|
|
Stranica: 5/49.
|
[ 1204 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 15 sij 2012, 18:41 |
|
|
Wind je napisao/la: emt je napisao/la: Vazi, no sta da mu posluzim ?
Rusku votku ?:)
Može, može! :) Lijep ti je ovaj " slatki kutak"  Moderacija je postala jako stroga, pa da chatamo u kaficu  Moramo se prilagoditi.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 15 sij 2012, 19:07 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Wind je napisao/la: Evo za Crvenu Sonju jedna od mene  Za Emt  i Zadar neka gleda  A ja da gledam jeli Dobro bar ja imam kolač 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 15 sij 2012, 19:08 |
|
|
emt je napisao/la: Wind je napisao/la: Što ćemo sad? Emt, ako naleti Vladorusimir, počasti čoeka u moje ime!  Vazi, no sta da mu posluzim ? Rusku votku ?:) Ja ipak preferiram vino, i to vrhunsko da mi se nepce ne uvrijedi Jedna Nadinska Rana(crveno) bi mi dobro došla  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 15 sij 2012, 19:15 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: emt je napisao/la: Vazi, no sta da mu posluzim ?
Rusku votku ?:)
Ja ipak preferiram vino, i to vrhunsko da mi se nepce ne uvrijedi Jedna Nadinska Rana(crveno) bi mi dobro došla  . Ma ti uopce ne bi trebao piti.Wind je to narucila da gospodina Rusa... Vidi ti njega, jest se ufurao i jos marke vina zna. Ah, ovo ce uci u izvjestaj. 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 15 sij 2012, 19:18 |
|
|
emt je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Ja ipak preferiram vino, i to vrhunsko da mi se nepce ne uvrijedi Jedna Nadinska Rana(crveno) bi mi dobro došla  . Ma ti uopce ne bi trebao piti.Wind je to narucila da gospodina Rusa... Vidi ti njega, jest se ufurao i jos marke vina zna. Ah, ovo ce uci u izvjestaj.  Normalno da znan , to ti se uzima redovito kao znak profinjenosti  . A što misliš odakle mi svo to znanje iz pustih knjiga ili od kuće  ? Eh ti Zadrani jeli  ? 
|
|
Vrh |
|
 |
Wind
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 15 sij 2012, 19:23 |
|
|
emt je napisao/la: Wind je napisao/la: Može, može! :) Lijep ti je ovaj " slatki kutak"  Moderacija je postala jako stroga, pa da chatamo u kaficu  Moramo se prilagoditi. Ne moran ent, uvijek ima alternativa 
|
|
Vrh |
|
 |
Wind
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 15 sij 2012, 19:28 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: A što misliš odakle mi svo to znanje iz pustih knjiga ili od kuće  ? Eh ti Zadrani jeli  ?  Iz Arbanasa! 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 15 sij 2012, 19:31 |
|
|
Wind je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: A što misliš odakle mi svo to znanje iz pustih knjiga ili od kuće  ? Eh ti Zadrani jeli  ?  Iz Arbanasa!  Pa nisam ti ja Kalmeta  . Šalu na stranu, ono što su Arbanasi nekad bili danas su Bibinjci i Bibinje  . Jadna ti majka ako rečeš nešto protiv njih u Bibinjama 
|
|
Vrh |
|
 |
Wind
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 15 sij 2012, 19:36 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Wind je napisao/la: Iz Arbanasa!  Pa nisam ti ja Kalmeta  . Šalu na stranu, ono što su Arbanasi nekad bili danas su Bibinjci i Bibinje  . Jadna ti majka ako rečeš nešto protiv njih u Bibinjama  Znam za Bibinjce i Bibinje. Opasni, opasni 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 15 sij 2012, 20:48 |
|
|
Wind je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Pa nisam ti ja Kalmeta  . Šalu na stranu, ono što su Arbanasi nekad bili danas su Bibinjci i Bibinje  . Jadna ti majka ako rečeš nešto protiv njih u Bibinjama  Znam za Bibinjce i Bibinje. Opasni, opasni  Drž se ti Zadra kada dođeš u ove krajeve i nečeš pogriješiti , za neka sela ti ne jamčim 
|
|
Vrh |
|
 |
Croat
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 08:57 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
jutro  nikoga na kavi?
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 11:31 |
|
|
Ti si Croat previse rano dosao, izgled da se drzis one "ko rano rani, dvije srece grabi" :))
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 15:07 |
|
|
emt je napisao/la: Ti si Croat previse rano dosao, izgled da se drzis one "ko rano rani, dvije srece grabi" :)) I ja bi rano doša da nije ispita bilo evo jedne za sve nas jer mi se neda uploadat masu slika za sve drage forumaše i forumašice  . 
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 15:36 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: emt je napisao/la: Ti si Croat previse rano dosao, izgled da se drzis one "ko rano rani, dvije srece grabi" :)) I ja bi rano doša da nije ispita bilo evo jedne za sve nas jer mi se neda uploadat masu slika za sve drage forumaše i forumašice  .  Hvala, hvala. Ne znam gdje nam je Wind, sigurno u poslu. Nego kako prodje ispit ?Ne hvalis se nista, pa rekoh da pitam  Da ne trolamo gore temu na politici o Kristini, ne mislis li da pravo ima vise nesavrsenosti i da se koristi cesto u krive svrhe ? I nisam znala da i ti studiras pravo, uzgred nadam se da se neces pretvoriti u snoba nakon zavrsetka faxa, koji ce docirati ljudima s visine... Ako budes takav  gotov si !!!
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 15:55 |
|
|
emt je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: I ja bi rano doša da nije ispita bilo evo jedne za sve nas jer mi se neda uploadat masu slika za sve drage forumaše i forumašice  .  Hvala, hvala. Ne znam gdje nam je Wind, sigurno u poslu. Nego kako prodje ispit ?Ne hvalis se nista, pa rekoh da pitam  Da ne trolamo gore temu na politici o Kristini, ne mislis li da pravo ima vise nesavrsenosti i da se koristi cesto u krive svrhe ? Nema još rezultata , tek za 10 dana tako da se nemam čime hvaliti  . A što se tiće prava... sve što kažeš je ok ipak kada govoriš o nesavršenosti govoriš o jednini kada govoriš o aspektima nesavršenosti onda govoriš o množini - isto kao što se primjerice Bog određuje kao punina savršenstva (odnosno savršenost u svim aspektima ili jednom riječju savršenost) . Pravo je stvoreno od čovjeka koji kao konačno i nesavršeno biće nemože stvoriti nešto što je savršeno jer se to protivi njegovoj prirodi. Kao ljudska konstrukcija pravo je onda također nesavršeno te zbog te nesavršenosti moguća je njegova zlouporaba.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 15:56 |
|
|
emt je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: I ja bi rano doša da nije ispita bilo evo jedne za sve nas jer mi se neda uploadat masu slika za sve drage forumaše i forumašice  .  Hvala, hvala. Ne znam gdje nam je Wind, sigurno u poslu. Nego kako prodje ispit ?Ne hvalis se nista, pa rekoh da pitam  Da ne trolamo gore temu na politici o Kristini, ne mislis li da pravo ima vise nesavrsenosti i da se koristi cesto u krive svrhe ? I nisam znala da i ti studiras pravo, uzgred nadam se da se neces pretvoriti u snoba nakon zavrsetka faxa, koji ce docirati ljudima s visine... Ako budes takav  gotov si !!! Eto sada znaš da studiram upravo pravo  , ovo što kažeš da se ne pretvorim u snoba , to je isto što nam je profesor doktor iz opće teorije prava i države objašnjavao na prvom satu  . Vidiš emt imaš i ti potencijala za pravo .
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 15:58 |
|
|
Dobro nema rezultata, no uvijek imas neki sopstveni dojam.Sta ti kazes ?Jesi zadovoljan, polovicno zadovoljan ili nezadovoljan sobom?
Uzgred hoces se pretvoriti u snobovskog zadarskog advokata koji ce ljude gledati s visine i docirati im ?
To nisi odgovorio, ako budes, ima da te se odreknem preko vecernjeg lista i to zaokruzenim oglasom i crnim "masnim" slovima.Da svatko zna i vidi :)
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 16:01 |
|
|
Citat: Eto sada znaš da studiram upravo pravo  , ovo što kažeš da se ne pretvorim u snoba , to je isto što nam je profesor doktor iz opće teorije prava i države objašnjavao na prvom satu  . Vidiš emt imaš i ti potencijala za pravo . Taj profesor ocigledo je nekim predhodnim generacijama zaboravio objasniti to. Doduse mozda covjek tada nije ni predavao, pa mu to ne mozemo uzeti za zlo nikako.No nadam se da ces ti biti simpatican mladi pravnik, sklon pomoci ljudima u nevolji. Bicu razocarana, ako bude suprotno i ako zaboravis lekcije sa prvog sata :) Nikad palacinaka neces vidjeti u zivotu, a ni kaVe 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 16:01 |
|
|
emt je napisao/la: Dobro nema rezultata, no uvijek imas neki sopstveni dojam.Sta ti kazes ?Jesi zadovoljan, polovicno zadovoljan ili nezadovoljan sobom?
Uzgred hoces se pretvoriti u snobovskog zadarskog advokata koji ce ljude gledati s visine i docirati im ?
To nisi odgovorio, ako budes, ima da te se odreknem preko vecernjeg lista i to zaokruzenim oglasom i crnim "masnim" slovima.Da svatko zna i vidi :) Jasno da sam zadovoljan i sa današnjim ispitom i sa sobom općenito , s tim da imam ja još dosta stvari za usavršiti u samom sebi , ali ukupno gledano, zasad posve dobro  . Neću se pretvoriti u snoba obećajem  . Iako imam ego velik ko planina Velebit ipak imam i mehanizme sputavanja i utišavanja istog  .
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 16:02 |
|
|
emt je napisao/la: Citat: Eto sada znaš da studiram upravo pravo  , ovo što kažeš da se ne pretvorim u snoba , to je isto što nam je profesor doktor iz opće teorije prava i države objašnjavao na prvom satu  . Vidiš emt imaš i ti potencijala za pravo . Taj profesor ocigledo je nekim predhodnim generacijama zaboravio objasniti to. Doduse mozda covjek tada nije ni predavao, pa mu to ne mozemo uzeti za zlo nikako.No nadam se da ces ti bisi simpatican pravnik, sklon pomoci ljudima u nevolji. Bicu razocarana, ako bude suprotno i ako zaboravis lekcije sa prvog sata :) Zapravo je dosta mlad čovjek, 30-e godine, tek je doktorirao  . Ne zaboravljam tako lako lekcije kada imam kod stvari koje me zanimaju gotovo fotografsko pamćenje  .
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 16:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Zadar1993 je napisao/la: emt je napisao/la: Taj profesor ocigledo je nekim predhodnim generacijama zaboravio objasniti to. Doduse mozda covjek tada nije ni predavao, pa mu to ne mozemo uzeti za zlo nikako.No nadam se da ces ti bisi simpatican pravnik, sklon pomoci ljudima u nevolji. Bicu razocarana, ako bude suprotno i ako zaboravis lekcije sa prvog sata :) Zapravo je dosta mlad čovjek, 30-e godine, tek je doktorirao  . Ne zaboravljam tako lako lekcije kada imam kod stvari koje me zanimaju gotovo fotografsko pamćenje  . Gdje je stari profa s tog ispita?
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 16:06 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: emt je napisao/la: Dobro nema rezultata, no uvijek imas neki sopstveni dojam.Sta ti kazes ?Jesi zadovoljan, polovicno zadovoljan ili nezadovoljan sobom?
To nisi odgovorio, ako budes, ima da te se odreknem preko vecernjeg lista i to zaokruzenim oglasom i crnim "masnim" slovima.Da svatko zna i vidi :) Jasno da sam zadovoljan i sa današnjim ispitom i sa sobom općenito , s tim da imam ja još dosta stvari za usavršiti u samom sebi , ali ukupno gledano, zasad posve dobro  . Neću se pretvoriti u snoba obećajem  . Iako imam ego velik ko planina Velebit ipak imam i mehanizme sputavanja i utišavanja istog  . Kontrola je najbitnija stvar u zivotu.I ako covjek uspije kontrolirati " niske strasti " u koje ja ubrajam i velicinu ega takodje, onda ti je uspijeh zagarantovan.Bices super advokat  Plus mlad i sexy :))) Ako ne " rastegnes "studij.A nadam se da neces 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 16:07 |
|
|
Aztec je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Zapravo je dosta mlad čovjek, 30-e godine, tek je doktorirao  . Ne zaboravljam tako lako lekcije kada imam kod stvari koje me zanimaju gotovo fotografsko pamćenje  . Gdje je stari profa s tog ispita? Gospodin Berislav Perić je pokojan već dvije godine, on je legendarni predstojnik te katedre, sadašnji prestojnik katedre je dr. Ivan Šimonović, on je u New Yorku kao savjetnik glavnog tajnika UNa, a drugi stariji profa je profesor doktor Vjekoslav Miličić , rastura druge turnuse, ja njega nisam dobio  .
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 16:07 |
|
|
Aztec je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Zapravo je dosta mlad čovjek, 30-e godine, tek je doktorirao  . Ne zaboravljam tako lako lekcije kada imam kod stvari koje me zanimaju gotovo fotografsko pamćenje  . Gdje je stari profa s tog ispita? Vjerovatno je dozivio mozdani udar ili nesto slicno, kad je vidio u sta su se predhodne generacije i pojedinci pretvorili nakon njegovih predavanja.Imas egoista i snobova more :) P.S u isto vrijeme smo pisali post, no znala sam da je covjek dozivio tesko razocarenje pojednim svojim studentima.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 16 sij 2012, 16:08 |
|
|
emt je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Jasno da sam zadovoljan i sa današnjim ispitom i sa sobom općenito , s tim da imam ja još dosta stvari za usavršiti u samom sebi , ali ukupno gledano, zasad posve dobro  . Neću se pretvoriti u snoba obećajem  . Iako imam ego velik ko planina Velebit ipak imam i mehanizme sputavanja i utišavanja istog  . Kontrola je najbitnija stvar u zivotu.I ako covjek uspije kontrolirati " niske strasti " u koje ja ubrajam i velicinu ega takodje, onda ti je uspijeh zagarantovan.Bices super advokat  Plus mlad i sexy :))) Ako ne " rastegnes "studij.A nadam se da neces  Zahvaljujem na svim lijepim karakteristikama koje si mi dala u svome postu  . Ne vjerujem da ću rastegnut studij , jednostavno jer me zanima i drag mi je unatoč de-facto mučenju, zadnja četri dana sam svaki dan učio po 10 sati . I opet stigao napisati koju pametnu na forumu  .
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 33 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|