|
|
Stranica: 2/49.
|
[ 1204 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 14:54 |
|
|
Super, cestitke onda :) A samo kukas kako ne ucis 
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 14:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61189 Lokacija: DAZP HQ
|
zato i volim ove 3 u 1, samo poliješ vrućom vodom i vertig.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 14:55 |
|
|
dudu je napisao/la: zato i volim ove 3 u 1, samo poliješ vrućom vodom i vertig. To je super zbilja, za posao pogotovo.Ili ako si u frci :)
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 14:55 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
emt je napisao/la: Super, cestitke onda :) A samo kukas kako ne ucis  Mah, jučer navečer sam potegnuo malo dulje pa sam nadoknadio  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 14:56 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: emt je napisao/la: Super, cestitke onda :) A samo kukas kako ne ucis  Mah, jučer navečer sam potegnuo malo dulje pa sam nadoknadio  . Odlicno, tako i treba. Kontala sam vec da ti zovem mamu u Zadar i prijavim koliko vremena provodis ovdje ako ne polozis 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 14:56 |
|
|
dudu je napisao/la: zato i volim ove 3 u 1, samo poliješ vrućom vodom i vertig. I ja mislim krenuti s njima uskoro... ali mi je nekako uvijek draža prava kava 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 14:57 |
|
|
emt je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Mah, jučer navečer sam potegnuo malo dulje pa sam nadoknadio  . Odlicno, tako i treba. Kontala sam vec da ti zovem mamu u Zadar i prijavim koliko vremena provodis ovdje ako ne polozis  Da se nisi usudila 
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 15:00 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: emt je napisao/la: Odlicno, tako i treba. Kontala sam vec da ti zovem mamu u Zadar i prijavim koliko vremena provodis ovdje ako ne polozis  Da se nisi usudila  Ne budes li ucio.... vidjecemo. Plus, Bosnjo postar i one sarene karte i statisticke tabele 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 15:01 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: dudu je napisao/la: zato i volim ove 3 u 1, samo poliješ vrućom vodom i vertig. I ja mislim krenuti s njima uskoro... ali mi je nekako uvijek draža prava kava  ne podnosim tursku kavu, ja volim ove fancy šmancy u kojima kavu skoro i ne osjetiš. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 15:04 |
|
|
emt je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Da se nisi usudila  Ne budes li ucio.... vidjecemo. Plus, Bosnjo postar i one sarene karte i statisticke tabele  Nemoj samo njega poslat da joj uruči brzojav tvoj  .
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 15:05 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: emt je napisao/la: Ne budes li ucio.... vidjecemo. Plus, Bosnjo postar i one sarene karte i statisticke tabele  Nemoj samo njega poslat da joj uruči brzojav tvoj  . Ja mislim da bi pola Zadra spojio BiH :) I to Tuzlanskom kantonu :)))
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 15:05 |
|
|
dudu je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: I ja mislim krenuti s njima uskoro... ali mi je nekako uvijek draža prava kava  ne podnosim tursku kavu, ja volim ove fancy šmancy u kojima kavu skoro i ne osjetiš.  Pa ne volim ni ja tursku kavu , onu gdje ima više kofeina nego vode u sastavu kave  , volim više ove umjerene normalne kave, ali ove fancy šmancy mi idu na jetru jer ih ni ne osjetim  .
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 15:06 |
|
|
emt je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Nemoj samo njega poslat da joj uruči brzojav tvoj  . Ja mislim da bi pola Zadra spojio BiH :) I to Tuzlanskom kantonu :))) Kako bi ih spojio ? Kroz koridor(e)  ? Šala , idem si sad skuhat kavu ako imama sastojke, čim sam vidio ovaj topic zaželio sam je se  .
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 15:07 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: emt je napisao/la: Ja mislim da bi pola Zadra spojio BiH :)
I to Tuzlanskom kantonu :)))
Kako bi ih spojio ? Kroz koridor(e)  ? Šala , idem si sad skuhat kavu ako imama sastojke, čim sam vidio ovaj topic zaželio sam je se  . Ne znas ti za sto je sve on sposoban :) I ne sanjas :P
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 15:09 |
|
|
emt je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Kako bi ih spojio ? Kroz koridor(e)  ? Šala , idem si sad skuhat kavu ako imama sastojke, čim sam vidio ovaj topic zaželio sam je se  . Ne znas ti za sto je sve on sposoban :) I ne sanjas :P Nemoj ga više prizivati molimte  .
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 15:10 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Zadar1993 je napisao/la: emt je napisao/la: Ja mislim da bi pola Zadra spojio BiH :)
I to Tuzlanskom kantonu :)))
Kako bi ih spojio ? Kroz koridor(e)  ? Šala , idem si sad skuhat kavu ako imama sastojke, čim sam vidio ovaj topic zaželio sam je se  . Kako? Pa tunelom! Znaš da je tuzlanski kraj rudarski 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 15:12 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Kako bi ih spojio ? Kroz koridor(e)  ? Šala , idem si sad skuhat kavu ako imama sastojke, čim sam vidio ovaj topic zaželio sam je se  . Kako? Pa tunelom! Znaš da je tuzlanski kraj rudarski  Dobra dobra 
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 15:12 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Da se vratim na temu... jel' Franckova?
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 15:17 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Da se vratim na temu... jel' Franckova? Ne mogu više ja gledati ovu temu, što je više gledam to mi se više pije kava 
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 15:34 |
|
|
Proces dobijanja zrna kvalitetne kave nije nimalo jednostavan.Jednom sam gledala neku reportazu i mogu vam reci da cijena ma kolika bila za onu vrstu posla nije velika.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 15:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Sto se kave tice... ja najvise volim ovu iz automata (ovisno o automatu i kako se pravi), a i turska s mlijekom nije losa. Ono sto ne podnosim su mi ovi tri u jedan pripravci i sl. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 15:37 |
|
|
emt je napisao/la: Proces dobijanja zrna kvalitetne kave nije nimalo jednostavan.Jednom sam gledala neku reportazu i mogu vam reci da cijena ma kolika bila za onu vrstu posla nije velika. Joj, ja se sjecam kako se kod mojih davno, kava mljela u onom rucnom mlinu (zulj dobijes  ) a cesto prvo sirova zrna kave ispeku u rerni. I nakon sto obavis taj posao, i naravno napravis kavu, tek ju onda pijes. A danas kupis tri u jedan. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 16:07 |
|
|
Aztec je napisao/la: emt je napisao/la: Proces dobijanja zrna kvalitetne kave nije nimalo jednostavan.Jednom sam gledala neku reportazu i mogu vam reci da cijena ma kolika bila za onu vrstu posla nije velika. Joj, ja se sjecam kako se kod mojih davno, kava mljela u onom rucnom mlinu (zulj dobijes  ) a cesto prvo sirova zrna kave ispeku u rerni. I nakon sto obavis taj posao, i naravno napravis kavu, tek ju onda pijes. A danas kupis tri u jedan.   Kazu upuceni a to je moja draga nana, da je kafa iz ovoga mlina nesto ekstra.Jer je bitna temperatura pod kojom se ona melje, kako se okrece ovaj mlinac, tako u samom mlinu ima dio koji usitnjava zrna...I ako je kvalitetna, frisko przena, kao sto navodis, poslije toga samljevena, odmah nakon mljevenja presuta u neku dzezvu i skuvana, da to mora biti ekstra dozivljaj za sva cula..:) Nikad je ne mljeti dakle prije kuvanja, vec neposredno prije 
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 16:26 |
|
|
E, cini mi se da se i kod mene mljela neposredno pred kuhanje, ma citav ritual je to bio.  Al tu je i dio tog ugodjaja valjda bio...
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 12 sij 2012, 16:47 |
|
|
prije mljevenja sam uvijek hvatao zalet u suprotnu stranu. joj gušta kad dođeš pred kraj, pa ručica postane lagana ko perce. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|