HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 01 ožu 2026, 04:35.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 443 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune...
PostPostano: 07 vel 2013, 20:38 

MRSHO je napisao/la:
SarajkaDjevojka je napisao/la:
U patriotu bi ja tebe pretvorila.A znaš da nemam romantičarskih primisli u vezi religije :)

Ma religija gor-dol. Čisto radi tradicije i da ispoštujem dudu-ov poklapateljski kvorum. :zubati

da bi uspio u tome moraš u prva dva dana kad se željezo kuje bar jednom pogazit u sve što vjeruješ da joj se uvučeš pod kožu. tako npr. možeš izlazeći ispod tuša pjevušit ili zviždat melodiju Ajmo Bosno Bosno, a da toga šatro nisi svjestan. ako je Srpkinja, onda dokazano pali s Marš na Drinu. :D

Vrh

PostPostano: 07 vel 2013, 20:39 

Melcher je napisao/la:
Jebo ti mene ako je to sto si napisao istina. :kava

Amra ti je ustvari emt samo bez diplome pravnog fakulteta iz Kaknja :zubati

Lem Jelid Ve Lem Juled
Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad

Vrh

PostPostano: 07 vel 2013, 20:42 

jel istina da muslimanke preferiraju vođenje ljubavi prvo normalno, a onda u pičku?

Vrh

PostPostano: 07 vel 2013, 20:42 

vidim ovdje mnogo braće koja su skrenula s pravog puta.

Vrh

PostPostano: 07 vel 2013, 20:43 

dudu je napisao/la:
jel istina da muslimanke preferiraju vođenje ljubavi prvo normalno, a onda u pičku?

Vuces me za jezik da ti se najebem sto sta, no ipak cu prepustiti bratu ljiljanu da te malo ohladi, onako kako samo on to zna.

Vrh

PostPostano: 07 vel 2013, 20:45 

Ovi što si im pra-pra-pra-pra neki bili Stojani i Jovani da se malo smire, nije red.

Vrh

PostPostano: 07 vel 2013, 20:48 

dudu je napisao/la:

Iz povjerljivih izvora smo saznali da je "tvoja" Mara rutava i da preferira iskljuchivo egzotichni penis glans bez prepucija Estagfirullah!

Lem Jelid Ve Lem Juled

Vrh

PostPostano: 07 vel 2013, 21:31 

zlatni_ljiljan je napisao/la:
Iz povjerljivih izvora smo saznali da je "tvoja" Mara rutava i da preferira iskljuchivo egzotichni penis glans bez prepucija Estagfirullah!

Taman sam pomislio da si se totalno posvetio Bogu i presao u neku vrstu celibata... :zubati

Ali sexualno-analne igrice su uvek bile jace... :zubati

Lijo, ja sam napisao da si se vratio sa hadza... ako nije tako, sta bi odjednom, jel neka frka...

Vrh

PostPostano: 07 vel 2013, 21:38 

@ljiljan

ta ćeš ti, pa svi znaju da si seka persa, ne znam samo kako Alah gleda na to.

Vrh

PostPostano: 07 vel 2013, 21:38 

Mogu reći samo da je ovo jedan od puteva za pakao u životu. Jako poremećene ličnosti mogu sebi dopustiti ulazak u takve avanture.

Vrh

PostPostano: 07 vel 2013, 21:40 

DzoniBG je napisao/la:
zlatni_ljiljan je napisao/la:

Taman sam pomislio da si se totalno posvetio Bogu i presao u neku vrstu celibata... :zubati

Ali sexualno-analne igrice su uvek bile jace... :zubati

Lijo, ja sam napisao da si se vratio sa hadza... ako nije tako, sta bi odjednom, jel neka frka...

Burazeru ne mozes sa ovim dziberima nikako drugacije, samo me na grijeh navode :zubati sve je to boranija burke :wink

apropo duhovnosti, na pravom sam putu ,ne pijem ,ne cinim zinaluk vise ,pokajem se kad slucajno pogledam u tudju zenu,pokusavam biti bolji covjek :wink

Lem Jelid Ve Lem Juled

Vrh

PostPostano: 07 vel 2013, 22:07 

Melcher je napisao/la:
Jebo ti mene ako je to sto si napisao istina. :kava

A istina je, ne vidim zašto ne bi bilo istina, nije valjda da smatraš da u Sarajevu nema muslimanki koje ni pod koju cijenu ne žele hodati sa Hrvatima?? To bi značilo da je Sarajevo 100% aparhejdski grad bez presedana igdje do Ryada!
Uostalom, nemoj biti ljut prema takvim djevojkama. Ako ti se gade takve što bi tek rekao za one koje vise po sarajevskim kafićima i taru se ko foke bez obzira na vjeru i naciju, samo ako imaš love?

Vrh

PostPostano: 07 vel 2013, 23:57 

Bobovac je napisao/la:
Imao sam i ja jednu u Sarajevu... 2008 godine sam više mjeseci boravio u tom gradu nekim svojim poslovima. I upoznam jednu Amru iz Vogošće, kolegicu pravnicu, radila je u jednom ministarstvu... bila je jako vesela, uvijek nasmijana, puna duha, humora i dobrote... stvarno je bila posebna... :)
I što je najzanimljivije nisam se ja njoj nabacivao već ona meni. Dobro, ispočetka mi nije znala ni ime, znala me iz viđenja, pa onda mi jednom reče, ja sam Amra. Rekoh joj ja svoje ime, a sve gledam u nju, kako će reagirati kada ga čuje, mislim se sve. - Sigurno misli da sam musliman, vidjećeš sad kako će se narogušiti i otići svojim putem! Ali ne, nijedan trzaj, nijedan treptaj, isto kao da sam rekao da sam Muharem!
Bilo nam je lijepo u to ljeto ljeto i jesen 2008. godine. Vrijeme je bilo jako lijepo, toplo, čak je i jesen bila prekrasna, sve do negdje konca studenog po Sarajevu se moglo sjediti pred kafićima vani. Govorila mi je da je to zbog mene, jer da sam donio sa sobom dašak mediterana i juga. A ja sam želio da to ljeto traje dugo, ali znao sam da će zima i snijeg doći kad-tad. I došli su. I ja sam otišao iz SA. A ona je ostala sama za našim stolom u "Parkuši".
Znam da sam te zime 2008/2009 nekako jedva čekao da dođe proljeće. Podsvjesno mi se činilo da će možda sa proljećem i toplim i sunčanim danima doći i ona. Proljeće je došlo i prošlo ona nije došla, a ja sam je uskoro zaboravio. Neke druge su došle na njeno mjesto, a zasigurno su neki drugi zamijenili mene u njenom životu.

slika

Vrh

PostPostano: 08 vel 2013, 00:16 

dudu je napisao/la:
MRSHO je napisao/la:

Ma religija gor-dol. Čisto radi tradicije i da ispoštujem dudu-ov poklapateljski kvorum. :zubati

da bi uspio u tome moraš u prva dva dana kad se željezo kuje bar jednom pogazit u sve što vjeruješ da joj se uvučeš pod kožu. tako npr. možeš izlazeći ispod tuša pjevušit ili zviždat melodiju Ajmo Bosno Bosno, a da toga šatro nisi svjestan. ako je Srpkinja, onda dokazano pali s Marš na Drinu. :D

Daj, ta "Hajmo Bosno" mi je ko neki dječiji pjesmuljak.

More li ova što Ređo iz KUD Savo Kovačević pejva:

Vrh

PostPostano: 08 vel 2013, 00:31 

Ponekad se zbilja pitam zašto ne mogu da se identificiram sa" certificiranim " Bošnjacima. ( čast izuzecima kao Leb, na koga se ne odnosi ovo ironično certificiranje )Što mi je blizi jedan Mrsho ili dudu ?I onda ovakve prilike me uvjere da sam ustvari normalna :D

Apsolutno nisu smiješne neke nenormalnosti, naprotiv !

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 08 vel 2013, 00:47 

Ponekad se zbilja pitam zašto ne mogu da se identificiram sa" certificiranim " Bošnjacima. ( čast izuzecima kao Leb, na koga se ne odnosi ovo ironično certificiranje )Što mi je blizi jedan Mrsho ili dudu ?I onda ovakve prilike me uvjere da sam ustvari normalna :D

Kakve prilike? Nije te valjda ovaj zabavni video isječak iz filma uvrijedio? :zubati

Vrh

PostPostano: 08 vel 2013, 00:54 

MRSHO je napisao/la:

Kakve prilike? Nije te valjda ovaj zabavni video isječak iz filma uvrijedio? :zubati

A ova dvojca što se nadmeću u krkanluku i gluposti.Kao i obično.Video nisam ni gledala :)

Nego, evo Tebi i Dudici :D
A dudu smanji jezičinu i Ti !

slika
Da mi budete ko lutke !

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 08 vel 2013, 01:06 

Nego, evo Tebi i Dudici :D
A dudu smanji jezičinu i Ti !

slika
Da mi budete ko lutke !

evo tebi

slika

Vrh

PostPostano: 08 vel 2013, 01:20 

MRSHO je napisao/la:

evo tebi

:sega :thumbup

Vrh

PostPostano: 08 vel 2013, 01:26 

Mrsho iz voleja ko Zidane onomad. :zubati

Vrh

PostPostano: 08 vel 2013, 01:31 

slika

Mrsho, nije fer da dijeliš pred Valentinovo što Slovenka zaboravila.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 08 vel 2013, 06:55 

Kaj se dela. Ne smijete zaboraviti da je i Jugoslavija u nogometu dobivala svoje utakmice prije raspada.

Vrh

PostPostano: 08 vel 2013, 12:38 

Bilo je ljeto 2006., taman sam postao punoljetan, položio vozački, upisao fakultet i iskreno još sam uvijek bio u "ustaša" styleu. Ustaša style je termin koji je osmislio moj profesor povijesti(srednjoškolski) za nas pojedine učenike(90% smo bili herceg-bosanci) a taj termin je označavao osobu kojoj su idoli bili NDH i ustaški pokret, osobu koja je na školskoj torbi imala istetovirani hrvatski grb(naravno sa prvim bijelim poljem) ispod kojeg je stajao natpis NDH, većina nas je nosila krunice oko vrata, brojanice sa likom svetaca oko ruke te smo volili pjevuškati thompsona i juru i bobana, posebno je bila popularna oj račane jeba ti pas mate i spustila se gusta magla iznad zagreba. No da prijeđem na stvar, to ljeto, pošto mi je bilo zadnje srednjoškolsko ljeto proveo sam sa društvom iz srednje na otoku Viru. Jedan vikend izašli smo u Zadar, ja sam vozio pa nisam puno popio dok su moji prijatelji uglavnom bili oduzeti i u elementu. Iskreno meni je bilo užasno dosadno pošto sam bio trijezan a kad sam trijezan neznam se baš zabavljat, no odjednom sam ugledo prekrasnu, visoku, crnokosu djevojku koja je bila u društvu prijateljica. Dugo mi je trebalo da joj priđem ali ipak sam joj prišao, zvala se Aleksandra, 19 godina, bila je iz Beograda a ljetovala je u Karinu. Iskreno tog trenutka kad je progovorila neznam da li sam se više napalio od njenog tijela ili njenog naglaska. Pošto su moji prijatelji već bili dobrano razvaljeni navaljivali su da idemo natrag na Vir pa sam razmijenio brojeve telefona kako bi se sutra mogli ćuti. Cijelu noć nisam mogao zaspat već sam razmišljao samo o njoj. Sutradan sam joj se javio i dogovorili da ću doći do Karina pa ćemo na kupanje. Pošto nisam znao di je Karin nazvao sam oca koji je odma ispalio nešto u stilu" koji ćeš kurac tamo, to je četničko mjesto" ali ipak mi je objasnio kako da dođem do tamo. Kad sam napokon došao tamo skontao sam da postoje gornji i donji karin pa sam je nazvao a ona mi je rekla da skrenem prema gornjem karinu. Na ulazu mjesto, na jednom zidu pisalo je BBB Karin pa si mislim o ćem to stari baljezga, kakvo četničko mjesto. Došao sam na plažu i kad sam je ugledo kao da sam ostao bez teksta, bila je toliko sexy....Otišli smo na drugi kraj plaže di baš nije bilo puno ljudi i pošteno smo se ispričali, mislim da je prošlo jedno 3-4 sata, za to vrijeme prijatelji su me zvali jedno 20 puta...rekao sam im da idem do zadra da nešto moram obavit, da sam im rekao istinu ne bi shvatili, kao i što ja ne bih shvatio da se radi o nekom drugom a ne o meni( zbog tog ustaša stylea koji nas je pucao). Uglavnom da ne duljim više Aleksandra živi u beogradu, rođena u Lici, navija za Zvezdu i studira rusku povijest i knjizevnost, to ljeto viđali smo se 4 dana za redom(3 dan je bio najbolji od svih :zubati ), sve dok nije otišla u BG, ona je prva cura za kojom sam totalno "odlepio". Preko telefona smo se čuli sve do početka 2007. kad je ona poslala poruku da ovo nema smisla i promijenila broj. 2010 me dodala na face te smo od tada ponovno u kontaktu, u sretnoj je vezi kao i ja, vidio sam je 2011. kad sam bio u BG i moram priznat da mi nije baš bilo svejedno kad sam je vidio sa dečkom....uglavnom kad odem na face prvo što napravim je da odem na njen profil..da vidim šta ima novo :001_smile . Objašnjenje za Karin, to je nekada bilo srpsko mjesto, dio RSK dok su danas većina bosanski hrvati koji navijaju za Dinamo :zubati

Vrh

PostPostano: 08 vel 2013, 12:59 

TG-B.B.B je napisao/la:
Iskreno meni je bilo užasno dosadno pošto sam bio trijezan a kad sam trijezan neznam se baš zabavljat

:sega

Vrh

PostPostano: 08 vel 2013, 12:59 

TG-B.B.B je napisao/la:
Objašnjenje za Karin, to je nekada bilo srpsko mjesto, dio RSK dok su danas većina bosanski hrvati koji navijaju za Dinamo :zubati

Sve u svemu, sretan kraj priče! :zubati

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 443 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: