|
|
Stranica: 95/251.
|
[ 6272 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 09 ruj 2013, 22:18 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: jedna ženska. iskompleksirana neiživljena jadnica koja ni zezanciju ne zna primiti bez histeričnih ispada. šta bi tek bilo da stane pored žive Sayuri, valjda bi joj oči iskopala. još jednom  za Sayuri. Pa nisam ja ti.Da nemaš amneziju kad Ti lansiran odjeb sa HRHB i iz Inkvijevog virtualnog zivota ? Morali su te banirati koliko si balavila.Sjeti se.Tema o svecima i očenaš pa onda curama po porodici  sve što ti znaš je argumentum ad hominem kad ne ide po tvom. histerično razmaženo derište bez kućnog odgoja. a sad zamisli da si klokan i odj*** u skokovima. nema teme koju ti ne zagadiš svojim bolesnim komentarima. mahalušo vulgarna primitivna.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 09 ruj 2013, 22:20 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Mene je stid priznati ali ja još ne znam koje je nacionalnosti SDB  On ti je četvrta reinkarnacija Petra II Petrovića Njegoša. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Carmello Šešelj je napisao/la: SDB je napisao/la: U tom slučaju Vi uopće ne spadate u onu famoznu anketu.  Eh, gospodine SDB, pa ne mogu svi da budu Crnogorci kano vi!  Postoje i neki drugi nazivi za to, ali bolje ne poticati svađe i daljnje raslojavanje ovog našeg napaćenog nacionalnog bića. 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22100 Lokacija: među zvijezdama
|
BBC je napisao/la: A ratoborne "Djevice". Sve su nam lagali za horoskop, treba lustraciju praviti.  Seljačka posla dragi BBC.Palanački mentalitet.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 09 ruj 2013, 22:21 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: jedna ženska. iskompleksirana neiživljena jadnica koja ni zezanciju ne zna primiti bez histeričnih ispada. šta bi tek bilo da stane pored žive Sayuri, valjda bi joj oči iskopala. još jednom  za Sayuri. Pa nisam ja ti.Da nemaš amneziju kad Ti lansiran odjeb sa HRHB i iz Inkvijevog virtualnog zivota ? Morali su te banirati koliko si balavila.Sjeti se.Tema o svecima i očenaš pa onda curama po porodici  Čemu ljubomora prema svakom ženskom čeljadetu?? Nije zdravo baš to. Nemoj se voditi onom u postolara najgore cipele 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 09 ruj 2013, 22:22 |
|
|
SDB je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Eh, gospodine SDB, pa ne mogu svi da budu Crnogorci kano vi!  Postoje i neki drugi nazivi za to, ali bolje ne poticati svađe i daljnje raslojavanje ovog našeg napaćenog nacionalnog bića.  Pa da sam vas nazvao "Crveni Hrvat", vi bi možda mislili da vam kažem da ste komunjara. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 09 ruj 2013, 22:22 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
SDB je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Eh, gospodine SDB, pa ne mogu svi da budu Crnogorci kano vi!  Postoje i neki drugi nazivi za to, ali bolje ne poticati svađe i daljnje raslojavanje ovog našeg napaćenog nacionalnog bića.  C***** H*****? 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 09 ruj 2013, 22:24 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa nisam ja ti.Da nemaš amneziju kad Ti lansiran odjeb sa HRHB i iz Inkvijevog virtualnog zivota ? Morali su te banirati koliko si balavila.Sjeti se.Tema o svecima i očenaš pa onda curama po porodici  sve što ti znaš je argumentum ad hominem kad ne ide po tvom. histerično razmaženo derište bez kućnog odgoja. a sad zamisli da si klokan i odj*** u skokovima. nema teme koju ti ne zagadiš svojim bolesnim komentarima. mahalušo vulgarna primitivna. Da te nije uhvatila sjeta pa ćeš pobrisati postove  Inkvi te ne voli i . A deset hiljada postova si o crkvi i svecima nalupala.Njegov profil tradicionalnog lika pogodila.Pa po katoličanstvu.Sve za ljubav  Koja je ono komedija bila.Ovdje nisi nešto pobozna ?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 09 ruj 2013, 22:24 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: SDB je napisao/la: Postoje i neki drugi nazivi za to, ali bolje ne poticati svađe i daljnje raslojavanje ovog našeg napaćenog nacionalnog bića.  Pa da sam vas nazvao "Crveni Hrvat", vi bi možda mislili da vam kažem da ste komunjara.  Počastvovan sam Vašom brigom, druže Šešelj. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 09 ruj 2013, 22:26 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
|
Znači SDB je Hrvat iz Crne Gore?
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
|
|
Di su DS, Aztec i Janje da otvorimo front za Sayu, go rocker chick go. 
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
volvoks je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa nisam ja ti.Da nemaš amneziju kad Ti lansiran odjeb sa HRHB i iz Inkvijevog virtualnog zivota ? Morali su te banirati koliko si balavila.Sjeti se.Tema o svecima i očenaš pa onda curama po porodici  Čemu ljubomora prema svakom ženskom čeljadetu?? Nije zdravo baš to. Nemoj se voditi onom u postolara najgore cipele  Pa ona meni moze biti majka.Zalosna je činjenica što je tako loš uzor.Na što da budem ljubomorna ?Duplo stariju osobu ?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 09 ruj 2013, 22:27 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Carmello Šešelj je napisao/la: SDB je napisao/la: Postoje i neki drugi nazivi za to, ali bolje ne poticati svađe i daljnje raslojavanje ovog našeg napaćenog nacionalnog bića.  Pa da sam vas nazvao "Crveni Hrvat", vi bi možda mislili da vam kažem da ste komunjara.  Gospodin SDB u potpunosti razumije bitnost naše Istočne Marke, no ako genezu istih tražite krivoga pitate. 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 09 ruj 2013, 22:28 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Znači SDB je Hrvat iz Crne Gore? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
|
|
Sayuri je napisao/la: Mene je stid priznati ali ja još ne znam koje je nacionalnosti SDB  SDB je croaticus dalmatinicus.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: volvoks je napisao/la: Čemu ljubomora prema svakom ženskom čeljadetu?? Nije zdravo baš to. Nemoj se voditi onom u postolara najgore cipele  Pa ona meni moze biti majka.Zalosna je činjenica što je tako loš uzor.Na što da budem ljubomorna ?Duplo stariju osobu ? Nemoj se tako puno ljutit, nećeš biti ni sjena Saye i Gabi u njihovim godinama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 09 ruj 2013, 22:30 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Sayuri je napisao/la: Znači SDB je Hrvat iz Crne Gore?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 09 ruj 2013, 22:30 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Mene je stid priznati ali ja još ne znam koje je nacionalnosti SDB  SDB je croaticus dalmatinicus. Croata dalmaticus* Da te dve godine latinskog budu korisne za nešto 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 09 ruj 2013, 22:35 |
|
|
volvoks je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa ona meni moze biti majka.Zalosna je činjenica što je tako loš uzor.Na što da budem ljubomorna ?Duplo stariju osobu ?
Nemoj se tako puno ljutit, nećeš biti ni sjena Saye i Gabi u njihovim godinama. Ne ljutim se uopće. I ne zelim biti ni slučajno poput njih.Prosto mi je sramotno u ovim godinama njihovo ponašanje.Zelim s godinama zivot obogatiti mudrošću i ljubavlju a ne uvrnutim propitivanjem tudjeg seksualnog zivota i proganjanjem virtualnih likova po netu  S godinama pamet dolazi a ne glupost ..
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 09 ruj 2013, 22:39 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
puntar2.0 je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Mene je stid priznati ali ja još ne znam koje je nacionalnosti SDB  SDB je croaticus dalmatinicus. Hajde tebi ću vjerovati. Ostali su skroz neozbiljni 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 09 ruj 2013, 22:39 |
|
|
volvoks je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: SDB je croaticus dalmatinicus. Croata dalmaticus* Da te dve godine latinskog budu korisne za nešto  Jeli, sto to ono dodje veliki ili mali latinum. Mislin mali, a. Strebercino, smotaj joint i ne sviri.  ; )
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 09 ruj 2013, 22:42 |
|
|
Sayuri je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: SDB je croaticus dalmatinicus. Hajde tebi ću vjerovati. Ostali su skroz neozbiljni  Ma biz, sve pijano, drogirano i ludo. Nije ovo za posten svit. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 09 ruj 2013, 22:42 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: S godinama pamet dolazi a ne glupost .. Obično s godinama dođe samo pupak među sise... 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 09 ruj 2013, 22:43 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 09 ruj 2013, 22:44 |
|
|
SDB je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Znači SDB je Hrvat iz Crne Gore?  Ooooo komšija, pa što ne reče da i ti živiš u Beogradu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|