|
|
Stranica: 97/251.
|
[ 6272 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 09 ruj 2013, 23:44 |
|
|
|
Jeblo mater u ovom novom spotu Hana Montana liže čekić na seksi način, a s ovim novim frizom liči na Evu Ras iz mlađih dana... ušesa ko sateliti sine...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 09 ruj 2013, 23:44 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Meni je tebe iskreno žao. I meni vjeruj. Prije nije bila ovakva. Ali ignoriši je. Zbog ankete će nas još dugo proganjati pa bi bolje bilo da je stavimo na ignore. Upravo tako! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 09 ruj 2013, 23:59 |
|
|
Sayuri je napisao/la:  Upaljača nikad dosta. Kako ih brat gubi to nije normalno. Kupujem po 5 odjednom, za par dana nijednog Sad imam šibice koje koristim kad upaljači nestanu. Šta ono ti pušiš pajdo? Pa dok seka kupuje, sto ga briga. Zavisi, trenutacno pusin Gauloises, a tu su bacili cigare bez dodataka na trziste, nisu lose, manje ti se pusi. Kad smo kod upaljaca, jesi ti kad imala Zippo?Meni dojadili, kao prvo izgubija poklonjen, moras nonstop puniti...fino ovako za skupljati neki, ali za stalno....aa. A ti bi mogla saditi duhan u vrtu, dodje ti nesto kao ovaj bez dodataka. 
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 10 ruj 2013, 00:05 |
|
|
Metemma je napisao/la: Jeblo mater u ovom novom spotu Hana Montana liže čekić na seksi način, a s ovim novim frizom liči na Evu Ras iz mlađih dana... ušesa ko sateliti sine... Kakav to sad spot.... 
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 10 ruj 2013, 00:12 |
|
|
 Isti ovakav, samo crveni. Prejak za tuđi ukus, niko se ne grebe. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 10 ruj 2013, 00:12 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
puntar2.0 je napisao/la: Pa dok seka kupuje, sto ga briga. Zavisi, trenutacno pusin Gauloises, a tu su bacili cigare bez dodataka na trziste, nisu lose, manje ti se pusi. Kad smo kod upaljaca, jesi ti kad imala Zippo?Meni dojadili, kao prvo izgubija poklonjen, moras nonstop puniti...fino ovako za skupljati neki, ali za stalno....aa. A ti bi mogla saditi duhan u vrtu, dodje ti nesto kao ovaj bez dodataka.  Dobila jednom. Istrošio se i ubacila ga u ladicu. Još je u njoj. Ali merak je s njim zapaliti, stvarno. Samo nekako...to mi je više za muškarce  Moja tetka sadi duhan i kod nje sam probala škiju. Kad nisam crkla na mjestu... Njen svekar puši škiju čitav život i eno ga doživio 83 godine.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 10 ruj 2013, 16:30 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Metemma je napisao/la: Jeblo mater u ovom novom spotu Hana Montana liže čekić na seksi način, a s ovim novim frizom liči na Evu Ras iz mlađih dana... ušesa ko sateliti sine... Kakav to sad spot....  https://www.google.rs/?gws_rd=cr&ei=9Do ... jli+sajrus
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 10 ruj 2013, 22:04 |
|
|
|
Jao šta sluša/gleda. Pa to je za tinejdžere.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 10 ruj 2013, 22:11 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Jao šta sluša/gleda. Pa to je za tinejdžere. Ma oneD i Miley su za predpubertetlije. Dida Metu očito pogodila kriza srednjih godina pa se previše vratio u mladost 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 10 ruj 2013, 22:16 |
|
|
|
Mogu misliti...nosi uske farmerke, kožnu jaknu, starke, čupka dlake iz ušiju, podrezuje one u nosu (fuj), odbija nositi cvike iako ne vidi, druži se s momčićima od 18-22 i ozbiljno razmišlja o tome da se ofarba.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 10 ruj 2013, 22:17 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Jao šta sluša/gleda. Pa to je za tinejdžere. Mislim da je akcenat na vizuelnoj interpretaciji ove mlade umetnice.  I ne bi se složio (ako govorimo samo o spotu, ne ulazeći u kvalitet muzike) da je to samo za tinejdžere. Mada se slažem da će baš njih najviše da oduševi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 10 ruj 2013, 22:20 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Mogu misliti...nosi uske farmerke, kožnu jaknu, starke, čupka dlake iz ušiju, podrezuje one u nosu (fuj), odbija nositi cvike iako ne vidi, druži se s momčićima od 18-22 i ozbiljno razmišlja o tome da se ofarba. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 10 ruj 2013, 22:22 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Jao šta sluša/gleda. Pa to je za tinejdžere. Mislim da je akcenat na vizuelnoj interpretaciji ove mlade umetnice.  I ne bi se složio (ako govorimo samo o spotu, ne ulazeći u kvalitet muzike) da je to samo za tinejdžere. Mada se slažem da će baš njih najviše da oduševi.  Pa za to ima puno pogodnijih umjetnica, od Docu omiljene Beyonce, pa do komšinice vam Inne 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 10 ruj 2013, 22:22 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Jao šta sluša/gleda. Pa to je za tinejdžere. Mislim da je akcenat na vizuelnoj interpretaciji ove mlade umetnice.  I ne bi se složio (ako govorimo samo o spotu, ne ulazeći u kvalitet muzike) da je to samo za tinejdžere. Mada se slažem da će baš njih najviše da oduševi.  Pa za to ima puno pogodnijih umjetnica, od Docu omiljene Beyonce, pa do komšinice vam Inne 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 10 ruj 2013, 22:28 |
|
|
|
Jel se ono kod njih postaje punoljetno s 21? Samo se vi igrajte... kad murija dođe na vrata nemojte reći da vas nisam upozorila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 10 ruj 2013, 22:29 |
|
|
A šta Doc voli Beyonce 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 10 ruj 2013, 22:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
Aaa, vratila si se ptico... Nego, Sayuri, sta ti velis na ovaj popis i ovu promidjbu bosnjanstva preko ovih klipova zamotane djece i sl 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 10 ruj 2013, 22:44 |
|
|
|
Hajde voz ako ćeš mi takva pitanja postavljati. Izjasnila sam se o tome danas tamo gdje sam trebala. Nema potrebe da ponavljam ovdje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 10 ruj 2013, 22:46 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Jel se ono kod njih postaje punoljetno s 21? Samo se vi igrajte... kad murija dođe na vrata nemojte reći da vas nisam upozorila. U Americi?? Ne, to je samo drinking age. Možeš voziti auto i biti kazneno gonjen kao odrasla osoba sa 16, glasati, ići u vojsku, glasati i pušiti sa 18, i na kraju piti sa 21. Meni bolesno da te mogu spržiti na električnoj stolici, a ne smiješ popit jednu pivu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 10 ruj 2013, 22:47 |
|
|
A, oprosti mi molim te.  Naravno, nemam pametnijeg posla pa znam ko je sta i gdje pisao. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 10 ruj 2013, 22:53 |
|
|
volvoks je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Jel se ono kod njih postaje punoljetno s 21? Samo se vi igrajte... kad murija dođe na vrata nemojte reći da vas nisam upozorila. U Americi?? Ne, to je samo drinking age. Možeš voziti auto i biti kazneno gonjen kao odrasla osoba sa 16, glasati, ići u vojsku, glasati i pušiti sa 18, i na kraju piti sa 21. Meni bolesno da te mogu spržiti na električnoj stolici, a ne smiješ popit jednu pivu. Hajd svega ti nećemo o Amerima i njihovim zakonima. Planirala sam da zadržim večeru u želucu  Hajmo rađe o Miši. Kako to da nikom nije smiješan vic koji sam stavila? Aztec hodaš po ledu. Proglasila sam primirje, ali.. pripazi jedan period šta pišeš. Šta ima novo?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 10 ruj 2013, 22:55 |
|
|
volvoks je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Jel se ono kod njih postaje punoljetno s 21? Samo se vi igrajte... kad murija dođe na vrata nemojte reći da vas nisam upozorila. U Americi?? Ne, to je samo drinking age. Možeš voziti auto i biti kazneno gonjen kao odrasla osoba sa 16, glasati, ići u vojsku, glasati i pušiti sa 18, i na kraju piti sa 21. Meni bolesno da te mogu spržiti na električnoj stolici, a ne smiješ popit jednu pivu. To kod njih uveliko ovisi od drzave do drzave.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 10 ruj 2013, 23:00 |
|
|
Sayuri je napisao/la: volvoks je napisao/la: U Americi?? Ne, to je samo drinking age. Možeš voziti auto i biti kazneno gonjen kao odrasla osoba sa 16, glasati, ići u vojsku, glasati i pušiti sa 18, i na kraju piti sa 21.
Meni bolesno da te mogu spržiti na električnoj stolici, a ne smiješ popit jednu pivu. Hajd svega ti nećemo o Amerima i njihovim zakonima. Planirala sam da zadržim večeru u želucu  Hajmo rađe o Miši. Kako to da nikom nije smiješan vic koji sam stavila? Aztec hodaš po ledu. Proglasila sam primirje, ali.. pripazi jedan period šta pišeš. Šta ima novo? Nema nista.  Kupio si neku robu na snizenju pa sam se samo nazivcirao kad sam vidio sta sam nakupovao pa se mislim koji ce mi sve ovo... Rekao sam sebi da od sad niste vise NE kupujem po snizenjima. Odem kupiti cipele a izadjem s pet pari gaca, 10 pari carapa, majicama cudnih boja, kaisem i ne znam cim sve ne... osim naravno cipela. Ostalo necu komentirati jer znam da mi nije pametno... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 10 ruj 2013, 23:01 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Kako ti tako dobro živiš a Bošnjaci oko tebe gladuju ? A lukavi Latine ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 10 ruj 2013, 23:02 |
|
|
BBC je napisao/la: Kako ti tako dobro živiš a Bošnjaci oko tebe gladuju ? A lukavi Latine ? A ne znam. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|