|
|
Stranica: 110/251.
|
[ 6272 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 25 ruj 2013, 22:11 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Kontam leb  Puntar nisu, s neta su. A da znaš da mi je žao što ih ne mogu naći. Imam obične fildžane. Možda se i ne trudim dovoljno 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 25 ruj 2013, 22:13 |
|
|
Da, bas su....zanimljive. 
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 25 ruj 2013, 22:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
puntar2.0 je napisao/la: Aztec je napisao/la: Pitanje za muske... Koliko dugo mozete slusati zene na kavi? Zavisi, pricamo o mladin zenama sa kojima sidis samovoljno na kavi, ili o kavi kod ujne i slicno.  Mlade, al pricaju o udaji, pravoj ljubavi... ono, majko mila...  Sta raditi tad, mislim stvarno, zadnjim atomima snage sam se odrzao...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 25 ruj 2013, 22:25 |
|
|
|
Aztec ovo piše samo da se pohvali da je bio na kafi s nekim curama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 25 ruj 2013, 22:28 |
|
|
ajd stisni malo tu drugu 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 25 ruj 2013, 22:28 |
|
|
|
Mislio sam da su ugasili forum, da ga neće biti do sutra barem ali evo, radi. Šteta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 25 ruj 2013, 22:30 |
|
|
al kad jedna poce o jajnicima...  ne znam ni sam sta ovo bi...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 25 ruj 2013, 22:31 |
|
|
Aztec je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Zavisi, pricamo o mladin zenama sa kojima sidis samovoljno na kavi, ili o kavi kod ujne i slicno.  Mlade, al pricaju o udaji, pravoj ljubavi... ono, majko mila...  Sta raditi tad, mislim stvarno, zadnjim atomima snage sam se odrzao... Nis', zapalis cigaret i gledas malo uokolo. Cudno, kad ja sidin sa zenskama ne pricaju bas nesto o pravoj ljubavi. Sad, ili sa tobon nesto nije u redu, ili samnon. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
|
|
Leb kakav ti je to potpis Tita ti 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
|
|
|
Iz serije Breaking Bad, kraj pretprošle epizode.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 25 ruj 2013, 22:32 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Aztec je napisao/la: Mlade, al pricaju o udaji, pravoj ljubavi... ono, majko mila...  Sta raditi tad, mislim stvarno, zadnjim atomima snage sam se odrzao... Nis', zapalis cigaret i gledas malo uokolo. Cudno, kad ja sidin sa zenskama ne pricaju bas nesto o pravoj ljubavi. Sad, ili sa tobon nesto nije u redu, ili samnon.  Pa jesam, al pricaju i gledaju u mene, pa ne mogu gledati u bukvu... al nesto definitivno s ovima nije bilo uredu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 25 ruj 2013, 22:34 |
|
|
|
ima li iko ovdje da je volio Star Trek Voyager... Steta sto danas nema nista slicno...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 25 ruj 2013, 22:36 |
|
|
Aztec je napisao/la: al kad jedna poce o jajnicima...  ne znam ni sam sta ovo bi... S pogrešnim ženama se družiš  A šta bi tebi bila zanimljiva tema 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 25 ruj 2013, 22:36 |
|
|
Aztec je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Nis', zapalis cigaret i gledas malo uokolo. Cudno, kad ja sidin sa zenskama ne pricaju bas nesto o pravoj ljubavi. Sad, ili sa tobon nesto nije u redu, ili samnon.  Pa jesam, al pricaju i gledaju u mene, pa ne mogu gledati u bukvu... al nesto definitivno s ovima nije bilo uredu... Ko zna, mozda neki test. Interesiras se za jednu od njih?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 25 ruj 2013, 22:37 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Aztec je napisao/la: al kad jedna poce o jajnicima...  ne znam ni sam sta ovo bi... S pogrešnim ženama se družiš  A šta bi tebi bila zanimljiva tema  Paaa... recimo mnogo sta osim jajnika. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 25 ruj 2013, 22:38 |
|
|
Aztec je napisao/la: ima li iko ovdje da je volio Star Trek Voyager... Steta sto danas nema nista slicno... Jedino sam Voyager i gledala. Sad reci da si patio za Seven of Nine kao i svaki klinac  A što štancaš pitanja...prepustit ću ja tebi ovu temu :p
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 25 ruj 2013, 22:39 |
|
|
|
Idi uradi šta pametno. :p
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 25 ruj 2013, 22:39 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Aztec je napisao/la: Pa jesam, al pricaju i gledaju u mene, pa ne mogu gledati u bukvu... al nesto definitivno s ovima nije bilo uredu...
Ko zna, mozda neki test. Interesiras se za jednu od njih? a-a... ma moras biti pristojan, slusati kako ti pricaju da ne ispadnes supak... i sve to... al ono sto je previse je previse... ubi covjeka u pojam brate. Citav dan mi zuji u usima. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 25 ruj 2013, 22:40 |
|
|
|
Ko Leb? Šta?
Što si mi to nervozan večeras ljube?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 25 ruj 2013, 22:42 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Aztec je napisao/la: ima li iko ovdje da je volio Star Trek Voyager... Steta sto danas nema nista slicno... Jedino sam Voyager i gledala. Sad reci da si patio za Seven of Nine kao i svaki klinac  A što štancaš pitanja...prepustit ću ja tebi ovu temu :p Obavezno. Al jos mi je bila bolja ona Vulkanka iz Deep Space Nine, ako si gledala. I jedna i druga brrr  A stancam pitanja, neka me muka uhvatila.  Necu ja dugo...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 25 ruj 2013, 22:42 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8227 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Aztec je napisao/la: al kad jedna poce o jajnicima...  ne znam ni sam sta ovo bi... Ha ništa,počni i ti drugi put pričati o testisima i riješena stvar.Ravnopravnost.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 25 ruj 2013, 22:43 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Ko Leb? Šta?
Što si mi to nervozan večeras ljube? Starci nikako da se pokupe u krevet. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 25 ruj 2013, 22:46 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Ko Leb? Šta?
Što si mi to nervozan večeras ljube? Ti, ti. Skontaj sama šta.  Ja nervozan? Ne, nisi potrefila riječ. Btw, kakva su ti ovo pitanja, potpis je tu mjesec dana a tek sad ga vidiš. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 25 ruj 2013, 22:47 |
|
|
Aztec je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Ko zna, mozda neki test. Interesiras se za jednu od njih?
a-a... ma moras biti pristojan, slusati kako ti pricaju da ne ispadnes supak... i sve to... al ono sto je previse je previse... ubi covjeka u pojam brate. Citav dan mi zuji u usima.  Koliko si puta danas reka ''aha-ja'' ''pa da'' ''hmm''  Nista, drugi puta ''Eee, cure, kako ste, zurin zurin, posa, znate....'' 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 25 ruj 2013, 22:47 |
|
|
Aztec je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Ko Leb? Šta?
Što si mi to nervozan večeras ljube? Starci nikako da se pokupe u krevet.  Ja ba... a on skinuo 3 filma...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|