|
|
Stranica: 100/251.
|
[ 6272 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dudu
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 11 ruj 2013, 21:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63585 Lokacija: DAZP HQ
|
|
je, baš će doći ženi koja grize nokte.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 11 ruj 2013, 21:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
|
Necu, obecajem. Odoh odmah.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 11 ruj 2013, 21:11 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Eh, tako puntar  Nego, u zadnje vrijeme sam i previše ovdje. Trebala bih se vratiti na staro, 1-2 posjete sedmično. Aztec je napisao/la: Necu, obecajem. Odoh odmah. Znaš da se šalim. Inače, odavno kontam u potpis staviti Šalim se jer me samo Leb konta 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 11 ruj 2013, 21:14 |
|
|
Pobize Aztec, sto ga oterase. 
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 11 ruj 2013, 21:16 |
|
|
Ma glumi  E neću ti slati pp. Jes čuo Azteče?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 11 ruj 2013, 21:17 |
|
|
|
Sigurno je otišao da se najede luka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 12 ruj 2013, 19:51 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Metemma je napisao/la: Arijevska podvrsta...  Ja bi se bija kladija da si garav.  Pff, svašta. Izgubio si luzeru  Nego, Saya, muslimanka koja se loži na vampire... koja kombinacija 
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 12 ruj 2013, 22:17 |
|
|
Misliš da je cura sa slike vampirica? Pojma nemam. Samo sam u google ukucala come to me i uzela ovu sliku. A jedini vampir na kojeg sam se ložila je Gary Oldman kao Drakula. I kod nas ima džina bolan bre ne bio  Dobro veče. (evo me ko Mladen Marić prvo napišem post pa pozdravim)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 12 ruj 2013, 22:17 |
|
|
PS jubilarna stota stranica teme 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 12 ruj 2013, 22:24 |
|
|
Sayuri je napisao/la: I kod nas ima džina bolan bre ne bio  Gdje,u Stocu? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 12 ruj 2013, 22:25 |
|
|
Čestitam Sayuri. Treba napomenuti da je to 100 stranica zabavne teme gdje svako može pronaći nešto za sebe, ne bilo kakve.  Tek sad vidim sliku kako treba. Puntar je u pravu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 12 ruj 2013, 22:32 |
|
|
Jel' tako...kao da te stvarno vuce k'sebi, dobar neki fotograf. Inace, za iducih sto stranica...  Meni i Lebu po piva, a Saya ce dobiti sok od breskve. 
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 12 ruj 2013, 22:37 |
|
|
Markane nemoj se sekirati. Možeš slobodno doći u posjetu biskupiji ili grbu, kako ti drago  Citat: Čestitam Sayuri. Treba napomenuti da je to 100 stranica zabavne teme gdje svako može pronaći nešto za sebe, ne bilo kakve. Ovo me na nešto podsjeća al ne mogu da skontam... Kao da je ovo bio slogan neke emisije... Puntar nemoj od breskve svega ti.. Toliko sam ga pila da je došlo do zasićenja. Sad volim bistre i crvene, višnja, borovnica... I okanite se slike. Gledajte u mene 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 12 ruj 2013, 22:39 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Markane nemoj se sekirati. Možeš slobodno doći u posjetu biskupiji ili grbu, kako ti drago  Ne sekiram,samo pitam Kakav grb?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 12 ruj 2013, 22:41 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Markane nemoj se sekirati. Možeš slobodno doći u posjetu biskupiji ili grbu, kako ti drago  Ne sekiram,samo pitam Kakav grb? Ma imaš o tome na temi Stolac. Kad počinje sezona gljiva? Jesi li spreman? Šta misliš o stranim donacijama za uzgoj tartufa na stablima lješnjaka? Jesi li čitao o tome?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 12 ruj 2013, 22:44 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ne sekiram,samo pitam Kakav grb? Ma imaš o tome na temi Stolac. Kad počinje sezona gljiva? Jesi li spreman? Šta misliš o stranim donacijama za uzgoj tartufa na stablima lješnjaka? Jesi li čitao o tome? Ne pratim tu temu... Bio sam u subotu na izviđanju,našao 1 jesenku i 4 sunčanice,ujutro opet na zadatak. Nisam upoznat sa tim donacijama niti toj vrsti uzgoja-neka www adresa?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 12 ruj 2013, 22:49 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ne pratim tu temu...
Bio sam u subotu na izviđanju,našao 1 jesenku i 4 sunčanice,ujutro opet na zadatak.
Nisam upoznat sa tim donacijama niti toj vrsti uzgoja-neka www adresa? http://depo.ba/biznis-klub/jeste-li-zai ... me-tartufaE samo ne znam može li to baš na svim vrstama tla, jer ni lješnjak neće na svaku zemlju. Ali plus je što ti ne treba nikakvo đubrivo i inače mala su ulaganja. Sad ne znam koliko je ovo sve ozbiljno i ima li web stranica s detaljnim uputama, prijavama... Imaš ispod vijesti neke povezane članke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 12 ruj 2013, 22:56 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ne pratim tu temu...
Bio sam u subotu na izviđanju,našao 1 jesenku i 4 sunčanice,ujutro opet na zadatak.
Nisam upoznat sa tim donacijama niti toj vrsti uzgoja-neka www adresa? http://depo.ba/biznis-klub/jeste-li-zai ... me-tartufaE samo ne znam može li to baš na svim vrstama tla, jer ni lješnjak neće na svaku zemlju. Ali plus je što ti ne treba nikakvo đubrivo i inače mala su ulaganja. Sad ne znam koliko je ovo sve ozbiljno i ima li web stranica s detaljnim uputama, prijavama... Imaš ispod vijesti neke povezane članke. http://depo.ba/biznis-klub/da-li-je-pos ... industrija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 12 ruj 2013, 22:58 |
|
|
|
Hahaha ma ja ovo ne vjerujem. Ljudi zaista pričaju o ovome. Ali može svašta biti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 12 ruj 2013, 23:05 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Hahaha ma ja ovo ne vjerujem. Ljudi zaista pričaju o ovome. Ali može svašta biti. Zagrabiti lovu na poljoprivredi,a da nije nelegalno...teško.Znam koliko nahebem da spasim krompir ili papriku,kamoli ovo. Btw,okus domaće gljive i one iz prirode-neuporediv u korist divlje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 12 ruj 2013, 23:11 |
|
|
Koju vrstu krompira sadiš  Vidjela sam da spominješ nešto na nekoj temi. Mi ovdje imamo svega, ali sadimo samo za nas. Ustvari prodajemo breskve jer je tata toga neplanski nasadio pa da ne propada bezveze. Ali jao onome ko živi isključivo od poljoprivrede. Osim ako unaprijed imaš ugovoren otkup.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 12 ruj 2013, 23:21 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Koju vrstu krompira sadiš  Vidjela sam da spominješ nešto na nekoj temi. Mi ovdje imamo svega, ali sadimo samo za nas. Ustvari prodajemo breskve jer je tata toga neplanski nasadio pa da ne propada bezveze. Ali jao onome ko živi isključivo od poljoprivrede. Osim ako unaprijed imaš ugovoren otkup. Agrija-agria krompir,za sebe sadimo,ne za prodaju. Hrana će odletjeti u nebo sa cijenama,tako da će biti jao onima koji ne sade ništa. Kakve breskve imate,koliko?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 12 ruj 2013, 23:31 |
|
|
|
Oko 50 stabala, ali imaju 3 vrste. Ova koje ima najviše je najblja za jesti, savršena... Sorta Red Haven. Budu jako krupne a sočne do bola. Druge dvije vrste ne znam kako se zovu. Jedna je skoro crna i mislim da nikad ne sazrije dovoljno da je možeš lijepo guliti. Uvijek tvrda. A druga je neka kasna. Odvaja se od špice i onaj dio uz špicu je krvavo crven, a sama breska je malo blijeda.
Krompir je prije bio Jerla, sad Mona Liza i Liseta. Nema boljeg krompira od ML, nakon njega Liseta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 13 ruj 2013, 23:28 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Misliš da je cura sa slike vampirica? Pojma nemam. Samo sam u google ukucala come to me i uzela ovu sliku. A jedini vampir na kojeg sam se ložila je Gary Oldman kao Drakula. I kod nas ima džina bolan bre ne bio  Dobro veče. (evo me ko Mladen Marić prvo napišem post pa pozdravim) Pa darkerski su ti malo fazoni svakako, džini nisu u tom darerskom bitldžus fazonu ako se ne varam. Glede vampira, ti pomenu da je neko otišao da pojede luk  Dobro veče.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 00:09 |
|
|
|
Ja i Aztec smo se nekad davno zezali kako nam najteže pada kad smo u vezi što ne možemo jesti luk. On je izgleda pekinuo s bivšom, pa sam zato spomenula luk. Nisam baš toliko u tim dark fazonima. Nikad se nisam priklanjala nijednom stilu.
Večer.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|