|
|
Stranica: 1/49.
|
[ 1204 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
emt
|
 |
Naslov: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 11:08 |
|
|
 Evo za Wind jedna :) Koliko je vama ostalima vazan ovaj ritual ? Je li je pijete s nogu u pripremi za posao ili uzmete si vremena uz novine ? Koju vrstu ?Kolac uz kaficu ? Sok od narandze ili samo vodu ? Dorucak prije ili poslije ?
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
 |
Wind
|
Naslov: Re: Jutarnja kafa Postano: 12 sij 2012, 11:15 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Jutarnja kafa Postano: 12 sij 2012, 11:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Mogu i ja dobiti jednu kaficu  i jedno dvi cigare.  A evo... meni je dok sam pusio bio iznimno vazan, a poslije moze i meteor udariti. Kako sad ne pusim (manje vise) mogu komotno i bez kave, al mi je zato dorucak dok otvorim oci. Dorucak nikad prije kave, jer mi kava ne sjedna pa budem sav umrtvljen ili me glava pocne boliti. S jutarnjom kavom samo obicna voda, poslijepodne rijetko kada sok jer mi nekako narusava tu harmoniju kavica - cigara. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kafa Postano: 12 sij 2012, 11:20 |
|
|
Wind je napisao/la: :zubati Žurim, al navratim :) Vazi, bice i kolaca.  Evo, a i kafe cemo jos za ostatak prisutnih.Znaci Bobo, Aztec    Ako ima jos zainteresiranih nek se jave :) Citat: S jutarnjom kavom samo obicna voda, poslijepodne rijetko kada sok jer mi nekako narusava tu harmoniju kavica - cigara. Ma prestanak pusenja ti je najpametnije sto si uradio u zivotu, osim faxa  Vidjeces.Dugorocno gledano.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kafa Postano: 12 sij 2012, 11:21 |
|
|
Junuza sa zaboravila, evo i za njega jedna odmah, znam da je sigurno voljan :) 
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Jutarnja kafa Postano: 12 sij 2012, 11:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
 Mmm, je dobra, ahhh 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kafa Postano: 12 sij 2012, 11:24 |
|
|
Aztec je napisao/la:  Mmm, je dobra, ahhh  Ima i kolaca vocnih :) Sta treba bolje od toga ?Nego di je Bobo zovi i njega :) Boboooooooooooooo, ohladi se kafa, gdje si nasao sad politicariti ?:)  Evo i za Tulkasa jedna ;)
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Jutarnja kafa Postano: 12 sij 2012, 11:30 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26515 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Kavu pijem samo kad me boli glava. A kafu jednom u nekoliko godina u istočnom Mostaru. 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kafa Postano: 12 sij 2012, 11:31 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Kavu pijem samo kad me boli glava. A kafu jednom u nekoliko godina u istočnom Mostaru.  Dobro KaVu , ako ti je lakse.Hos red bul ?Ovaj HR govorim perfektno, kao da sam u zegeju rodjena  Da citav dan budes kao pticica ?:)   Evo za Croata jedna, on odmah krenuo da gleda slike sexy zena :) Pa da malo dodje do sebe.
|
|
Vrh |
|
 |
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 11:42 |
|
Pridružen/a: 30 stu 2010, 11:05 Postovi: 1654 Lokacija: Herceg-Bosna
|
 Kod nas je lip običaj i rakijicu uz kavu popit. Ujutro najviše paše loza domaća 
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 11:45 |
|
|
Đipalo Junuz je napisao/la:  Kod nas je lip običaj i rakijicu uz kavu popit. Ujutro najviše paše loza domaća  Da malo znaci krv procirkulise, dobro :) Ja ne smijem, na poslu sam. Da ne zabrljavim sto vazno. No ti se ne ustrucavaj.Samo naprijed ;)
|
|
Vrh |
|
 |
Croat
|
Naslov: Re: Jutarnja kafa Postano: 12 sij 2012, 11:49 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
emt je napisao/la: [quote="Bobovac"  Evo za Croata jedna, on odmah krenuo da gleda slike sexy zena :) Pa da malo dodje do sebe. danke schön! ja sam jutarnja ptica, pa mi ne treba kahva da dođem k sebi  a i sportski sam tip, pa ne pijem tolko često kavu. koliko kava može loše utjecati na kardiovaskularni sustav ako je se (pre)često pije?
|
|
Vrh |
|
 |
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 11:50 |
|
|
emt je napisao/la: Đipalo Junuz je napisao/la:  Kod nas je lip običaj i rakijicu uz kavu popit. Ujutro najviše paše loza domaća  Da malo znaci krv procirkulise, dobro :) Ja ne smijem, na poslu sam. Da ne zabrljavim sto vazno. No ti se ne ustrucavaj.Samo naprijed ;) Živila 
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 11:51 |
|
|
Eh, blago tebi. Znaci bacis par pogleda na one sexy fotke i budan si Croat  Znaci jako jeftin za odrzavanje.Ne treba kupovati za tebe ni secer, ni kafu, kolace ne jedes, samo poster kakve sportiskinje na zid i superrr :) @Junuze uzdravlje ti bilo :)
|
|
Vrh |
|
 |
Croat
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 11:55 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
tako nekako. al ne odbijam kavu sa lijepom damom. 
|
|
Vrh |
|
 |
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 11:57 |
|
|
Kaže došo Mujo kod doktora, pita ovaj šta je a on razveze priču : Moj doktore, prije par dana ja dođem kući a Fata i Huso u krevetu.Ja za pištolj, reko ubiću Fatu kad skoči njih dvoje.Stani bola Mujo, popij kafu, smiri se i razmisli.Popijem ti ja kafu moj doktore, smirim se razmislim i skontam, ja ubijem Fatu, Huso nastavi faćat trebe a ja u zatvoru.Sutra ja opet kući s posla moj doktore a njih dvoje opet u krevetu.Ja za pištolj, reko ubiću Husu kad skoči njih dvoje.Stani bola Mujo, popij kafu, smiri se i razmisli.Popijem ti ja kafu moj doktore, smirim se razmislim i skontam, ja ubijem Husu, Fata se dalje kurva a ja u zatvoru. Juče ja kući moj doktore a oni opet u krevetu.Ja za pištolj, reko ubiću se kad skoči njih dvoje.Stani bola Mujo, popij kafu, smiri se i razmisli.Popijem ti ja kafu moj doktore, smirim se razmislim i skontam, ja se ubijem a njih dvoje se nastave ovaj, jel...a mene nema Pa ja došo moj doktore pitat hoćel mi škodit tolka kafa 
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 12:04 |
|
|
Đipalo Junuz je napisao/la: Kaže došo Mujo kod doktora, pita ovaj šta je a on razveze priču : Moj doktore, prije par dana ja dođem kući a Fata i Huso u krevetu.Ja za pištolj, reko ubiću Fatu kad skoči njih dvoje.Stani bola Mujo, popij kafu, smiri se i razmisli.Popijem ti ja kafu moj doktore, smirim se razmislim i skontam, ja ubijem Fatu, Huso nastavi faćat trebe a ja u zatvoru.Sutra ja opet kući s posla moj doktore a njih dvoje opet u krevetu.Ja za pištolj, reko ubiću Husu kad skoči njih dvoje.Stani bola Mujo, popij kafu, smiri se i razmisli.Popijem ti ja kafu moj doktore, smirim se razmislim i skontam, ja ubijem Husu, Fata se dalje kurva a ja u zatvoru. Juče ja kući moj doktore a oni opet u krevetu.Ja za pištolj, reko ubiću se kad skoči njih dvoje.Stani bola Mujo, popij kafu, smiri se i razmisli.Popijem ti ja kafu moj doktore, smirim se razmislim i skontam, ja se ubijem a njih dvoje se nastave ovaj, jel...a mene nema Pa ja došo moj doktore pitat hoćel mi škodit tolka kafa   Dobarrrrrrrrr
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 13:01 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Đipalo Junuz je napisao/la:  Kod nas je lip običaj i rakijicu uz kavu popit. Ujutro najviše paše loza domaća  Auuu vidi si na slici da je žestoka 
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 13:23 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Đipalo Junuz je napisao/la:  Kod nas je lip običaj i rakijicu uz kavu popit. Ujutro najviše paše loza domaća  Auuu vidi si na slici da je žestoka  Pazi ovoga nogometasa, kako se samo razumije  Strucnjak, sjedi popij kaVu :) Kolacima se posluzi...:)
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 13:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61187 Lokacija: DAZP HQ
|
taman se ovo pije.  
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 13:29 |
|
|
dudu je napisao/la: taman se ovo pije.   Uzmi i kolac, da budes sladak cijeli dan  Sad ce kaFucino :P
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 13:43 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
emt je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Auuu vidi si na slici da je žestoka  Pazi ovoga nogometasa, kako se samo razumije  Strucnjak, sjedi popij kaVu :) Kolacima se posluzi...:) Ma kako se neću razumjet, to su nam obiteljske specialitete Fala, taman se spremam. Odo na jednu. Kavu naravno 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 14:42 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ja od vrtića ujutro pijem kavu , a nisam se navukao  . Jasno uz to obavezno kolači ili keksi :) .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 14:47 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Ja od vrtića ujutro pijem kavu , a nisam se navukao  . Jasno uz to obavezno kolači ili keksi :) . Dobro, mlad si jos.Vidjeces kad te oko 25 pocne boliti glava, ako izostavis taj ritual.Nego ucis li ti sto ili samo forumas ovdje ?:)
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 14:51 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
emt je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Ja od vrtića ujutro pijem kavu , a nisam se navukao  . Jasno uz to obavezno kolači ili keksi :) . Dobro, mlad si jos.Vidjeces kad te oko 25 pocne boliti glava, ako izostavis taj ritual.Nego ucis li ti sto ili samo forumas ovdje ?:) Jutros položio prvi ispit s odličnim  . I već mjesec dana nisam pio kavu čisto iz razloga što je nestignem ujutro napraviti , a navečer mi se neda  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|