|
|
Stranica: 113/251.
|
[ 6272 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SDB
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 26 ruj 2013, 23:24 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
|
Heh, ja sam na forum originalno došao kako bih saznao detalje o stanju u BiH (to sam realizirao), kao i da ljude malo naučim o nekim stvarima o kojima nešto znam (to nisam realizirao).
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 26 ruj 2013, 23:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
Sayuri je napisao/la: Aztec je napisao/la: Kao?
Ma puno toga...samim tim što nam oduzima vrijeme čini nam štetu. Ugasi komp na 7 dana pa ćeš vidjeti koliko ćeš imati više vremena za druge aktivnosti. A dobro, al to je ako pretjeras (sto se mnogima zna dogoditi)... pa kao i u svemu, umjereno... Dok televizija cak i umjereno je potpuno beskorisna...  A ja cu poslusati tvoj savjet i odjaviti se. Laku noc. Alah imanet. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 26 ruj 2013, 23:25 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Aztec je napisao/la: A cuj, i komentiranjem svjetske politike, pa tako i stanja u Siriji mozes dosta nauciti. Viditi kako drugi ljudi misle, razmisljaju, sta je zapravo politika itd, itd...
A šta imaš od toga što ćeš biti do kraja upućen u stanje u Siriji i inače u politiku? Na koji će način to obogatiti tvoj život, koju korist ćeš imati 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 26 ruj 2013, 23:26 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Aztec je napisao/la: Kao?
Ma puno toga...samim tim što nam oduzima vrijeme čini nam štetu. Ugasi komp na 7 dana pa ćeš vidjeti koliko ćeš imati više vremena za druge aktivnosti. Nećeš imati ništa više vremena, tek kad nađeš druge aktivnosti smanjiće ti se i vrijeme na kompu. Uglavnom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 26 ruj 2013, 23:26 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Aztec je napisao/la: A cuj, i komentiranjem svjetske politike, pa tako i stanja u Siriji mozes dosta nauciti. Viditi kako drugi ljudi misle, razmisljaju, sta je zapravo politika itd, itd...
A šta imaš od toga što ćeš biti do kraja upućen u stanje u Siriji i inače u politiku? Na koji će način to obogatiti tvoj život, koju korist ćeš imati  Znat će da bude oprezan prema ženama s burkama. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 26 ruj 2013, 23:36 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Ma puno toga...samim tim što nam oduzima vrijeme čini nam štetu. Ugasi komp na 7 dana pa ćeš vidjeti koliko ćeš imati više vremena za druge aktivnosti.
Nećeš imati ništa više vremena, tek kad nađeš druge aktivnosti smanjiće ti se i vrijeme na kompu. Uglavnom. Imam ja aktivnosti kojima bih se posvetila, ali zbog neta im se ne posvećujem dovoljno  Dok sam živjela u Mostaru dva puta mjesečno (otprilike) došli bi u Stolac na 6 dana a ovdje nisam imala net. Baš se ono fino odmoriš, prošetaš, baviš se raznim stvarima. Možemo mi reći hajde neću danas na komp ali kad ti je pri ruci kontaš hajd samo ću 5 minuta da vidim šta ima novo, pa se to 5 minuta otegne na sat vremena. Nisam toliko ovisna tj nisam zanemarila druge stvari zbog neta, ali im se ne posvećujem u istoj mjeri kao prije dok nisam imala net.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 26 ruj 2013, 23:38 |
|
|
SDB je napisao/la: Znat će da bude oprezan prema ženama s burkama.  Jao SDB. Svi pišu kako si pametan lik, kako se od tebe može puno naučiti a ja još ništa korisno ne pročitah 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 26 ruj 2013, 23:41 |
|
|
Sayuri je napisao/la: SDB je napisao/la: Znat će da bude oprezan prema ženama s burkama.  Jao SDB. Svi pišu kako si pametan lik, kako se od tebe može puno naučiti a ja još ništa korisno ne pročitah  Otiđite na teme koje obično izbjegavate, politika, pravo, znanost, povijest i slične tričarije. Vidim u Vama veliki potencijal. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 26 ruj 2013, 23:42 |
|
|
Sayuri je napisao/la: SDB je napisao/la: Znat će da bude oprezan prema ženama s burkama.  Jao SDB. Svi pišu kako si pametan lik, kako se od tebe može puno naučiti a ja još ništa korisno ne pročitah  SDB je na svom terenu na temama u unutrašnjoj politici RH i odnosima RH i EU, koje tebi očito nisu bliske baš. Tu mu stvarno malo koji forumaš na cijelom internetskom prostoru bivše YU može parirati...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 26 ruj 2013, 23:45 |
|
|
|
Ne da mi se. Moja moto bi bio...ne zamaraj se stvarima na koje ne možeš utjecati i koje se tebe direktno ne tiču jer.... (sad onaj izlizani dio) život je prekratak. Ali hajde, vjerovat ću vam na riječ.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 27 ruj 2013, 10:14 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
kiler je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Ima i svašta i ništa, ovisi kako posmatraš. Zadovljna sam, to mi je važno.
Noć je pala, zvezda zasjala, a jedna mi se učinila kao da je za mene, kao što kiler skida svojoj dragani zvezde pa se plašim, šta će nama ostati ako ih sve poskida. Kiler će sve da ih poskida,da ne ostane nijedna za Europsku uniju,za njihovu glupu zastavu.....   a da se malo informiraš kako je ta zastava nastala? kad već koristiš internet...
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 27 ruj 2013, 12:59 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Aztec je napisao/la: A cuj, i komentiranjem svjetske politike, pa tako i stanja u Siriji mozes dosta nauciti. Viditi kako drugi ljudi misle, razmisljaju, sta je zapravo politika itd, itd...
A šta imaš od toga što ćeš biti do kraja upućen u stanje u Siriji i inače u politiku? Na koji će način to obogatiti tvoj život, koju korist ćeš imati  A cuj, koju korist imas ako gledas Kuma, neki dobar dokumentarac... ne bih bas znao... potice te valjda na razmisljanje, saznas nesto mozda... Al sigurno je bolje od pracenja ko je koga poprcio u stali na Farmi, ili ko je od "zvijezda" povecao grudi, guzove itd...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 27 ruj 2013, 12:59 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Ne da mi se. Moja moto bi bio...ne zamaraj se stvarima na koje ne možeš utjecati i koje se tebe direktno ne tiču jer.... (sad onaj izlizani dio) život je prekratak. Ali hajde, vjerovat ću vam na riječ. Elegantno, elegantno. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 27 ruj 2013, 13:02 |
|
|
SDB je napisao/la: Heh, ja sam na forum originalno došao kako bih saznao detalje o stanju u BiH (to sam realizirao), kao i da ljude malo naučim o nekim stvarima o kojima nešto znam (to nisam realizirao). Forum (internet opcenito) pruza dosta mogucnosti, sad kako ko to koristi je druga stvar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 27 ruj 2013, 14:47 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sayuri je napisao/la:
Nadam se da se šališ. Pa ovo ni doc ne bi napisao.
Greška, doc bi ti složio elaborat zašto je prihvatljivo da se muškarac opet oženi, i zašto je neprihvatljivo da se žena opet uda. Nemam neko uporište, ja samo znam da se ja ne bi opet ženio, na neki način mi je akt izdaje, ili nepotrebnog kompliciranja. Sunce vam žarko. Sad sam naučio koristiti pretražnik! Ja ne znam odakle vam ovakove seksitičke objede na moj račun, a posebno od Sayuri.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 27 ruj 2013, 14:50 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Ne da mi se. Moja moto bi bio...ne zamaraj se stvarima na koje ne možeš utjecati i koje se tebe direktno ne tiču jer.... (sad onaj izlizani dio) život je prekratak. Ali hajde, vjerovat ću vam na riječ. Sjajno. Onda možete prestati analizirati moje pisanje. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 27 ruj 2013, 15:07 |
|
|
|
Poznajem doktora kvantne fizike koji ni jedan post nije ostavio na tom delu foruma ali se zato beskrajno zanimao "malim" razgvorima što dnevnim što večernjim i, gle čuda, osta i dalje doktor.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 27 ruj 2013, 15:43 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8338 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
ZGabriel je napisao/la: kiler je napisao/la: Kiler će sve da ih poskida,da ne ostane nijedna za Europsku uniju,za njihovu glupu zastavu.....   a da se malo informiraš kako je ta zastava nastala? kad već koristiš internet... Znam otprilike i kako je nastala,i zašto je nastala i zašto ima toliko zvjezdica,i značenje zvjezdica bez korištenja inteneta i googlea. Ne znam zašto si u većini postova ozbiljna.Ugledaj se malo na Xenči i njenu razigranost. 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 27 ruj 2013, 18:07 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
kiler je napisao/la: Ne znam zašto si u većini postova ozbiljna.Ugledaj se malo na Xenči i njenu razigranost.  ja sam ozbiljan čoek.  doc je simpatičan dečko, kakve su ovo kritike?
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 27 ruj 2013, 18:29 |
|
|
SDB je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Ne da mi se. Moja moto bi bio...ne zamaraj se stvarima na koje ne možeš utjecati i koje se tebe direktno ne tiču jer.... (sad onaj izlizani dio) život je prekratak. Ali hajde, vjerovat ću vam na riječ. Sjajno. Onda možete prestati analizirati moje pisanje.  Sa zadovoljstvom 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 28 ruj 2013, 00:20 |
|
|
|
Možete li vi otvoriti zadnju stranicu teme Ulomci i citati, javlja malware. Vjerovatno ima neka slika koje je linkovana sa zaraženog sajta, pa bi je trebalo obrisati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 28 ruj 2013, 00:45 |
|
|
Možemo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 28 ruj 2013, 00:47 |
|
|
Onda si na Mozilli. Zar još ne spavaš, s kim se to dopisuješ  Jel bar čemu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pagan
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 28 ruj 2013, 01:10 |
|
|
|
nisu ni stocanke sto su nekad bile cim su na netu u ovaj vakat
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 28 ruj 2013, 01:12 |
|
|
Jest moj pagan. Tačno da se čovjek zamisli kuda ide ovaj svijet  Šta tebe drži budnim?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|