotrebe 
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: IZBOR NAJFORUMAŠA HB.ORG Postano: 22 lip 2012, 01:03 |
|
|
Glasajte za Zadru, uvik je dobro imati veze u visokoj politici. Zadro, ako mi triba ubrzena gradjevinska dozvola, nazvat cu te.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: IZBOR NAJFORUMAŠA HB.ORG Postano: 22 lip 2012, 01:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60760 Lokacija: DAZP HQ
|
Đipalo Junuz je napisao/la: Glasa, a oćel se dudu naljutit što sam kliknio mrshu, ja sam baš slab na žepčake i komušance, boljih ljudi i većih bećara nema  ma nema beda osim sto necemo vise financirat HERAu. : D
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: IZBOR NAJFORUMAŠA HB.ORG Postano: 22 lip 2012, 01:20 |
|
Pridružen/a: 30 stu 2010, 10:05 Postovi: 1654 Lokacija: Herceg-Bosna
|
dudu je napisao/la: Đipalo Junuz je napisao/la: Glasa, a oćel se dudu naljutit što sam kliknio mrshu, ja sam baš slab na žepčake i komušance, boljih ljudi i većih bećara nema  ma nema beda osim sto necemo vise financirat HERAu. : D
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: IZBOR NAJFORUMAŠA HB.ORG Postano: 22 lip 2012, 03:54 |
|
|
http://www.zabranjeni.url/pino-giergia-i-b ... -/1036728/Zbog sumnje da su državni proračun i mirovinske fondove oštetili za 17 milijuna kuna, zadarska policija kazneno je prijavila Giuseppea Pina Giergiju, slavnog košarkaša i nekadašnjega sportskog direktora KK Zadar te Dina Perovića, predsjednika Kluba u drugoj polovici 2009. godine. A evo kako se financiraju naši lepotani.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: IZBOR NAJFORUMAŠA HB.ORG Postano: 22 lip 2012, 09:45 |
|
|
dudu - jos nije prerastao djecacku razigranost, nema zlobe, drag i simpa, nemoguce ga je ne voljeti :) MRSHO - humanista, patriota, najbolji primjer BiH dijaspore na forumu.( osoba za primjer ) Bobovac- opasan, pametan, na momente arogantan sto daje poseban sarm njegovim upisima.
Ministry of Sound - vitez sa "neprobojnim oklopom" odmjeren i distanciran.ispod "oklopa "krije dobru dusu i srce. Robbie MO - pametan, odmjeren i arogantan s vremena na vrijeme Ibar - dobra neopterecena duša Mar-kan - pošten, pravedan, ljubazan i doslijedan u stavovima. Zadar1993 - mjesavina najboljih osobina dudu-a i Robija.Pametan i odmjeren, drag i sarmantan. bumbar92 - direktan i jasan, cvrstog stava i izuzetno kritican.
G. Aga - ravnogorac cvrstih stavova koji ne odstupa ni milimetra. DžoniBG - dvolican, bez izgradjenog stava i cvrstine licnosti... lako se prepusta najnizim porivima i otkriva mracnu stranu svoje licnosti. jagnjeća brigada - dobar, neopterecen, pomalo naivan i uhvaćen u mrežu velikosrpstva na forumu Lebowski - super osoba, zdravih pogleda i doslijedan u stavovima
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: IZBOR NAJFORUMAŠA HB.ORG Postano: 22 lip 2012, 10:16 |
|
|
BBC - saljivi provokatirski medonja :) lider30 - dobro informiran, prosrpski orijentiran, voli zenske osobe čiji mi je stajling ponekad upitan :) osa - umjereni stavovi, otvoren za kompromis. mario_cro - drustven, dobrodusan i bez oredrasuda Glava - vjerovatno forum posjecuje pod " dopingom " i to upitnog kvaliteta. Hroboatos - iskljuciv no informiran i interesantan. Naša Kvačica - zanimljiv, pametan, otvoren za kompromise i dogovore. Junuz Djipalo - neshvacena dobricina velikog srceTa, pa ga često napadaju oni kojima ne odgovara sarolikost njegovog politickog stava. Aztec - mlad i podvodljiv Croat - sportski ekspert i odlicno oko za zgodne i zanimljive zene ( po slikama 10/10) Man in Black - igrač iz " sjene ", pametan, obavijesten i cvrstih zivotnih stavova. pessimus dux - obrazovan, elokventan prosrpski orijentiran. Ja ne mogu nikog opisati jednom rijecju, te su ovo moja licna zapazanja i postovi slice na one na temi " sto mislite o forumasu iznad ".No i ovdje dajemo glasove na osnovu osobina kandidata, pa je logično i iznijeti misljenje o ponudjenim osobama iz ankete. Pod arogancijom podrazumijevam gordost, oholost i sl :) A ne neku patolisku potrebu dokazivanja 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: IZBOR NAJFORUMAŠA HB.ORG Postano: 22 lip 2012, 10:57 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
doc je napisao/la: http://www.zabranjeni.url/pino-giergia-i-bivsi-predsjednik-perovic-kazneno-prijavljeni-zbog-utaje-17-milijuna-/1036728/
Zbog sumnje da su državni proračun i mirovinske fondove oštetili za 17 milijuna kuna, zadarska policija kazneno je prijavila Giuseppea Pina Giergiju, slavnog košarkaša i nekadašnjega sportskog direktora KK Zadar te Dina Perovića, predsjednika Kluba u drugoj polovici 2009. godine.
A evo kako se financiraju naši lepotani. Jednog od ove dvojice znam, osobno, čovik zbunjena poštenjačina. Ne zna di se nalazi a kamoli da bi znao di su pare i kako ih malo potegnuti za sebe . Di njega našli ovi USKOKovci  ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: IZBOR NAJFORUMAŠA HB.ORG Postano: 22 lip 2012, 11:00 |
|
|
dudu je napisao/la: Đipalo Junuz je napisao/la: Glasa, a oćel se dudu naljutit što sam kliknio mrshu, ja sam baš slab na žepčake i komušance, boljih ljudi i većih bećara nema  ma nema beda osim sto necemo vise financirat HERAu. : D DAZP će raskrstiti s HERAom onda kada više ne budu korisni tj. po formiranju Trećeg, ne prije  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: IZBOR NAJFORUMAŠA HB.ORG Postano: 22 lip 2012, 11:04 |
|
|
@emt puno zujiš malo meda daješ iliti puno pišeš, nikako ne glasuješ. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: IZBOR NAJFORUMAŠA HB.ORG Postano: 22 lip 2012, 11:05 |
|
|
MRSHO je napisao/la: HERA Sesvete-Dubrava pokriva taj reon pa mi dojavljuju  Imamo Zadrove kompromitirajuće fotografije, ali to ćemo pametno upotrijebit. Prilikom raznih lobiranja pri HDZ-u RH... To su one fotke iz lova sa pukovnikom i brigandim generalom  ? Ne bih rekao da su kompromitirajuće, nismo (taj put) lovili sa određenim generalima, niti sam ja propucao pukovnika u donji dio leđa sa sačmom  .
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: IZBOR NAJFORUMAŠA HB.ORG Postano: 22 lip 2012, 11:10 |
|
|
dudu je napisao/la: @emt puno zujiš malo meda daješ iliti puno pišeš, nikako ne glasuješ.  Znas da sam konfliktna, moram glasati za administraciju.Koji su najopasniji moderatori ?Robi, Bumbar i lider ? Robiju ću dva glasa, on mi je jedini lijepio upozorenja 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: IZBOR NAJFORUMAŠA HB.ORG Postano: 22 lip 2012, 11:12 |
|
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: @emt puno zujiš malo meda daješ iliti puno pišeš, nikako ne glasuješ.  Znas da sam konfliktna, moram glasati za administraciju.Koji su najopasniji moderatori ?Robi, Bumbar i lider ? Robiju ću dva glasa, on mi je jedini lijepio upozorenja  e vidiš, zabranjujem ti da daš glas Robbiju i Ministru, svim ostalim možeš. vidim li 10 pored ijednog od ova dva imena gotova si. I will hunt you down. 
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: IZBOR NAJFORUMAŠA HB.ORG Postano: 22 lip 2012, 11:15 |
|
|
Ministra sto se tice, budi siguran da glas nece dobiti.Moj lokalni patriotizam je pokopan onog trenutka, kad je za najforumasicu izabrao seherzadu ( sarajevsku ostrokondzu ) i Irmu ( sexy mahalusu )
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: IZBOR NAJFORUMAŠA HB.ORG Postano: 22 lip 2012, 11:17 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Jednog od ove dvojice znam, osobno... Tako mlad, a već upleten u mutne radnje. 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: IZBOR NAJFORUMAŠA HB.ORG Postano: 22 lip 2012, 11:20 |
|
|
emt je napisao/la: Ministra sto se tice, budi siguran da glas nece dobiti.Moj lokalni patriotizam je pokopan onog trenutka, kad je za najforumasicu izabrao seherzadu ( sarajevsku ostrokondzu ) i Irmu ( sexy mahalusu ) 
|
|
Vrh |
|
 |
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: IZBOR NAJFORUMAŠA HB.ORG Postano: 22 lip 2012, 11:41 |
|
|
Đžaba vam, jedan je Novem.
|
|
Vrh |
|
 |
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: IZBOR NAJFORUMAŠA HB.ORG Postano: 22 lip 2012, 11:43 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: doc je napisao/la: http://www.zabranjeni.url/pino-giergia-i-bivsi-predsjednik-perovic-kazneno-prijavljeni-zbog-utaje-17-milijuna-/1036728/
Zbog sumnje da su državni proračun i mirovinske fondove oštetili za 17 milijuna kuna, zadarska policija kazneno je prijavila Giuseppea Pina Giergiju, slavnog košarkaša i nekadašnjega sportskog direktora KK Zadar te Dina Perovića, predsjednika Kluba u drugoj polovici 2009. godine.
A evo kako se financiraju naši lepotani. Jednog od ove dvojice znam, osobno, čovik zbunjena poštenjačina. Ne zna di se nalazi a kamoli da bi znao di su pare i kako ih malo potegnuti za sebe . Di njega našli ovi USKOKovci  ? Tako će i tebe nać-" čuvaj leđa"- netko mora podnit žrtvu. 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: IZBOR NAJFORUMAŠA HB.ORG Postano: 22 lip 2012, 11:44 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Jednog od ove dvojice znam, osobno... Tako mlad, a već upleten u mutne radnje.  Ma jok, znam ga jer smo se par puta našli na istoj večeri, čovjek je zbunjen skroz, nemam ideje kako bi on mogao biti dugoprstić .
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: IZBOR NAJFORUMAŠA HB.ORG Postano: 22 lip 2012, 11:44 |
|
|
Crvena Sonja je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Jednog od ove dvojice znam, osobno, čovik zbunjena poštenjačina. Ne zna di se nalazi a kamoli da bi znao di su pare i kako ih malo potegnuti za sebe . Di njega našli ovi USKOKovci  ? Tako će i tebe nać, čuvaj leđa, netko mora podnit žrtvu.  Ha ha 
|
|
Vrh |
|
 |
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: IZBOR NAJFORUMAŠA HB.ORG Postano: 22 lip 2012, 11:47 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: MRSHO je napisao/la: HERA Sesvete-Dubrava pokriva taj reon pa mi dojavljuju  Imamo Zadrove kompromitirajuće fotografije, ali to ćemo pametno upotrijebit. Prilikom raznih lobiranja pri HDZ-u RH... To su one fotke iz lova sa pukovnikom i brigandim generalom  ? Ne bih rekao da su kompromitirajuće, nismo (taj put) lovili sa određenim generalima, niti sam ja propucao pukovnika u donji dio leđa sa sačmom  . Pricjednik K. u lovu.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: IZBOR NAJFORUMAŠA HB.ORG Postano: 22 lip 2012, 11:48 |
|
|
dudu-poklapač, ekspert za cifre mrsho-previše neurozan i osjetljiv na neka pitanja bobovac-ozbiljan čovjek ministar-radi svoj posao, distanciran, umjeren robbie MO-razočaran u muslimane ibar-često mijenja stavove markan-veliki vjernik zadar-duduov i mrshin drug, voli poklapanja bumber-ima opasan avatar i antikomunista bbc-uporan i zna svašta, dobro koristi google lider-miješam ga sa osom osa-miješam ga sa liderom mario-prezaposlen glava-varira hroboatos-nisam primjetio da piše otkad sam tu naša kvačica- liči na misnistra junuz-glavni aztec-sarajlijica croat-zna često staviti loše ženske ali izvlači ga kvantitet mib-ozbiljan, stavljam ga u isti koš sa mrshom i bobovcem, valjda što su sličnih godina pessimus-djeluje pismen, vjernik aga-vješt sa riječima, duhovit dzoni-posvećen forumu i detaljima jagnje-mislio sam da je mnogo stariji na osnovu upisa
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: IZBOR NAJFORUMAŠA HB.ORG Postano: 22 lip 2012, 11:49 |
|
|
Crvena Sonja je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: To su one fotke iz lova sa pukovnikom i brigandim generalom  ? Ne bih rekao da su kompromitirajuće, nismo (taj put) lovili sa određenim generalima, niti sam ja propucao pukovnika u donji dio leđa sa sačmom  . Pricjednik u lovu..  Eh jbg. da nisu predane ovlasti za istraživanje i suđenje nad slučajevima koji su se dogodili tokom Oluje i Bljeska sa RH na Hag tamo 2001.g. danas bi i on išao s nama . Mada virujem da se Ante vraća doma za godinu dana maks.
|
|
Vrh |
|
 |
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: IZBOR NAJFORUMAŠA HB.ORG Postano: 22 lip 2012, 11:53 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Crvena Sonja je napisao/la: Pricjednik u lovu..  Eh jbg. da nisu predane ovlasti za istraživanje i suđenje nad slučajevima koji su se dogodili tokom Oluje i Bljeska sa RH na Hag tamo 2001.g. danas bi i on išao s nama . Mada virujem da se Ante vraća doma za godinu dana maks. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|